inte våran helg!

Vi var och shoppade loss hela dagen igår med barnen (dum ide) vart bara mycket stress och sjukt gnälliga och skrikiga barn, båda barnen vägrade äta, Pixie var en riktig skrik bebis ingenting dög, hon skrek så hon blev hes igår kväll och inatt vaknade hon och skrek, Kevin äter fortfarande ingenting dricker bara jätte mycket, vi fick i han lite socker och lite välling som tur var, börjar bli jätte orolig för han inte är sig lik.
idag fick kevin åka pulka hela vägen till coop och öb och var så duktig på bussen och satt hela tiden i pulkan när vi väntade på bussen, charmade alla på bussen . så stolt =)
att han kan vara så pigg när han knappt får i sig näring, fortsätter detta så kontaktar jag vårdcentralen för då är det något som inte står helt rätt till.
annars har vi storstädat och julpyntat och gjort skit fint i lägenheten, tagit bort ena fåtöljen för att få plats med prylar så kevin fick vara med mormor och morfar på prominix.
så imorgon ska vi slå in alla klappar för just nu så är vårt sovrum fullt med kassar ! men nu känns det bra igen :) fint i hemmet, fått pixie att inse att det är mamma som bestämmer ang maten och att hon inte har något val en att äta, så det har gott bra att få i henne mellis, lunch, mellis, middag och gröt på kvällen =) det gör mig trygg iaf.
Elly- mamma till Leon » 2010-11-27 | 22:01:07
URL: http://gravidnu.blogg.se/

Vi tar han "riktiga" middag vid lunch istället. Det tyckte bvc gick jättebra. Att de ska ha 2 "middagar" känns onödigt. Alltså att man ska ge dem lagad mat 2 ggr.

innan julafton? alltså föräldrapenning får man ju 26 varje månad men jag köper ju julklapparna nu :P pengarna tar inte slut ändå som tur är :)

Janni - Mamma till Emilia ♥ » 2010-11-28 | 10:30:07
URL: http://jhfashion.blogg.se/

oj förstår att det är jobbigt om båda barnen skriker..stackare.. Hoppas allt är bra annars! vi kör på mild havre välling, Emilia älskar den :) Men jag ammar kväll och morgonen ett tag till :)

kramkram

Emily » 2010-11-28 | 13:51:47
URL: http://agressia.blogg.se/

Kan det inte vara att han äter medicin? Min bror (och jag) fick dålig aptit i början när vi börjat med det.. Hoppas det blir bättre för lillkillen.. Krams

Erika - VIKTKAMPEN » 2010-11-28 | 17:50:10
URL: http://junigirl.blogg.se/

Nu börjar jag få i ordning på bloggen igen! Bara en Header som jag inväntar! :)

Erika - VIKTKAMPEN » 2010-11-28 | 19:29:31
URL: http://junigirl.blogg.se/

Nej men precis.

Ja det har ju blåst som fan hela dagen och snöat som sjutton. Så har inte varit ute med barnen ens. Men nu har det slutat att snöa och hoppas det inte kommer tillbaka förrän till jul. Imorrn ska vi åka pulka och ha kul (hoppas jag). Blir ledig imorrn så det känns skönt på ett vis. Gillar ju att jobba i stallet och med hästarna!



kram

Elly- mamma till Leon » 2010-11-28 | 19:42:10
URL: http://gravidnu.blogg.se/

du kanske inte läste mitt inlägg om barnmat lite längre ned? skrev precis att jag ska börja göra barnmat själv nu när Leon snart ska äta 2 lagade mål om dagen :P jag tänkte börja när han blivit 8 månader :)

kram

I väntan på Liten - Gravid i vecka 35 » 2010-11-28 | 19:56:41
URL: http://madeleines.se

Tack så jättemycket! Hon är beräknad till 9/1, så det är bara slutspurten kvar nu :D Är supernöjd med lampan vi köpte, hade på den inatt och det var sånt härligt ljus - tror den kommer bli kanon :D Kram

Emily » 2010-11-28 | 20:12:34
URL: http://agressia.blogg.se/

Hahaha nej jag är INTE klar med min header ;) den är skitful nu men har verkligen inte haft tid att fixa nån :((

Men ska försöka sätta mig idag!

Ja de märks att du hållt på, skitduktig!

Tycker du inte om ägg? :D Godaste som finns ju! hihi

Emily » 2010-11-29 | 13:33:08
URL: http://agressia.blogg.se/

Emily » 2010-11-29 | 13:34:03
URL: http://agressia.blogg.se/

Oj, jag råkade skicka innan jag skrev nått..

Den där smörgåstårtan var så jävla äcklig! :((

Ska göra en header idag! Ska ha en omröstning bara vilken färg jag ska ha som bakgrund.. Är lite osäker än!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback