Suck..



Klänningen som jag fick, jag bara älskar den! så otroligt vacker.
hon kommer bli en riktig prinsessa i den, man vill ju inte slita ut den så den kommer nog bara användas på speciella stunder. =)
sen måste jag ju få klaga lite, jag mår fuckt, varje morgon fram till lunch mår jag som en kråka med illamående och vågar inte käka så mycket för att det kanske kanske kommer upp igen?
varje kväll blir jag illamående sen går jag och lägger mig och vaknar upp på natten och känner det satans morgon illamåendet. Varför just ILLAMÅENDE?? , att det inte kan hålla sig så långt bort från mig som möjligt.
sanslöst, jag undrar hur det kommer gå imorgon, åksjuk ass hell, och vi blir hämtade halv 10 , FYFAN hur ska jag stå ut, jag blir så svag av illamående sen är jag så jävla anti mot att kräkas någon annan stans en hemma, men vafan gör man. jag lär väl gå som en kärring med puckel rygg för att jag har ont i magen och illamående gånger 1000 ..

jaja.. nog om gnäll, sen kommer det positiva.
glömde väl skriva att jag ska ta en runda på södersjukhuset. :/
nää, nu drar jag. ha det king allihoppa! nu bär jag in tussan och mig själv till drömmarnas värld.

This time Runing away ?

20 månader idag, 31:a


Vart farao tar tiden vägen, fick ett mail där det stod :

Hej, Wictoria!
20 månader gammal är ditt barn.

Denna månad kanske du får se - eller känna - ditt barn slå, putta, bita eller rycka för att få sin vilja igenom. Tala lugnt om att sådant inte är acceptabelt beteende. Något annat som gärna dyker upp nu är att pilla på snoppen/snippan. Inget att oroa sig för om det inte sker hela tiden, men det kan vara bra att förklara att det är bra att vara lite diskret.
Jag som slutat räkna månader på han nu, men det slog mig att han är 4 månader ifrån 2 års dagen,
det vill säga på nyårsaftons morgon kl 09:08 =)
det kommer gå fort och jag måste rycka med mig victoria till affären i stan och köpa massa kalas grejer.
2 år om 4 månader, helt otroligt, liten blir till stor.
han väger närmare 12 kg och har storlek 92/98 i kläder, inte så jävla konstigt att han inte är på hullet.
Han förstår men han visar det sällan, det typiska trotset och slåss och puttar , river sig i ansiktet när han inte får som han vill, han kan mer en vad man tror men han är inte så pratglad av sig, han lagrar liksom alla ord i huvudet.. Mammas little boy <3 love you soo fucking much trots våra bråk då och då. :p

i'm cool ..



Glömde jag skriva det = jag har gjort alla tatueringar som gravid utan att veta om det och inte märkt ett skit.
Min raring sjukskrev sig idag och hyrde två filmer som vi mös till, inte nog med det fick vi lunch serverat av nettan, fan vad bra vi har det.  ;)
imorgon får jag fucking good skönhetssömn , amazing tack babe! det behövs efter dessa tidiga mornar, 1 månad kvar bara sen börjar grabben på dagis och inskolning, då kan man nog ta en middagslur ändå.
igår fick jag två paket, ena inehöll ett linne & en kjol, så jävla läckra och andra inehöll en GRYMT FIN klänning till skruttan, kommer nog aldrig sälja den alltså! no way.. riktigt vacker! :)
idag fick jag en förfrågan om jag ville vara fotograf på ett kalas och självklart är jag det mer en gärna :) , gäller bara att jag blir frisk tills lördag!

Fråga till er mammor!
Hur nattar ni era barn och vart någonstans?

Nää nu får de väl frisknas.

Men hallå om Underbara helg. =):
Ska du seriöst tatuera dej när du e gravid????
sv : Asså du.. ska du seriöst tatuera dig när du är gravid.. asså daaah jag avskyr mitt liv så jag måste störa mig på andra asså öööh dööö jag vet bäst om allting .. *smack smack * .. ehhh men daah .. '


Haha ja, jag ska tatuera mig, och det är inte farligt för fostret. =) Klicka här och läs. jag tatuerar mig inte på magen för att får jag bristningar där så förstörs tatueringen och då kan jag lika gärna vänta för det är snyggare att tatuera på bristningar.


Hur som hur va. back in town, vi sitter fortfarande och snörrvlar och fryser häcken av oss, inte pga feber uta mest pga att det är så creepy väder, man hinner ju inte ställa om sig efter denna hetta som varit.. denna månad har jag 3 beställningar, alltså 3 plåtningar , en barnplåtning , en gravid plåtning och en vanlig modell plåtning.
jag längtar som f*n till på onsdag, BTW det kändes som en ål i magen imorse, CREEPY nu är jag nervis för om jag är mycket längre gången en jag trott. =/

Underbara helg. =)



Igår storhandlade vi, så nu är hela frysen och kylen och skafferiet fullt, på köpet är hela lyan förkylda.
man vill ju nysa hela tiden och täppt i näsan, ähh att man aldrig kommer undan det!
hur som hur har vi haft en mysig hemma dag idag ist, Kollat två filmer käkat pizza, dragit i oss godis och cola.
imorgon får jag sovmorgon till 10, hajar ni fyfan vad skönt!! vila ut ordentligt som man aldrig får på vardagar, grr!
sen kom jag på att jag fyller om om knappt två veckor, vad önskar jag mig.. jag har allt jag önskat mig =)
hur som hur planeras det en till tatuering på underarmen, får väl trots allt vänta med magtatueringen iaf då. :/

Pixie Trixie <3


Pixie Elice Maria, den lilla prinsessan från ovan.
Snart 5 månader, fy farao vad tiden springer iväg,
Hon väger nu 6625 kg och är 64 lång, hon äter inte längre smakportioner,
hon äter redliga portioner + amning ..
Jag har redan sen 1 månad tillbaka satt in Rutiner för henne, och dem funkar ju Strålande och hon gillar dem. =)
hon är så enkel att ha att göra med, så gosig och alltid ett leende på läpparna.
jag smälter varje gång hon skrattar det där äkta lilla bebis skrattet.
hon sover och äter på nätterna men sover som en prinsessa. jag känner mig lättad att mina barn varit så snälla, vem vem hur den framtida blir, håller tummarna.
Mammas little heart <3

World is World.

Du "annelie" , är det inte jobbigt att vara så avundsjuk på någon?? ,
du kanske inte hängt med i bloggen eller så har du bara blickat förbi det du inte vill se, det kommer sitta ringar på vårat finger den 27:e september och den 14 september firar vi 3 år, och han skulle verkligen vilja behålla det här barnet med mig om han inte tänker leva med mig,
Det är som sagt han som sa först *vi behåller de gumman* .
jag skulle verkligen må dåligt om jag levde ditt liv vännen, hur känns det att alla hånar dig i ansiktet? jag har alltid undrat hur det är att leva ett sådant desperat liv med avundsjuka på människor.
blir du ledsen att han inte valde dig kanske, stackars. styrke kram till dig =)


Hur som hur , var vi så jädrans trötta igår så vi slog en klong i kudden redan vid halv 8.
blev pizza till middag igår men idag ska vi storhandla, med mina cravings blir det ju massa frukt och grönsaker , godis och cola yoghurt och filmjölk, you name it, så man lär väl komma hem 2000 kr fattigare. =)
Hur tusan får ni era barn över 1 år att sova till 8-9 ?? , min grabb total vägrar, kl 5 är han uppe och traskar.

Det kommer alltid vara vi, just deal with it! =)

Måste bara.

jag måste bara få ur mig detta. och jag orkar inte sitta och skriva med penna när det går på sekunden med datorn.
jag blir så förbannad på såna idioter som föder barn sedan skiter i att ta hand om dem,
Festar varje dag eller varje helg, pundar i barnets närhet. jag tror ni vet vilka ni är och åt hell med er, ni förtjänar inte era barn era suckers ! .. hur fan tänkte ni där, vet ni ens själva vad ni utsätter era barn för? vill ni leva erat miserabla liv som ni gjorde innan så skulle ni tamefan inte skaffat barn !
ni kan ju inte ens ta hand om er själva och tro mig socialen kommer ingripa snart när dem ser hur ni är för någon kommer anmäla detta till dem för att dem har en oro för era ungar. jävligt tragiskt att ni pundat bort eran hjärna och sätter ert barns liv på spel, hur dum i huvudet får man bli egentligen? 
jag hoppas innerligt att ni förändras och börjar fatta att erat barn inte mår bra av det ni gör och förtjänar det bästa, nu har dem bara det sämsta, vad fan kan ni ge era ungar förutom dåliga föräldrar och stämplade föräldrar. you are so fucking loose ..

Bad day ..

nu är man trötter. fy tusan vad man är trött. vi hade en dålig dag idag, allt man gjorde blev fel och ilskan bara steg i kroppen.. sen får jag rysningar av att vara själv hemma med barnen.

inatt hände någonting så sjukt, går inte sätta ord på att jag hade lust att ta barnen och åka till mina föräldrar.
Raring somnade på soffan, när jag och dottern gick och la oss lämnade jag tvn på, sen vaknade hon som vanligt och skulle äta och raring vaknade samtidigt och gick ut och rökte direkt när han stängt balkong dörren så höjdes tvn till max när raring kom in blev han skräckslagen och sänkte .. jag fick REALLY kalla fucking kårar. hur fan gick det till.
det händer sjuka och obeskrivliga grejer i den här lägenheten ...


Buhuhu i can see you .. brr.

Nudlar till frulle

haha detta är helt otroligt jag blir aldrig mätt så tänkte testa på att äta nudlar till frukost, fyfan vad jag mådde pekka imorse, kinkig för minsta lilla doft och klinisk rent ska det vara överallt, nu börjar man bli en sådan kärring igen stackars min karl.
idag ska vi träffa Jessica & knodden :) , får se vad vi hittar på.

Denna människa Charlotte är en underbar tjej&mamma, hon förtjänar verkligen guld av sitt hjärta. Kram till dig gumman . <3

Hon gjorde min dag. =)

Joline om Storstäda.:
Hej, Jag undrar hur ni gjort med barnet? Tycker du verkar som en underbar mamma trots all skit folk kastar ur sig så står du upp för dig själv och älskar dina barn, mer är vad många utav skitkastarna älskar sina det är jag helt övertygad om!
Hoppas att du svarar så man får veta om det blir en till mysig graviditet till att följa eller om man ska skriva och stötta dig i den jobbiga tiden! Hur som helst har ni gjort det rätta valet oavsett vad det blev för bara Ni kan avgöra vad som är rätt för Er familj! =)
Många kramar till den "lilla" familjen ni har :D


Sv : Hej! . Tack så jätte mycket! det där gjorde min dag. :) finner inga ord, det är precis som dig jag tycker dem "anonyma" ska vara, dem älskar att smutskasta andra men jag och min familj vet vad som stämmer, vi gör allt för våra barn, jag har lärt mig i mitt liv att aldrig låta någon nedvardera mig och trampa på mig med deras lögner och skit dem slänger ur sig. jag lever för min familj & vänner, avundsjuka klär ingen som sagt, man måste stå upp för sig själv i alla lägen, alla är unika på sitt sätt. det är synd att bara somliga vet om det. Det glädjer mig att läsa detta inlägg ska du veta! du verkar vara en väldigt go och trevlig tjej vännen! Tack =) , jag vill inte gå ut med något en först vi verkligen är 100 på vårt beslut, jag uppskattar dem som stöttar oss, dem andra kan fara och flyga så långt det bara går , här hör dem inte hemma snarare i hell. :) Många kramar till dig tjejen du kommer komma långt i ditt liv <3

Storstäda.

Snart, soon soon raring ska jag stor städa hela lyan, för just idag är jag stark just idag mår jag bra när jag har friheten vid min sida. anyway, har precis ätit lurre, ähh.. Tidig lunch eftersom att grabben vaknar stohej kl kvart i 6, ska laga soppa nu magen kurrar fortfarande.. de ända jag gör är att äta haha, är ändå kvar på min 54 kg vikt. :)
Börjar med köket då, sen vidare till vardagsrummet och sovrummet, får se hur mycket jag hinner idag.
orkar inte gå ut idag, vi är ganska slöa, men vi måste hur som hur knata till affären :/

My heart still love you!

Nästa månad tar vi nästa steg, tro mig fasiken vad jag längtar, det känns så rätt och blev så glad när han sa att han ville det här så mycket, det betyder enormt, hjärtat slog dubbel slag, lyckorus i hela kropp och själ.
jag tycker att skaffar man barn så har man valt att leva tillsammans med den, då har man bildat en familj och vi vill leva tillsammans, kämpat emot alla motgångar , tagit oss igenom bland det värsta som man kunnat.
i 3 års tid har vi haft gnistan uppe, aldrig slutat älskat, gråtit tillsammans , kämpat uppåt till ett wonderful life, det kan bara bli bättre nu, kärleken övervinner allt, ingen klär sig i avundsjuka .
jag älskar honom så sjukt, kan gråta ibland av att vi skapat två vackra liv. hade vi inte funnit varandra hade vi aldrig kommit på fötter, och vi hade aldrig fått våra två SUPER fina underbara barn. <3
Mitt hjärta tillhör han och hans hjärta tillhör mig det har jag fått bevisat. tänk om alla kunde vara såhär lycklig.

Ärthjärnor.

men haha jävla ärthjärnor jag tänkte ge han alvedon för att lindra smärtan i hans mun. hur jävla dum får man vara på en skala, vilken jävla morsa som helst fattar väl varför man ger alvedon.. Alvedon är mot värk och feber, och han verkade ha ont i käften igår så varför inte ge alvedon? , haha härregud folk som inte har något liv, JÄVLA NOLLOR HAHA ni är så jävla ruttna allihoppa så jag skrattar ihjäl mig .. ni vågar ju tamefan inte ens möta upp mig, fyfan vad ni är fega och jävliga. hur fan kan ni leva med er själva?? ni har ju inte direkt hjärnan med er, att ni orka sitta och störa er på folk. jag sitter bara med ett feeeet jävla leende för att jag är så jävla mycket bättre en er =) .. fan vad jag är awsome alltså, jag bara avgudar mig själv, fan vad jag är bra , allt ni säger stärker mig och jag får bara bättre självförtroende och undehållning på samma gång. i love it ! bring it on babe! :) hade ni varit seriösa & inte varit så avundsjuka så ni inte kan låta bli att bevisa det så hade det varit en annan femma. haha ni har myror i brallan, inget bättre liv en än uteliggare, säkert en trash uppväxt och haft trasiga förhållande, deprimerad och you name it. puss på er ! jag tycker faktiskt synd om er. =)

Whats wrong baby .

när vi käka lurre med veronica på kina så vart grabben jätte konstig.. tänkte inte mer på det, i västerhaninge vart han hysterisk , galen, tokig .. whats wrong with my baby :/ han S K R E K , G R Ä T , slog sig själv, rev sig i käften trotsade allt vad han hade, tog i så han hosta och blev röd i hela fejjan, sådär höll det på tills jag kom innan för vår dörr här hemma, då vart han cool lugn och sa inte ett ljud .. va fan vad det där för utbrott, jag fattade tame sören ingenting, helt från ingenstans, tog upp han försökte trösta han, ge han dricka napp han slog bort allt.
kände själv hur tårarna trängde sig bakom ögonen när jag såg hans tårar spruta och slå, riva sig själv, jag vet fan inte vad detta var, jag tänkte ringa vårdguiden men sen tänkte jag * okej, jag måste börja någonstans, hjälper det inte med alvedon då ringer jag * men fan det försvann så fort vi klev innanför dörren, som om han kom in i en annan värld, en hermoni .. vad de var, lär jag aldrig få veta. jag är bara glad att han kom tillbaka till sitt rätta jag. =)

Alla ingaddade.

Här kommer bilder på våra tatueringar vi gjort hitills.
Min senaste , Datumet stämmer och det är inte fel, vi valde att ta datumet först och året sist.. det börjar bli ganska irriterande att ni påpekar det hela tiden när ni faktiskt har en andra hjärnhalva. huvudsaken är att vi vet, det är därför man gör tatueringar. mvh från oss.



stay and bleed.

Magen kurrar, ett under hur mycket man äter och dricker.. viss mat är riktigt vidrigt , kaffe no way, Sallader , mackor , frukt och cola i love it.. :) anyway, jag längtar tills vi ska storhandla och handla massor med frukt, grönsaker till mackorna , chicken wings , lax och spenat och alla mina favorite ..
det märks att jag älskar mat, det har blitt min drog. äh nog om de nu.
idag ska jag köra en barnplåtning, bilder på modellen kommer upp när hon valt vilka bilder hon vill ha. :)
det händer så mycket runt omkring, både positivt och negativt. man lever bara en gång (i guess ) ta vara på den tiden som finns kvar.

Ännu en ny lover.

Här han vi min nya lover som sitter fint på låret , hade velat haft grabbens fot med men faktiskt så är han storfot med storlek 24 i skor, ähh det skulle inte vara fint. får hitta på något annat, kanske hans ansikte? .. ja det återstår och se. här är den aldeles nygjord och svullen, väldigt levande och as ball, ännu snyggare kommer den bli när allt lagt sig. :) Tårna gick inte att få speciellt raka, spädbarn kniper med tårna såfort de har något under foten. :)

Whats going one.

Låten som får mig på fall, så jävla Awsome den där. Idag ska vi tatuera oss och jag ska köpa en ny lur, Htc Desire, sen i helgen ska vi prata från grunden. nu ska vi luncha jag och kevin, precis beställt nya kanaler till boxern också.. på måndag blir det barnplåtning igen. ska jag vara fullt ärlig så var det ganska skönt att inte blogga på någon dag. man kände att man hade ett privat liv. ibland behöver man paus det är fan sant trots att det kliar i fingrarna.

Cervello - Stay and bleed.


this is so hard.

vad vi en väljer så hoppas jag att folk stöttar oss, folks åsikter betyder ingenting, vi tar inte åt oss, de vi måste göra är att följa vårat hjärta.. vi får se vad vi väljer, är inte på topp att blogga just nu mycket blandade känslor och tankar. de är jobbigt, really hard, men vi är tacksamma för stöttningen vi får just nu, det är ett stort amazing beslut så det krävs som sagt mycket tänkande det är inte bara att bestämma sig.

Era små jävla myggor.

era små jävla avundsjuka horor, vafan har ni att komma med förutom ett anonymt namn, ni ska bara sitta där på era feta små fula arslen och HÅLLA KÄFTEN , gör ni inte det så kan vi träffas och "prata om det" , våga stå för vilka ni är, ni har ingenting med mitt liv att göra ingenting med mina barn att göra så vadå " gör abort så slipper vi en till psykunge" FUCK YOU FÖRFAN din fega jävla råtta, hade du stått framför mig nu hade jag personligen stampat på ditt fula ansikte och krossat din jävla käke så du inte kunnat prata något mer, men nu är så seriöst så jävla feg för att ens lyfta ett finger din nolla! vem fan tror du att du är, stoppa upp ditt jävla prevenetiv medel i ditt arsle istället har du sån jävla brist på förståelse, lägg dig inte i mitt liv annars kommer jag ta reda på vart fan du bor så kommer du ångra vart enda ord du skrivit för tro mig ip nummer går att spåra. lek tamefan inte med elden för då är det de sista du kommer göra i ditt liv fattar du det, du har inte ens en jävla stake i dig du sitter bara med din avundsjuka som du inte kan handskas med, du är säkert jääääävligt ful för det är oftast dem som är avundsjuka.
tänk på vafan du säger innan du säger det! är du inte avundsjuk eller dum i hela ditt jävla huvud då kan du skriva vem fan du är och träffa mig idiot.. kom inte och tro att du är någonting, för mig är du en jävla pissmyra med stor käft och snabba fingrar. GO TO HELL förfan skriv inte till mig något mer och BESÖK INTE ens min blogg, för jag lovar dig din tid kommer vara inne jävligt snart. här är det stor verkstad med lite snack , när du snackar om mina barn då är det kört för dig din lilla fitta ! men du har ju varken stake eller mod till att skriva vem du är och träffa mig, jävla barnunge som sitter vid en jävla skärm och tror sig stor ... passa dig förfan ditt slödder !!

Live Sucks somtimes :(

jag visste det.. varför anade jag inget, why. . nu kommer jag genomgå något som kommer göra så otroligt ont i mitt hjärta och själ, tårarna bränner en, jag vill inte, vill verkligen inte men måste.
jag hade gott under om  jag inte haft en sån underbar karl som stöttar, tröstar och allt och mina barn som ger mig styrka men de känns ändå som en jävla tyngd..
this sucks, de är nog de värsta jag kommer gå igenom, all yrsel, huvudvärk, illamående, Sug molande värk, sa inte de mig någonting, jo ! jag antog gjorde ett test de var negativt och jag gick vidare, en månad efter vart allt så mycket värre och tröttheten tog över och illamåendet kändes exakt som mina andra graviditeter. jag försökte inbilla mig att de var min magkatarr som spökade med mig men ville vara på säkra sidan.. flög upp i taket och nu sitter jag här och tårarna rinner och sitter som en klump i både hals och mage.
de hade nog varit enklare att få ett naturligt missfall, det hade nog inte varit lika kämpigt som detta. :'( de tar emot som SATAN men samtidigt känner jag att det är för tidigt mina barn behöver sin uppmärksamhet ett tag till och tösen är bara 4 månader. vi vill ha 4 men de var inte planerat nu.. jag vet inte om jag kommer pausa mitt bloggande ett tag, jag mår så sjukt piss aatt jag bara vill gräva ner mig ett tag. allt känns så jävla skit. ett litet em som håller på att utvecklas, de blir extra känsligt när jag redan har två små och vet vad som är i magen :'( tung jävla börda som vägrar släppa. måste gå och gråta lite i min kärleks famn. han vill inte heller detta egentligen, de är nog jobbigt för han med men de är jag som får gå igenom allt. ='( i hate that, fyfan .. fick nyss en annan synvinkel på livet, men antar att detta är så psykiskt påfrestande ='(

2 Tankar.

Har två gaddningar i tanken nu den 20:e .. den första är skruttans fot på låret och hennes datum under, den andra är en stor mag tatuering. och det ska GÖRT =)
Bokar in en tid när vi är där åhhhåå längtar asset av mig. ;)

Dags att springa och köpa ett G-test, orolig, illamåendet är exakt som när jag var på smällen, helt sjukt eller så är de så just för att ja är orolig, ähh wtf bäst att vara på den säkra före den osäkra.

Magbilden med Tusselagon i magen, iih så vackert <3



Magbilden i vecka 38+0 med grabbben. <3

Amarant.

Tjabba labba gott folk.
igår var vi och grilla hos mina päron och min karl & Far drog och fiskaa, fick lite avlastning från kevin hela helgen (fast jag umgicks med familjen) tog raring honom. =) tack babe! fick två sovmornar och de är underbart. världens bästa bäjb . <3 sen kom vi hem nattade barnen och mös i soffan, de var våran söndag, gick och la mig halv 8 igår SKÖNT!
idag då, jo grabben vakna 6 så de var lite bättre, nu ringde raring och sa att han nappat åt sig 3 gotlands limpor av sin jobbar kollega hon åker till gotland varje helg så vi kommer be henne köpa med sig varje helg haha . så jävla gött ni anar inte ! love gotland. nästa år blir det kneipbyn med ungarna till pippi landet och vatten landet, dem kommer ju stormtrivas :) längtar sååå.. ähh nu ska jag väcka Victoria&saga och tjattra lite fan..

Buda,

Eftersom det är så många gravida just nu med både första & andra barnet så kan ni buda Här 2 jätte fina sparkdräkter till flicka, och här 2 swe bodys, och här till pojke.  slänger ut alla gamla bebis prylar nu på tradera förutom BB kläderna.

Länken till Dildon klicka här ..

TÄVLING !



Wictoria Pettersson, 19 år.
Jag är med och tävlar hos Sara Marklund om en radiostyrd fjärrutlösare från Tvspelsweb. Läs mer om tävlingen här!

Natur.

Natur fotografering Utan Clouse up filter med ett 50 mm objektiv.
Iso : 800 , ft: 2,2 ..
Vågade inte gå närmare, Jordgetingen Fy farao ! fick iaf med den på bild men tusan vad jag sprang efteråt.
och detta med kvalite på en blogg. glöm det.. USEL kvalite när man lägger upp dem.

Säljer..

Här kan ni buda på en silikon gummi Dildo, 16,5 cm . Mjuk gummi. 


Klicka Här

Sovmorgon.

Godmorgon! fick sovmorgon till lite över 10, sen märkte jag att raring hade tvettat och dragit iväg till gymmet. så nu sitter jag här ensam med två ungar som sover, och käkar mackor dricker oboy med grädde, känns som det kommer bli en varm dag, det är så kladdigt här inne . =/
vi ska boka en till Silja Galaxy kryssning, käka gott och handla lite, när han kommer hem och barnen vaknat osv ska vi glida vidare till päronen dem vet ingenting så det kommer bli en överraskning. sen får vi se om dem är Bakis eller not, haha. 
i love food precis som ungarna, ett under att jag inte lagt på mig ett par kilo utan står kvar på min vikt. ähh vilket svammel...ville bara få tiden att gå haha. 

My head is explouded ahaha crap ...

ser ju inte hur jag skriver ibland, orkar inte anstränga mig de blev som de blev me stavning.. mitt huvud är på gränsen till att sprängas i bitar, jävla väder att krångla, regn, kvavt, ljummet, varmt,blåsigt. ... konstigt att man blir sjuk tamefan ! ... lite klag här. vi orkade inte ens laga mat, vi som alltid brukar käka kött,fisk m.m åt nu idag potatismos och köttbullar, höll på att kräkas upp varenda tugga så vidrigt. =/
jag ska faktiskt gå och lägga mig för just nu så gör jag ingen nytta vaken, men jag hatar natten för min mjölk rinner till så segt och hon suger så löst när hon halvsover så Vrålar hon högt som fan så jag får panik och springer upp till vardagsrummet för att hon inte ska vecka hela kvarteret, guppar henne mot bröstet så det ska rinna igång snabbare .. varför blir de så??? =/ på dagen rinner till hur bra som helst men på natten, ähh jag får ju ett hell.. =/
Nej! jag tänker inte ge flaska, det är de sista jag vill .. jag kämpar hellre med detta men vill ha en förklaring.

Modellen Joline.

Modell : Joline
Fotograf : jag.



Modell : Joline
Fotograf: jag.



Modell : Joline
fotograf : jag.

Yuk -.

Jag känner den där stanken av bebisbajs i näsan, den går med mig nu här hemma. Mindre trevligt..
nu måste jag ta fram blöjhinken så man kan vara inne på toan en längre tid och slippa den där stanken från blöjpåsen, yuuuk . kräk attack !
Ungarna kollar på den fina lilla söta blåa figuren Stitch och jag ska slänga ihop en kopp kaffe. fan vad skönt att vara hemma idag efter en veckas fläng hit och dit, någon gång måste man få tat lugnt.. så ungarna har mys kläder och jag med Gårdagens smink och rufffs i håret. ahh det är härliga grejjer det.
Tungelsta Rocken imorgon men olyckligtvis kommer jag nog inte åka dit, eller får se.. det kommer nog vara mängder av alkohol och de kommer inte vara lämpligt för barnen. :/ *tårar*
eftersom att det ska bli 24 grader så blir jag ändå sugen på att gå ner till stranden vid oss.

Har jag sagt att kevin gillar att dansa,
vart som helst & när som helst.
han är lite flippad av sig ibland men så förbaskat jäkla söt !

this world we leaving.

Nu vettni, igår när jag kom hem runt 7 snåret så fick jag höra att någon blivit knivhuggen på vår gård , fattar ni VÅR GÅRD där vi bor där våra ungar bor. strax innan jag kom hem, något skraj? nu bör man nog skaffa skyddsvästar till mig och ungarna.. vafan lever vi i för samhälle, Drama or Hell !! jag vill flytta och det är nu !! den här jävla världen kommer ju fan gå under år 2012 om det fortsätter såhär..

Anyway så ligger mina grabbar och sover, Äntligen efter mycket protest av sonen.. raring la sig och tvär däcka på golvet bredvid grabbens säng, där kan han sova! för det ligger tvett på hela hans sida och han kan glömma att ta min plats, har testat byta till hans sida och det gör jag fan inte om, snäll som han är så la han sig på golvet istället och jag är nöjd =) <3 .. tösen låg i babygymmet och snacka , snacka , snacka i 2 timmar tills hon blev trött då fick hon lite pure igen och då var hon mätt så tutte kunde hon glömma, försökte men hungrig var hon inte. jaja dem lär väl bli sprängdfyllda snart .. ska nog ta en dusch eller varför inte ett bad nu när hon sover för natten.

Hela dagen har vart så vaaarmt så jag velat hoppa i sjön, lekt i parken med grabben och nettan, käkat lurre och gott i hettan till babyland från centrum, nästa gång blire buss. men var tvungen skruttans napp hade de blitt ett hål i så hon blev hysterisk när hon sög och de kom luft .. hennes nappar finns bara där. mycket att hålla reda på som Mamma. imorgon blire iaf lugnt har jag bestämt , ta itu med tvetten och lite sånt, på lördag ska vi käka kräftor och ha kex&ost bricka. :)

Thats right.

Godmorgon alla härliga läsare och ur usla läsare ;) ,
eftersom att jag har 2888 läsare kan någon säga hur man får en länk att bli klickbar?
Jag kallade Grabben skitunge igår, visst är jag en dåligt morsa?? .. haha han är min lilla skitunge vet ni varför? han kladdar & Grisar och bajsar alot! :)
Anyway vaknade han vid halv 5 imorse , why ??? han fick välling och somna om till halv 7 . det var väl tur det. :)
skruttan sov vidare och jag och SKITUNGEN gick upp och käka frulle, aprikoskräm och mjölk är något han älskar, lik mor sin där. =) sen fick han sitta i stolen och rita med kritor och det var ju riktigt fint, lite kludd blandat med mitt konstverk. ;)
Monterade upp hennes nya mobil över sängen fy farao vad hon sken upp när vi la ned henne skratta och ögonen rullade för fulla muggar tills hon slocknade igen. så nu ska vi dansa till bandit i lurarna senare ska vi käka lurre med nettan och dra till lekparken så han springer av lite av sin energi iaf. :)


Pict'z . :)






The real life.

Nu är man hemkommen, en heeel galet vild dag från början till slut..
imorse drog vi och käkade lurre på kina, sen drog vi till babyland kika på ny vagn och testade Babysitters till henne, en favorit hade hon men den kostade 2 lakan , tänker inte slänga ut det på en sak hon kommer använda i säkert 2 månader till bara.. sen vart det mycket fotografering + lek i parken och fika i parken med Victoria+Saga + Nettan , Jag och nettan var nog dem som var mest högljydda där och sprang som aldrig förr ifrån dessa förbannade ilskna getingar , det är nog de jag är RIKTIGT jävla rädd för i mitt liv, dock är jag allergisk men de är en annan femma.
sen drog jag och mor min och köpte nytt amnings tee och köpte musik mobil och barnmatsskedar (special) till tösen , klossar , förkläde ritblock och kritor till grabben. nu har han och göra..

Tusselago har fått smaka sin första pure i hela sitt vackra liv, 3 såna skedar katrinplommon pure , hon gillar det , så positivt! + att hon fick amma båda tuttarna så nog sover hon gott nu i vagnen, Wiiiie äntligen, Men! ... undrar hur länge hon sover, bara för de lär hon wakie wakie nu ungefär. Crap! imorgon blir det mer fläng.. men grabben gillart ! ;) undrar när jag ska ha tid att vika tvett och göra såna sysslor? ähh vem fan vill vara hemmafru när det finns en karl i huset. :D

RockStar!



Awsome! idag gäller det. ;) Laddar dagen med bandit och kaffe och Noblesse. det lär bli några koppar lava nu med tanke på att skitungen går upp 5 på morgonen och den lilla tärnan vägrar sova på kvällen.. ett under att man står kvar på benen, stålmannen! ;)
dags att fixa i ordning sig till att dra iväg och träffa Victoria&saga innan barnplåtningen.. jag bara förtränger tiden vid den här jävla burken, vafan är man utan sin dator de är fan farligt alltså!

Skruttan 4 månader igår.

Glömde ropa ut! Pixie Elice Maria blev 4 månader igår. 9:e .. shit mammas flicka börjar verkligen bli stor, åh tusselago <3 vet inte vart tiden tagit vägen men hon kan fortfarande ha vissa 56 så lång är hon då inte men mullig hell yeah, i love it. =) Mamma älskar dig vackraste prinsessa. <3

Foto med fel vitbalans ... men skruttan gör bilden så otroligt mycket vackrare :)

Fotografering.

Snart får jag hem mitt nya objektiv och nya linser m.m :)
så snart är jag mer en redo för rock spelningen som jag blivit anlitad för :)





Kevin Levin Pevin.

För att inte göra så ni får massa dåliga tankar om oss som förälder ang nedre inlägget så kan jag tala om att vi inte proppar i han massa medicin, Han har tydliga symtom som är tecken på Adhd och vi ska börja en utredning för honom och tills utredning är gjord så ska han få peparat för att hålla sig någelunda stabil i sig själv, han är för aktiv, hyper, över vild .. kan inte ens sitta still när han äter och detta är inte perioder det har varit sen han var bebis.. det är för hans skull så han ska få det lättare och för att vi inte ska få det så överdrivet jobbigt med hans uppväxt.

Hedanefter tänker jag inte skriva något om vad som händer i vårat liv så blir nog bloggen så mycket roligare :) sen fick vi pappren på rarings drogfrihet 9 månader tillbaka så är det någon som har något att säga så slänger vi upp det i deras fejjor . ! busted ! =)

annars igår umicks vi med Christine&Joline , underbara människor. idag ska vi till Tyresö och träffa Mojje och hennes ungar och imorgon blir det barnplåtning.. :)

Besöka bvc ..

Ska dra oss snart till bvc, ingen bokad tid men vi måste prata med en där.. jag går totalt in i väggen med hans adhd hyper dyper energi, han har ingen ro i kroppen inte ens när han sover. helt amazing, tror vi kommer få låg dos av lergigan som gör att han kommer till ro lite iaf. :) får se vad dem säger.
har precis försökt slinga håret rött IGEN , men inte fan fäste den här färgen heller som jag köpte i affären, nu frågade jag en hårdrocks polare som håller på färgar hår, Han ville ha några live picts, skulle höra av sig och fixa passtage pass till oss, så det blir min första hårdrocks live plåtning :) jag måste bleka några slingor för att få den röda färgen att fästa. jahapp, slänga ut ännu mer hundra lappar. CRAP ! att jag inte tänkte på att fråga han från början.
nu har vi smaskat i oss hamburgare och ska göra oss i ordning för att glida vidare. skulle till tyresö egentligen men får bli imorgon, saknar vår lilla mojjsan. :)

haha Kiss my wonderful ass :)

ähh jag lägger ner dem där nördarna som skriver anonymt, dem har verkligen N A D A att komma med, fega små myror som är rädda för att bli nedtrampade. påstår att jag är blåst haha, jaaajaaa.. i'm fucking awsome ! den ni :) , för mycket fritid, för mycket avund, behöver jag säga mer. get a life suckers! mig får ni inte på fall, ni bevisar ju bara hur M O G N A ni är som inte kan stå för vilka ni är, ena kommer från uppsala och andra kommer från Stockholms statteater .. ha ha ha Game over for you ! ni kan ju skippa anstränga er att komma på något att skriva eller vänta det kommer ju naturligt från er, dra ihop en osann story.. inte lätt att vandra i era skor, hedan efter kommer jag fullständigt, S K R A T T A så jag får tårar, inte svara och radera, ni är ju inte värda att ens existera i den här vackra världen. :) ni är fan skiten jag torkar med pappret på toaletten och sen spolar ner. förstår ni hur jävla förlorade ni är i er själva? .. om ni har hjärna förstår ni det om inte så tycker jag bara synd om er. Ni har ingen stake och inget mod, ni är slappa som en och en annan slak kuk på en gubbe som inte får upp den.. Really skaffa ett liv och bli lyckliga istället, Ni har rätt jag är så jäääävla blåst som ens läser era tomma texter. :) de roliga är att ni måste vara så fucking avund på mig hur jag lever, hur jag har de, fixat en snubbe som blivit drogfri, nykter till viss del , fått två underbara barn, skaffat lya, är fotograf, ingen brist på ekonomi , inte skriven hos socialen längre, kommit längre en vad ni någonsin kommer att komma så ni måste verkligen komma med såna usla jävla texter och tror på fullaste allvar att jag tar till mig av dem och faller massa misstankar på honom och säkert står och vrålar och hotar, ha ha ni har fan en skruv löst för det är verkligen inget av det jag gör. =) så vem fan är det som är blåst av oss? inte fan är det jag.. Tråkiga jävla liv alltså haha. Jag önskar er all lycka till att hitta en framtid ! Tack för mig . :)

Jedda till lurre.

Jag fick sovmorgon med tösen, men var det sovmorgon verkligen? hon vaknade varannan timme hela natten och käkade, jävligt ovanligt. plus att jag gick ut till hallen med henne och halvsov och satt på golvet i hallen och gav henne käk, WHY ?? i have no idea ! :/ så det kan gå va?? haha.. Trött morsa med andra ord.
Kevin vaknade vi 5 så Raring gick upp och tog honom, han hade bajsat och var hungrig som en jök, märkte när jag vakna att han inte drack sin välling igår och då förstod jag varför han vaknade vi 5.. tur att raring är så jävla morgon pigg efter en cigg haha.
sen drog Min far och han och fiskade halv 8 imorse och dem fick en jedda på 2 kg , fan vad great ! :) då blire fisk till lunch, aldrig smakat jedda, så frågan är .. vågar man, är det gott som vissa säger? hatade fisk innan jag träffade den här karln..

hahaha ahh exakt

Anonym om Need sombody call of my name.:
du borde göra pisstest på din "Man" ;)
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 193.14.168.94

sv . haha ahh exakt, han lämnar urinpro varit ren i 25 månader idag. hahá smickrande att du har ork till att hela tiden försöka med något.. du är helt enkelt kär i han och är så jävla avis att vi är hans familj. bad for you honey :)

Anonym om hahaha ahh exakt:
No,No,No! Kär i vadå? En pundare? jag står nog mera på din sida och försöker klara gölra det jag vet om din "Man" säger bara om det pisstesten visar possetivt så tvekar jag inte på att du sitter och råljuger just nu. Men du gör det rätta för dig så lycka till, lev ditt liv med lögner och en kille som smyger med haschet!

sv: lilla vän, jag hade då trott dig mer om du hade kommit med något bättre och gott ut med ditt namn, sagt mer en det de du gjort.. Hash sitter i ganska länge, jag har levt med honom när han missbrukade och jag ser direkt när han tagit något. Testen är Negativt inte positivt.. jag vill själv hålla koll på honom så ja, du lyckas inte få mig tro på dina ord, du är ju inte seriös någonstans, och jo! jag tror du är kär i honom, det luktar så mycket avundsjuka! du har ju inget annat att komma med så varför ska jag tro dig? .. jag har levt i förnekelse men jag lever inte längre i de, och ärligt jag bryr mig inte längre om han vill leva ett trash liv, jag får reda pått och då går jag bara vidare.. men en så länge är det ingenting så låt oss bara vara om du inte har något rimligare att komma med. du beteer dig ju bara som en vilsen liten tonåring som inte har något annat för dig en att sabotera. Löjligt ! det biter inte på mig.

Need sombody call of my name.

Har haft en super mysig fredag med raringen. Dragit och handlat fiske prylar , ätit Fisk med potatis och sås. nattat ungarna och tagit oss ett NakenBad och bara goos och åter igen goos, de behövs ju verkligen efter all jävla skit.. komma på andra tankar, Det borde fan vara straffbart att vara så dumma i huvudet som somliga är! ..

Druckit teet för att rulla igång mjölken lite mer, med min oro behövs det, de hjälper ju konstigt nog dem blir mer spända och fyllda :) Awsome! magic thee.
Sökt massa fotograf jobb fixat några nya fina modeller till nästa vecka och uppdaterat hjärnan lite om fotografering.
så nu är jag nog mer en redo för natten .. ne en sak till, ska kika om man kan beställa Gotlands bröd från gotland , tame sören de godaste brödet jag käkat! efter de blire Sängen trots sovmorgonen imorgon :)

Mitt hjärta brinner.



När ens barn kommer och ger en kram när man som mest behöver det, Kärleken går inte att beskriva, tårarna faller, fan vad underbart, behövde verkligen det av min lilla bäbis . Mådde genast mycket bättre efter att hört den där crapen av den gråa gamla kärringen.
helt awsome vad ens barn kan göra med bara en kram. jag älskar dig min älskade son trots dina förbannade ilskna humörsvängningar. Du och syrran får mitt hjärta att hålla elden uppe. <3
han är så underbar min prins, skulle aldrig NÅGONSIN skada mina ungar eller utsätta dem för våld, dem är allt jag har och lever för utifrån tony. hehe (a) ler.
Tack mina älskade vackra barn för att ni finns, de finns vissa dagar man bara vill gömma sig under täcket men fan kärleken försvinner aldrig. <3

Ja, en mamma får också bli arg.

ahh, fyfan vad arg jag blir på en jävla trasch morsa som ska lägga sin i mitt liv och min uppfostran till mina barn, fuck off fyfan din jävel, kom inte och tyck synd om mina barn och snacka skit om dem när du inte ens känner oss. Du kanske inte pundar men krökar lär du göa en hel del för du ser ju riktigt trasig ut.. stött på mig en gång i handen och roppa efter mig som ett jävla fan till mig. helt amazing.. du vet ingenting problemet är att du lever i en fantasi värld, du har problem inte vi. du saknar fan kärlek alltså , hela du är tragiskt. skaffa dig ett eget liv att lägga dig i ist din lilla råtta. du är en så jävla tråkig morsa grå rakt igenom, varför ska mammor vara som dig? fyfan vad trista alla skulle vara då, jag tänker inte vara en ful och grå morsa bara för att du är det.. kommer anmäla din dotter för att orsakat en olycka för min son och dig för förtal, händer inte det så lär du tamefan märka vad som kommer ske din förlorare!

Fotografering.

Var ute en hel dag igår och fotograferade av ren hobby. :)
Alla ska veta att jag inte publicerar några bilder utan tillåtelse av personen därför inga bilder kommer upp på sånt.
Söker nu nya fina modeller :) , Bloggen gör ju verkligen sämst kvalite på bilder :/


Utbränd :/

Jaså, trodde jag hade något värre, blev akut sjuk igår, snurrade i hela skallen i flera timmar kunde inte röra mig då skulle jag förmodligen svimma, och mådde pyyton så mamma fick ta kevin och jag fick schuss till vårdcentralen, proerna såg bra ut läkaren sa att jag var utbränd och skulle bara vila, kom hem och bara sov .
ahh det är tufft med två barn , kroppen säger ifrån tillslut  av för lite sömn och dåöigt ätande.

idag ska vi till mina päron och bli ompysslade, måste snacka med gymmet dem skickar inte ut räkningar till mig som dem egentligen ska pappskallar!!


Min hemsida för fotografering.

http://fotografwictoria.hemsida24.se/

i need to hurt somone

mitt huvud kommer nog när som helst att sprängas i tusen bitar, såhär va. Kevin är HEMSK , hans trots , åh gud ett under att man fortfarande lever och står på benen.
ingenting har varit bra, han har satt sig ner och vrålat för ingenting, hällt saft över heeeela golvet, tar inte ett nej, gör det ändå, smäller i allt .... behöver jag säga mer . hoppas denna period försvinner snart.
klättrar på väggarna, vad ska man göra, finns ju ingen utväg förutom att försöka stänga av och bara bita ihop, nu sover han och huvudvärken börjar lugna sig. :)

Rock and Bowl

Igår fick Både raring och Jugge bläck på kroppen igen :) Grymma reslutat .
Takida dunkaades i högtalarna och en skön stämning. sen drog vi och hämtade röjjaren men han var faktiskt inte så busig som han brukar efter att han sprungit och busat med mormor och morfar i flera timmar, han slocknade direkt när vi kom hem. :)
sen la vi oss med snacks och kollade på snabba cash igen, en cool dag helt enkelt. :) nu jobbar han och jag busar med barnen för det mesta måste vika den förbannade tvetten, skriva ut lite papper till fotograferingen och fixa..
Sen blire MIDDAG : Lax & Potatis med Spenat och majskolvar, ahhh gott alltså ! my favoooriii.. :)

den 20:e ska jag och raring gadda oss igen, den som väntar på något gott längtar aldrig för länge. ;)

Gissa vad han gaddar för någe den busen, Han skulle göra en hammarby logga .. MEN ....



det blev en Demon ... ;p



Raring fick en.

Bring it on baby!

Sofie om all right:
Jag tycker att Jessi Fox ska skita i min fritid, jag jobbar som dom flesta andra. Nu var det så att jag inte nämnde nått om otrohet utan det var du som drog upp då så antar att du innerst inne undrar något.....

Undrar hur alla hade reagerat om dom visste hur ni var för nu är det alla andra som är dumma i huvet och ni är guds bästa barn o det är långt ifrån sanningen....
IP: 90.233.167.160

om du tycker att hon ska skita i din fritid så borde väl du göra detsamma??
Vem har sagt att alla andra är dumma i huvudet och vi guds bästa barn? , inte är det vi iaf, det måste ju vara du som personligen tycker det, vi vet hur vi var förut men det är hur vi är nu som räknas lilla du. :) jag är glad att vi kommit såhär långt, du måste vara väldigt avund ! och dude, vad vet du som är sanning, så vitt jag sätt så vet du allt som inte är sanning :/, vi vet vad som är sanning och inte. du har som hon säger för mycket fritid ! Undrar jag något så frågar jag mest min raring om det, för ni har ju ingenting annat att komma med, bad day or what? skaffa dig ett redligt liv istället du gör dig bara pinsam.


eeeh om back in town.:
Ursäkta men ska men ens tatuera sej under tiden som man ammar ???????
IP: 213.89.84.105

Sv : Det kan man mycket väl göra! det påverkar inte ammningen på något sätt.