Sunny day ..

Tack Jessica & hennes ungar och marie med elsa för en faaain dag :)
var på kina innan med nettan och slukade dagens buffee , vilken gam, kunde nästan tro att jag inte fått mat hemma.
sen köpte jag hårband *äntligen* och drog ner till parken vid gropen med kidzen så grabben fick latja av sig med Nellie & Elsa , han är ju så kramgo , nellie ville inte bli kramad och elsa kramade tillbaka tills dem ramlade då ville hon inte kramas mer men kevin ville .. gullungar alltså :)
på lördag ska jag tatuera mig som sagt, men känner lite såhär ohno, får inte bada eller sola och denna värme och sommaren vill man ju nästan bara göra det. jaja nåväl får hitta en lösning. :/
men fick höra att det var öppet sår och kan komma in bakterier osv va, men bläcket då? de borde ju vara snäppet farligare isf.. men... Hur fn sköter man en tatuering?

Madelene - Mamma till Elliot » 2010-07-05 | 22:48:23
URL: http://maddihz.blogg.se/

bara "badda" med vatten EJ TVÅL. sen smörja ett TUUUNT genomskinligt lager med bepabten stavning? så att den inte torkar :) luuufta mycket och smörj och gör rent nån gång per dag ! :)

Jenny » 2010-07-05 | 23:48:41

Hej, Om du gör tatuering hos en seriös studio så ska du få skötselråd på ett papper. De bästa skulle ju vara om du vänta till efter sommaren du får inte bada i badkar, sjön osv på 10 dagar så de e ju ganska lugnt men du får inte sola på 5-6 veckor då är ju sommaren över. Och du ska inte bada om inte skorporna har försvunnit och du måste vara nog med att smörja in den. För jag tatuerade mig den 7 juni i år och har råkat få pytte pytte lite sol på den nu när de har vart så varmt och den har blivit hackig i färgen och lite missfärgad.

Melissa - Vincents Mamma » 2010-07-06 | 06:18:17
URL: http://ooomelissaooo.blogg.se/

du smörjer in den med en fet kräm så den inte torkar ut å sen om du nu ska va i solen får du ha hög solskyddsfaktor för annars så kan den bli ful/fläckig om den inte är läkt



men du kommer säkert få tips från din tatuerare det ska man få =)

Jessica 20 & mamma till Liam » 2010-07-06 | 08:13:47
URL: http://wahlqvist.blogg.se/

Heej :) Tack så mycket!!

Neej, jag ammar honom inte då han aldrig tog mitt bröst. Försökte med ammningsnapp men den total vägrade han.. Så flaksa var de som passa oss bäst :)

Kram

Jessi Fox » 2010-07-06 | 11:46:29
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/

vanligtvis brukar det itne vara vidare smart att gadda sig under sommartider, inte pierca sig heller för den delen.. då infektionsriskerna är mycket högra än under vinter/höst/vår- halvåren.



men va kul att du ska gadda dig! vad blir det? ska du på studio? tvätta varje dag försiktigt med vatten och lactacyd tvål. smörja in med helosan konstant, tatueringen får aldrig torka. torkar den och bildar hårda skorpor finns risken att färgen "ramlar" loss.



som nån tidigare skrev.. går du till en seriös studio så får du skötselråd :)



lycka till.

Jessi Fox » 2010-07-06 | 11:48:27
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/

aaaaaaaaaajuste, använd JÄVLIGT hög solskyddsfaktor över gaddningen om du absolut måste vara i solen typ 30+.. men det är inget jag rekommenderar att du ska göra första veckan, vistas i solen altså.

Elly » 2010-07-06 | 12:53:39
URL: http://gravidnu.blogg.se/

Jag har alltid smörjt mina tatueringar med Helosan och så ska man tvätta tatueringen med mild tvål ( lactacyd den blåa) o när den precis är ny så ska du efter typ 3 timmar hälla kallt vatten på den :) jag smörjde in mina ungefr 4 ggr om dagen :)

lycka till

kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback