Välkommen till Karolinska vidriga univeristet blablabla ..

Sitter med migrän och ska avboka läkar tiden idag , när jag ringer dit säger dom att jag ska tala in mitt fullständiga telefon nummer osv osv men när jag gör det så säger dom "inget telefon nummer angets du kommer inte bli uppringd" Ähhhhhhh lägg av försökt minst 10 gånger nu + att jag ringt till växeln men det tutar upptaget, SKA DET VARA ETT SJUKHUS ELLER??? sånt där gör folk bara irriterande, nu hamnar jag att betala för uteblivet besök för att deras jävla skit telefon krånglar ..
det finns inte en chans att jag åker kommunalt in dit med den här migränen, jag har nämnt tidigare att jag skulle få medicin men vet ni vad den medicinen finns inte inne och går inte ens att beställa hem från tillverkaren.
detta börjar bli allt mer och mer frustrerande, en dag som man inte borde vakna till helt enkelt..
jag ruttnar på det här, nu är sonen hemma också så kan inte dra täcket över huvudet och bara sova bort dagen.
tog en ipren som jag inte ens får göra men vafan ska man göra när alvedonen är slut och medicinen inte ens går att få, helt sanslöst gaaaah :(

carrå - 19 år och mamma till Isabella » 2010-10-29 | 10:32:23
URL: http://ettnyttsteg.blogg.se/

Ja minst sagt. Jaha gud vad skönt annars brukar ju inte vårdcentraler heller vara så bra men skönt att ni har hittat någon ni trivs med :).Kram

emily » 2010-10-29 | 10:32:23
URL: http://agressia.blogg.se/

Ja, det är jätteirriterande med sånt folk! :S

Fyfan jag undrar vad som händer om nån gör så mot min son nångång! Hehe ibland lagar han mat och ibland jag! Men han gör den komplicerade maten ¨så gör jag den enkla. Han är så kräsen med mat så jag säger att "men då får du göra den" för har inget tålamod..ASSÅ du ska ju inte behöva betala för att de inte går att avnoka? Du måste ju få en chans att kunna avboka och kan du inte det så är ed ju inte ditt fel.. Fan vad jobbigt med migränen. Är de bara när du är gravid det blir så? krams

Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3 » 2010-10-29 | 10:34:06
URL: http://mammah.webblogg.se/

Svar:

Tackar ^^Ah men om hon blir mätt på vällningen varför kör ni med ersättning då ? ^^

Jag började ge Kevin vällning när han var runt 6 månader men eftersom han inte tyckte om det i början så fick man ge lite välling på kvällen och på morgonen och sedan ersättning efteråt, gav han lite eftersom ha inte gillade det och poff så en dag så gillade han vällningen helt och då slutade vi med ersättningen )

plus att han blev mer mätt på den än ersättningen )Då är vi 2, fattar inte ens att dom är kvar här än eftersom kriget hos dom är slut (?)

Nötter till föräldrar!

Oja sedan äre mkt mer dom får göra..tex gifta bort sin unge i ung ålder eller ja tvinga henne då osv..sjuka grejer om håller på med alltså i det landet..tkr synd om vissa..Ang om ditt inlägg..

Usch för huvudvärken..det hade jag i början graviditeten med lillebror men sen försvann det.

Hoppas att ditt också går över :)Kramis!

DINARAS FAMILJELIV » 2010-10-29 | 10:34:57
URL: http://dinarasblogg.blogspot.com

cool blogg!! Vad häftigt att du har hunnit med 3 barn när du är så ung :) jag är ju en riktig tanta jämfört haha

trevlig helg!´ösnkar jag dig o din familj!

/d

Sara - Alicias & Manfreds mamma » 2010-10-29 | 11:26:28
URL: http://saralovdahl.blogg.se/

Vid 1 år tog vi fram pottan så gick hon dit ibland. Sedan vid 1 ½ började vi emd varje morgon att bara sitta på potten och borsta tänderna. Tog flera månader tills det kom något. I smoras sen fick hon vara utan blöja och nu säger hon till och vill inte ha blöja :)

Jenny » 2010-10-29 | 12:39:29
URL: http://jennyygutemyr.blogg.se/

Men om du får tag på sjukhuset försök förklara för dom att du försökte ringa, så kanske du får slippa betala avgiften. Och sen hoppas jag att du får hjälp snart med migränen.. Vad ska ni hitta på i helgen då? Kram

Fina Frun » 2010-10-29 | 12:40:55
URL: http://blogg.amelia.se/finafrun

vad jobbigt för dig, kram!

Emelie, Mamma till David » 2010-10-29 | 13:16:28
URL: http://enmammaskarlek.blogg.se/

Nej :) Inga barn har varit dumma. Alla är så otroligt söta och snälla där! David är en liten vilding nämligen ;) Vad jobbigt :/ Hoppas han får byta snart! Låter som ett bra dagis. Det privata alltså ;)

Händer under halloween då? :)

Kram

Jane » 2010-10-29 | 14:39:43
URL: http://www.janejohansson.se/

Svar: 79:-, då var det ett väldigt bra fynd med 13- + 12:- i frakt eftersom tröjan bara är använd en gång :DJa, precis. Tradera är underbart! Finns rätt mycket bra saker om man bara orkar leta lite :)Nu är han 54 cm. :) Kram.

Fröken M » 2010-10-29 | 17:09:25
URL: http://frokenmela.se

Usch för migrän !! Hoppas du mår bättre och att ni får en mysig fredagskväll !! Här blir det soffan resten av dagen ;)

kram

Emelie - Mamma till Malte♥ » 2010-10-29 | 22:21:55
URL: http://eeeileme.blogg.se/

sv. Tack :) han ska heta Malte som tilltalsnamn.. :-) Okej! Ja Matle han sovit såhär sedans han kom.. men får njuta nu kan ju vända som sagt :) Natti

Veronica » 2010-10-30 | 14:18:05
URL: http://attblifler.blogg.se/

Ah nä det har du rätt i.Vi hade middagsgäster igår och nu har vi babysimmat. Ikväll ska vi på Saw på bio :)Ni då? Kram

Anna » 2010-10-30 | 17:00:27
URL: http://annaanstensen.blogg.se/

Men gud så jobbigt, borde inte riktiga människor svara i telefon på ett sjukhus (jag menar sjukhus är ju viktiga saker där man föredrar personkontakt!)?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback