Kevin Levin Pevin.

För att inte göra så ni får massa dåliga tankar om oss som förälder ang nedre inlägget så kan jag tala om att vi inte proppar i han massa medicin, Han har tydliga symtom som är tecken på Adhd och vi ska börja en utredning för honom och tills utredning är gjord så ska han få peparat för att hålla sig någelunda stabil i sig själv, han är för aktiv, hyper, över vild .. kan inte ens sitta still när han äter och detta är inte perioder det har varit sen han var bebis.. det är för hans skull så han ska få det lättare och för att vi inte ska få det så överdrivet jobbigt med hans uppväxt.

Hedanefter tänker jag inte skriva något om vad som händer i vårat liv så blir nog bloggen så mycket roligare :) sen fick vi pappren på rarings drogfrihet 9 månader tillbaka så är det någon som har något att säga så slänger vi upp det i deras fejjor . ! busted ! =)

annars igår umicks vi med Christine&Joline , underbara människor. idag ska vi till Tyresö och träffa Mojje och hennes ungar och imorgon blir det barnplåtning.. :)

Anonym » 2010-08-11 | 13:24:58
URL: http://agressia.blogg.se/

Lätta ditt hjärta


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback