Helgen över.

Godkväll, det är faktiskt ganska skönt att inte blogga under helgen och känna att man har ett privat liv också.
tänkte ge dig ett svar " Julia " , jag lyssnar på läkare det känns som det är det enda jag gör, tar till mig allt från dom och min mamma är föredetta sjuksköterska så det är därför jag kan mycket själv vilket jag är glad över om något skulle hända, men som mamma säger jag att bvc har alltid fått negativ kritik utifrån och som mamma känner man sitt barn bäst i alla lägen och vet vad som är bäst för sitt barn, det handlar inte om att man tror sig kunna allting inom sjukvård och barn, jobbigt för dig att du tror det om mig, men i don't care för you don't know me =) jag vet att man inte ska lyssna allt för mycket på bvc och gå efter vad man som mamma själv känner för sitt barn.
när du blir mamma själv kommer du märka det, är du mamma redan så måste du vara väldigt känslokall och trång i skallen efter din kommentar får man bara upp en bild av dig..
hur som haver är det fars dag idag och barnen hälsade grattis till pappsen =) vi var och käka middag hos mina föräldrar , men innan det fick jag frispel här hemma för tussans napp helt plötsligt var borta, spårlöst , gick inte att hitta och hon har bara den ( dumt av mig ) , men hon har en speciell napp som bara finns på babyland och jag var beredd att åka utanför stockholm för att få den nappen för hon grät helt hysterisk helt röd lila i ansiktet av trötthet, försökte med andra nappar men hon mer eller mindre kräktes av dem . my god, slänge på oss kläder och sprang mot bussen för att ta oss till babyland, allt detta krångel för en enda napp. =/
suttit och kikat på julklappar till barnen och babe och sådär, imorgon ska vi till mödravården och resten av veckan försöker mer planerad samtidigt som jag vill försöka vila så mycket som möjligt för att undvika koman.
Bilden är riktigt mörk, men jag har inga bilder på denna dator utom cam bilder tagna i mörker höhö
Veronica » 2010-11-14 | 20:40:36
URL: http://attblifler.blogg.se/

Jag äär från Kalmar och Stoffe från Katrineholm.. Så släkten bor en bra bit härifrån som sagt . .



Hoppas ni hade en bra helg, kram

Sara - Alicias & Manfreds mamma » 2010-11-14 | 20:49:08
URL: http://saralovdahl.blogg.se/

Okej, vad vill du jobba med? Något speceillt?



Innan jag fick Alicia jobbade jag som vikarie på dagis. Hittade verkligen vad jag ville göra. Dock vill de inte ha barnskötrae så blir till att plugga till förskolelärare efter Manfred nu.



Haft en bra helg?

carrå - 19 år och mamma till Isabella » 2010-11-14 | 21:02:38
URL: http://ettnyttsteg.blogg.se/

det är det bästa :), med blandraser alltså ;).



Absolut, ja det kan man göra :). Är ammningste gott eller?, har du testat? :). Fast vet inte om jag vill öka den ännu mer, läcker jämt, haha :P

karolina » 2010-11-14 | 21:14:50
URL: http://karolinamalmlov.blogg.se/

Känner igen det där med nappen, jag har också bara en napp som Wille gillar och när den kommer bort lite då och då blir det panik! De är ju så små kommer bort så lätt:)



Overallen kostade ungefär 2200, köpt i frankrike så minns inte riktigt hur mycket svenska kroner det blev men ca 2200. Värd vartenda öre så tjock och bra den är!

Emma » 2010-11-14 | 21:14:53
URL: http://familjenperssons.bloggplatsen.se

Tror det blir en liten tjej denna gång känns som så :)

Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3 » 2010-11-14 | 21:57:00
URL: http://mammah.webblogg.se/

svar:

vet inte..antar att han är fortfarande i finland och super eller så är han död..what ever..bryr mig inte..har inte pratat med honom x antal år för att vi är osams. visst han kommer väl allitd att vara min pappa hur jag än vänder på det..men enligt mig att räknas som pappa ska man finnas där för sina barn också..man räknas inte bara som pappa för att man har samma blod och grejer. Äsch..krångligt att förklara hur jag menar :)



Ja det är verkligen förjävligt, det håller jag med dig om! Mammor vet väst om våra egna bar och ingen annan! synd att vården inte fattar det o.O



Kram

Linda - en vimsig mamma » 2010-11-14 | 22:10:02
URL: http://holen666.blogg.se/

oki attans då.... har du hunnit beställt ännu också ?kram

Britta Bloggar » 2010-11-14 | 22:18:57
URL: http://brittabloggar.wordpress.com

Hoppas ni haft en fin helg, det låter mysigt!

Elly- mamma till Leon » 2010-11-14 | 22:32:16
URL: http://gravidnu.blogg.se/

ja precis! ja jag ammar fortfarande.

Nja han är inte så tuttig. Han vill hellre ha riktig mat, men på natten vill han ha tutte en gång. Då sover han bättre. Har försökt me välling med de är omöjligt haha kram

Christin en inspirerande blogg » 2010-11-14 | 23:02:14
URL: http://justlikecandy.blogg.se/

Man behöver lite paus ibland från bloggen =) hoppas du haft det bra :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback