Big love and Hot.



Medans vattnet rinner ner i badkaret och jag väntar på att få hoppa i med en bra bok och få bort smärta och diverse så ska jag passa på att skriva lite. :)
vi är strax klara med sovrummet, en hel del kvar, men kevins säng hörna börjar bli klar. super duber mysig och det blåa ljuset och himmel sängen får verkligen honom att komma till ro såhär vid sängdags. :)
idag hade vi besök och vi fick hem en brölopps tårta, mjamii !!
vi var på ica maxi och handlade lite till imorgon när kevins faster Marika kommer på besök med familjen. :) ska bli så himla mysigt att träffa dem igen! kevin ska få massor av kläder. ( en fågel viskade i mitt öra ) . :)

dagens middag bestod av lasang och sallad, mums.
Nej, nu måste jag faktiskt springa in till badkaret innan det svämmar över. åh så skönt det ska bli. men attans vad ont det kan göra där nere när man är gravid blir ju blygdläpparna svullna och blodfyllda ganska mycket längre in graviditeten, detta besvär hade jag med kevin också, dem svullnade upp så mycket i förberedelse inför förlossningen att jag får jätte ont. kommer dock inte ihåg vad jag gjorde för att lindra besvären men det ska talas med min barnmorska. :)

Gubben blev lite rädd när jag slängde ur mig en ganska ironisk kommentar. " det är ingen som kan garantera att vi kommer hålla ihop för evigt heller det är ingen som vet " , han blev då tårögd och brast ur sig " men varför säger du så, säg inte så det är klart vi kommer göra. vi ska ju gifta oss snart älskling " . naw sicken sötnos. <3
BB » 2010-02-06 | 21:30:46

Man vet ju aldrig hur det ska gå med förhållanden, men man kan hoppas på det som hjärtat säger att man vill. Man ska alltid lyssna på sitt hjärta och inte på sin hjärna när något händer.



Tänk med hjärtat och inte med hjärnan - så säger min pojkvän jämt. Vad som än händer i ett förhållande så kan man överleva det bara man vill.



Tänker på dig ska du veta!

DONKEN » 2010-02-06 | 22:12:09
URL: http://donkens.blogg.se/

åååw, ska ni gifta er också? :D vad roligt:D grattis!

himla mysig sänghörna han fått. riktigt sömngosigt, liksom. Gillar det massor :D



sv: åh tack så mycket, vad snällt :D nej ingen kurs, har bara aaallltid älskat att måla. men ja, det blir periodvis. just nu har jag slut på färg, svart och vitt. så blir inget förrän jag köpt mer. och det glömmer jag ju alltid, eller så finns det inte där jag är. humm..

pössen



Sara - Alicias mamma & gravid » 2010-02-07 | 07:19:27
URL: http://saralovdahl.blogg.se/

ååå vilken mysig bild!

Haha ja riktiga klipp hittade jag!

Ja nu vill jag att den lilla bara ska titta ut men jag tror att jag kommer gå över tiden. Den hade inte fixerat sej sist jag var hos bm och hon trodde inte att den skulle göra det heller, alicia gjorde aldrig det..



Det där med att må illa vet jag hur dte är. usch, spyr ju fortfarande, Hoppas att badet hjälpte och du mår bättre nu! :)

kram

Monica » 2010-02-07 | 08:55:34
URL: http://theobeosmamma.blogg.se/

Naaw ska ni gifta er? Gud vad mysigt!

Vilken fin hörna Kevin har fått i sovrummet..

Jo jag mår bättre i detta läget, o det e ju skönt.. Sammandragningarna har tagit av lite oxå o kommer inte lika ofta längre. Såg ni melodifestivalen igår? Kram

Emma,21 år & Gravid <3 » 2010-02-07 | 14:19:01
URL: http://emmaochmatte.blogg.se/

Tack så mycket ;)

Ja det hoppas vi med :)

Förhoppningsvis får vi titta på den i veckan!



Haha typiskt,jag som spyr så fort ja kommer hem,

efter en utekväll & ska sova,

hur ska det gå :p

Spyr väl som en gris utav lustgasen kan jag tänka mig :S



Min design ska snart vara fixad den med ;)



Ja men det förstår jag!

Man vet juh själv hur det är att flytta!

Inte alltid det lättaste att komma till ro!



Vart det bättre med ett varmt bad? :)



Kram Kram



Sara - Alicias mamma & gravid » 2010-02-07 | 18:43:54
URL: http://saralovdahl.blogg.se/

Ja med Alicia tog det 24 timmar i krafitga värkar sen vart det ju snitt. Så är orolig att det ska bli lika denna gång...



haha ja det är inte lätt alla gångr :P Kram

Monica » 2010-02-07 | 20:40:16
URL: http://theobeosmamma.blogg.se/

Jag ska äta den i 1vecka, så det blir ca 5 dagar till.. Skönt som fan att den hjälper iallfall :D

När skulle ni gifta er? Kram

DONKEN » 2010-02-07 | 22:55:02
URL: http://donkens.blogg.se/

åhååå det var som fan! ska ni ha ett STOOOORT borgeligt då, eller litet med två-tre vittnen bara?

vi är inte gifta, men vi pratart om det ibland, det gör väl de flesta med barn, antar jag.. :P men en sak i taget. just nu blire väl mest spara pengar som fan, sen hus, och en bil till (om jag också ska kunna ha jobb..!) osv osv. :P vi har inte vart tillsammans ås länge, men vafan. jag planerar ju inte direkt o byta karl. :P denna är den bäste man kan ha, för mig. så nån gång blire nog ett mega gigantiskt storbröllop med svindyr klänning och och och... jaduvet. drömma går ju.... ;)

så det slutar väl med budgetvarianten. hejsvej rådhus, fixfix, klart! ;) pöss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback