Och så är det söndags kväll.

med sår i näsan, Jävla förkylning! det var bra så va..
Precis satt in alla räkningar så jag slipper tänka på det! det var helt enkelt en vila upp sig dag idag för det blir en jädrans massa spring i veckan, Mödravården imorgon (läkaren för min migrän) Bvc och några möten jag glömt bort men som står i kallendern, Tack gode G*d för att en sån finns!
Tjejen har mer eller mindre varit kinkig sovit 1 gång på hela dagen, inget har dugit och dålig på att äta, misstänker att det var lite feber blandat med övertrötthet ..

Tänker ni Vaccinera era barn för influensan?

den frågan hade jag förra året också, by the way .. min åsikt om det är *gör det inte* det är inte värt det för den är inte mer farlig en dem andra influensera så varför utsätta barnen för dom enorma biverkningarna i det vaccinet?
alla tycker olika men jag skulle aldrig utsätta mina barn för det och inte minst mig själv!
jag håller mig till Hygien ! Alcogel och tvål direkt till och med i väskan, grabbens händer tvettas noga också med tvål och alcogel , det har funkat hitils så wtf. =)

Anyway, jag funderar på att färga håret rosa.. de är ballt och snyggt som fan tycker jag.
inte bestämt mig men snart så !

carrå - 19 år och mamma till Isabella » 2010-10-24 | 20:05:02
URL: http://ettnyttsteg.blogg.se/

Jo jag misstänker det jag också. Jo ibland men har bara spytt mycket 3 gånger och har aldrig kommit ur näsan.. Har du varit med om mycket med dina barn? :)kram

Charlotte - Mamma till Nikita » 2010-10-24 | 20:08:41
URL: http://charlottegaines.blogg.se/

Ja, dom fylls på ofta men inte så mycket åt gången så som tur var finns de mjölk kvar eftersom hon totalvägrar allt ur flaska förutom vatten.

Men jag är iaf glad över att hon börjat äta nått nu.Planen är att amma henne på kvällarna och ibland på dagarna som jag gör nu tills hon blir ett år, om hon då fortfarande äter på nätterna ammar jag henne på nätterna men inget på dagarna tills hon sover hela nätter. Hon vaknar ju oftast bara 1 gång nu så förmodligen sover hon hela nätter tills hon blir 1.Puss o kram

Alexandra » 2010-10-24 | 20:38:13
URL: http://piinkbarbiie.blogg.se/

nej jag ska inte ge elias någon vaccin...

Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3 » 2010-10-24 | 20:43:55
URL: http://mammah.webblogg.se/

svar:

ah..nja det var ett tag sedan jag spelade sims så ^^Nja..bloggen och några till sidor duger bra :)

Har så mkt kläder som jag vill bli av med :P haha..Kramis!

emily » 2010-10-24 | 22:02:57
URL: http://agressia.blogg.se/

Jag har provat med SÅ många olika nappflaskor och nappar! Alltså, han kan ju dricka vatten ur nappflaskan, men han vill inte ha nått annat. Jag frågar på BVC men de är verkligen INTE mycket till hjälp. Du är så söt som ger mig massa tips hela tiden! <3 Jag spelade the sims 3, men de var nerladdat på våran stationära dator och nu har vi laptop och min pojkvän vill inte ladda ner de för att det är så mycket virus :(

cassandra, mamma till josefin och gravid med lillebror » 2010-10-24 | 22:28:39
URL: http://weareyoungparents.blogg.se/

Vad menar du med "Hur stor är chansen att du kan föda vaginalt efter kejsarsnitt? "

Sara - Alicias & Manfreds mamma » 2010-10-25 | 08:40:08
URL: http://saralovdahl.blogg.se/

Ja han är tidig min lilla gosse, Men licia var lika tidig hon :) Hon gick ju när hon var 8 m¨nader men vågade inte släppa förns 10 ;)Har ni haft en bra helg?

Nu äter Manfred, frujost, mellis, lunch, mellis, middag, vällingkram

Veronica, mamma till Nim ! » 2010-10-25 | 08:59:33
URL: http://attblifler.blogg.se/

De ligger väl på 200-300 kr styck och de finnas ca 10 böcker. Så det blir ju en slant :PVi ska inte vaccinera Nim mot influensan. Tror inte på influensavaccin. Bättre han jobbar upp sitt egna immunförsvar..Jadå klart han blir bättre till onsdag, är ju bara lite snor :) Och det hade andra ungar där förra onsdagen så det kan ju inte vara ngn fara.Kram

Miia mamma till My » 2010-10-25 | 18:59:49
URL: http://busfroetochjag.blogg.se/

Jag ska inte vaccinera min dotter. Flunsan som va förra året va ju inte så farlig som dom sa. så, men jag tog den då, ja va ju gravid o har reumatiska problem så ja va ju riskgrupp.. Vet inte hur mkt som går över till fostret, om det gör det överhuvudtaget vill säga. men då har hon ju lite därifrån i såfall.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback