Vackraste!Denna är nu Pixies , hon kommer nog vara vackrast till julafton ! :D sen kika jag även på lite jul kläder till kevin fan så snyggt så det ska hem hit :)
tråkigt när hon växer ur dessa klänningar :( vill gärna inte sälja dem, kanske spara till hennes och kevins barn i framtiden som min mamma inte tänkte på, men vem anade att jag skulle vi gravid som 15 åring. ähh shit happens
by the way, lilla tussan har fått utslag på hela kroppen riktigt många speciellt på magen och vid vaginan och låren, lite i ansiktet, vilken tur att vi ska till barnläkaren med henne imorgon så får vi se om det är för det nya tvättmedlet eller om det är något annat lurt i hennes kropp. :( så liten och försvarslös och känslig! kevin var stålmannen mot sånt där tills han blev 8 mån.. vilken skillnad på barn! :)
Miia mamma till My » 2010-10-25 | 20:36:05
URL: http://busfroetochjag.blogg.se/

sv: nej det gjorde jag inte. slutade samma dag ja fick reda på att ja va gravid.

jag rökte o snusade innan, men slutade röka 08 för ja hade inte råd med båda. Ja tog nån cigg några veckor efter förlossningen men usch blää. hitta en snusdosa i nån jacka som inte va för gammal. o dum som ja va så skulle ja ju bara "testa" men blev fast. så har snusat sen tösen va 4 månader tror ja. men har bestämt att ja ska sluta nu. får mer pengar över :)

ja dom gör ju det, fast man vet ju inte hur "allvarlig" den är fören det kommer. jag tvekade första om ja skulle ta sprutan, frågade kompisar å andra som skulle ha barn hur dom skulle göra o dom flesta tog den faktiskt. så bestämmde mig för att ta den. fick bara lite ont i armen på kvällen sen inget mer.

cassandra, mamma till josefin och gravid med lillebror » 2010-10-25 | 21:03:18
URL: http://weareyoungparents.blogg.se/

Nopp ;)Nej jag har ej ändrat mig, men blev nekad till snitt så jag har inget val! Men framtiden får visa hur förlossningen blir ;)

kramar

Jenny » 2010-10-25 | 22:51:18
URL: http://jennyygutemyr.blogg.se/

Gu vilken fin klänning :D

Veronica, mamma till Nim. » 2010-10-25 | 23:01:30
URL: http://attblifler.blogg.se/

Ja men de behöver ju öva lite själva :)Och klart de behöver bygga upp ett immunförsvar. Håller med du :)Ja och klart Nim blir lite förkyld när vår inneboende jobbar på förskola, är väl alltid ngn basill som åker med hem :P

Men nu är han på bättringsväg.. så vi ses väl på onsdag?Kram

emily » 2010-10-25 | 23:53:30
URL: http://agressia.blogg.se/

Förstår vad du menar. Joel kom 6 dagar innan min födelsedag och jag vet att de kanske låter sjukt, men jag ville verkligen inte föda han på Min födelsedag för jag ville ha den dagen för mig själv.. Kanske låter lite ego, men jag vill också att han ska få en egen spciell dag, skittråkigt att fora ihop ju! :pJa, alltså BVC lyssnar ju inte på en. Man ber om råd men de säger inget vettigt typ, så jag har slutat att fråga dem för de får mig bara att se dum ut som om jag ska kunna allt utantill. Nej usch,,Kram till dig

Fröken M » 2010-10-26 | 09:22:36
URL: http://frokenmela.se

Nä, jag har faktiskt inte testat att göra egen barnmat så idag ska jag testa att göra potatis pure och se om lilleman gillar det !

Gröten var sempers banangröt med lite frukt puré, det äter han med god aptit ! Ha en bra dag :) kram

Emelie, Mamma till David » 2010-10-26 | 10:28:49
URL: http://enmammaskarlek.blogg.se/

Vilken fin klänning! :DSv: Okej :) Nej jag har inte satt han på en cykel än. Kanske dags att testa :) David älskar att röra på sig och göra nya grejer. Det kanske är något för honom! Japp, David går på dagis. Det har han gjort sen i våras :D Går din son också på dagis? :)

Kram

karolina » 2010-10-26 | 10:39:14
URL: http://karolinamalmlov.blogg.se/

Min knodd blir 4 månader nu på Fredag!

Ne förlossningen gick jätte bra men jag tog ingen smärtlindring alls så jag kan liksom inte glömma den där känslan när jag sprack, inte mycket men ändå kan bara inte glömma det.. Fast samtidigt var det ju helt sjukt häftigt!Klänningen var jätte söt!! Jag satt o kollade på julkläder till Wille med igår men det är ju jätte svårt o veta med storleken så långt fram när han e så liten!

Pernilla » 2010-10-26 | 13:14:28
URL: http://tintin.devote.se

Oh jisses vilken söt klänning! :DHur gammal är du och hur gamla är dina barn? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback