Mys !




gårdagens bilder. =) Lirar fotboll tillsammans, så kul så vi skratta häcken av oss alla 3 .  :)
idag var vi och beställde ett nytt bakomat kort och spärrade mitt gamla, gymma sen hem och grillade flintastek och fikade med nettan =) mysigt och varmt , så skönt!
nu sover ungarna och kevin tog napp för första gången på några månader och det gjorde han lugn? , kanske är det nappen han saknar på nätterna, vi uteslöt napp när vi märkte att han spotta ut och kasta iväg den men kanske värt att testa, han somnade iaf med nappen och snutte hunden.
nu bygger jag på en ny header men datorn vill inte densamma. stängs av så fort jag gjort något på den nya, så jag ger upp för stunden. skruttan vaknar nu.

hon har inte bajsat ordentligt på två dagar och jag är jätte orolig, normalt?? , jag har för mig att bebisar ska bajsa flera gånger om dagen..

Mors underbara dag =)

Godkväll =) grattis alla mammor till morsdag.
de firades med middag hos mina föräldrar och bus med grabben på gården, vi spelade fotboll med honom som han tyckte var suuper roligt, min älskade underbara bästaste mor fick en rosa ros-bukett sen åkte vi och köpte en rosa babytravel till tösen, så sjukt nöjd ! men den som fick inviga den först var kevin påvägen hem haha. =)
NACKDEL : med denna dag, Bankomaten käkade upp mitt bankomatkort, helt jävla amazing, just när jag skulle ta ut viktiga pengar också, satan vad förbannad jag blev utan att överdriva åh !! så imorgon ska vi till swedbank och tamefan skälla ut dem eller något, dem får hålla koll på sina bankomater tycker jag. jag tröck inte ens in min kod. stoppade in kortet och fick aldrig ut det igen, HELL !!

nu ligger sonen och gnäller och säger *Dotta dotta * .. ska lägga honom och hoppa ner i soffan. =)

Måste bara säga.

att du försöker nu få mig nertryckt och få mig börja misstänka saker. han var nykter ett par månader så det var ingen direkt lögn, vad är det som jag är så blåst över? .. den enda som är blåst här är du som sitter och säger det vanligaste orden man kan säga för att få en börja "tänka" .. "jag vet mer om din kille en du tror" , förlåt men jag skrattade ganska högt, vad roligt att du är ett fan till honom. =) jag bryr mig inte om vad han gör, jag tror han har sunt förnuft själv, vill han svika sin familj så är det ju ganska bevisat att han är sjuk right? .. sanningen kommer fram förr eller senare men nu är jag faktiskt inte misstänksam för något. han är en mänsklig varelse precis som alla vi andra.. kan absolut inte påstå att vi är perfekta , inte för 5 öre vi har våra brister vi med och anledningen till att kevin fått svamp är för att han varit så otroligt sjukt och immunförsvaret sjunkit till botten, varför skulle jag skada mitt barn så mycket att inte byta blöja när jag bärt på han i 9 månader , fött honom på 15 timmar av smärta till och med planerat honom.. det låter inte rimligt, kanske skulle du göra så? men inte jag, har man gott igenom något sånt så har man otroligt många känslor till sitt barn och gör allt i ens makt för barnet. det du håller på med nu är bara jävligt tramsigt och barnsligt.. gör något mer spesifikt om du vill förstöra mellan oss, för dina ord är bara som luft vi andas in och ut.

Hur som hur, har internet äntligen börjat funka?, verkar som det iaf. vi skulle glida till skansen idag om vädret tillät men inte då. =( får bli skansen nästa helg med barnen. :-)
vart tog de där fina dagarna vägen.. tråkigt med detta trista väder, planerna försvinner ju. igår köpte jag nya träningskläder efter gymmet, planerade att gymma idag också men grabben och tösen turades om att hålla mig vaken inatt så fick bara några få timmars sömn på morgonen av gubben..
nu är han och gymmar och jag sitter med morgon kaffe och ska dra ner och sola efteråt. =) får se vad vi hittar på för skoj idag då, vill verkligen gymma, ta mig ork till det iaf. härligt med brännande muskler och träningsvärk. ;D

dags att äntligen betala "efterlängtade" räkningar.



Kevin ska med morbror ut på sjön tycker han, lär sig tidigt att köra. =)

Get lost !

*såg din fulla snubbe för ett tag sen, har han börjat dricka? ni var väl nyktra? *

Från anonym.
som är rädd för att skriva ut sitt fattiga namn? . Avundsjuk så det heter duga, inget liv som lägger sig i andras?
du är sjuk och behöver hjälp ! .. min son får som sagt lika mycket uppmärksamhet som hans lillasyster du ska bara veta. =) , Min "Snubbe" som du kallar det, jag kallar det min Fästman har inte varit full på evigheter så du måste sätt något så otroligt fel, tycker du ska kolla lite extra eller skaffa glasögon innan du slänger ut en sån kommentar.. Han Dricker 1 - 3 cider ibland, det är skillnad på att supa sig full, men frågan är vad du har med det att göra egentligen?
Mitt liv är mitt liv det är inget liv som du ska ta dig an och lägga dig i . det är gulligt att du intresserar dig så otroligt mycket över mitt och min familjs liv och speciellt min blogg så du kan snappa upp något som "Stör" dig.. vilken mogen människa. vet du vad, oftast är det dem som haft ett tragiskt liv, trash uppväxt som gör som du gör och det får mig verkligen att tycka mer synd om dig en mig själv som sitter här med sjukt barn. men han kan bli frisk, kan du det? svårt att tro. du har en sjukdom, gå till en läkare. livet är för kort för att slösas bort .

Hellooojj ..

oj oj dagarna har rullat framåt i en redlig fart, förstår inte. :/ jag har bråkat med bredbandsbolaget för dem lovar saker dem inte håller, mitt internet är mer eller mindre nerlagt tills dem fixar det.. dem sa senast för några timmar sen att en tekniker var på stationen och höll på att fixa för fulla muggar, men gud! det funkar inte en och det känns katastråft att betala dem när ingenting funkar, varken hemtelen eller internet, så mina räkningar blir sena pga dem.. Frustrerande !!
Skruttan blir 7 veckor imorgon, hon växer och växer så jag blir nästan gråtfärdig, snart tonåringar.. idag var vi och storhandlade och åt på kina ( Lunch ) men gissa vad, mitt i all stress glömde vi betala? eller betalade vi? ingen visste, gubben trodde att vi gjort det men jag tror inte vi gjorde det.. men dem sa ingenting så vi gled vidare. nu minns jag att jag bara kilade ut med lunchen och aldrig betalade :D *ler* så det kan gå. ;p
Sol & Gym efter maten det är naajs. imorgon ska jag gymma igen måste också ringa vårdcentralen för grabbens problem där nere blivit värre.. :/ tar det aldrig slut kan man ju undra. :(

på söndag ska vi till Gudfar till kevin och gratta kusinen Madde sen glider vi vidare på middag hos mina föräldrar=) underbart !

.................................



Iiih jag smälter ! hon ler jätte mycket, nog det finaste leendet jag sätt är på mina barn. =)
Dålig uppdatering men har inte haft ett dugg intresse av att sitta vid datorn, mycket som hänt nu också som jag känner att jag vill ta itu med.. både dåligt och bra, sitter nu i en stinkt av alkohol här hemma, precis hällt ut snubbens cider som han bad mig göra.
sitter för övrigt och äter jordgubbar nu med grädde ska klä på barnen och dra iväg efter att tagit itu med disken, ska försöka gymma& sola idag också.. håller också på att bråka med bredbandsbolaget som gör livet surt för oss, tycker dem verkligen att vi ska betala något som inte funkar?? , teknikern skulle ringt för 9 dagar sedan , ringer man dit igen får man som svar * senast onsdag annars får du ringa tillbaka* .. skärpning va ! det är inte lossas pengar ni får.
nej, jag är ganska upp och ner vänd idag, mycket beror på vädret också, vart tog solen vägen och den fina värmen?? :/ snubben ska iväg på fredag med sina kaotiska jobba polare så jag och barnen ska sova hos susanna och jonnie . Underbart att umgås med dem !

Det är sommar:-)



Igår satt vi ute på uteplatsen i solen åt jordgubbar med grädde, innan det var vi på babyland och köpte en napp som är som en bröstvårta till tjejen och kolla om hon tog den, det gjorde hon på direkten =)
fram mot kvällen träffade vi Jessica med Nellie ute på gården och satt med dem ett tag så barnen fick leka av sig =) när vi kom in igen fick skruttan världens kolik och skrekl som en stucken gris med lila i ansiktet.
Ingenting hjälpte, hon ville inte ha tutte inte napp, gick inte masera inte eller vagga i famnen jag fick panik och ville bara stor gråta samtidigt som jag försökte hålla min lugn.
det slutade med att jag ställde mig i badrummet och satte på kranen och vagga henne mage mot mage, det hjälpte , tack gode gud..
Idag ska hon till bvc, kan verkligen nappen förstöra amningen?? oron sitter i magen.

Röntgen.

Godmorgon !
hoppas det blir lika fint väder som igår, dock inte kul när det är överdrivet varmt och man fortfarande dräller svett trots att man springer runt med bh. stackars barnen som måste svettas mer !
kl drygt 6 imorse vaknade kevin och ville ha välling så ja, jag gick upp efter gubben och gav kevin välling sen släppte jag ned han så gubben fick ta han medans jag gav lillan käk och somnade om till 8 .
strax efter vi gott upp åkte dem till Södersjukhuset, nu ska han äntligen få sin röntgen och jag hoppas det går bra.. inte så lätt att få sonen still så dem kanske får söva honom. :/ väntar på samtalet ...
dricker min latte med tjejen i bärselet ska kila iväg till gymmet strax börjar få träningsvärk i axlarna nu när jag bär runt på henne varje dag ;p sen ska jag sola.. det är min början på dagen iaf. ha det toppen !

Ute dag =)



Var ute hela dagen tillsammans med Jessica hennes dotter Nellie och hennes Son Oliwer, Cassandra med hennes dotter Josefine , Marie med hennes Dotter.. tog en piknik i gropen med barnen som fick springa av sig med varandra. så otroligt trevligt! ni missade något ;) ..
Dock var det väldigt varmt , jag vet! man ska inte klaga men det går inte låta bli heller.. Dum nog hade jag t-shirt kofta på mig och tänkte inte alls till innan jag gick ut. Tror jessica tog många fina bilder under dagen =)
har bestämt mig nu för att köpa en system kamera om inte någon ger mig en sådan i present? =) vet att jag ska få nagelbehandling av gubben iaf, fixa fram hundögonen tror jag. ;)
nu sitter ja och knaprar popcorn medans barnen sover sött, imorgon ska lilla prinsen röntgas och sen ska jag dra till gymmet, försöker hålla mig till en vikt men det är inte lätt när jag bara rasar ned nu när ja ammar.. kan inget göra, käkar som en häst men inte hjälper det inte, gymmet får rädda mig. :)
ska  nog hoppa i säng nu efter en oboy och hålla tummarna att det här vädret håller i sig så vi kan gå på cirkus här nere med barnen. =)

puss på dig !

jag tycker du har väldigt fel i det du skriver, eftersom att du inte ingår i vår familj och inte är med oss så vet du heller ingenting, Lillan får inte all tid, dem får lika mycket tid, det är ingen som får mer tid en den andra, han är jätte glad för sin lillasyster! han är i trots ålder och får han inte som han vill går han på yngstingen, han får vara den bebis han vill vara som han fortfarande är också! det jag vill komma med det här är att rätta dig i det du skrev, du har så fruktansvärt fel, varför idiotförklara dig själv och skriva anonymt till någon du varken känner eller vet så mycket om. det finns så mycket avundsjuka där ute som svävar bland folk och skriver ut precis som du gör, det är inte bara jag som råkat ut för såna som dig, tycker du ska vara glad över ditt liv istället för att klampa ner på andra, är du en trist grå kärring kanske? , hm hm.. vad säger du då om dem som får tvillingar?? skulle dem gjort abort kanske för att det är två i samma ålder, samma sak här för att det är 16 månader drygt mellan dessa små.. Nej.. vad du en tycker spelar det inte mig någon roll, jag älskar mina barn och gör allt för dem, jag är glad att det är så kort mellanrum mellan dem just för att dem får nytta av varandra som äldre, jag vet själv som har 3 bröder med kort mellanrum.. problemet är att nu kommer du förmodligen tro att jag tar åt mig, men i själva värket så är det min rätt att skriva vad som stämmer och inte, din åsikt kan KYSSA mig i rumpan, spyr galla över såna anonyma kräk som dig.. alla får tycka och tänka vad dem vill SURE men vissa saker är inte bra att skriva ut.  jag må vara ung men jag har inte brist på erfarenhet, att vara ung förälder i dags läget är naturligt.
så se nu till att skita i andras liv och barn och engna lite tid åt dig själv och ruska upp dig istället för att sitta bakom en skärm och kasta ut skit mot andra , det är förjävligt !

Uuuaaah / Pixie .

Godmorgon i stugan !
natten till idag har varit ganska jobbig, på något sätt har jag inbillat mig i sömnen att pixie inte får somna för det skulle vara farligt för henne, så jag vet inte då har hon inte sovit, bara legat och gnytt och gnällt till och från, samt  har jag haft en son som vaknat 2 gånger och jävlats av någon anledning?
märkte i morse när jag låg och frös som sjutton och försökte sno Pixie's värme att han hade lite feber, sedan tänkte jag att det var konstigt för han äter KRAFTIG medicin fortfarande?? :/ hm tänder måste det vara.
nu ligger skruttan i babygungan och pratar lite smått som hon börjat med och Grabben tycker att hon ska gunga men det vill inte hon. =) så söta mina små..
hon börjar bli lite hungrig men måste ta min latte och ställa bredvid, prinsen käkade upp mina mackor så orkar faktiskt inte göra nya.,. hoppas det blir lika varmt som igår eller aa lite svalare för prinsessans skull då !
annars idag tänkte jag ränsa hans gardarob för han fått mer kläder och vissa är för små.. nu vart det mycket han&hon hihi, hur mår ja själv då, jo sådär trött på blödningarna och mår lite illa med halsbränna.

Blandat.

Kevin är en liten bebis vissa dagar, han slutade själv med napp för någon månad sen och nu första gången stoppa han den i munnen och såg väldigt gullig och oskyldig ut.. Han skriker även ikapp med sin syster så vi har en liten kör här hemma ibland. :-) enda sättet att få gumman att sova är att ligga och amma så lite annorlunda rutiner har vi fått iaf.. Sen kommer vi till det här att jag slutade blöda i helgen och hade sex en dag efter började jag blöda igen rätt så mycket mer och jag börjar fundera på om jag fått en sån där jobbig infektion? .. Måste då ringa min bm och be om gynundersökning som jag hoppats få slippa ett tag framöver. Äh mitt fel ! Att man ska ha bråttom med allt .. Som att gymma , varför riskera livmoderfall? Typiskt vi unga att envisas. :-)

Kliar och kliar.

ooh vad det kliar.. solade och brände mig precis under brösten , en bränna som kliar så fruktansvärt, vad gör man åt det?? kyla hjälper men kan ju inte ligga med isbitar i sängen :/
blir toookig som sagt, men brun är man ju som tur är, men det där kliandet kunde man ju sluppit tycker ja..
idag gymmade jag och tog även ett gymkort i sammaveva, ska utnyttja erbjudandet för masage. =) så otroligt skönt men en aning skakis vart man ju efter att ha kört ganska hårt. träningsvärk på beställning imorgon,men det är också skönt på något vis. men fyf***n vad varmt det varit idag,22 grader skulle det bli, men ja tippar på att det kom upp till 29 Grader, stackars lilla stumpan,det va alldeles för varmt för henne,bara skrik från hennes sida trots att kläderna var av och mätt i magen och torr blöja. puh tillslut somnade hon ..
hoppas värmen håller i sig dessa dagar iaf.. måste vråla att det var kul att träffa dig Veronica!! =) vi syns på onsdag då jävlar ska du få mukler ;) haha .. ähh nää nu är mamma W trött, sovdags kanske. natt natt =)

massa kärlek som sprider glädje & lycka <3



godmorgon! sonen mår mycket bättre och det är extremt skönt att se hur pigg och glad han är oftast, men röntga njurarna på onsdag, urv kan gott upp till dem, vad han en hade/har så hjälper medicinen =)
hoppas han får varaa frisk en längre tid efter behandlingen, vill inte se han så svag igen, sen fick vi världens bästa salva till hans röda spruckna rumpa efter all diaree .
han lär sig så snabbt, han vet vad saker ska stå, öppnar skåpet när man pillar på kaffebryggaren och stänger när man är klar,slänger skräp i papperskorgen och stänger efter sig, vinkar när folk säger hejdå eller står vid dörren, hämtar ytterkläder när han ser att vi ska gå ut, säger man *kan mamma/pappa få den* så kommer han och ger den, han vet även hur man byter kanal på tvn och att man inte tar något som står på bordet tex godis, pekar på glas eller det han vill ha, tar sig på blöjan om det är dags att byta den.  vill alltid hjälpa till vår stora duktiga pojke <3 snabbt tiden gott så härligt att se !

dock kan han få ett hemskt svartsjuke trots och skrika extremt högt och slåss, gav lillasyster en örfil igår då fick han siotta i skamvrån! sen blir han sjukt lugn när han får socker i sig-
min lilla prinsessa började le strax efter hon fyllt 1 mån, försöker rulla runt men hamnar bara på sidan hihi, börjat lyfta nacken, jätte duktigt! =) hon är 5 veckor tiden försvinner någonstans men jag vet inte vart?

hur som helst ska vi till familjerätten och skriva på faderskapet, därefter ska nettan ta kevin för jag börjar gymma idag =p ..

Så var det dags igen. :(

Kevin vaknade och gall skrek, skrek, skrek och åter igen skrek non stop hur länge som helst fram tills vi tyckte att det får vara nog, och ringde hans läkare då han skrek när man kände vid njurarna också.
vi fick reda på att urinproet som togs på vårdcentralen för sent visade urinvägsinfektion, har han nu gott med detta så har det åkt upp i hans njurar och orsakar inflammation och hög SMÄRTA, jag vet hur det är när det gäller njurar.
så många gånger jag åkt in och ut på sjukhus pga dem, läkarna skickar runt han som en jävla jojjo..
nu är pappa och son påväg till barnakuten på södersjukhuset åter igen och kolla hans njurar med ultraljud. det kanske inte är något eller så är det något, när det handlar om njurar så ska man ta det säkra före det osäkra eftersom allting är oklart var det är för skit han har i kroppen.
jag känner mig så orkeslös in ut in ut in ut på ett jävla sjukhus och dem kan inte ens få reda på någonting. jag tycker att dem ska ta alla prover som det bara går för min son lider tamefan det är inget jävla spel,att spela med hans liv sådär jävla inkompitenta läkare!!
för att inte gräva ned mig allt för mycket så ställde jag mig och diskade, ska vika in tvett och vänta på deras samtal. jag får verkligen inte gå in i mig själv när lillan är hos mig nu. får försöka tänka på annat och hoppas att det här snart är slut. jag vet hur kämpigt det är för honom och just därför är jag på alla såkallade läkare för att få ett stopp!
han har iaf ätit lunch och middag och lyckats få magen lite hård, men dricka har han inte gjort så jag hoppas dem får i han dricka nu så han inte blir uttorkad.

stort drama



kommer få skriva detta snabbt som bara den, inte lång tid kvar tills skruttan vaknar minsann.
ännu en sömnlös natt med sonen, diaree och uttorkning, så upp och byta blöja  och ge han dricka och förska få han ligga still och somna om med massa skrik tills det tillslut gav med sig.
han har precis börjat äta smått och är mycket piggare, det känns OTROLIGT bra ! , dock är han fortfarande svag och gnällig som tusan men det får man förstå. igår var det ett drama här hemma, han Skrek och grät non stop, försökte dra ner sin syster på golvet och försökte slå henne men det slutade med att han slog mig, kasta ner saker på golvet och skrek ännu mer, skulle springa efter mig och blev hysterisk när gumman skulle käka ..
tillslut tog jag tjejen och åkte till posten och hämtade hans nya skor, han skrek sig tillsömns här hemma sen vart han jätte lugn och snäll . då kan man undra vad detta var för något ??
han har aldrig varit sådär traumatisk nångång. :/ , blir dem så ibland när dem har en lillesyster/bror`??
dock så har han nog utvecklat öroninflammation märkte vi igår, men tur är att hans medicin börjar värka ordentligt idag och tar bort alla infektioner han har.

Prinsen extremt sjuk. :-(

Det är så mycket som hänt nu, jag har bara velat finnas för min son som åkt in och ut på sjukhus, tagit massa proer 4 dagar i sträck. Han har varit så svag att han inte orkat lyfta sin egna kropp bara legat ut slagen på golvet och gråtit samt sovit. Inte ätit på en vecka förutom välling och massa dricka. Har bara velat ta hand om honom låta han känna att jag finns där. Mått så dåligt tillsammans med honom, så länge han får i sig vätska så är det bra! Det är oklart vad som är/var felet det förblir ett mysterium. Men idag kände jag bara att de får räcka, att han måste få behandling hur som helst. Sänkan låg på samma vilket är högt så han var inte på bättringsväg tillslut fick han medicin för hela rubbet, öron,urinvägsinfektion,lugninflammation,hals och njurar. Samt slämlösande host medicin vi kunde inte vänta längre med behandling tyckte hon och vi har redan från början viljat ha medicin så dålig han är. Så synd om älskling. :-( fattar inte att dem väntat så länge, läkare tar inte barn på allvar en jävla människa som brytit något är viktigare. Glömma ta urinpro det är fan skandal! Vad är de för läkare att sätta ett barns liv på spel. Han var faktiskt apatisk hela tiden under den tiden vi åkte in och ut.. Medicinen börjar hjälpa lite sånt drag i den så hoppas han kan sova inatt med hunden han fick av sin mormor idag som han kramar om! Kan ju bara säga till er att stå på er mot läkare, lita inte allt för mycket kriga, slåss och vinn. Vi fick slåss med en och annan läkare tills vi äntligen fick behandling. De är inte klokt! Barn är riktigt svaga och blir lätt uttorkad om dem får en infektion, en mamma vet bäst så är de bara. Önskar jag kunde byta med prinsen så tungt att se han så och inte veta vad som är fel. Jag kan inget göra mer en att slåss med läkare och ge medicin. Nu kan jag första hur min mor haft det vilket jag inte kunde innan jag blev förälder.. Sov gott!

Gråten i halsen och paniken i magen.



Vad händer med min lilla prins. :( Paniken sitter i magen på mig nu, så ont och gråten i halsen, ska jag andas eller sluta?? jag är helt tom, vet ingenting. Läkaren tyckte det var läskigt att han var apatisk, han kunde inte säga vad det var och skickade älsklingen till Södersjukhuset, att se han så svag gör ont i mitt hjärta, han orkar inte lyfta sin egen kropp, jag har aldrig varit såhär rädd i hela mitt liv, vet inte hur jag ska handskas med detta.
kanske sätter dem dropp som dem fick göra med mig när jag var så liten, eller så får han en kraftig medicin. jag vet inte hur eller vad jag ska tänka.
känner mig så hjälplös, gråter ut när han kramade mig med sin svaga kropp innan dem åkte, att inte kunna finnas där när han behöver, vill sitta vid hans sida och hålla hans hand, men vill inte riskera lill skruttan heller =(
ska träffa min mor och gråta ut och försöka slåss med mina känslor och tankar och oron.
det finns en grund till även det här, när jag var mindre så liten som kevin var jag ständigt sjuk, näst intill bodde på sjukhuset och lurade döden ett antal gånger, jag är så fruktansvärt rädd att han ska bli likadan, jag vet hur kämpigt min mor hade som slogs med alla läkare och satt med mig på sjukhuset.. jag minns hur läskigt det var hur dåligt jag mådde och vilka mediciner som jag fick pumpad i mig.
jag klarar nog inte detta, går ner mig själv av att bara sitta nu själv i vår lägenhet se hans leksaker och att inte ha han här se han må bra och skratta springa runt, jag saknar till och med hans trots. ='(
det kanske inte är något allvarligt ELLER så är det de.. fan ska jag göra, kan inte göra någonting inte ett jävla skit och det känns åt helvete tungt!!

bla trött, seg, många koppar kaffe



åhh min skrutt är en månad och 1 dag, med kolik och en stor attetyd. amazing, snart springer hon och förhoppningsvis inte börjar slåss som sina föräldrar gjorde.. det slutar aldrig bra!
idag eller imorgon beges det till babyland och köper en bärsele och nässug , fy tusan vad hon låter i näsan får ju inge luft stackas, rädd att hon ba ska sluta andas!!

Grabben är med pappa hos farmor och har läkartid om 2 timmar, nu är han sjuk stackarn! denna natt var det han som höll mig vaken medans tösen äntligen sov fint. =( Överdosera med alvedon? , nä men inte fan bör det heta feber nedsättande =/ Less på att han alltid åker på något, medicin narkoman .. kan han inte bara en gång för alla bli frisk och kry .

Händer mycket!



det har hänt mycket på såhär kort tid. Skruttan blir hela 1 månad imorgon och det känns helt otroligt, att tiden gott så snabbt och jag ändå försökt myst och njuta så mycket som möjligt men ändå har det inte räckt. hon växer ifrån att vara världens minsta till att braka loss. Fortsätt vara mammas lilla fjutt !!
får en tår i ögat när vissa kläder i storlek 50 är för smått och måste läggas undan, det känns fruktansvärt jobbigt, typiska amnings hormoner!
det finns väl en grund till att jag inte vill att hon ska bli stor, jag är väl inte klar med den där bebis goset en och dessa tankar om att hon kan bli utnyttjad av killarna, att någon leker med hennes hjärta bli våldtagen, slagen m.m
jag kommer verkligen genomskåda varenda kille från topp till tå vilket hennes pappa kommer göra med! hon får vara oskuld tills hon gifter sig =) haha lycka till med detta samhälle. nää usch! inte min lilla flicka!

hur som helst så tar hennes magknip kål på både mig och henne, kör med allt, sempers magdroppar, minifom masage, vagga, gunga m.m inget hjälper ständigt, något hjälper någon gång.. jag kanske äter fel?? måste nog äta mer fibrer och undvika mycket läsk helst enkelt.
hon följer blicken jätte bra, och verkligen kollar noga på oss, så vacker. =) idag log hon fint på skötbordet ganska länge och jag sken upp och fick lyckorus ! :D ..
Storebror kevin får gaddar och är febrig och gnällig samt jätte trotsig och bara trotsskriker när han känner fört, han har slutat sova middag om det inte är på hans sätt, på mage på golvet med rumpan i vädret eller sittandes i vagnen, annars vrålar han bara när man försöker lägga honom. han är lite speciell gullet =)

Idag var vi på marknaden med barnen, jag solade för första gången på evigheter något jag tyckte var otroligt skönt och skulle gärna vilja slumra till där inne. =) tog en fika med min mor innan kevin blev allt för frussen och börja gråta, så vinkade vi hejdå till honom och han vinkade av oss. pusspuss och kram sen tog mommo honom och gick hem =) nu sover han och haft det jätte bra berättade mammsen och det glädjer mig att han får all uppmärksamhet och blir lite bortskämd.
nu sitter vi här i tystnaden (bara tvn på) och mitt knappande med vår dottah sovandes i soffan samtidigt som hon pruttar Hej vilt ! ska faktiskt slänga mig i sängen med henne och njuta av varenda timmes sömn nu. =)

Intressant!

Det är så moget att skriva ut sig som anonym, visst? känns väldigt stabilt och modigt ! , en svag och feg människa med andra ord, tragiskt! , inte nog med att den är anonym den spyr ut saker som den tror är rätt om mitt liv.. Intressant för den enda som vet vad som stämmer är väl ändå jag själv faktiskt, sen har du rätt, du har ingenting med mitt förra inlägg eller mitt liv att göra, men ändå skriver du? japp, smart människa! =)
kan ju iaf svara på att jag inte lever på social bidrag, jag är faktiskt inte ens inskriven hos socialen längre, sen ska man inte klampa på dem som faktiskt är det! jag tycker det är bra att folk kan få hjälp av dem. det är ju bara positivt att dem finns ! .. och jag skaffade inte barn pga lathet att jag ville vara ledig och få pengar, vem fan gör en sådan sak? , kanske du men inte jag och inte någon annan mamma heller om det inte är något medfött fel. jag skaffade mina barn planerat med pappan för att vi ville bilda familj, leva tillsammans. en ganska vanlig sak om man känner att man hittat den rätta. Avundsjuk?? aa jag tror att du är det tyvärr.. jag lever inte på min karl, vi delar faktiskt på allt ! =) så sug in denna information nu !


annars då, Gubben har tagit ut sina sista pappa dagar för att umgås med oss. =)
så nu är han och grabben som börjar bli dålig hos farmor sin, han är ganska varm och haft diaree, men det låter mer som tänder. :( lillasysters magknip fortsätter i kamp! mycket gaser som vi fått masera ut med benen upp mot magen och masera dem i cirklar, ska själv börja med magdroppar som kevin fick som bebis!
myser så mycket som möjligt med henne nu med en latte . ska ut i fina vädret strax. imorgon ska vi på tivolit här med barnen, på lördag innan mommo och moffa tar grabben ska vi på marknad för barn med godis regn, sockervadd lekar och annat skoj =) bilder dyker upp

tussen



släng magknipet i väggen, stackars lilla sessa!
konstigt nog kan hon sova fast grabben har sitt trots skrik, igår var det värsta på länge i centrum och hela tiden ute och hemma, non stop..
idag är det dock mycket lugnare som tur är, så ska väl ta mig ut idag ändå =)
köpte lösnaglar igår för att jag förstört mina naglar, det är ju inte lyckat att fixa dem när man har barn iaf, dels så lossnade dem och sen är dem jätte vassa , nu är den enda nageln som hållt kvar är på tummen :p ser ju någeerlunda roligt ut.
i helgen ska iaf grabben sova hos mommo och moffa. =)

mjuusik is life!



min kära dottah blev cool lugn av denna låt. Tack gode gud att musik finns =)
efter mycket gråt och skrik av magknip satte jag på låten och det vart en underbar tystnad och en lugn tjej liggandes på bröstet , underbart =)
igår var vi på lekvegas hela dagen och grabben var helt slut när vi kom hem, trotsade lite först sen började det där trötthets gråten och då fick han hoppa i säng.
idag ska vi träffa nettan vid 11 och käka lunch sen träffa madde efteråt =) ska nog köpa lösnaglar, mina naglar är helt förstörda så paniken stiger, längtar som sjutton till nagelbehandlingen jag ska få av gubben min. <3

varför finns falskhet?, människor som utnyttjar en vänskap man borde ta vara på.
man ger en vänskap till någon, man finns där för personen osv, de är så synd om den, när den fått vad den vill ha så betyder man inget längre. detta kallas falskhet, ett medfött fel många har i dagens samhälle..
jag är besviken, trodde bättre om dig, det var så synd om dig när det strulade i förhållandet, när ni inte lyckades med det ni ville ha .. jag stod med öppna armar för dig, men dem är så stängda nu, när du är så otrevlig och knappt hör av dig nu när ni fått det ni ville ha, en vänskap tar inte hur mycket som helst.
detta är inte okey!

lite allt möjligt. =)

Godmorgon.
såg att jag bara svamlade ihop ett inlägg förut, inte det allra lättaste att skriva med en hand och busiga barn.
kanske lyckas bättre denna gång.
natten till idag var ganska så besvärlig, mycket magknip och ingenting dög för henne, rapa, bajsa och åt, hud mot hud kontakt och gos men magen gjorde dessvärre lika ont.
tillslut la jag na på sidan och maserade och gungade då somnade hon. =)
grabben sov till 07 idag skönt nog, och står nu och gungar sin lillasyster i hennes babygunga. dags att mata na igen, det ända hon gör hihi. men hon är underbar vår dottah och vår underbara son. <3
Gubben har börjat jobba igen så jag är själv med barnen, ganska ovant men det går bra.. gäller bara att vara ute så mycket som möjligt, så idag ska vi till lek vegas med Jamina och hennes son, så kevin får leka av sig riktigt ordentligt, för igår fick han bara springa runt med mommo på tomten men var ändå helt orkeslös och somnade på vägen hem efter en stor grillad hamburgare. =)
nää nu ska jag sätta på lite mjuusik så kevin får dansa och tjejen bli allmänt lugn, dem senaste gångerna har kevin somnat på golvet .. aa det får bli som det blir just nu innan vi kommer in i rutiner.

bästaste !



Jag saknar denna fantastiska mage och dem fina rörelserna därifrån.
men jag älskar att ha henne utanför kroppen, njuter så mycket nu med tanke på hur snabbt tiden går,
lite kämpigt är det att hon inte kan ligga själv utan att skrika rakt ut, alltid famnen.. jätte mysigt men tycker synd om lilla pojken faktiskt.
men mer och mer glad börjar hon bli ligga och stirra har hon gjort sen hon kom utanför den magen hihi sååå vacker så det är otroligt. =)
hur som helst, vi skulle på bajen - norrköping men vi avbokade dem, dåligt väder att stå med barnen ute i 90 min, så vi gottade oss framför tvn och kollade på den ist inne i värmen.
tur att vi inte åkte in, vi torska =( saaaatans fan.
inte nog med det så är kevin i sitt värsta trots någonsin, vad tusan ska man göra, man tappar ju orken till att köra allt i repris, så högljudd har han blitt me. gör illa sig själv gör han också, normalt att stå och dunka huvudet i en kant?? haha. aa sonen är så egen, tack och lov för det..
imorgon ska jag ta mig en sovmorgon medans gubben min har tvettstugan, så nu hoppar jag i säng med mitt jädrans illamående, magkatarren har ju attackerat mig igen så måste ringa läkarn och få medicin igen .. allt har kommit tillbaks så kämpigt.. vi hade iaf en bra valborg med grillning.  =)