jag vet vad felet är :)

Nu har jag hittat kopplingen till tösen + flaska + välling .. naaee , hon tar Mam flaskan som kommer från apoteket , felet är vällingen hon hatar den och protesterar så mycket som att hon skulle kunna demostrera själv för allihoppa till ett parti , men tällägg dvs Ersättning slinker ner hur smidigt som helst med Mam flaskan, vilket jävla geni som uppfann den flaskan, den liknar hennes tutt napp också. :) nu är jag nöjd .
välling är ju ingen bråttska att få henne att dricka, hon avgör själv när hon är redo för tjockare stuffs. men nu får hon Nan 2 till kvällen iaf. :)

idag har vi varit på mödravården och tagit sjuuukt mycket rör, 6 stycken långa med blod, snurrig som fan efteråt men sånt som måste göras helt enkelt just för att jag har mina komplikationer som dom får hålla koll på.
Det är inte farligt att gadda sig som gravid, all right vänner där ute, förstå det nu min bm jag aldrig haft förut sa samma sak som dom andra det man ska undvika är att gadda svanken för det är svårare att hitta märgen om det är något ivägen. 
sen drog jag och barnen till centrumet och shoppade lite och käka lunch på donken :) en mer eller mindre nöjd tjej tillslut, hur kan man hata en syskonvagn så mycket som hon gör :/ , nästa gång blir det bärsele.
shoppade två långa t-shirtar till mig som förhoppningsvis går att använda när magen pluppar ut ( IGEN ) .. hinner ju aldrig vara smal haha ( ironi ) . men jag är glad att jag inte blitt så överdrivet tjock som andra blir. :)
sen shoppade jag hem jeans leggins, vantar och skjorta till tösen, hon är så liten men knubbig så kläderna passar ju inte längre på sötnosen :)
Alla säger att grabben har blitt lång, varför tycker jag att han ser lika lång ut, men han kan låsa in sig på toan men inte låsa upp, så ibland får man öppna med kniv när han låst in sig sen ser hela badrummet upp och ner vänt ut.

ähh mycket text för mina ögon, mycket tider att passa men likt förbannat har jag ingen kallender.

Skippa häng kaggen fan, jag har fött två barn lite borde väl synnas ;)

Malin » 2010-09-21 | 20:00:47
URL: http://malinmasken.blogg.se/

Skönt att det funkar :)

Jennie » 2010-09-21 | 20:39:24
URL: http://mackansflicka.blogg.se/

aw kolla så söt du är . kram

Charlotte - Mamma till Nikita » 2010-09-21 | 21:13:15
URL: http://charlottegaines.blogg.se/

Hon är 8 månader, tror om du köper 68 så kan hon kanske ha den hela vintern, storlek 74 är stooort i overall väg nu till Nikita. Och dom växer ju inte riktigt lika fort längre :)



Ja de va väldigt bra, fick broschyrer dom inte brukar dela ut på olika recept :) Hon fick potatis med massa smör, men fick bara i henne 3 små teskedar, men jag försökte inte få i henne efter hon visat att hon inte vill ha mer, så hon tar de i sin takt och inte känner sig tvingad, och jag ska försöka inte känna sån oro när vi ska äta, kanske de gör att hon känner av min oro och inte vill äta för de.



Pussar o kramar, vackraste magen i världen, med vackraste du och vackraste pojken <3

Charlotte - Mamma till Nikita » 2010-09-21 | 22:38:48
URL: http://charlottegaines.blogg.se/

Du är helt klart bäst, i morgon blir de o testa ersättning, vill hon ha de behöver jag inte känna mig lika orolig för då blir hon iaf mätt :)



<3

Emily » 2010-09-21 | 22:51:58
URL: http://agressia.blogg.se/

När jag läser din blogg så verkar allt så lätt, men sen när jag själv är med Joel så är allt så svårt. Förstår inte varför jag inte orkar.. :(

Olivia » 2010-09-22 | 07:23:12

Fräsig vagn, snygg morsa, söt son. Vilken bild :D



Kram

DONKEN- 2barnsmorsa 2 be » 2010-09-22 | 08:51:34
URL: http://donkens.blogg.se/

nä, jag är också glad att man går ner fort igen till normalstorlek. får väl se hur lång tid det tar denna gången efteråt. haha :P

kanske inte går alls. vem vet.

Fröken M » 2010-09-22 | 10:01:25
URL: http://frokenmela.blogg.se/

Min mage ser precis likadan ut ! men va fasen, det vore ju konstigt oim det inte syntes att det hade vart barn där inne !!

Totalt tog det ca 8 timmar, varav jag hade krystvärkar i 6 timmar. Viggo var stor 4580g och jag var rädd för att spricka så jag antar att det var därför de lät det ta så lång tid...

Att föda barn är väl inte det roligaste jag gjort, men va tusan, jag skulle göra det igen !!

Kram

FLOOSAN » 2010-09-22 | 10:32:28
URL: http://blogg.mama.nu/floosan

sv jag tycker dom är bra framför allt goda, jag har väldigt svårt för brustabletter annars

Emma - Mamma till Alicia ♥ » 2010-09-22 | 11:23:42
URL: http://emmaochmatte.blogg.se/

Lill tjejen är faktiskt väldigt lugn och snäll :)

Men som du säger så vill hon helst vara hos mamma heela tiden ;) Så det blir inte alltid mycket gjort under dagarna :p haha :D



Kul med lite shopping :D

Det slår aldig fel ;) hehe.



Kramar

Tessa- Mathilda & Melvins mamma! » 2010-09-22 | 13:41:17
URL: http://tessa84.blogg.se/

Fin blogg du har, hur gamla e dina barn!?

Elly » 2010-09-22 | 15:12:40
URL: http://gravidnu.blogg.se/

det var samma sak med Leon. Vi trodde han hatade flaskan när vi prova med ersättning ett par gånger så vi gav upp.

Men sen när vi gav honom vatten i flaskan så tog han flaskan hur bra som helst.

Ger du välling från 6 månader?

kram

Isabel » 2010-09-22 | 16:44:03
URL: http://aizah.se

Jag tycker den vagnen är helt underbart fin i rosa, vad är det för en vagn? :)

Tack snälla du! Heaven är idag 3mån och en vecka gammal. Tiden går fort!

Ja, tänk så mycket kärlek man kan ge barn, de är ju vår framtid och livsglädje :) Längtar tills Heaven får sig ett syskon, men det får vänta ett par år :)

Kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback