Jag var visst gravid :O

ett tag dära glömde jag faktiskt bort att jag var gravid, vart kom det ifrån. :p låg och grubblade imorse efter att tussan vaknat och fått välling och somnat om.
Lilla bus i magen låg verkligen och gjorde sig uppmärksam ! helt vild så inte kunde jag somna om direkt. :) men morgon illamåendet ställde till det , tror att det var de som väkte den faktiskt !!
på nästa mvc besök hoppas jag att jag får lyssna på dens lilla hjärta faktiskt, det är något man saknar varje dag utifrån slagen i magen höhö. :)
en till sak är att jag slutat äta på kvällen av någon anledning , jag orkar liksom inte gå och göra ordning något och tappar aptiten så blir jag bara illamående, som igår kväll vart så illamående så jag trodde jag skulle kräkas så jag la mig på mage och andades men då gick det iaf över ( LUCKY ME ) fyfan för illamående ! jag vet, jag har mina Lergigan att ta men dom låg i skötväskan och jag kunde inget annat en att bara ligga..
hitills har migränen inte kommit tillbaka men den varade i 3 dagar sist så det är väl 3 dagars vila antar jag.

Nu ska jag ta hand om snoriga barn och slänga på kläder på en av dom och kila iväg till dagis, därefter ska jag och lilleskutt till centrumet och handla lite, fick min digitala systemkamera såld igår, äntligen få iväg lite saker. =)

Kevins lilla snopp när han låg i magen ! , Undrar om det finns en sådan på denna i magen också om 6 dagar ;)

sara - mamma till wilda » 2010-11-03 | 09:03:46
URL: http://saratilling.devote.se

Ni ska alltså ta reda på kön? Spännande med UL

hallonmamma » 2010-11-03 | 09:20:35
URL: http://hallonmamma.blogg.se/

Är det ditt tredje barn du väntar?

Hur gamla är dina andra barn? De är hur söta somhelst! Jag fick också en UL bild på min dotters kön. ;) Hahah!

A » 2010-11-03 | 09:35:12
URL: http://saraochalvahar.blogg.se/

SV: Å vad härligt med lite shopping! jag ska snart bege mej till min bästavän och se på bio :) Allt bra?

carrå - 19 år och mamma till Isabella » 2010-11-03 | 10:03:26
URL: http://ettnyttsteg.blogg.se/

Ja verkligen!.



Japp min första, så det kändes skönt att gå till studio. jag är väldigt noga så, vill absolut inte ha infektioner. Men hur gjorde du när du duschade? (alltså men den på ryggen), man ska ju helst snabbduscha och inte ha parfymerad tvål i så hur lyckades du tvätta håret och sånt?.



Jaha vad nice att få allt billigare!

kram

Fröken M » 2010-11-03 | 11:05:12
URL: http://frokenmela.se

efter 7 år som bartender dog intresset för alkohol och krogen helt. Sen jag fick Viggo är jag ändå mindre sugen, men va tusan... hemmakvällar med familj och vänner är bra mycke trevligare och jag skulle inte för en sekund byta det mot det gamla livet :) Kram

Sara - Alicias & Manfreds mamma » 2010-11-03 | 11:49:09
URL: http://saralovdahl.blogg.se/

Mysigt med ultraljud! Kan du inte lägga ut bild på magen?

Okej usch vad jobbigt, Alicia hade med sånt men när vi bytte säng vart hon lugn, så hon kände sej nog bara instäng :(

Vi har typ en emil i lönneberga säng, gammal och underbart fin! Men vill kunna sitta med henne på kvällen när vi läser osv.

Jane » 2010-11-03 | 13:51:50
URL: http://www.janejohansson.se/

Mysigt med bebisrörelser i magen :D



Svar: Det var bara vad som på BVC sa, men jag tyckte också det lät lite knas eftersom alla bebisar är så himla olika när det gäller vid vilken tid de kan vad etc. Men men :)



Kram.

carrå - 19 år och mamma till Isabella » 2010-11-03 | 14:01:56
URL: http://ettnyttsteg.blogg.se/

Ka men precis, det är ju hubudskaen!



Okej,tack för svar!. Jo det är så jag också gör när jag tvättar håret men tycker det är jobbigt, haha. vet du när man kan börja duscha "normalt!"? :)

kram

emily » 2010-11-03 | 14:50:59
URL: http://agressia.blogg.se/

jag försöker att inte amma han på natten men han skriker så han blir pigg, ibland går det och ibland inte :( Men snart hoppas jag att det går helt! Krams

karolina » 2010-11-03 | 16:03:17
URL: http://karolinamalmlov.blogg.se/

Usch usch usch för illamåendet!! Jag spydde fram till v34 även med lergigan... Hoppas det går över för dig för det är verlligen hemskt. Inte lätt o må så illa när man har andra små knoddar att ta hand om!:)

Kram

sara - mamma till wilda » 2010-11-03 | 16:25:57
URL: http://saratilling.devote.se

Ja, det har varit lite si sådär med sömnen på sista tiden. Tydligen en ny fas eller nåt. Dock fått 2 hela nätter på rad nu. I´m in heaven hihihi

Maria » 2010-11-03 | 17:41:34
URL: http://mammarias.blogg.se/

Kan man inte få se en magbild snart. vore kul! är du större nu än va du va med dom två första? hoppas allt är bra med dig o magen. :)

DINARAS FAMILJELIV » 2010-11-03 | 20:35:09
URL: http://dinarasblogg.blogspot.com

Mellanbarnet har varit krävande ( och är det fortfarande). Sen är han grabb också och det är en sån enorm skillnad på mina tjejer som bebisar och honom! Sjävklart är det från person till person, finns lugna killar...men min lyckades bli envis, högljudd och med en jetmotor i baken. haha. :) Tjejerna är superenkla och finner sig i det mesta. Just nu har stora tjejen en liten trotsperiod, hon sätter sig emot det mesta men å andra sidan brukar det gå att komma överens med henne. Det kommer gå bra för dig men det är bra att du är inställd på det värsta för då kan det bara bli lättare :) Så var det för mig. hehe. kram

Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3 » 2010-11-03 | 21:03:58
URL: http://mammah.webblogg.se/

svar:

ah det tkr jag med..du är elak som bor där borta ;) hahaha..



Yes, tkr att det är lite tråkgit att man går dit så sällan..villl ju veta hur mkt Kevin väger och hur lång han är för att det är år och dagar sen jag var där sist med honom, haha..



Nja..grönt hår har jag aldrig haft men andra roliga färger har jag haft som rosa, lila blått m.m. :P haha..får impluls att göra såna grejer ibland ^^



Ang om ditt inlägg..

Det var fan inte en tydlig bild på hans snopp inge :P haha..man ser ju att det är en snopp..läbbigt :p

På våran Kevin så fick vi en bild på hans snopp också när han låg i magen men på den bilden så hittar jag fan ingen bild på hans snopp ;:P på albins så fick vi ladrig någon snopp bild :P



Kramis!

Veronica, mamma till Nim » 2010-11-03 | 22:51:36
URL: http://attblifler.blogg.se/

När han kom var han sjukt lik Stoffe. Nu säger folk att han börjar bli mer lik mig men jag vet inte ;)

Vad tycker du?



Vårt hus är 147 kvm och en biyta på 50 kvm typ. Vårt hus gick på 3. Men alltså det är ju nästan dyrare med en lägenhet än hus. Med hus får man mer för pengarna (oftast) :)

Men ni kollar runt lite? Kul ju :)



Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback