Trötta barn och trötta föräldrar.Lite trött kanske?? hittade sötnosen under bordet sovandes, tyckte jag hörde lite snark. =)
så söt, nu sover båda barnen iaf, gubben gymmar just nu sen dras vi till käftis.
efter ska han gymma och jag ta en latte på fiket, ett under att jag inte börjat rökt, nog finns suget där men jag är stålmannen ;D
Pixie ' s magknip förföljer henne fortfarande vilket är jätte jobbigt till och från, dock är jag glad över att hon inte har kolik, då hade jag nog gott under.
för övrigt mår alla bra, kevin tål nog inte pollen stackarn.. jaja ska slänga in lite bilder på FB nu. tjock tjing

Första frissa besöket.Grymt snygg kille
? jag vet.
idag fick han besöka Frisören för första gången i sitt vackra lilla liv, otroligt nog så satt han helt still, verkligen helt still under hela klippningen vilket för mig var chockerande med hans överskottsenergi då han ALDRIG sitter still annars och får praktiskt taget panik av att vara still.
nu satt han och njöt av sin egen spegelbild, bra självförtroende?? ooja !
jag var lite osäker på om det gick att göra denna tuffa frisyr för han fortfarande hade/har babyhår och inte fått sitt hårda en, men frisören tvekade inte och körde på med kam,sax och trimmer.
så otroligt snyggt blev det, lite vax och färg sen var han en riktig Stiling, kände inte igen min egen son. =)
han tyckte det var jätte skönt att bli av med det långa fladdrande babyhåret och fick vara utan mössa och fläsha för alla med sin nya frissa. ;)
Vi tog en fika med Jamina och hennes Grabb Kevin och var mån om att hitta den där färgen till hans hår så den köpte jag och vax. =) nu sover han sött och gumman grymtar på mig, ny blöja och mat sej. =)
ska göra popcorn och sen fastna framför tvn med henne och trocadero..
pusspuss. :D *smack*

Käftis.Natten har varit rätt upp och ned, tösens magknip kommer till och från, nu kom det väldigt mycket inatt.
hade så mycket mjölk i ena bröstet så hon tappa gräppet stup i ett och svalde därför en hel del luft. men gav med sig när jag låg och amma. =)
gubben är och gymmar nu skruttan sover i famnen och grabben pillar på vagnen.
tandis idag, hoppas det går bra för karln att ha båda barnen och hoppas hon sover under den timmen jag är där inne. =) lite nervis för attt hon ska ligga vaken och gapa efter bröstet.

igår blev det en hel dag med dessi =) super trevligt, men hitta fasiken inga fina kläder till na, hon är som sagt 50 cm och det finns ont om så små kläder i affärerna, får beställa via internet.
på lördag blir det Fotbolls match, Hammarby-Norrköping. =) lääängtar, hoppas det är soool ..

B-torkaSista magbilden, Magen försvann och åkte ned, snacka om häng mage man hade där :D
nu är hon ute får vackra sessa och jag har återgott till min normala vikt, dock har jag kvar kärleks handtagen.
det får jag ta itu med nästa månad när jag ska börja gymma. =)
vi ska införskaffa hörselskydd till barnen då vi bestämt att vi ska på match 1:a maj Hammarby-norrköping .. men frågan är då, kan man ta med pixie om man har hörselskydd??
jag får aldrig tag på någon på Bvc , så enklast vore ju att åka dit och fråga men det är en resa. =(
idag är en ganska tom dag, får se vad jag ska göra medans karln gymmar. hur som helst ska jag ta en latte nu och försöka piggna till medans pixie sover i vår säng.

grillning.världens sötaste gos tjej <3
idag fick jag sovmorgon då kevin var med pappa , sen drog han och gymma så jag var själv med barnen och försökte klä på ena när andra ska sitta som en blod ighel vid bröstet om inte annat i famnen. =p
efter 2 timmar var vi klara för att gå, detta vart lite kämpigt hehe.
åkte till mommo och moffa och grillade flinta SÅ GOTT. =D grabben fick leka av sig på gården men inte vart han trött skulle fortsätta här hemma .
efter allt röj satt jag mig och natta honom samtidigt som jag matade tösen. som man säger jag har grädde i mjölken, hon har ju gott bra upp i vikt iaf =)
nu är det läggdags när hon ätit klart, napp är ett totalt NEJ för henne iaf så ingen ide att försöka sig på den.

Nooo tiiime ..

aaa.. snacka om att man inte hinner med annat en att sköta dessa barn.
hur lyckas tvåbarnsföräldrar som nyligen blivit det sitta vid datorn så mycket?? . förstår inte riktigt.
tiden går ju till att amma, byta blöja, gosa med lillan samtidigt som man försöker ge grabben otroligt mycket tid så han inte blir utanför, dock har han blivit ganska ledsen dessa dagar och man ser det verkligen när Pixie varit extra behövd av närhet och tutte. åh tycker så synd om min älskade son =( <3 Pappa duger inte alltid och jag har inte hur många händer som helst då han är van att alltid vara hos mig och gosa.
kanske överdriver?? , jag vet inte, jag vet bara att jag hamnat i en sådan förlossnings depression mild iaf och är ganska ledsen till och från när jag kollar på honom, vill ge han all tid i världen som jag vill ge sessan.
men ja vet att det är såhär i början på ett nytt litet liv, alltid famnen alltid tutte.
ganska svårt att förklara för kevin när han bara är 16 månader och förstår ytterst lite, han blir frustrerad och börjar trotsa extremt och slå och lägga sig helt plankt på golvet och skrika gråt. buhuu och där kom mina tårar.
ååhh dåligt samvete, men livet är inte en dans på rosor alltid. man måste kämpa för att komma någon vart, denna period försvinner den med.. jag gör allt för mina barn just därför slänger jag datorn och sätter mig här när jag har den lilla tid över.
vissa har säkert negativa åsikter om detta men jag bryr mig verkligen inte, dem som inte har barn kan inget säga, dem förstår inte och bör inte heller ge "råd" eller slänga en dryg kommentar i brist på annat avundsjuka.
jag kände att det var skönt att äntligen få skriva av sig lite, att vara två småbarnsmamma är inte enkelt men det är sjukt underbart och extremt mysigt..
önskar bara att man hade fler armar, två famnar och mer tid, kanske en liten kopia så man kan ta båda samtidigt, det skulle vara perfekt. =)

nu blev det ganska mycket text. om vi återvände till vardagen så var vi och handla till barnen idag, blev snäppet häpen när jag såg att de faktiskt bara finns 27 pack nr 1 i blöjor till dessa nyfödda..
hur tänkte dem där, dem nyfödda är dem som bajsar mest och ett sådant paket försvinner över en natt och en dag, tycker verkligen dem ska tänka om! och börja göra storpack till nyföddas blöjor ist. SKÄMS till tillvärkarna.

nu sover alla, och jag äter mackor med mjölk, är grymt trött men vill inte missa andra avenyn nu när det är som mest spännande ! .
Vi har kommit i underfund med att börja gymma nästa månad. längtar ska bli så skönt!
nu vaknar tösen nog! måste kila med andra ord. <3

Börjar tidigt med att lira Gura precis som sin mamma. =) <3

<3promenix fix.. =)
tog en sväng till coop och sen luncha med nettan.
imorgon ska pixie trixie på återbesök, denna gång hörsel och syn test sen efterkontroll för mig.
får se hur det går när jag inte slutat blöda? :/ vad tänkte hon där kan man undra.
ingen bra dag idag för barnen, grabben är jääätte suuk om det inte är allergi av något slag, ska be om ett test för det.. tjejen har magknip , mindre kul , precis fått mini fom och snuttar nu på bröstet. ska hoppa i säng snart eftersom håkans bar inte säns ikväll- =(

Älskade barn.Jag älskar dessa små liv så otroligt mycket =) <3
jag har faktiskt inte haft ork att sitta och lata mig här, det är att göra med två småbarn. :)
Pixie är i sånt stort närhetsbehov och hatar att vi lägger ifrån henne, Kevin är fortfarande lite svartsjuk och förkyld som tusan IGEN . :/
Dock har han lärt sig peta i näsan och gör det i stort sätt hela tiden fast man säger till han busungen.
Tösens Navel lossnade igår då hon var 9 dagar, den lukta både dött och mint men den ligger kvar på hyllan. ;p
tiden går för fort juu, trodde den skulle gå lite saktare med henne, hade ett hopp om det, njuter så mycket som möjligt nu med henne..
nu blir det blöjbyte på stora killen medans tjejen sover sött. ska nog lägga mig bredvid henne en stund efter.

Mamma känslor & sessan blir 1 vecka.

Godmorgon.
sitter nu med snuttan hängandes vid bröstet samtidigt som lilla grabben blir smått hysterisk på att hans lock hamnade under dörren som han inte får bort.
vilka hormoner amning utsänder, blir så ledsen när jag kollar på kevin ibland och tycker så synd om honom när han inte får all uppmärksamhet han är van till.
trots att han tar det så himla bra och är så go, allting blir förstorat, tyckte det räckte med graviditets hormoner =)

Pixie är en hel vecka idag. och har kommit mer in i vakenhet, kikar runt och ser så glad ut i hela ansiktet.
så mys att kolla på na. =), sover toppen på nätterna och äter jätte bra.
fick en kallelse till hörsel och syn test nästa vecka eftersom vi bara var kvar på bb en dag =)
obeskrivlig lycka må jag säga. <3

Så underbart lycklig!Godkväll vilken lycka jag bär med mig.
dålig uppdatering men det är intte så konstigt , passar på att njuta med hela familjen nu när gubben är pappa ledig. =)
Lilla Pixie hänger vid bröstet hela tiden, hon är i stort närhets behov sötisen. =)
kevin är så stolt i sin storebrors roll och väldigt försiktig med henne, lite svartis men det lägger sig mer och mer plus trots på det , så allt för roligt är det inte..
kan inte sluta kolla på vårt undevärk, så vacker så liten och söt. helt oanvänd <3
igår var vi i parken, gumman snutta bröst givetvis medans kevin sprang runt och lekte med pappsen, allt började bra tills han ramla med ansiktet i asfalten stackarn. =(
men efter några tårar , tröst och en bit choklad var allt fint igen :)
idag har vi umgåtts med kära dessi i stort sätt hela dagen , ätit lite vofflor och gott en mysig promenix i det fina vädret , så varmt det varit idag =D äntligen sommar känsla ..
nu såhär mot kvällen blir det mys med pixxan och händerna i popcornskålen . notera att vi äe beroende av popcorn äter det varje kväll =p sen sovdags ! ny dag imorgon-

Förlossnings berättelse.Kl 00:49 vaknade jag av en enorm smärta av värkar, stod inte ut men trodde först det var vanliga förvärkar som jag haft innan.
skickade ett sms till Dessi och värmde vetekudden och la mig i sängen igen, värkarna kom mellan 3 - 5 min mellan och vetekudden hjälpte inte, det gick knappt att andas igenom och jag var tvungen att byta ställning stup i ett.

Då insåg jag att det var dags att åka in.
jag gjorde ett tappert försök att väcka tony men han vaknade inte, tillslut slog jag på honom och luta mig mot honom när en värk kom och ropa hans namn tillslut öppnade han ögonen och såg ut som ett frågetecken.
jag gav ifrån mig ett : jag tror vi måste åka in . då spärrade han upp ögonen och sa : va? är det dags nu.
Jag : Ja jag tror det. så vi försökte få tag på min mamma som skulle passa kevin.
tillslut ringde hon och jag förklarade läget så dem körde i 140 hit samtidigt som vi pratade med tonys pappa som skulle köra in oss.

Full fart in till förlossningen nu kom värkarna 3 min och höll i sig 25 sek.
kom in till förlossningen halv 3 och fick ett rum direkt, en barnmorska kom in och undersökte mig.
var öppen 5 cm redan så nu kopplades lustgasen på och jag inväntade ryggbedövningen då jag inte stod ut längre.
klockan var nu 02:57, ryggbedövningen blev lagd men tog inte riktigt som förväntad. fick dubbel dos och då hjälpte det bättre, mitt under en värk blev jag sugen på kakor så barnmorskan gick och hämtade ett fat med kakor som jag vräkte i mig. =)

03:58 tog dem hål på hinnan och allt vatten åkte ut, öppnades till 6 cm. 04:07 kände jag att det började trycka på , krystvärkarna hade börjat komma igång.
04:12 nu var det dags, 10 cm öppen och krystvärkar.. 7 min tog det sen var det ute, kl 04:19 . =)

En frisk liten tjej på 3120 kg och 49 cm lång . sökte direkt efter bröstet och äter fint. =)

Vår underbara dotter <3Pixie Elice Maria <3
Föddes : 04:19
Den 9:e April 2010
På : Huddinge sjukhus.
Var : 49 cm
Vägde : 3120 G

Vårt vackra mirakel. Förlossnings berättelse kommer inom kort.
Vi kom hem idag och måste landa.
Tack för alla gratulationer =)

Välkommen vår vackra dotter.

09/4-2010 kl 04:19 kom äntligen vår efterlängtade dotter. Så vacker och sånt matvrak med egen vilja :) hon vägde 3120 och var 49 cm. Kevin tar mommo hand om. :)

Sonens första halsfluss.

åhh, är det inte astma eller förkylning så är det halsfluss.
åkte in med vår älskling till akuten med den finaste vän man kan ha dessi och fick konstaterat att kevin hade halsfluss, han hade 40,5 i feber innan vi åkte.
tur att vi åkte in, han såg så svag ut och kunde inte hålla sig vaken eller lyfta någon del på kroppen =(
nu har han fått sin medicin och ipren nu är han iaf på benen vilket är positivt.
hans aptit är iaf kvar så han äter ju bara de att det är jobbigt att svälja. buhu =(

för övrigt gick det bra på ultraljudet.
hon har gott upp fint från 2710 till 3284 kg vilket också kändes otroligt bra!
fick höra att det var en envis tjej, vilket jag redan visste. fick njuta lite extra att se henne eftersom hon vägrade visa magen och det fanns massa skuggor såhär i slutet för hon tagit upp hela livmodern.
hon trodde lill tösen skulle komma i helgen.
ska prata med min barnmorska på fredag och berätta mina besvär och säga att jag vill ha ett datum för igångsättning.

Lilla prins ..

igår var vi på barnhälsovården och han fick inhalationsspray som han ska andas i.
vi fick lära oss hur man skulle göra, men det är fruktansvärt svårt att få han att andas i masken, han drar bort huvudet och börjar stor gråta, men vi ger inte upp, vi leker med den visar hur man ska göra att den inte är farlig, då brukar det funka för han härmar oss i allt vi gör.
inatt vaknade han hela tiden, han var kokhet och hade 40 grader i feber så han fick ligga mellan oss i bara blöja efter att ha fått alvedon.
3 timmars sömn bara fy sjutton! i morse hade han 39,3 i feber igen och är fortfarande kokhet trots febernedsättande.
jag vet inte om det är kindtänderna eftersom han får så många på en gång eller om det är något annat?
bättre att ta det säkra före det osäkra, ska ringa läkaren efter ultraljudet idag runt 11.
det bästa vore ju om han bara sov bort det värsta efter febernedsättande men han verkar ha ont i huvudet och vara precis som mig när jag har feber. kan inte alls sova =/
ska dra iväg och köpa ipren istället för alvedon hur som helst..

idag är det första datumet vår dottah egentligen skulle komma.
vart är hon då?? . ingen bebis här iaf. ända som hänt är mer värkar och mer stram och stick och tryck neråt.
får se vad dem säger idag, kan inte gå med all denna smärta fy fasiken!

Byt väder!Om jag längtar till sommaren alltså ..
slippa alla dessa tjocka eländiga kläderna och kyla överhuvudtaget,
längtar som tusan till semestern till Gotland och åka upp till Kevins faster göra massa utflykter och grilla massvis
dra med kevin till frissan och göra en snygg frisyr. =) njuta dessa månader det faktiskt är sommar.
kunna shoppa med barnen och gubben, åh nu får det här vädret skynda på lite tycker jag.
Sonen sover fint nu och jag sitter och avlider med denna smärta för höfterna, Kom ut nu gumman för tusan!!
ska vräka i mig lasangen och ställa mig och diska innan vi åker till sjukhuset med K ..

Dra iför persiennerna

I morse när vi vaknade så halvsov jag.. hur gick det till då eftersom vi vaknade?
jo, jag var vaken men inte direkt kommen till verkligheten, jag vet att när kevin ställer sig i sängen så är klockan 6 och han vill ha frukost och mys i soffan och leka lite tills nästa sovtimme.
imorse glömde jag bort det, jag la han ned och försökte få han att somna om och då protesterade han och Skrek riktigt ordentligt och grät.
tillslut insåg jag något när jag gick på toa och gick genast in till grabben och tog upp han och bad om ursäkt.
mamma minnet är inte alltid med en på morgonen, stackars liten =(
till råga på allt så snöade det utanför fönstret ganska kraftigt och blev riktigt vitt ute då ville jag bara gräva ner mig.
vart tusan tog våren vägen? , det sändes julprogram på tv och föll ned massa snö..
då började man ju tro att man fortfarande sov?? någon måste vridit tillbaka tiden, alla planer blev förstörda.
så idag har vi inte gjort ett dugg förutom att haft besök och tvettstugan. :/

det är två dagar kvar tills det första beräknade datumet..
jag börjar bli otålig, varför kommer hon inte?? jag har lessnat något så enormt pga dess konsekvenser.
Foglossning så jag blir tokig jag orkar inte detta, det gör så ont överallt.
vi får se vad som sägs på ultraljudet, kanske får jag en tid för igång sättning kanske inte. =)
vad ska jag göra för att hon ska komma?? , det är väl mer troligt att man föder tidigare en bf om man är omföderska, lite konstigt är det ju..

imorgon ska kevin äntligen göra sin astmautredning, ta massa proer m.m..
hoppas han får sån där inhulator eller vad det nu heter som han andas i ist för det orala. :/
så hoppas vi att dem tar proer för laktos också. =)

nää Godnatt, eller först blir det då håkans bar och slänga i sig sista popcornen.
mycket skrivande just nu, fick snäppet ont i armen. haha =) kram på er.
orkar ni läsa?? , hehe ni har ju läst såhär långt med denna lite sne drivna texten, detta är ändå slutet

Påskdagen.I fredags var vi och hämtade den älskvärda och efterlängtade syskonvagnen.
så otroligt fin och smidig, nu väntar vi bara på vår dottah som ligger och sväller där inne.
kom ut nu kärleken . =) du är mer en välkommen!!

drack tee't igår men tyckte inte det hände så mycket, lite mer värkar och fortsatt stramning och hugg neråt bara.
ska slänga i mig en kopp idag också både innan vi åker till eriksdhalsbadet med sonen och efter =)
nu ska han få bada minsann, bubbelpool också för den delen.

Har fått sådan foglossning så jag haltar fram i en seg takt. :/ fy f*n vad ont det gör.
att bara råka spänna benet eller liknande gör helvetes ont.
nu är det faktiskt jävligt jobbigt att vara gravid, inte nog med det Segt bara några dagar kvar tills beräknat.
ska bli så mysigt att gå där med våra två små diamanter =)

skrutten då :(åååh , idag var kevin med om en olycka, ramla och slog ett jack i sin läpp och bara skrek och grät och blödde och jag visste inte vad jag skulle göra mer en att hålla han lugn trösta och badda med vatten.
stackars prinsen, akuten/sjukhus/vårdcentraler gör ingenting när det handlar om läppar så det är bara försöka hålla så rent som möjligt.
han fick gosa lite med mig och gosa lite med mormor då var han ganska glad iaf,
gör lite ont till och från så han håller handen för och gråter till =(
nu sover han och vakna till skakig stackarn :(

han fick ett par byxor och en sverige tshirt av mommo, så fina. :D tack tack tack sej och gav mommo en kram.
vi åkte och hämtade ut syskon vagnen idag och byggde ihop den så nu väntar vi bara på henne =)
vill testa köra jööö .. men nu sitter jag faktiskt och varken vet ut eller in, har värkar i mängder och stramar, hugger i buken och kryst impulser. :/
jag vågar inte ha förhoppningar nu eftersom hon lurat mig hitills. så frågan är när fan ska man ta något på allvar?
imorgon ska jag dricka te , självklart den där mirakel tee't som jag inte testade idag.

hoppas ni får en trevlig påsk, vi får se när hon anlender. =)

Glad påsk!

aaa nu är det påsk =) så glad påsk hihi.
tycker dock det är lite överskattat men va tusan gör det, godiset är billigast denna månad haha ;)
man får proppa i sig 2 kg godis och massa läsk utan att skämmas och ha det som en "vana" =)
nu sover sonen och jag har tvingat i mig en pizza blää.. ska åka och köpa en fjärkontroll för herr T har "slagit" sönder vår.. sen får vi besök av mina föräldrar som kommer med påsk mat, känner inte fört just nu men får tvinga i mig, det är ju gott när man väl äter men aptiten är ju som den är.
ikväll blir de massa godis och några koppar hallonbladhs te så får vi se om det kanske sätter lite sprutt på allting.. sa nyss att jag inte ville gå över trots att hon trivs :O DÖR av väntan !!

=) =/

Barn som vaknar på fel sida är mindre roligt, då har man att se fram emot dagen.
men man vet ju själv hur det är att vakna på fel sida av kudden och allting går fel det första som händer.
men kind tänderna strular väldigt för honom, han får feber till och från men blir genast snällare efter en dos alvedon.
hoppas hans dag blir relativt bra trots värken i tandköttet..
vi ska ju kila till mödravården om någon timme bara, förhoppningsvis är det sista gången, annars ger jag upp då får hon bo där inne, ska jag föda? börjar bli osäker. kanske är gravid livet ut.. grr man blir ju otålig.

på tala om föda, graviditet, amning så tycker jag ärligt talat att bröst förstoring börjar bli allt för naturligt.
fler och fler springer och gör såna dyra bröst förstoringar..
varför kan man inte vara nöjd med sig själv? , jag har iofs själv haft funderingar på det, men jag vill hellre lägga såna dyra pengar på mina barn, man har faktiskt valt själv att föda barn, redan innan visste man att kroppen skulle bli förändrad.. tycker det är sorgligt bara. det är så mycket fejk, naturligt är väl ändå finast.
folk lägger in så mycket plast i kroppen så det går och panta f*n .. :/

ska sätta mig och söka dagis plats till sonen nu, hoppas jag får en plats på det dagiset jag vill sätta han på. :)