ohyeah here we come!

Barnen bus vaknade halv 6 imorse, ellee ja det var väl morgon tidigare för mig känns som jag inte sovit ett dugg inatt bara sprungit upp med pixie och gett henne flarran..
fick i tusselagon halv portion gröt och grabben en macka sen ville han bara ha frukt ( klementiner ) så då käka han två såna och ett halvt äpple, efter det kikade vi lite på vakna med the voice och sen vart det på med massa kläder och ner i pulkorna båda två och kila iväg till dagis, så mycket enklare att dra dom i pulka en att ha en vagn och en springunge bredvid =)
när vi väl kommer till dagis så säger ena fröken efter ett tag när kevin redan gott in : Det går maginfluensa här vi har precis skickat hem en kille som bajsat på raken.
Tack, verkligen! hade hon sagt det precis när vi stått i hallen så hade kevin inte fått gott in då hade jag hellre han hemma men insåg ganska direkt att det var försent. ursäkta men märker inte föräldern om ungen är dålig i magen innan dom lämnar ungen på dagis eller skiter dom i det och bara tänker på sig själva? fan så förbannad jag blir alltså ! nu står spriten i hallen och händerna snus torra efter all tvett och sprit men tur är väl det att jag har en perfekt handkräm för torr hud stående  på bordet i vardagsrummet och proppar i mig vitpeppar.
Nu sover skruttan, dagens planer : Baka Scones , stryka klart barnens kläder & vika in, äta lunch , slå in paketen och resten av kassarna allt sker tillsammans med julmusik givetvis =)

När och vilken kanal börjar julkalendern??
I väntan på Liten - Gravid i vecka 35 » 2010-11-29 | 10:00:59
URL: http://madeleines.se

Jag använder enbart mamma-nederdelar, men på överkroppen har jag ofta vanliga kläder - långa linnen och uppknäppta koftor. Har några bastoppar från H&Mmama också, men det är ju så tråkigt att lägga pengar på mammakläder tycker jag :P Kram

Malin » 2010-11-29 | 10:23:28
URL: http://malinmasken.blogg.se/

Hej! Hoppas allt 'är bra med er och slipper kräksjukan. Då jag själv jobar på dagis så är det vissa som skiter i det, sen är det vissa som har så brottom på morgonen så dom klär bara på barnn och lämnar eftersom om man lämnar dom tidigt får dom frukost på dagis, sen vissa sjukdomar får dom inte förens senare på dagen som tex feber, det kan ta ett tag innan den smyger fram ;)

Melissa - Vincents Mamma&Gravid » 2010-11-29 | 10:45:08
URL: http://ooomelissaooo.blogg.se/

han lyckas med allt den där lille mannen haha

han kommer inte få vecko peng på flera år så mycket som han pajjat här hemma haha



jag mår bara fint en aning trött men de är väl som vanligt ;) bara le å va glad typ å kämpa vidare :)

å vincent är frisk nu äntligen så han kunde få gå till dagmamma idag å som han längtat han sken upp som en sol när vi kom fram till huset och han såg att han skulle dit :)

MALIN - Längtar efter min prinsessa! » 2010-11-29 | 10:45:29
URL: http://malinkarlstrand.blogg.se/

Hihi, ja jag längtar nästan tills hon blir större och börjar stöka ner litegranna i alla fall :) Känns nästan för perfekt nu ;)

Vi har BF den 7 januari!



Oj, det var lite tight emellan den men det kommer säkert gå jättebra ändå. Skönt när de bli lite äldra och kan dra nytta av varandra kanske :)



Kram kram!

pernilla » 2010-11-29 | 10:52:34
URL: http://skogsfruns.blogspot.com

men usch för maginfluensa! Hoppas ni klarar er!

Ang Loves mat där... han gillar inte välling speciellt mkt. Har provat massa sorter och provar nu nestlés päronvälling. Vi har hittills fått blanda välling och ersättning... så det är klart att det inte mättar lika bra som bara välling...



Vilka söta sockar liten har på bilden! är de i ull?

Kram

Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3 » 2010-11-29 | 11:16:15
URL: http://mammah.webblogg.se/

shit hur irkar du stryka? :P haha

Charlotte - Mamma till Nikita » 2010-11-29 | 11:17:02
URL: http://charlottegaines.blogg.se/

Så gimla söt bild! :)



Ja hon har förändrats jätte mycket, ser inte ut som samma unge :) Hon va väl 1-2 månader när hon började få ljus utväxt, sen hade hon en mörk tofs kvar i nacken tills hon va 6-7 månader :)



Oj stackarn och få så mycket tänder på så kort tid, men då fick han de ju överstökat fort! :)



Det måste ju va hemskt o få gå upp så

tidigt, har hon alltid varit morgonpigg? :)

Kramar

sandra. wicked. » 2010-11-29 | 13:19:54
URL: http://angelbynight.blogg.se/

Julkalendern sänds varje dag, med start den 1 december och avslutning på julafton. Varje dag kl 7.15 samt kl 18.45, både i SVT1 och SVT Barnkanalen. Och så kan du se den när du vill i SVT Play förstås!



Har en liten frågestund på min sida. Kika gärna in och ställ din personliga fråga. Kram //sandra

Erika - VIKTKAMPEN » 2010-11-29 | 14:36:14
URL: http://junigirl.blogg.se/

Naw! :) Nej dom går ej på dagis än. Men snart hoppas jag.



Boken handlar om en Man som berättar om sitt liv som LCHF:are. Han äter neligt LCHF. OCh förklarar hur kroppen fungerar osv. :) jätte bra!



kram

carrå - 19 år och mamma till Isabella » 2010-11-29 | 15:52:19
URL: http://ettnyttsteg.blogg.se/

Ja verkligen, nej det tycker inte jag heller, som sagt föräldrar vet bäst och magen blir bättre för varje dag så det känns härligt!



Hon är 3 månader och 1 vecka.. Okej tack för tipset!. Vi ska väl börja så smått med gröt snart, kanske i helgen, vill ju vänta tills magen stabiliserat sig ännu mer och som sagt så länge amningen fungerar har jag inte direkt brottom :). När började ni?



Kram

carrå - 19 år och mamma till Isabella » 2010-11-29 | 17:20:02
URL: http://ettnyttsteg.blogg.se/

Äh jag har inga alls problem med mina bristningar, stör mig inte det minsta på det så du behöver absolut inte tycka synd om mig.



Okej låter bra det :). Jo det är ju så mycket nu runt jul också men gröt lär man i alla fall börja med och sedan vänta till efter jul och nyår med smakisar, jag tror det blir så i alla fall så hon hinner vänja sig med gröt en månad först :).



kram

Fröken M » 2010-11-29 | 17:44:39
URL: http://frokenmela.se

jag har haft turen att få samarbetsförfrågningar från olika företag, sen är det bara att tacka ja eller nej till erbjudandena :) de som kan passa många målgrupper brukar jag tacka ja till ! kram

pernilla » 2010-11-29 | 17:45:08
URL: http://skogsfruns.blogspot.com

jag gör iordning välling eln. anvisning ex. 90 ml vatten och 2 msk välling (ca 5 skopor med sempers röda ers.skopa) och sedan 90 ml vatten med 3 skopor ersättning. Sedan häller jag bara ihop dem. Love har varit jättekräsen på att det ska smaka ersättning eller om det är konsistensen, jag vet inte. Ska nu prova att göra iordning en helflaska med välling, Nestlés med päronsmak och bara hälla i lite ersättning. Får se om det går... men han är ju eg. alldeles för stor för att få i sig nog med näring på ersättning... och det mättar ingenting. Hoppas på den här päron-vällingen :D

måste kolla in sockorna ;D

kram

Erika - VIKTKAMPEN » 2010-11-29 | 18:07:45
URL: http://junigirl.blogg.se/

Tack! :D ja jag är riktigt nöjd verkligen. :)



jo fårnog vara glad för det.:) hihi kram

Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3 » 2010-11-29 | 18:43:32
URL: http://mammah.webblogg.se/

Svar:

Ah då förstår ja ^^



När jag kom in i puberten så hade jag så först men sen så var det normalt dvs mindre blödningar och nu fick jag världens jävla blödningar och nu är allt lugnt igen :S haha..skut skumt.

Charlotte - Mamma till Nikita » 2010-11-29 | 20:13:36
URL: http://charlottegaines.blogg.se/

Ja hon är enligt kurvorna lite längre än tjock :) Hon är ungefär som en 7-8 månaders bebis så hon är ganska liten för sin ålder. Ja Nikita har varit så i några mpånader, vissa dagar får jag inte ens röra mig utan att hon blir hysterisk! Lämnar jag rummet låter de som någon slagit henne eller nått, väldigt jobbigt! Var kevin också så?



Hon villl fortfarande bara ha vatten, har försökt med välling och julmust men det funkar bara om hon får dricka ur mitt glas :)



Fy så jobbigt! Nikita går numera upp vid 9, det har hon gjort som mest i sitt liv, nyss under en period har de varit 7-8 hon vaknat och förut kunde hon ibland sova till 11-12 men det var lääängdesen :)



Kramar

Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3 » 2010-11-29 | 20:29:43
URL: http://mammah.webblogg.se/

Svar:

Haha jadu..hon är väl i en någon växtperiod då :) du vet ungar har ju sina roliga faser ibland :p haha..



jJag har inget p-skydd än,.eftersom jag inet har börjat käka p-piller än men ska börja göra det sen så förtillfället så använder vi plast skydd dvs kondom xD HAHA..men ja nu har vi inte sex eftersom jag blöder hit och dit o.O dock är mindre blod men iaf o.O

Nina, mamma till Hugo & tvillingarna Max & Vincent » 2010-11-29 | 20:53:04
URL: http://ninawikizz.blogg.se/

Ja det har jag faktiskt, han vill också göra som småbröderna ibland :p

vet inte vem som ska få va tomte i år :P åt er då?

kram

jenny » 2010-11-29 | 21:01:18
URL: http://jennywiklund.blogg.se/

vad sött !

Elly- mamma till Leon » 2010-11-29 | 21:04:15
URL: http://gravidnu.blogg.se/

jaha, nä jag menar att de är svårt att vänja av dem med välling om de äter det på näterna :P

jo Leon är ju också kräsen, jobbigt är det. Men man får inte ge sig :P

kram

simone » 2010-11-30 | 12:38:15
URL: http://fattybom.se

Så vackert! :)

Frida » 2010-11-30 | 14:12:35
URL: http://fridalundquist.blogg.se/

Vilken otroligt mysig bild :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback