GRATTIS MAMMAS PRINS , 2 ÅR IDAG

Grattis på din 2 års dag mammas prins .
31/12-2008 kl 09:08 kom du till världen för 2 år sedan.



Du var 50-51 cm och vägde 3280 .
jag minns mycket väl dagen innan nyårsafton 2008 när det började hugga i mina njurar och vi åkte kommunalt in till förlossningen, då var jag bara öppen 2 cm men värkarna var så intensiva så jag fick vara kvar.
det var världens underbaraste förlossning och världen finaste nyårs present.
två år har gott och jag fäller en tår, du är så stor nu och blir bara större och större mammas hjärta.
Du är den finaste lilla stora kille som lever i den här världen, vi älskar dig så otroligt mycket <3
kan inte förstå att du en gång legat i min mage och gjort mig fet och jävlig och varit lika liten som en chips påse, det är helt galet.
alla raketer smäller för dig min prins <3 <3 du har miljoner år kvar att leva och vi kommer alltid finnas för dig !!

Suck ..

Denna natt har varit den jobbigaste hittills
så mycket skrik och uppvak.
nu skiter jag i detta, vill hon ha en flaska på natten så ska hon få det! jag tänker inte sitta 3 timmar varje natt för att hon ska försöka sova förhoppningsvis.
hon är fortfarande liten och jag anser att det blir bättre när hon blir äldre men en så länge ska hon få mat om hon vill det för att sen somna om, jag orkar inte med dessa uppvak upp och ner från sängen.
då får jag vara en "dålig mamma" , i don't fucking care FACE IT !
barnen kan knappast må bra över en mamma som är tjurig hela dagen pga sömnbrist, jag tänker inte fortsätta detta , tycker inte man är en dålig mamma för man inte gör som det sägs.
man känner sitt barn bäst och där med basta ! så jävla enkelt är det, orkar inte höra det där med "hon är så stor nu hon ska inte bli hungrig yada yada " knip igen nu förfan sköt ert så sköter jag mina barn på mitt sätt. GET LOST !
Tack för dom människor som gett mig så mycket tips! verkligen guld till er!
jag tycker jag kämpat länge nog utan förändring, sova-hela-natten kommer när hon är redo för det och blir äldre för hon är trots allt en egen individ .
nu låter jag det vara , nu har hon börjat dricka välling igen som tur är.

Sömnbrist är bara förnamnet.



Jag är såååå trött , barnen är helt otroliga. vem gillar gå upp 4-6 på morgonen? hade jag fått bestämma så hade jag sovit till 12 faktiskt, när jag var mindre och barn själv var jag en riktigt sovare. jag har fått detta för mina synder. om ett par år får jag nog den sömn jag behöver. =) bara härda!
Pixie blir inte alls mätt på erättningen och igår testade jag även godnatt vällingen men välling är riktigt nej för henne, bara ersättning , kanske beror det på att hon är lite slämmig i halsen igen. hm :/ sen hade hon riktigt mycket gaser i magen också inatt , ahh helt galet . ska försöka hålla henne vaken till 8 ikväll iaf , men imorse var det faktiskt grabben som väckte henne när hon precis somnat om, crap !
jaja, welcome to my life ! idag kommer camilla hit en sväng och gosar med oss =) så blir det en retur i städningen, mycket kvar. 2 dagar kvar tills Kevins stora dag. :)

Närmar sig med storm steg.



Spanade nyss in familjeliv min enda koll på det här med veckor, såg att jag var i vecka 26 galet jag trodde jag var i vecka 24 , haha wow. ;)  det närmar sig nu och paniken sätter sig i halsen då och då,
jag och babe satt och kollade på unga mödrar och en skulle föda sitt lilla barn och jag brister ur mig " jag vågar fan inte göra om det där " haha too late !! finns ingen återvändo..
frågan är bara vem som ska ta hand om Pixie, jag lämnar inte ifrån mig henne till vem som helst heller eftersom hon är så extrem och knappt kan vara hos sin pappa utan att skrika halsen av sig om jag inte är i samma rum. får föda hemma ändå trots allt , well done :) vet en som födde hemma utan att hon planerat det med sitt första, det gick ju toppen och detta är mitt tredje så varför skulle det gå illa.
kan lägga mig i badkaret och föda och skrika lite för mig själv. :) inte undra på att magen blir gul och blå av alla kick ass den gör där inne och trycket neråt till och från och sammandragningarna som kommer titt som tätt skönt att läkaren ska checka av mig nu i början av januari. =)
nu ska jag stääda grabben blir ju fan 2 barre på fredag det är också galet, jisses vad stor han blir då, känns fortfarande som igår vi var där och jag tryckte ut ungen.  ba ta tag i allt här hemma så det är fint när barnen och föräldrarna kommer blivna som nyblivna . =)

Gäsp.


Ibland duger han ändå :)
så himla goa mina älsklingar ! , ibland duger pappa sej, annars är hon helt hysterisk så fort jag går i ett annat rum.
nåväl, mellandagsrean var väl ingen höjdare tyckte jag, kändes inte som rea på vissa plagg och hitta knappt något till dessa kidz, by the way. eftersom jag bestämt mig nu för att total vägra ute mat så levde jag på ett äpple och läsk dom timmarna och tog en rigäl middag som babe lagade till när jag kom hem istället. =)
gaddningen har kliat på bra idag och nu faller ögonen snart, damen har svårt att somna och komma till ro just nu hon har kommit in i en sådan vägra välling period igen, fasiken !!
Ersättning är det enda om vill ha ur flaskan nu I g e n .. jaja, hon får iaf inget mål på natten nu =)
sen är hennes 5:e tand på g upp så hon matstrejkar på ganska bra och kevin har gott från att inte äta alls till att äta heeeelaaa tiden då menar jag konstant ! och dricka konstant, så han börjar få utåt putad mage igen hihi.
nä nu ska jag slurka i mig mjölk och oboy . mjammii och sova !

Tatueringen !



Min nya lover :)
riktigt underbar julklapp måste jag säga, Tack babe <3 , hela mitt bröst ömmar som fan måste jag säga och det var inte speciellt skönt när han kom i mitten på bröst benet men det var bara att härda ut :)
Damen var jätte duktig alla dom timmarna vi var där, t rodde jag aldrig faktiskt !
Babe gaddade sig också, gjorde ett lejon på bröstet skit snygg, idag måste jag dra och kika å¨mellandags rean kommer nog hem med en del prylar skulle jag tro om jag känner mig själv rätt faktiskt. ;)
storhandlade igår också 2000 kr fattigare det sög fint i plånkan alltså men nu har vi allt till grabbens kalas och allt fint folk som dyker upp , det blir bra, så måste fan mig tvetta imorgon och städa med hårda handskar, uääh !!
well done, nu ska jag tvätta rent gaddningen och ge Pixie lite frukost.

Juldagen ( :






Bilderna säger nog allt. :) Tyvärr vart inte Pixie lika fin som jag tänkte att hon skulle vara. direkt när jag bytt om på henne till hennes underbart fina jul-klänning så spyr hon ner den och kevvs Fotölj han fick på morgonen.
vilken jädrans osis. !! sen kom mormor och morfar och morbror och en hel säck med klappar till oss, tomten kommer och plingar på dörren och kevvs blir jätte rädd och börjar gnälla och springa till oss sen gick det bra =)
åt god mat, men allt vart så stressigt så det glömdes en del till julbordet som vi tog igen idag, damen var extremt trött och inget dög så hon fick uppskatta alla julklappar idag istället :)

jag fick, Fotbad med spa grejer till, necesär med lite olika prylar i, doft ljus av gubben och barnen och gaddning imorgon av babe. , kläder m.m
babe fick, en sprojlans ny klocka av mig och barnen, rak apparat , strumpor&kallsingar m.m
Kevvs fick , kläder, tält , bil garage , tågbana en rorri helikopter som pratar , synt och gitarr m.m
Pixie fick , Kläder, leksaker som låter, golv pussel , en stor hund som pratar sjunger osv m.m ..

tillsammans fick vi en klocka & köksvåg i ett, tallrikar och tee muggar och choklad ask.
Underbara föräldrar jag har, hihi <3 bara så ni vet så älskar jag er trots våra tjafs då och då =)

idag har vi bara käkat julbord, jag och pixie var ute en sväng och sen tagit det lugnt :) imorgon ska vi käka middag hos mormor och morfar och tatuera oss, iih .

Idag kommer tomten! :)

Sitter här en fin julaftons morgon men julprogram på tvn och en sovande tös i vagnen =)
Kevin fick sin morgon present som också jag och gubben fick, Kevvs käkade precis upp en hel skål med fruktsallad och ska bege sig till farfar med pappsen sen till morbror och hans familj, hämta alla klappar.
ska göra mig tomte gröt snart :)

Mödravården
Var jag på igår och det gick jätte bra, fick lite nya tider till olika läkare som ska hålla koll på mig.
sen ska jag få träffa en läkare den 10:e ang min smärta nertill magen och äggstockarna och magknipet.
sf måttet : 22 cm
vikt : 54 gott upp 4 kg.
Blodtryck : 120/60 .
Järnvärdet var lågt så får äta järntabletter varje dag nu så det inte sjunker mer.
sen har jag blodtrycksfall, jisses det märks att kroppen tagit skada av så nära inpå graviditeter.
ska också gå på en specialist mödravård i huddinge där jag gick med kevin för extra check.

Good juuul !!

Ja soffan är skitig, går ju inte få rent !! vi ska köpa ny soffa helt enkelt !


Önskar vi här i familjen till alla underbara där ute ! (:
ska sätta mig och svara på kommentarer, idag är magen helt normal dock kanske lite mindre magsäck efter att inte ätit så speciellt mycket.
inte haft tid till dator, sista minuten klappar som alla verkar köra med för det var Smock fullt ! träffade folk jag inte trodde levde *höhö* äh härligt :)
åt ett äpple på hela dagen och läsk ville verkligen absolut inte äta ute, drack samarin imorse mot min magknip som gubben gick ner och handla innan jag kunde käka frulle , hade så ont alltså.
min första riktiga måltid när jag kom hem och efter 2 dagar köttbullar med potatis och rödbets sallad samt fruktsallad efteråt mjams det saknade kroppen !
nu är granen full och julgodis handlat från jul marknaden eftersom energin slukades, mina diamanter kommer vara så fina imorgon och jag med hihi. =) nu ska jag sussa så jag inte är allt för trött när tjejen ska ha sitt sista mål. Kevvs har blitt små förkyld så hans astma kommit igång igen, vi har börjat med fullkorns välling med päron lite smått för att vänja magen då läkaren tyckte att vi inte skulle ta bort vällingen för kvällen och att det inte var den som orsakade kräkningarna men det återstår och se nu. inatt vaknade han och skrek riktigt hysterisk helt galet vi var totalt maktlösa han vråla som han aldrig gjort och vi fattade inte varför, massa tankar snurrade om att han drömt, det var nattskräck , smärta, trots m.m vi gav han ipren och försökte ge han macka men han fortsatte , vårt hjärta bara gick i tusen bitar, jag fick en riktigt obehaglig känsla om att han skulle dö för det lät så hemskt ville bara gråta, det var först då vi gjorde vällingen till honom så babe satt med han i famnen och kevvs drack och somnade direkt efter. det var alltså akut hunger + magont pga det.
så han fick välling nu på kvällen faktiskt.
GOD JUL !! hur som helst, imorgon är det julafton wiihoo !! Puss Puss !

Never Agan



Ser ni, jag är så slut på energi och näring att jag stavar fel där uppe.
Nej, jag är inte magsjuk men jag har haft ont i magen hela dagen och magknip på det samma sak med tony, vi har inte ätit ute på år och dagar för jag personligen tycker det är så jävla vidrigt och ohygienisk efter att ha sätt på kniven mot strupen bla. nä fyfan!
igår käkade vi båda på donken och jag säger det aldrig mer ! för det måste vara maten som gjort såhär, inte kräkts eller någe bara haft en redlig bakfylla mage om man ska förklara det enklast så alla förstår.
min näring har varit lite te och två mackor och äpple och mjölk , nu försöker jag få i mig nudlar och mjölk för babyns skull. mår inte illa men smärtan går ju överstyrd och tappar aptit.
så slut att jag ska lägga mig i soffan med en fet tidning och blänga lite på tv för imorgon blir det full rulle !

Det Wictoria inte önskar sig.

Det jag inte önskar mig i julklapp :MAGSJUKA !!
nu går det runt och runt och jag blir bara rädd,  för nu är det två dagar till julafton och jag ser verkligen fram emot att göra den bästa julafton till mina små diamanter.
Jag stannar inne idag och åker ut imorgon och handlar sista klapparna så kanske jag kan undvika den skiten!! den
ska inte komma hit " No No No, proppat i mig vitpepparkorn och frulle nu så är väl ganska trygg iaf =)
inatt var det rena ramma kaoset med tjejen , hon vaknade runt 2 och jag fick morgon illamåendet lite väl tidigt eller så låg bebis och tröck på någon nerv i magen för jag vart fruktansvärt illamående och att stå och hänga över sängen i 30 min är ingen höjdare ville bara lägga mig ner eller spy, tillslut fick hon en flaska. JA jag gav upp för jag mådde så sjukt illa och när hon slukat den sprang jag till toan , uääk vidrigt men sen dess har det varit bra iaf.
får försöka inatt igen, men det är inte lätt att vara gravid och röja på natten.
det enda som stökat nu är min magkatarr och magknip så vilat för det mesta med barnen, snart ska grabben till dagis iaf sen kommer gubben hem tidigare för hans mage är störig idag igen stackarn =(

This must be a dream.



Nu är jag ganska trött. - bara för att tjejen skulle sova lite middag tog jag en paus från allt plock och städ och fix och trix, men snyggt vart det. yepp jul städar just nu så det är snyggt till julafton och kevvs kalas då alla gäster kommer (:
lyckats roa damen en hel del också, sitter med en längtan till att få handla dom sista julklapparna och Min käära tatuering som skall sitta på kroppen den 26:e (: sen i januari drar vi på en mys kryssning vilket vi behöver efter detta år, en bra start på det nya året. <3
hittade en bok - i allt städande som heter *läggdags* så är det från födseln sen i månader med tips och råd och mycket vettigt info som jag läste när vår grabb var baby, totalt glömt bort att det heter seperations ångest, Damen går igenom seperations ångest en kraftig sådan som kommer runt 8 månader.
Kevin hade också seperations ångest i den månaden men mildare, som tur var stod det tips där i. nu är man uppdaterad på nytt trots att det inte var länge sen kevvs var pyttis. nåväl =)

Natt nr 2.

Pixie börjar nog vingla lite.
Hon fick ett bad och gröt innan läggdags och sen vällingen slukade hon kl 21:00 och fick  sitt sista mål 00:00 igen,
sen vaknade hon av drömmar men somnade om tills hon vaknade någon gång där inatt och höll på att bråka upp till 1 timmes tid men somnade om efteråt till halv 6.
det börjar vingla fram och tillbaka nu, men hoppas hon tillslut lär sig att hon inte får någe mat , det börjar bli dags nu hon börjar bli en stor tjej men fy och fan vad ryggen värker nu efter ett häng vid hennes säng.
sin om tid ska jag ta bort 00 målet också men detta är ett stort framsteg från oss faktiskt, fick tipset av en tjej här på bloggen, tack till dig vännen !! =) underbart att man kan få såna tips utifrån.

nu käkar  vi lite frulle
jag måste ju medge att Kevvs är ett riktigt matvrak nu, käkar , käkar , käkar hela tiden alltid ska han ha någonting att tugga på, kanske tar igen vikten han tappat när han matstrejkar (:
idag ska jag och pixie träffa Elina med sin lilla dottah tänkte vi om ingt förhinder kommer.

Måndag-Check.


Nu lutar sig kvällen - Spenderat dagen tillsammans med Veronica och en hel del trubbel. (:
Lämnade grabben på dagis - redan där vart dagen helt snurrig, Dagis-portarna och hela ingången var igen snöad så inte fasiken kom jag in med vagnfan, jag hade tur som stötte på en sån snäll fröken som kunde vakta Pixie medans jag gick in med Kevvs.
Holy crap - Blöjorna, jag glömde fan blöjorna hemma och hans var slut, ba pallra sig hem och hämta och ner igen sen till bussen där det var kaos i trafiken + att jag halkade 2 gånger på backen ner, Isbana or what, sträckte lår muskeln och gubben bara skratta åt mig. KUL ! väldigt KUL haha .
En buss hade fastnat och det resulterade till att fler bussar stod stilla ett bra tag, well well.
tillslut träffades vi iaf hehe skulle ta bussen till Babyland för att köpa nässpray till damen men den var slut - Jahopp bara vandra till apoteket och se om den fanns där.
eller vandra och vandra, vi skulle ta bussen som fan inte släppte in oss trots att hon backa och körde fram, backa och körde fram för att hon satt fast , öhh är du blind eller kärring jävel ??
jag stod som en stel jävla pinne och var livrädd att hon skulle köra på oss, så sjukt nära och jag kom ingenstans heller, men vi kom på nästa buss, tur var väl det (:
när vi ska byta buss står vi och väntar säkert 20 min tills vi beslutar oss för att gå en station halvvägs till den stationen kommer bussfan och vi springer och springer så gud vet vad sen kom jag på - fan jag är ju på tjocken inte konstigt att jag fick så vansinnigt ont i magen och kraftiga hugg neråt.
Veronica tar vagnen och jag skriker tätt bakom " spring spring " och guppar fram som en jävla val eller någe :/ men bussen drog han såg oss men drog iaf, det här var sinnessjukt.
vi fick ta bussen till brandbergen och gå därifrån, ap kallt ute och ont som jag hade.
Mycket strul va? jo tack, allt detta för att komma till ICA MAXI haha.
men det ingick mycket skratt och trevligheter så det var inte bara fy helvete =)
nu sover kidzen och jag ska läsa klart och nog hopp i säng jag med och hoppas att tjejen väljer att sova hela natten.

Första natten.



Natt nr 1.
Pixie somnade som en stock vid 17:30 då hon bara sovit 1 gång på hela dagen, gick absolut inte att ha henne vaken utan skrik och gnid i ögonen och helt rödögd.
hon fick välling vid 19:30 sista målet åt hon 00:00 för att hon inte drack upp vällingen, efter det fick hon inget mer fick bara gå upp 3 gånger stoppa i nappen och bråka lite med henne tills hon somnade om.
så det gick iaf hyfsat men sömnen brast ju, kevin vaknade 05 och väckte syster. TACK
så steg upp med migrän återigen och riktigt slö i hela kroppen, men får ta mig energi att dra mig till affären iaf , får se nu om veronica kommer upp den sjusovaren hon är. haha
nu vet jag iaf exakta klappar som ska handlas dagen innan julafton (:

In the night Garden.

Godkväll där hemma.
Jag beundrar mig själv som tagit hand om 2 riktigt busiga barn och en del gnäll av trötthet och tänder och massor med trots från grabben hela söndagen fram tills kvällen med på tok för mycket migrän som gjorde att jag egentligen bara ville krypa under täcket och släcka alla lampor och köra öronproppar..
men bet ihop, inte illa de inte + en mage mitt i allt där en liten bråkade.
Nattade kidzen innan gubben kom hem så tog vi en dusch sen slängde jag i lillan välling när hon vaknade ska försöka hålla mig till att ge nappen inatt men blir det allt för jävligt så tror jag att jag viker mig.
lovade mig själv att hålla mig vaken längre idag, kommer en film som heter baby mama på 3:an kl 21:00 som jag ska se.
annars brukar jon blund redan tagit sig in i mig.
dags att svara på lite coments nu innan det  börjar (:

Bingosite.

lovade att hjälpa Bingosidan att lägga upp ett inlägg om just Bingo på nätet.
bingosidan är en sida där det finns olika sortes Bingo
mamamia bingo är en site där Sveriges nya mästare på bingo där du finner dagliga tävlingar och extra kampanjer. Unik kampanj:
-> Få 100 kronor Gratis + 100% upp till 100 Kr bonus samt vinn en iPad
*Läs mer om Mamamia Bingo här.
det är både roligt och enkelt, ett + är att man inte behöver överföra pengar direkt. :)
Testa vettja. för tråkiga kvällar när barnen lagt sig tex.

help me.

Vad tusan ska jag göra för att en 8 månaders baby
ska sova hela natten eller åtminstone inte käka miljader gånger för att käka.
så svårt för mig som haft världens enklaste bebis som första bebis. Kevin var riktigt enkel allt skedde automatiskt för honom, han började av sig själv sova hela nätter från 19 - 11 på morgonen när han var 2½ månad och inget vak, han käkade allt och det var aldrig något problem ..
Nu får jag nog igen, skulle jag tro!
Redan när hon var nyfödd, kommit ut ur magen hade hon kolik åt varje kvart som gick över till varje  timme som gick över till 1½ timme.
ja ni ser ju hur rund hon är , ja hon äter ständigt även på nätterna, blir tokig !! får hon inge mat ligger hon och gråt gnäller , får hon mat somnar hon om direkt.
jag vill gärna att hon iaf dämpar ner till 1 mål innan nästa baby kommer hit och ska käka nätterna igenom..


Lite annat
Gubben stack iväg på jobb nu, fick snö jour, det klingar fint i plånboken på januari lönen , riktigt bra pengar det där! (:
Jag ska ställa mig och göra advents gröt till dessa krabbor och flodhästen ( mig själv ) hur det ska gå med en fartdåre och en VÄRLDS trotsig grabb som skiter totalt i vad man säger och gör som han själv vill.
skulle hjälpa mamsen med jul-lådorna igår men hon ligger sängliggande och är jätte sjuk stackarn, var iaf snäll och åkte dit med en tidning till henne. :) Fick även gubbens nya collage tröja igår som han råkat torktummla perfekt för magen nu när den knakar och brakar. <3

SömnBrist !!!

Jag lider av sömnbrist idag, totalt hjärntvettad fryser till oh med ..
jag förstår inte, vilken fasansfull fas hon giick in i inatt.
Vaknade utan anledning och grät,gnällde varje timme, det var inte hunger för hon ville inte ha flaskan, när jag tog upp henne så la jag ner henne igen så somnade hon om. mycket hänger på tänderna men tror också det handlar om drömmar och tryggheten hon inte har i sin säng som hon har i min famn.
Kevin ville vakna vid 03:15, då skulle han stiga upp .
helt galet, vad gör ungen uppe, han har sån energi som aldrig tar slut, han blir A L D R I G trött, så babe fick gå upp med honom så sov jag och pixie en timme till tillslut total vägrade hon också.
nae ! helt sjukt, somna tidigt ikväll, tråkigt nu när det är fredag också, lite mys ska man ju ha ändå, hoppas på att natten till imorgon blir bättre.
Kevin är ju hemma idag från dagis men vi ska bara ta det lugnt för värkarna jag fick igår efter att ha kämpat och tryckt på vagnen och samtidigt dra pulkan som nästan var omöjligt fastnade flera gånger.
vägarna var igen täppta med snö och snön bara föll så jag fick en del värkar + magknip hela natten.
vågar ju inte ta mig ut idag om det skulle bli värre, det vill jag inte, är bara i vecka 24.
så ska läsa lite bamse för ungarna och kila iväg och handla mjölk och yoghurt till fröken ..

Julpyssel och en gran på golvet.



Julpyssel från kevin, snöstjärna med socker på.
så himla fin, två såna fick vi med oss hem igår, duktig han är vår kille.
hängde upp ena i granen och en vid fönstret, glittrade så fint!
Busungarna samarbetade riktigt imorse, hivade ner hela granen på golvet så alla polkagrisar gick  sönder och kulorna flög av, ett under att paketen klarade sig.
så hör man hur dem sitter och skrattar och blänger på mig när jag ska ta upp granen och fixa om allting.
Jäkla busfrön säger jag ! full rulle när dom är i farten.
Tack för alla tips om flaskan, ska testa ge henne vällingen från det mindre hålet ett tag tills hon blir lite äldre och kan förstå och pausa själv.
jag ska nog bara vara tyst om att städa lägenheten, seriöst så försvinner energin lika snabbt och det slutar med att jag ligger på golvet framför barnprogram med pixie. :/

Säljer dessutom iväg en grabb.pyamas från frankrike med fötter på tradera.
in och buda här.

a little bit.



Godmorgon har det nog varit hela natten känns det som.
Pixie fick välling vid 9 sen vaknade hon upp någon timme efter så tog jag upp henne och hon lägger en sprut spya rakt på golvet igen, ba torka upp liksom.
undrar om det är för att hålet är så stort i flaskan och hon får i sig för snabbt??
men vad ska man ha för hål då, den hon har nu är till för ersättning och välling från 4 mån. Wierd förstår ingenting.
nu sovs det i vagnen efter en flaska ersättning istället för gröt, lite försiktig med henne mage med tanke på att hon kräktes av frukost gröten igår pga slemmet så känns det snäppet säkrare med erättning.
Kevin vaknar sjukt tidigt nu när han inte får välling till kvällen, jisses blir knäpp alltså, men Gubben får gå upp med barnen tills han ska knalla till jobbet som tur är.
det blir lugna veckan denna vecka tills lördag, nästa vecka blir det dels storhandla krubb och blöjor och prylar till tjejen med veronica (: sen blir det både julklapps handling och shopping och storhandling , sen är det julafton och massor med bak och mys.
så idag ska jag ta tag i sista tvetten och skrubba lite i lägenheten och skicka iväg jeansen som någon vann på tradera.

Uppehåll.


Det har tagit mig 1 timme att ens påbörja detta inlägg.
Hon la precis en sprut spya i gåstolen som jag snällt fick torka upp. mysigt såhär på morgon kvisten, fick så mycket släm att hon själv blev rädd när hon knappt fick luft.
Jag har inte skrivit några inlägg på ett tag nu,
för jag egnat all tid till mina barn och känt att jag haft ett annat liv också,
planerat inför kevins kalas, skrivit allt på papper, planerat finlands kryssning och den kommande helgen sen har tjejen varit på sitt sämsta humör dessa två dagar pga tänderna.
Skrikit och skrikit och skrikit 1 timmes tid tills alvedonen gett effekt så det har varit tufft och resulterat till att hon äter på natten och är lite kinkig där.
För övrigt så tar kevin hand om henne jätte bra, det ser ni nog på bilden också, lyckliga kärleksfulla syskon, hjälper till med henne och ger henne nappen och leksaker och försöker underhålla henne.
Det är inte lång tid kvar till julafton och nyårsafton då kevin fyller 2 år.
så jag måste ta ett rusch här hemma om fröken tillåter. =)

13/12-2010 Kevins Lucia-Tåg.




Vissa bilder blev iaf lyckade. det var så kallt så kameran laggade och segade upp, glömde hålla den varm, inte bra om den blir för kall, men fick göra det bästa utav situationen..
Annars vart Lucia tåget jätte vackert och både jag och gubben höll på att fälla några tårar, alla barn var så underbara när dem sjöng. :)
Sen vart det lucia fikande och prat med grabbens fröknar, han fick bara positivt omdöme! glädjer mig =)
Underbara barn! jag älskar mina barn! <3
det vart nog en hel del lussekatter och saft både där och här hemma med mys så nu sover både barnen, kevin slocknade direkt och damen vår tog sin tid på sig, börjat vänja av henne från vagnen nu tills nästa baby kommer.
idag har P varit katastråf och bara skrikit en timme non stop på dagen helt otröstlig men somnade efter alvedonen och vaggning i vagnen , jävla tänder alltså!

Magbilder.

Det var en som ville ha magbilder på alla mina graviditeter i en vecka, Absolut ska du få se det =)
1 bild : Kevin i vecka 24. bild 2 : Pixie i vecka 22 (hade ingen i vecka 23 lr 24)3:e *V 24 med tredje barnet.

Lite skillnad är det nog, iaf med kevins. :) men jag tror ändå att jag var större med kevin i slutet, vart jätte spätsig med honom och jätte rund med henne så det är nog det som gör magen större med kevin. =)

Det är något som inte stämmer-



Godmorgon sa vi redan kl 05 imorse.
nu tar vi bort vällingen helt från kevin, de är den som gör att han kräks och magen reagerar negativt.
Tur att vi lagt en handuk runt hans kudde så vi slapp byta säng kläder iaf.
Pixie har så mycket släm nu så hon knappt vill äta, strax efter kevins kräka så hörde jag hur hon harklade i sängen så jag hoppade upp och lutade henne över golvet så det sprutade ut välling från henne, Babe rushade in och vart väldigt chockad för hon aldrig kräkts sådär i hela sitt liv men det vart iaf fram med skurmopp och byta och tvetta av henne så fick hon somna om utan någon välling, imorse gjorde hon samma sak när hon fick gröt fontän spya även där och massvis med släm så hon vart rädd, i badet kräktes hon släm.
så jävla trött på det där slämmet som förstör för henne! ska nog börja med bricanyl igen så det släpper upp lite.
hon är ganska slö idag och blir hemma och omhändertagen till max, kevin och Pappsen är och kikar runt på rusta.
By the way så går kevin lucia tåg imorgon och jag hoppas innerligt att hon är bättre då, han blir en liten stjärt gosse hihi så sööt ! =)
Ooops fått höra att man inte får dricka glögg under graviditet, well, Jag drack glögg förra julen när pixie var i magen då ingen sa till mig att glögg skulle påverka. =/
det har hängt med en idag, drack glögg igår endast lite smuttning då det smakade för mycket rödvin , blossas glögg, så det stod mest på sidan av fikat och julmust vart en hit för mig. :)
men jag smakade en jätte god glögg på ica . alkoholfritt äppelmust i ganska okey sen icas glögg, den var riktigt mjammii. !
Nu har jag satt in alla räkningar så det dras den 23/12, skönt att ha det gjort men lite surt att det blev så extremt mycket stålar ..
Mammsen ringde även mig nyss och varnade mig för att inte åka in till stan då det går en självmordsbombare mitt i stan, gissa vart han kommer ifrån?
så jävla trist att han kommer hit nu till jul och överhuvudtaget och förstör, åk hem!!
det finns allt för många barn närvarande i stan men inga som skadats allvarligt så som jag hörde?
Sinnessjukt ! HAT mot han!

Redan lördag-


Piff och Puff :)
mina älsklings barn ! lyser kärlek från dem till varandra.
Får man Dricka glögg som gravid? med 2% alkohol i ??

Pixie har fått tillbaka sin elendiga host-släm whatever this is, så inatt fick jag torka spya från henne,
Först så fick hon så enormt mycket släm i halsen när jag gjorde välling så hon harklade så lutade jag henne över handfatet och då kräktes hon upp slämmet, sen efter vällingen samma sak fast hela sängen.
Så jag fick byta allt till och med tvetta av henne, någon som trodde det var morgon efteråt.
Haah kevin slog också upp ögonen och låg och snacka till varandra.
well done somnade hon efter 5 min sen 2 timmar senare vaknade kevin eftersom han inte ätit ett dugg dagen innan , varit lite slö och vi tog ju bort vällingen för honom, nu ikväll gav vi han välling igen, han kräktes inte den natten han inte fick, men för att säkerställa att det är vällingen gav vi honom välling nu ikväll och avvaktar.
Imorse slukade han 3 yoghurt tetror, by the way så var han pigg och glad så vi åkte på jul marknad hela familjen och mötte upp mormor och morfar, då vart han helt plötsligt världens ängel utan vagn gick hand i hand med mig och mamma. min mamma är bäst med barn helt enkelt. =)
så har jag sträckt min nack muskel på något venster så gubben fick smeka på tiger balsan och efter det tappade jag lukt sinnet, wei ! jag kan byta blöjor utan att kräkas tänkte jag, sen började det brännas uta bara helvete men skönt som tusan, lite lindring gav det.
Ringde till bredbandbolaget där både jag och babe tjafsade med dem, blitt fel på en faktura , fick en faktura på 1200 kr .
det var helt galet jag höll på att flyga upp i taket och ändå sitter hon trögslynan och ba men vi tog 2 efterskott och blalala, varför liksom? medelar man inte sånt till kunden innan dom skaffar någon form av bredband.
det hade hon inte svar på, men då fick vi dela upp det iaf i 3 omgångar.
Jisses, en sådan fet räkning har jag då aldrig fått från dem.
Nu ska jag avnjuta min kopp te till Mama tidningen jag fick i brevlådan idag och sen sova. =) Night!

10/12-2010 - 13 dagar kvar.



Världens finaste, fattas kevin bara :( men det kommer.
13 dagar kvar till julafton, jisses här går det undan och snart blir det riktiga julbordet, mjammii.
ska bli mysigt, sen kommer ju tomten som är far till alla barn också och delar ut klappisar, ska bli kul ! =)
idag har vi bara varit inne för kevin och pixie helt enkelt valt att vara på sitt sämsta humör, kevin har knappt ätit någonting, han dricker väldigt mycket och fått i han lite frukt osv men inte hans vanliga mat och mellis rutiner, undrar vad det är som spökar, kanske blir bättre när han får träffa mormor imorgon. =)
nu ska vi ta bort vällingen för honom, någonting i vällingen reagerar hans mage på jätte starkt nu, han kräktes igår natt efter vällingen, så nu har vi testat tagit bort den och låtit han somnat utan, får se om det blir någon bättring stackarn =(
Pixie snackar för full rulle, snappar efter alla ord som kevin säger, så himla gos.
Pixie pussar kevin och kevin kramar pixie , det är syskonkärlek gott folk :)
nu väntas idol finalen, mendu! Minnah och Jay har fasiken blitt ett par :S

Inception

Har precis hyrt filmen InceptionHeadweb och kikat på den där.



Tycker detta med se filmen på internet var en hit, slippa vänta hem den, kunna pausa och spela den som man ville.
nackdelen var väl bara att man måste se den på datorn.

Hyr film hos HeadWeb.

Jag har blivit utvald till testpilot på Headweb hyrfilm, genom Smartson, och ska få "hyra" två filmer av dom.

Kläder online.

Jag har lovat att hjälpa Kläderonline att skriva och tipsa om online butiker på nätet och mina erfarenheter om shopping.

Kan tipsa om laredoute
Dem har kläder av hög kvalite och riktigt fina från frankrike, dem har all mode och stil.


Sedan har vi då Ellos som har riktigt fina kläder i märkes och mode.
till rimligt pris dessutom och rear alltid ut varor.

Dessa två är dem jag gillar som bäst.
Jag tycker att alla kläder ska vara snygga men också ha kvalite, gärna lite mode i sig.


mys dag med fam.


Igår kväll fick kevin Stuvade makaroner och falukorv, det relaterade till en mer eller mindre dålig mage eftersom han är mild-Laktos, men läkaren sa att det kan växa bort och eftersom han haft det sen pyttis så trodde jag det iaf blivit mildare , testar man inte får man inget veta .
Han kräktes ner sin säng på natten efter att ha ätit det, det stank verkligen pekka i hela sovrummet så jag väckte babe och bad han hjälpa mig för jag klarade inte av lukten, jag fick duscha av han istället.
sen var det inget mer med det mer en att vi aldrig kommer ge han sånt igen först om 1 år igen och testa om det kanske blivit mildare då, testar 1 år åt gången.

Tjejen sov skit dåligt den här natten också, tror hon kände av lite att bror sin inte mådde så hyffsat.
men det fick vi ta helt enkelt, idag har vi iaf umgåtts med Victoria&saga med hennes sambo, lurade ut dem på en lång promis till maxi hahahaha oj vad klag :D snäll jag är! dem trodde jag menade ica som är granne med mig men näähedu, man ska aldrig vara så säker. ;)
kallt som fan var det men väl framme sprang barnen och jagade varandra fick pepparkakor och julmust och vi vuxna glögg, mjammii . super gott!
blöjor och mat handlades sen tog vi en random på donken innan vi satte oss i bilen hemåt. =)

Lilla Pixie drömmer jätte konstigt nu.
undrar verkligen hur hon kommer sova inatt om hon redan nu skriker i sin dröm, återstår och se, vart inte hennes vanliga kvälls sömn, i vanligt vis brukar hon sova i vagnen till 9 och få välling och sova till 5-6 för frukost, nu somnade hon av övertrötthet i vagnen vid 5 och sov till halv 7 och vaknade och skrek omöjligt att somna om, så hon fick välling och nu sover hon i sin säng, så det lär väl bli att gå upp och ge henne flaskan inatt. Attans!
tror även att det är en tand 2 på Gång. för att hon biter i allt , ofta har händerna i munnen och ska gnugga majskroken på köttet samt bita mig i ansiktet, sen är det bukla på köttet igen.

Lång text vart det, men ska lämna ett negativt omdöme på tradera till en sk köpare som skulle köpa en pyamas men som aldrig betalade inte heller hörde av sig trots påminnelse och mail. dåligt! oseriös köpare.

Onsdag och snart helg igen.


Foto: jag.
Lite pyssel Kevin gjorde på dagis
så duktig kille!
Annars idag var jag på Bvc med Pixie Vilken stor tjej vi har!! :) Så hitta hon en ny vän på bvc en liten 4:a månaders bebis tjej det också!
efter det käkade vi lurre med Nettan, ah jag gillart!
men på väg till Bvc kunde något riktigt hemskt hänt oss och hela besättningen på bussen, Bussen fick Sken och bara gled framåt trots att chafören bromsade ( tvärnita ) så fortsatte den glida vi höll på att köra in i en bil samt glida rakt in i rondellen men han fick stopp på den i sista min.
där kan ni hajja att ha hjärtat upp i halsen, fy fan tror inte jag vågar åka buss igen, först trodde jag att han druckit eller något men sen började jag fatta allvaret och såg hur hela bussen bara sken iväg och min första tanke var * nu jävlar dör vi * .
Usch, fan så ont i magen efteråt alltså, kände paniken rusa i hela kroppen och jag bara ville av bussen med Pixie och magen!

I like it alot!

Godmorgon! fasiken vad skönt det är att skruttan börjat sova hela nätter nu, käkar frukost vid 05/0530 och oftast somnar hon om tills något väcker henne och det brukar vara babs klocka eller Kevin.
vet inte riktigt vad det är med kevin idag, så gnällig, hoppas det inte är något skit på G eller så är det bara trots för han trots gnäller. han vaknade också vid halv 7 .
trots sömnen jag fått dessa dagar så var jag extremt trött igår kväll ögonen hängde och jag orkade inte ens ta bort sminket vilket inte är bra för min hy, but still .
Idag ska vi till bvc och hem till mina föräldrar sen handla in lite blöjor och mat till tjejen, fasiken vad skönt det kommer bli när hon kan äta vad som helst och den lagom starka maten vi äter som kevin också äter och älskar.
återigen fyfan för att byta bajsblöjor när man är gravid, jag tror jag får skaffa sån där mask alltså för jag är på gränsen för att kräkas varje gång , satan vad känslig man blitt.
kunde inte ens diska för att jag tyckte disken luktade pekka så babe fick ta det när han kom hem stackarn .
fick även stå ut med mitt humör sammanbrott .
näpp, nu ska jag fixa barnen, någon som bajsat igen, den där julvörten sätter sprutt på magen märker jag, undrar hur mycket fiber osv de tär i den.

in och finn.

Letar efter en lover
som ska sättas på kroppen i slutet av månaden, min julklapp från älskade älskling <3
Vet vad jag ska ha men försöker finna den så som jag vill ha, ska sitta på bröstet =)
Jag tror inte den gör ondare en ryggen faktiskt där jag gjorde denna!
längtar som tusan nu blir det sådär pirrigt igen som när jag gjorde den första gaddningen på armen.
Nu ska jag fixa tvett innan vi kilar till mödravården , we wish you a mary christmas.

Löjligt!

Varför ska somliga få klaga om allt och ingenting till och med människor? men inte andra. hur resonerar vissa?
det låter bara riktigt jävla fjantigt, vissa kan inte hantera sina känslor på rätt sätt och låter det gå ut över allmänheten om man är djup sårad ska man nog inte sitta vid datorn om det tär så mycket att se andra klaga, jag skiter nog fullständigt i om det handlar om någons familj eller inte thats life deal with it, jag tror det inte bara är jag som sitter och klagar på hur dåligt plogat det är ute, jag såg en plogbil ploga på EFTERMIDDAGEN, vi som ska lämna våra barn på dagis då och inte kommer fram på morgonen?
om inte vi andra får klaga så tycker jag att dem andra ska sitta och hålla käften när dem är tanken i att klaga på någonting, rätt ska vara rätt right .. och som jag sagt tidigare Bråk tar inte jag på internet eller telefon, Bråk tar jag ansikte mot ansikte mellan 4 ögon och en handling annars är det konversation, sen vet inte jag hur andra bråkar men det slickar mig i röven!

yeah yeah, vilken bra start på morgonen haha!
Trots , lite små gnäll och barnprogram en härlig morgon bland småbarn helt enkelt, nu käkas det frukost men jag måste medge att jag tappade aptiten för jag känner fortfarande bajslukt, detta är 1 av dem negativa sakerna att vara gravid och byta bajja blöja.
nu ska jag nog mysa med mina kidz efter skruttan fått lite gröt hon sov så underbart inatt, hela natten sluka 220 ml välling halv 10 sen sov hon djupt och länge till 5 då hon ville ha frukost sen ringde babes klocka och ja då vaknade självklart barnen Jiippii, bara stiga upp och hoppas att nästa natt blir lika bra :)
idag ska vii till mödravården jag och tjejen min, grabben min är ju på dagis, något tight, ska dit 13:30 och grabben ska hämtas 15:15 , ähh det får hinnas.

Hey hoe lets go.



inte riktigt så va.
är så sjukt trött, ögonen vill jag bara sluta efter att jag läst klart halva amelia tidningen :/
perfekt tidning som slank ner i brevlådan fick en Sov skola i den som jag tänkte testa faktiskt! se om det funkar eftersom det int blir hela nätter med sömn för mig.
just nu sover tösen i vagnen så kan inte gå in och lägga mig först hon vaknar för välling så får väl sitta här och babbla och surra för mig själv hähä.
vi har planerat att åka till finland efter nyår hela familjen och min mammsen och hälsa på mormor samt kusiner :) får se här efter kevins kalas hur många tusenlappar fattigare man är, resan tur och retur skulle gå på 2000 kr.
nu går ju faktiskt idol på tv, inte repris snarare dem två finalisternas resa, eller ska jag säga den enda vinnaren och en 2:a , Jay kommer ju vinna hela köret, så vitt jag vet har han aldrig suttit löst.
han är bäst så enkelt är det :) , nu surrar jag för mycket, jag får väl slumra till i soffan tills hon vaknar, det här med varm mjölk på kvällen är verkligen ett sömn medel ..
Night night !

Finska sej.



Precis gjort iordning varm oboy och lämnad grabben på dagis.
Men vart fan är pappskallarna som jobbar i parkförvaltningen och ser till att det blir plogat på gån vägarna och vägarna överhuvudtaget? Seriöst vafan gör dem inte sitt jobb för om dem ändå ska jobba i parkförvaltning.
nu kommer mitt finska temprament fram blir så jävla förbannad tamefan, ska slita och pucka på för att komma fram med vagn OCH PULKA OCH EN BEBIS I UNGEN, det är fan sanslöst. jävla idioter inte plogat för 5 jävla öre, förvånar mig inte om bebisen kommer nu för det var inte skönt och fick en del sammandragningar, GRR! gör ert jobb!!
Sen var det en annan pappskalle som ställde sin fula jävla bil mitt på gånvägen och på sidorna kunde man omöjligt gå för det var så djup snö fan upp till knäna så jag stod och vrålade på att han skulle flytta sin jävla bil innan jag sparkade sönder både lampor och rutor på den och hur korkad han var som ställde bilen just där man kunde gå utan att fastna.

Den 13:e ska vår raring gå lucia tåg på dagis
kanske är konstig men jag får alltid lyckorus när jag får såna brev och få höra av fröknarna vad som händer och sker vad han gör hur han är, så glad att jag får tårar, kanske är knäpp jag vet inte hihi.
så mycket bilder det kommer bli!

Måndag morgon.

Tack för allt ert stöd i inlägget *hur jag blev ung mamma* sånt bra cred är sånt som fått mig att orka lite mer :) <3
Hej hopp, först vill jag länka er till en video för er som inte har en susning om vad en dålig mamma är.
http://kinn.webblogg.se/2010/december/mamman-har-verkligen-en-skruv-los.html#comment Klicka på länken och titta noga! känner ni smärta med detta barn och känner ni ilska att vilka sparka sönder hennes ansikte då kan du och jag diskutera och prata för då är vi på samma nivå.

sitter för övrigt och käkar frukost med kidzen som ville upp vid 5, härliga tidiga mornar.
Pixie åt så mycket välling igår att hon kräktes för 3:e gången i sitt liv, sen var det inget mer med det, hon var lite besvärlig på att somna så förväntade mig en helvetes natt men hon vaknade bara 1 gång och skulle käka det hon fick upp på kvällen där , känner mig ganska utvilad wiho =)
sen skulle jag göra mitt morgon te och tappade socker hällaren i te't , *ohnej* denna dag kommer vara en dålig dag kände jag, men vi får se, vinden vänder hoppas jag.
annars så var vi och käkade lite god julmat hos päronen igår och kevin hade roligt med mormor, fick åka pulka hela vägen dit med oss. idag får vi se vad vi hitt på mvc imorgon och bvc på onsdag , någon viskade i mitt öra att hon väger 10 kg, vem fasiken var det eller drömde jag det?? =/ Wierd.
Vad tror ni händer 1012??? det sägs att världen går under för att indianernas kalender tar slut.


hah you must love me!

Jaa, visst är jag en bra mamma som lämnar min lilla tjej mätt och belåten i sin gåstol en stund med barnprogram på som hon älskar att se på och undan plockat så hon inte får tag i någonting och slumrar till högst 1 meter ifrån henne. haha jag borde veta bättre you know, skrattretande människor det finns överallt.
Get a life , mitt råd till dig! jag har mitt och jag är jävligt nöjd med det , tycker inte ett dugg synd om mina barn som får vara med sina föräldrar hela tiden och knappt bli bortlämnade förutom till sin mormor då och då men det gäller kevin inte pixie, tycker inte alls synd om mina barn som får allt dem behöver + mycket mycket mer och har föräldrar som inte dricker som dem flesta föräldrar gör! det kanske är synd om din familj och inte min? du måste blandat ihop oss. 

Hur jag blev ung mamma.

Hur jag blev ung mamma från början tills nu.
var i vecka 37 med kevin.
från allra första början så hamnade jag snett, mina föräldrar hade det riktigt kämpigt med mig, jag var enormt strulig och gjorde aldrig rätt för mig, jag missbrukade och slogs och det var inte lätt för dem!
dem försökte varje dag att få mig på rätt spår, Socialen var på gränsen att göra lvm och mina föräldrar bröt ihop, allt det här började när jag började röka cigaretter i 4:an med min kusin, jag hade då inga planer på att bli förälder dem var faktiskt väldigt långt ifrån, fanns inte ens i tankarna på mig.
Nu idag skäms jag för det trashiga liv jag levde som inte ens var ett liv, men det var också tack vare detta som gjorde att jag träffade min älskade man och står där jag står idag.
När jag var 15 år träffade jag my love hos en gemensam vän, helt körda var vi men det var verkligen kärlek vid första ögonkastet, det var som en dröm hjärtat slog snabbare varje gång vi kollade på varandra, jag minns att jag och Sandra sökte fest och hörde av mig till honom och frågade om han hade någon på G men han var hos sin syster i norrland, därefter smsade vi och pratade i telen väldigt ofta tills han kom tillbaka till stockholm, men vi var fortfarande inte clean, men den tiden led jag av panik ångest på fullo och klarade inte åka buss,bil,tåg, jag hade en moppe som jag färdades med som också kunde bli min död i det tillståndet vi var i.
Tony kom med rosor varje dag, smycken, nallar skickade så otroligt fina sms hela tiden , åkte tok långt för att stå utanför mig och bara kramas och få träffas, detta fortsatte tills den 14 september 2007 då vi blev tillsammans, hela mitt liv förändrades men också han förändrades, det vart allt mer missbruk och slagsmål, lögner falskhet som hör till i den världen, vi bodde på ett ställe tillsammans, flyttade därifrån till ett annat , en liten stuga långt ute på vishan, skaffade en hundvalp, vår underbara Shottas som vi var tvungna att sälja iväg senare, 4 månader efter vi blivit tillsammans planerade vi otroligt nog ett barn, det var så kevin kom till i soffan i den stugan, som jag innan inte hade i tanken? någon känsla sa att han var den rätta , jag ville avsluta mitt liv där och då och skapa familj med just honom jag skulle kämpa för kung och fosterland för att få han fri från det där, lyckades jag skulle jag lyckas på honom. jag mådde så dåligt första tiden, kräktes konstant , var tvungen att stanna på motor vägen så kräktes jag, kunde inte äta någonting, den tiden flyttade vi till mina föräldrar men det vart inte bättre där, för mig vart det bättre för min mamma tog hand om mig som en prinsessa, hade inte klarat det utan henne.
när jag var några veckor gången så höll jag på att mista kevin, käraste som inte var i ett bra tillstånd skulle schussa mig till vårt fd ställe vi bodde på i början, jag var så dum att jag tillät det , det relaterade till en riktigt fet krock i en rondell jag studsade som tur var på honom och landade med en jävla smäll i backen på rygg och slog i huvudet men hjälmen hade åkt ner, jag låg och såg hur allting snurrade runt omkring mig, såg hur folk sprang fram till mig och hörde massor av babbel jag trodde jag skulle dö, allt vart så overkligt och det enda som susade i mitt huvud var * mitt barn är dött, mitt barn är borta från mig* jag hörde syrener och hur ambulans förarna bärde upp mig på en bår, jag började kvickna till och se hur han sitter och spyr på gräsplätten och hur andra ambulans män tar hand om honom men jag upprepar samma ord * mitt barn är dött, jag har fått missfall, den är borta* hela vägen in till södersjukhuset och gubben åker i ambulansen bakom.
på sjukhuset konstaterar dem att barnet levde och inte tagit skada , alla spänningar försvann och jag stor grät av lycka tills jag inte knappt fick luft för detta barn hade förändrat mitt liv, jag hade kommit till verkligheten jag var ett steg ifrån att vara helt ifrån allt skit som varade runt omkring mig, gubben fick spucken mjälte och låg inne med drop och smärtstillande flera dagar medans jag fick åka hem med skrapsår samma dag
mina föräldrar var på kryssning och vart sjukt oroliga och maktlösa över att vara ute till havs och inte kunna göra någonting.
jag var 15 år, 15 hela år när detta hände och jag vart gravid den bästa dagen i mitt liv då det bildades ett barn i min kropp som jag aldrig trodde vi skulle lyckas med just pga det trashiga  .
jag fick kämpa i 1 år för att få gubben på fötter, alla bad mig lämna honom, sluta ge all kraft på att få han fri, sluta ta så mycket skit som jag tog då, gå vidare med mig och mitt barn. men jag gav inte upp, jag visste att jag skulle klara det jag kämpade tills det gick OCH DET GICK !
tillslut fick han välja, det livet eller mig och barnet , det var ett enkelt val för honom så vi fick in han.
efter det åkte vi till gotland och bara njöt med mina föräldrar, inge alkohol inga droger, inga beskymmer allt gjorde oss starkare, men folk såg ned på mig som mamma, på den tiden fanns det knappt gravida som jag kände det var inte naturligt att bli ung mamma, jag fick mycket negativt från folk och fick ta mycket skit men jag fortsatte stå upp, det kämpiga var bara att stå emot min ilska , innan slogs jag nu kunde jag inte göra det, jag hade hamnat hos kronofogden , blivit kallad till rättegångar, jag ville slippa det nu när jag skulle bli mamma, jag höll mig oftast inne.
vänner backade undan och tyckte jag var tråkigt som slutat festa och blivit mamma, då insåg jag vilka vänner som egentligen var ens vänner, jag har kontakt med dem en idag för i dagens läge är det naturligt att bli mamma i ung ålder. jag visste att jag alltid skulle vara stämplad som missbrukare, jag visste att folk skulle fortsätta kalla mig missbrukare och inte tro på mig att jag fixat det och aldrig skulle utsätta mig själv som gravid och mitt barn för sånt, än idag får jag höra att jag är en missbrukare, en idag får jag höra att jag utsätter mina barn för missbruk och våld , en idag får jag höra hur dålig förälder jag är.
men dessa människor är inte namn givna dem rasar ut anonymt, dem vill inte se och tro att vi förändrats och vårat liv lika så, dem vill tro att vi utsätter våra barn för saker vi aldrig skulle utsätta våra barn för !
vi bodde på ett utrednings hem med kevin frivilligt för hans skull så alla skulle få det bevisat att vi inte missbrukar och missköter vårt barn, vi bodde där i 7 månader med observation först i en egen lägenhet när jag var gravid sen flyttade vi upp till utredningen , en avdelning med andra unga mammor med problem när kevin kommit, sen flyttade vi ner igen till en lägenhet för att dem skulle se att vi klarar av det här livet, verkligheten, familjelivet.
dom såg det och vi fick flytta därifrån hem till mina föräldrar tills vi hittade ett annat.
sen fick vi en lägenhet på valla en stor 1.a på 54 kvm jätte fin , då planerade vi syskonet till kevin dvs Pixie när kevin var 6 månader blev Pixie till och vi insåg ganska direkt att lägenheten var för liten för 4 personer.
jag hade precis fyllt 16 när kevin kom, i 3 år har vi fått stå ut i motgångar , motvindar och ren skit från allmänheten men vi har alltid hållt ihop hand i hand vårt och torrt och stått rakryggade mot detta!
idag väntar vi vårt 3:e barn och är nykterister och drogfria i en stor 2:a och är överlyckliga och ler för det vi klarat ta oss igenom, allt slit och kämp så värt det!
dock är detta svårt att glömma , vårt förflutna kommer ofta upp i tankarna och när vi då får höra någon dra upp vårt gamla och tror att vi missbrukar det känns så jävla tungt!
3 års kämpande för att få detta liv som vi velat ha, det är ingenting man sumpar, jag vet och alla andra vet att vi inte får träffa våra barn om det skulle hända, därför väljer vi att vara ifrån allt istället.
jag skriver det här för att folk ska få en lite klarare bild av hur vi är idag för att jag fått så många kommentarer från anonyma som inte ger sin tro på oss.
utan mina föräldrar, min läkare, och all stöd utifrån hade vi aldrig klarat detta, jag gick på en mödravård för missbrukare och lämnade prover 1 gång i veckan , piss pro det var ett stöd för mig att få lämna piss pro och prata med en kunnig barnmorska och kurator . idag går jag på en vanlig mödravård och det känns jätte bra att känna sig som en mamma med ett bra liv, dock känns det lite att inte få kramas med min föredetta barnmorska som hade mig med kevin och pixie.
så blev jag 19 år och 3 barnsmamma. en förkortning på mitt liv.
det finns mycket som hänt emellan men som är extremt privat.

Julmarknad 4/12 ..

I nynäshamn fiskehamn
Där vi bla stötte på tobbe "trollkar" en glad liten filur trots vädret, skön lirare!
bjöds också på en massa dans från polska tomtar och lite annat skönt i lurarna, julstämning till max bara det att det var så fruktansvärt kallt så kallt att man bara skakade + att det var smockat med folk så man kom ju knappt fram med vagnarna.
Grabben frös ihjäl , så ros röd om kind och näsa och tårarna bara sprutade på stackarn trots att vi försökte få i han varm korv , varm dricka, så äckligt jävla kallt så det var inte ens roligt att vara där, till och med tussan som låg med overall, tjocka vantar, tjock mössa, filt och åkpåse vart röd om nosen.
nää vi klarade faktiskt inte av att vara kvar ute i kylan så missade en massa stånd och ponny ridning och allt vi planerade , fyfan för det här vädret som förstör så mycket.
Pixie har varit världens snällaste dotter idag, så otroligt snäll och käkat som aldrig förr inte gnällt ett ljud! Sonen däremot trotsade hela dagen och hela resan hem, skrek och bråkade som fan så han var riktigt kämpig.
Sen var det en gamling tant som satt på bussen och röt till * vafan * och slängde blicken på oss för att grabben skrek, Ja han är 2 år, Ja han trotsar, Ja han skriker något jävla problem med det eller?
hon värkar inte haft barn själv och tror att alla barn ska vara tysta som ett par jävla möss, kärring jävel ! sånt där gör mig vansinnig ! grr
nae! nästa helg blir det julmarknad lite närmare oss och då följer också mormor med så kevin behåller sitt glada härliga humör, nu sover båda kidzen och jag funderar själv på att tvetta bort ansiktet och stänga mina ögon för hon klev verkligen upp vid 04 imorse så hon fick roa sig själv i gåstolen så jag somnade om lite tills jag hörde ett jäkla dunk i golvet då hade hon fått tag i te koppen från igår och hivat ner så det var helt tok blött på golvet och jag som var så "vaken" tog en våtservett och torka sen somnade jag om haha. jisses !
nu kan vi lägga undan 74 orna i kläder också och börja köra med 80 för 74 sitter ganska för exakt i vissa kläder och för smått i andra ..

Fredagsmuuus

Foto: Jag
Ligger här i soffan och myser
med en kopp tee pixie har precis slukat välling och lagt sig till rätta i sängen sin efter ett riktigt vrål i 40 min, det värkte nog i munnen på henne, hon skrek av smärta non stop 40 min jag behöll som tur var mitt lugn och kämpade emot tårarna själv, gjorde allt precis allt men det var bara ett helvete för henne, det tog alltså hela 40 min från att hon fick alvedon tills den började ge effekt . jisses! varma grejer fick hon inte i sig men däremot den kalla frukt yoghurten, såklart! kallt är skönt för tandköttet, det är nog fler tändisar påväg nu.
snacka om utmattning !
hur som helst väntar jag på att idol ska börja och hoppas på att migränen lägger sig!
Kevin har varit väldigt trotsig så det var nog bara barnens dag på morgonen, men på söndag ska vi på julmarknad och kevin ska få rida ponny ! =)
vad ska ni göra i helgen?

3/12-2010 Första tandis.

Äntligen har tanden kommit.
den efterlängtade tanden som besvärat vår sessa i evigheter har nu spruckit igen och gash vilken skillnad det blev på henne, helt plötsligt började hon äta igen och slutade gnälla för det mesta.
så otroligt skönt, får njuta av den här tiden tills dem nästa kommer upp för då lär hon bli arg igen.
hon har ätit jätte bra idag och slukat vatten och varit allmänt glad, åh tussis <3
gav inte ifrån sig ett ljud när hon och brorsan åkte pulka på vår promenad, satt jätte fint och spanade och log.
nu sover hon i vagnen som en ängel och jag sitter här med sammandragning, inget ovanligt för min del.
vissa säger *söta lilla magen* , tack den är söt men inte så speciellt liten på min kropp. =)

Det tredje syskonet.



Vecka 23 drygt.
Så många som tjatat om en magbild, men dem flesta bilder har varit nakna och inte velat lägga upp öppet.
men nuså :) , denna lilla är sååå livlig , ibland rör den sig så mycket att jag mår illa.
Morgon illamåendet har jag haft väldigt länge nu tycker jag, 3 månader och det tar inte stopp heller, samt illamåendet på kvällen och natten.
ingen graviditet är den andre lik samma gäller förlossningar, jag hoppas innerligt att jag slipper den enorma smärtan som var dära med Pixie, jag hoppas innerligt att smärtlindringen tar denna gång så jag slipper föda naturligt som med Pixie. oooh skrämmande!
but still ! en sålänge är jag tjock och glad. ;) Pappa T älskar att pussa på lilltiss där inne och smeker den, så mysigt! finns det något skönare en att bli smekt på en klumpig mage som spänner? neeehedu !
Sen får vi se om jag föder hemma eller på sjukhus. =)

Lite fint :)



Kevins utvecklings samtal gick strålande, bara positiva ord från dom, kändes skönt att höra =)
Han är så duktig på dagis och äter jätte bra hänger med i allt och var snäll mot dom andra.
Satt med ett brett leende på läpparna hela tiden faktiskt, så satt han fint och åt mellis när jag kom men sprang raka vägen till famnen när han såg mig och syrran sin :)
Fick även med mig lite julpyssel han hade gjort där , åh så fint ! han börjar verkligen bli stor mammas hjärta<3
på tal om mina diamanter så har jag fått bekräftat min graviditets försäkring vilket känns otroligt skönt att äntligen skaffat en!
lilltjejen blev precis lagd efter en flarra välling lämnade dock 60 ml av 150 så hon lär väl vakna där runt 10 igen men då får hon 150 ml igen fast i ett större hål så hon inte somnar mitt i maten hehe.
nu ska jag slänga på mig lite nagellack och svulla paradis framför tvn, vila huvudet lite för damen här har märkt vad hon kan göra med sin röst och tro mig FAN vad hon låter nu! jisses överröstar alla!

Andas nu !

igår var det fullt ös här hemma, glömde faktiskt bort hur det var att vara själv med 2 barn + tjock en kväll, Gubben åkte in med ambulans till sjukhuset men hade en snäll mamma som kom förbi och hjälpte mig med den trotsigaste sonen ever =) Tack älskade mamma!
Pixie slukade i sig 150 ml välling igår kväll , så underbart ! det relaterade till att hon sov jätte bra inatt vaknade dock kl 05 och låg och snacka en del tills vi gick upp halv 6.
nu är grabben på dagis och Pixie sover så nu får jag äntligen andas lite, mår dock väldigt illa. fiiifan !! att det aldrig försvinner + att den rör sig så extremt så jag blir illamående, vilket bra samarbetande.
Kevin får öppna sin andra lucka på choklad kalendern när han kommer från dagis istället runt 3 tiden efter utvecklings samtalet. men attans vad äcklig choklad dem gjort nu! tycker ni inte?? , förra året var det ju den där goda ljusa mumsiga chokladen nu är den mörk och vidrig. yuäk !

Hon är helt enkelt

väldigt speciell, Majsvälling funkade bra ena dagen och andra dagen var det fy och blä med både majsvälling och ersättning på kvällen, hon ändras hela tiden och kräsnas med det mesta.
ja hon är en egen individ som inte alls är som alla andra, jag är en kämpe och vägrar ge upp för hon ska bannemig ta välling för då sover hon nog hela natten och det är mer näring i välling en ersättning.
jag fick ett tips av en tjej att blanda ersättning och välling , det är på listan just nu och se om hon dricker det, annars är det nog bara fortsätta kämpa och kriga med vällingen trots all gråt och vansinnighet från henne när hon slänger bak huvudet och får någon falsk hosta.
Igår var vi iaf och köpte en badbalja till henne notera att det var en rosa hähä, hon är ju livrädd för badkar och funkar endast om man badar med henne och det orkar jag inte så ofta. så igår när jag skulle bada henne samt duscha själv efter henne så vart jag tvär förbannad för det kom tamefan inget varmvatten bara kallt ljummet vatten så jag tappade kontrollen och sa att vi skulle flytta till en lägenhet som fungerade bladablada.
Ja det är inte altid lätt att vara småbarnsmorsa det för med både för och nackdelar hehe. =) men underbart för det är det bästa som någonsin hänt mig iaf.
hur som helst har hon ett jävla temprament och det ser man nog vad det kommer ifrån, attans ! vilket jobb jag kommer få med henne när hon blir äldre, Kevin står bara på sidan av gåstolen och skrattar när Pixie drar iväg till julgranen och börjar pilla när han vet att det är aj aj , haha jävla busfrön !
Min käraste man drömde igår när han slumrade till att jag födde en stor bebis här hemma utan smärtlindring, jag sa direkt ohnej det hoppas jag inte händer nu. =) men drömmen var ju gullig hihi.