Suck ..

Denna natt har varit den jobbigaste hittills
så mycket skrik och uppvak.
nu skiter jag i detta, vill hon ha en flaska på natten så ska hon få det! jag tänker inte sitta 3 timmar varje natt för att hon ska försöka sova förhoppningsvis.
hon är fortfarande liten och jag anser att det blir bättre när hon blir äldre men en så länge ska hon få mat om hon vill det för att sen somna om, jag orkar inte med dessa uppvak upp och ner från sängen.
då får jag vara en "dålig mamma" , i don't fucking care FACE IT !
barnen kan knappast må bra över en mamma som är tjurig hela dagen pga sömnbrist, jag tänker inte fortsätta detta , tycker inte man är en dålig mamma för man inte gör som det sägs.
man känner sitt barn bäst och där med basta ! så jävla enkelt är det, orkar inte höra det där med "hon är så stor nu hon ska inte bli hungrig yada yada " knip igen nu förfan sköt ert så sköter jag mina barn på mitt sätt. GET LOST !
Tack för dom människor som gett mig så mycket tips! verkligen guld till er!
jag tycker jag kämpat länge nog utan förändring, sova-hela-natten kommer när hon är redo för det och blir äldre för hon är trots allt en egen individ .
nu låter jag det vara , nu har hon börjat dricka välling igen som tur är.
Sara - Alicias & Manfreds mamma » 2010-12-30 | 07:08:36
URL: http://saralovdahl.blogg.se/

Man ska göra som man själv vill! Skit i vad andra tycker, ni känner era barn bäst :)Ja våran jul har med varit lite stressig. Fullt upp hela tiden!

Kram

Emily » 2010-12-30 | 08:18:42
URL: http://agressia.blogg.se/

alla barn är olika och som sagt så känner du henne bäst! Även om barnmorskan säger en sak tex att de inte får äta på nätterna, jag meanr, hon är ju inte där? SÅ hon vet inte hur de e .. Lita på din egna magkänsla och följ din egen rytm!

Emily » 2010-12-30 | 08:54:07
URL: http://agressia.blogg.se/

Yes han blir 1 i Mars! Så några månader kvar :) Ja oki, vill du hitta en trea nära där ni bor nu? :) Själv väntar jag på att få jobb (sökt tusen typ) sen vill jag gärna köpa en 4a! :) För vi vill skaffa en till liten när jag fått jobb! :D

Veronica » 2010-12-30 | 08:59:42
URL: http://attblifler.blogg.se/

Nim äter också på natten, ibland. Så det är väl bara att ge henne mat om hon vill ha :)Jo vi kan lämna bort honom, men vi har ingen i Sthlm som kan vara barnvakt så han är med oss mestadels ändå :)Med oss är allt bra, lite lite sömn. Tänder på gång.. men det är ju en fas, det går över :)Kram

Melissa - Vincents Mamma&Gravid » 2010-12-30 | 09:13:03
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com

snacka om att alla barn är olika för kevin höll väl inte på såhär har ja för mig? :pjag har oxå funderat på om vi får en bebis som är helt tvärtom va vincent va när han är liten då blir det skoj ;)

Sanna - Gravid i v.31 » 2010-12-30 | 09:42:09
URL: http://saaanna.blogg.se/

Sv: Oj, tycker du? Jag tyckte knappt det fanns någonting på rean, det där setet var typ det jag hittade haha.Men du, vad är det som har hänt egentligen? Vem kallar dig för dålig mamma? Vem har sagt att du ska sluta ge lilltösen flaskan på natten? Känner att jag inte hänger med riktigt. Hoppas du mår bättre snart och kanske kan få lite avlastning. :)Kram!

Jenny » 2010-12-30 | 13:01:18
URL: http://jennyygutemyr.blogg.se/

Men de e ju ändå du som känner ditt barn bäst så du vet ju vad som funkar, Och funkar de att ge henne "mat" på natten så är de ju de bästa :D stå på dig vännen allt löser sig.. Som du sa hon växer säkert ifrån de men när hon är redo :D Vad har ni för planer imorgon då?

Jessica, gravid i v.36 & mamma till Paulineh <3 » 2010-12-30 | 13:17:30
URL: http://jessie0202.blogg.se/

Haha, jag tar alltid med mig hårfönen in i Paulinehs rum när jag ska ha den och ibland hjälper hon gärna till att föna håret åt mig. ;)

Men det kanske är svårt med din minsta?! Hehe.Ja, de får det att låta så lätt när de säger att man ska knipa och hålla emot.. Dock är det ju därför man springer och får bristningar där nere för att man förlöser för fort. :/Kram

Hannele - mamma till 2 pojkar » 2010-12-30 | 14:43:24
URL: http://mammah.webblogg.se/

Svar:

Haha ja äkta vara det ska vara ;) haha..Ja det var fint, hade aldrig varit där tidigare så :)Ang om ditt inlägg..

Det där kommer att gå över förr eller senare, det är nog bara en perdiod hon har fått.

Så där höll Kevin med och vi försökte ändra på det och grejer men ja vi gav upp tillslut och när han blev äldre så började han sova hela nätter, han hade ju sina roliga faser när han var yngre och jag blev tooookig ;)Kraam

Emelie- mamma till två underbara tjejer! » 2010-12-30 | 14:50:32
URL: http://emeliiewallin.blogg.se/

Tack så mycket gumman:)Ja jag var också orolig för att något skulle gå riktigt fel, jag menar dom är inne i ryggraden och pillar, det är läskigt! Men jag var mer rädd för att ha SÅ ont som jag hade med C och då valde jag att ta den och det är jag glad över. Men jag förstår att du är orolig.

Kram

Jennie » 2010-12-30 | 16:55:24
URL: http://mammatillvidar.blogg.se/

Ja Vidar nu när han varit sjuk så har han typ bara velat ha välling och då har han blivit jättehård ..

Men det är ju såklart olika från barn till barn ju ..Mikaela - gravid i vecka 33 » 2010-12-30 | 19:56:01
URL: http://mikaelalindebrand.blogg.se/

Det är jättesvårt att veta vad och hur man ska göra mitt sitt hår. Egentligen känns det töntigt, men alla tjejer förstår juh vad man pratar om när man inte vågar klippa av en viss längd, eller något sådant. Håret är så personligt :) Men jag ska lägga i ljusa slingor så det fortfarande ser naturligt ut, och nu innan Bebis kommer, för då har jag fortfarande tiden.Det låter inget vidare :/ Varför är ni inte vänner, och varför får hon inte träffa Pixie? Kommer hon få träffa den lilla flickan som nu växer i din mage? Du behöver inte vara om du inte vill.Jadu, att fira med så många skulle jag nog inte heller orka - men nästa år blir jag så illa tvungen så jag får se hur det ska gå, kanske sover jag gott den natten :D Haha.Kramar

Amy-23 & snart 3 barnsmamma! » 2010-12-30 | 20:21:56
URL: http://www.olimy.blogspot.com

Så jobbigt när dom vaknar på nätterna :(

Jessica ♥ gravid vecka 35 » 2010-12-30 | 22:05:40
URL: http://lovelyeverafter.blogg.se/

SV: Jo jag tror också det är en myt, men det andra är nog sant :) Men tyckte du att det hjälpte nåt för dig?Jo vi har en hälsokost butik i närheten men då måste jag ta tåget och dom har knappt gått dom senaste dagarna så jag beställde på internet istället. Dom i hälsokost är väl inte 100% hallonblad heller har jag för mig och då funkar det inte lika bra.Kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback