Miserabelt beteende.

MER ROCKARE TILL SAMHÄLLET FFS .. dom har iaf stake och vett&ettikett , andra människor som raderar sina "vänner" för att dom röstat olika det är helt Wierd .. varför?? alla tycker,tänker och röstar olika , men vad gör det egentligen? raderar man sin vän för att den röstat på ett annat parti jävla trams ! jag behåller mina vänner trots vilket jävla parti dom en röstar på för jag är så mycket mognare en så och tycker att alla får ha sina åsikter om politik varför sträva efter andra när man kan gå en egen väg?
detta har blivit som ett jävla krig, skärpning till människor! vart fan tappade ni eran hjärna? Politik är politik det kan diskuteras och jävlas men vänskap är alltid en vänskap och det håller livet ut och den ska man vara rädd för, jävla EGOISTER seriöst förbannad man blir på att folk aldrig kan växa upp, jag kunde så vafan är det så jävla svårt för er för? Utbrott så det heter duga alltså. Stackars miserabla människor, rösta på vafan ni vill det är fritt och ingen tvång, ha åsikter men låt fan inte dem förstöra en vänskap. Det känns faktiskt som man lever i rymnden där det inte finns några känslor överhuvudtaget. 

Amanda » 2010-09-20 | 20:10:08

Så sant så =) mycket bra skrivet!

Emily » 2010-09-20 | 20:16:01
URL: http://agressia.blogg.se/

När jag provade första gången så kunde han inte suga nappflaska. Han har precis lärt sig det. Så jag får ta steg för steg.. Man måste ha tålamod och jag har så lite hahah

Emily » 2010-09-20 | 20:24:21
URL: http://agressia.blogg.se/

Jag håller med, man får rösta på exakt vad man vill. Trams att man ska ta bort nån från face för att de tex rösatde på SD. visst, jag tycker inte de tilltalar mig (bara att de ska skärpa reglerna kring intagning av invandrare) men inte mer än så. Men jag tycker att man får tycka vad man vill...

FLOOSAN » 2010-09-20 | 20:48:37
URL: http://blogg.mama.nu/floosan

Helt galet vad ett val vänder upp och ner på samhället. Jag har kompisar som tycker helt tvärtom men jag skulle aldrig säga upp bekantskapen för det, galet enligt mig

Jennie » 2010-09-20 | 20:51:11
URL: http://mackansflicka.blogg.se/

snälla ge mig ditt utseende :O <3

Denise - Mamma, foto, galenskap » 2010-09-20 | 21:58:16
URL: http://knoddenojag.blogg.se/

Im a rocker ;)

Charlotte - Mamma till Nikita » 2010-09-20 | 22:28:14
URL: http://charlottegaines.blogg.se/

Sjukt.. tycker det här med valet och allt som tillhör har gått lite för långt! Vet inte om det varit så åren innan men just i år har det verkligen varit sjukt va folk reagerar för man röstar på "fel parti"



sv: Ja hon behöver ju de, men det känns så hemskt när jag tvingar i henne, men jag måste ju få i henne de på nått sätt och om hon vägrar måste jag ju tvigna henne? Fick ett tips om att jag skulle mata henne från min tallrik och äta de själv också, så hon blir intresserad så också, för de borde också funka tycker jag :)



Vad skönt att Pixie äter iaf! jag var överlycklig när Nikita åt så mycket som nyfödd och gick upp 400g i veckan! Så jag var inte beredd på att få en liten dam som skulle matstrejka inte.



Jag har inte fått nått riktigt svar om de, han vill att jag ska ha jobbat ett tag innan så jag får bättre föräldrarpenning, 180:- om dagen innan skatt är ju inte mycket o hura för direkt. Men jag har också frågat 100 gånger vad han skulle säga om jag blev gravid och han säger väl att han vakren skulle bli glad elelr ledsen, men han skulle aldrig vilja att jag gjorde abort igen, och dessutom har vi oskyddat sex typ hela tiden, medvetet, så jag tror allt han vill ha ett barn till bara att han inte vågar erkänna :) haha.



Pussar o kramar!n<3

DONKEN- 2barnsmorsa 2 be » 2010-09-20 | 22:59:36
URL: http://donkens.blogg.se/

njä foglossningen har jag väl inte sluppit, kan jag inte påstå. det kom smygandes förra veckan, och denna veckan är det aningens värre. men det är mest på kvällarna, och det är rätt skönt os slippa dendär dygnet runt-smärtan i bäckenet. :/

aja, jag hoppas jag slipper få det sen.. hoppas går ju iaf. :)



nu i "början" som de säger, var de mvc i vecka 12, sen i vecka 25. och efter det kommer det mkt tätare, men de har nya rutiner där sen 1 jan 2010.

har för mig jag fick gå oftare i början också, med vincent. tror jag..



pöss!

DONKEN- 2barnsmorsa 2 be » 2010-09-20 | 23:01:04
URL: http://donkens.blogg.se/

har du sett den filmen? "i rymden finns inga känslor" ? :P

nä, vänskap går före politik. men jag tror inte jag nånsin får se sahlin o reinfelt "ta en fika" efter jobbet, direkt...^^

DONKEN- 2barnsmorsa 2 be » 2010-09-21 | 09:28:20
URL: http://donkens.blogg.se/

ojsan ja! gick du så ofta till mvc även i början? alltså mellan vecka 12 till tjuge eller så?

jag var ju på UL i vecka 18 men det är ju på ett annat ställe. :P

Denize - Mamma till Emilia & Elian » 2010-09-21 | 10:35:20
URL: http://denize.se

Hej! Lite sen på att svara, sorry, men hur som helst så använder Elian MAMs antikolik flaskor. Det är dom enda han vill ha.. han är tokenvis!



Hoppas allt är bra med er f.ö. Har läst lite här och ser att ni ska ha ännu en liten!? Grattis till er och hoppas allt går bra.

kram

Fröken M » 2010-09-21 | 10:44:15
URL: http://frokenmela.blogg.se/

tack snälla ! Hoppas ni får en riktigt bra dag :)

Emily » 2010-09-21 | 11:47:12
URL: http://agressia.blogg.se/

JA, eller hur! Det har du helt rätt i. Det finns ju en grupp som heter " om du röstat på sd ta bort mig som vän" Men alla ska få rösta det dom vill. Det är som jag skulle skriva" har du röstat på modertaerna ta bort mig osm vän" Man får rösta vad man vill. Jag skulle ju inte rösta på SD, men jag tycker de har rätt om att skärpa invandringen men inte så mycket mer än så. Men som sagt, man får rösta på vad man vill :) Jag kör med NAN. vad använder du till pixie?

JESSI FOX » 2010-09-21 | 12:46:44
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/

Vi lever i demokrati. Folk är uppenbarligen mycket missnöjda med det så vi kanske bör övergå i diktatur? Som att det skulle göra samhället bättre? Knappast!

Charlotte - Mamma till Nikita » 2010-09-21 | 13:06:33
URL: http://charlottegaines.blogg.se/

Idag för första gången fick jag stöd från bvc, men hon såg väl min oro när vikten inte var som den skulle, vilket jag redan visste. Så jag ska börja om från början och göra maten själv tyckte hon, så fick en bra brochyr om recept o så, de har inte vi fått innan.



Pussar och kramar finast <3

FLOOSAN » 2010-09-21 | 14:48:00
URL: http://blogg.mama.nu/floosan

Ja det har verkligen blivit som ett krig, hela svergie har gått bananas

Anna » 2010-09-21 | 17:33:18
URL: http://annaanstensen.blogg.se/

Man kan ju inte sluta vara vänner bara för att man röstar olika :S


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback