Preg med syskonlove nr 3.

fått en fråga om det är något fel på babyn i min mage för att jag inte skriver lika mycket om den som dem andra.
som svar kan jag säga, jag hoppas och tror inte att något är fel med babyn, hur som hur får vi reda på det på måndag och skulle det vara fel på babyn så stoppar vi självklart graviditeten.. sen så skriver jag inte lika mycket om den för det händer inte så mycket, och inte så mycket nytt just nu förutom att jag lider av migrän några gånger i veckan och kräks på morgonen och såna vanliga stuffs. sen är jag bombsäker på att det är en grabb där inne men vi får se.
hoppas du fått svar på din fråga nu.. jag har gott igenom 2 graviditeter och känner att hur många symtom jag en får i denna så är det ingen nyhet :) .. när magen börjar växa lägger jag såklart upp en bild och jag vet inte vilken vecka jag är i bara någonstans i 3 mån .. kanske slutet ??

nu när vi ändå är inne på denna grav så är jag sugen på exakt samma saker som jag var när jag väntade min son, ha! det är lite häftigt ;)

long time ago !

Heeel daag med familjen.

hemkommen från farsta med älskling och mina två mirakel :), vi drog till farsta , inte nog med att vi käkade på en grym resturang så shoppade vi en hel del med, tack till min underbara man som orkade stå ut med alla affärer. =)
nu ska barnen sova och vi ska ha myskväll med film , middag ( kyckling med ris och curry och tomater) .
en liten tjej som alltid ska sitta i vagnen så nu använder vi sittdelen men jädrans vad hon snackar nu och högljudd är hon och krypa gör hon snart :)

Dramatik.

all right, jag har alltid varit en drama tjej, ställt till med ett helvete för jävligt många, aggresations problem mot allmänheten , skriker , skäller och blir skogstokig på vissa speciellt kommunen.
aldrig kunnat handskas med det riktigt, så fort någon i kommunen nämner socialen då blir jag galen och känner hur ilskan toppar, om någon säger något fel då bryter helvetet loss. jag är överbeskyddande mot min familj om någon sätter ett finger i den börjar jag automatiskt vända taggarna kraftigt utåt.
jag är jävligt ilsken och aggresiv av mig, ALDRIG mot min familj, jag är helt enkelt en djävul i förklädnad, men bakom allt det här är jag riktigt jävla underbar, kommer enbart överens med killar och pojkflickor för tjejer är fan som barbiedocker och dom vill man ju bara bryta ner.. men jag är trots allt en ängel och en djävul.

Hur som helst vabbar tony hela veckan så vi får se vad vi hittar på :) .
kanske drar till lekvegas , vi får se, känner att jag behöver handla lite till tösen.

Craaapäs

Hur kan man misslyckas med att laga makaroner, då måste man verkligen vara usel på att laga mat.. eller något åt det hållet !, skulle laga makaroner men brände dem, fick slänga allting och gav upp vart så förbannad på hur jag kunde lyckas bränna makaroner som nog är den enklaste maträtt att laga :/ detta är inte okey!


ett nytt tappert försök nu , köttfärssås med massa grädde och cremefräsh i och makaroner med mycket smör, och kevin är smartare en mig idag, han öppnade lådan och tog fram en slev för att röra om makaronerna *bingo* det var de som fattades mammas duktiga pojke.
sen kom han med sin mugg och vår cola flaska till mig men såklart fick han äppeljoice istället och sen drog han ner byxorna vid toan och skulle sätta sig på toaletten sötnosen :)
vi har sån  där alcosprit vid dörren som han brukar gå och spruta på sina händer och smörja in sina små händer med, fasiken han kanske inte säger mycket men attans vad han är smart och intelligent. =)
Nu fick han en arraksboll som han sitter på köksstolen och äter fint. jag ska slänga i mig käk och han med sen drar vi till barnläkaren.


Jag ruttnar.

dra åt helvete hela kommunen istället så slipper vi alla problem i samhället.
har ni inget bättre för er en att trampa på oss för felen vi begott men som gjort oss starkare och tagit oss till toppen,
är det så svårt att släppa taget, ni anar inte hur hårt det är för oss att höra det gång på gång på gång när vi är fri från det där, lämna oss ifred, det räcker. att en barnmorska kan sitta och säga vad som helst rakt upp och ner som hon egentligen inte får det är så jävla fel ! hon kränkte mig för mitt förflutna och jag bytte barnmorska och hon la en anmälning, hon kan inte vara frisk ! helt jävla wierd från topp till tå , hur kan man stämma en barnmorska som kränkt en så pass mycket? , ingen gravid bör bli behandlad så och jag hoppas att inga fler får henne som barnmorska, så jag vill stämma henne.. hon får inte säga det hon sa till mig, inte ens dra upp det hon drog upp, hon hade en jävla tur att vi var inne bland folk och hon hade en jävla tur att mina barn var med mig och jag kunde tänka 10 gånger om. hade jag fått black out då hade hon fan inte kunnat komma till jobbet för sånt där gör mig riktigt jävla förbannad och ledsen !

Hur som helst har jag haft migrän enda sen igår, spytt 4 gånger pga det inte kunnat ätit. tillslut fick jag i mig lite mat och alvedon så det gick över lite granna. fick sova bort den värsta migränen , babe vabbade idag , tack världens bästa man <3 .  så han åkte till farfar med kevin sen gick han och beställde ringarna + gravyr så vi får dem på fredag sen köpte han en ny lcd tv så jävla fräääsh och jag bara älskar den. =)
så ja, jag har fått en självdag idag med skruttan blivit serverad, men mått så dåligt, imorgon blir det nya tag för då ska vi träffa carro och damien och sen studsa vidare till Prima barnläkaren med grabben. :)

Nu är satan här igen.

Grabben har blivit förkyld, okkkkk jag har sagt det tidigare men han har fått sin jävla förkylningsastma och bara hostar :( , ligger inne i sängen nu och hostar fast han sover. i hate this !
nu har han sovit hos mormor och hostat som en toker hos dom men pga stress glömdes astma medicinen hemma, fan fan fan .. hoppas det håller sig till en vanlig förkylning så han inte blir värre och vi får åka in som vi brukar när han börjar närma sig åt förkylningshållet.

annars idag har vi varit i stan, shoppa haha.. kom hem med en t-shirt och lack leggins till tjejen och köpte godis för hela 95 kr , då kan vi snacka om godis grisar på en lördag right.
sen storhandlade vi och ja, som vanligt kom min magkatarr och blev så kaotiskt att jag bara satt ihop krupen så raring fick hämta medicin. fyfan för det också..

Suuug efter Vatten , sug efter maträtter jag inte käkat på 3 år, sug på Greves ost och äppeljoice? härredu min skapare jag tror starkt på att det är en liten grabb inne i magen, med tanke på magkänslan, sugen , humöret och seg växt på magen.. det riktas ditåt, har jag rätt denna gång också då är jag fan gjord för att gissa kön. ;)

Strike!

Om ett par timmar kommer mommo och moffa och hämtar grabben, eftersom jag fick stålar in på kontot idag så kanske vi åker och stor handlar idag, hm.. na jag vill nog handla imorgon istället när dem lämnar kevin på eftermiddagen.
Craaz vad man får stå ut med för trots, K försöker verkligen spela döv när man säger till, vilken jäkla unge! tokig på han när han inte lyssnar och gör det 1000 gånger om grr !! testa mamma SURE ! det är helt okej ... han har nu lärt sig klättra ner från matstolen själv och håller på att klättra ur spjälsängen , jävla inteligent unge !
just nu kikar han på svamp bob, den lilla svampen som lever i vatten och är rätt så väck ;) , bra att det kan underhålla honom 1-2 min iaf busen.
nööö nu ska jag nog dra och göra käk alltså! jäkligt hungrig sen åka till centrum när min käraste kommer hem.

Hahahoho-

Kikade en stund på the voice och såg Blogg attacken haha, vad blogg har blivit överskattat.. ändå kan man inte sluta att blogga av någon anledning, bli känd för en blogg, egentligen är det riktigt löjligt när det är helt vanliga people som skriver om sin vardag och ibland om sitt miserabla liv, många kommentarer, presenter you name it och tror starkt på att dom är så kända. you never know
jag kan faktiskt inte låta bli att skratta åt vissa , satt och as garrva åt den där blogg attacken till alla fjortis bloggare;)

jaja, haha gud så kul. =P , idag ska jag ta mina barn och åka och köpa nässpray och kallender och Liberos blöjor till grabben, köpte ett par eurostore blöjor för 70 kr , något inpulls köp när libero inte fanns och det är nog dem sämsta jävla blöjor som gjorts. '
grabben har blitt förkyld , nu börjar det bli kallt och det märks på honom.. sen känns det jävligt bra att sammarbeta med en som äger secone hand (loppis) som kommer öppna i västerhaninge i oktober, ska dit och lämna in alla små kläder efter mina knodd så man blir av med alla kartonger och kassar i förrådet.

i love it !



Denna overall blir det till min vackra sessa, visst fan är den gudomlig, Kanon när den kalla jädrans vintern kommer, är så kräsen när det gäller ytterkläder och kläder överhuvudtaget men denna fastnade jag så enormt för så den kommer användas alot ! :)
annars idag har vi lagt in tvetten och tagit det lugnt och glömt bort vilken dag det är.. trodde seriöst att det var tisdag men raring sa att det var tors, ah sjukt det där. imorgon kommer mormor och morfan och hämtar grabben, skönt med lite sovmorgon. :)
jo! vi har varit ute också, tog en promenad till affären, kevin höll mig fint i handen och gick med mig sen satt han fint i den där rull korgen hela turen i affären haha. ;p

Sen har jag så mycket jag vill få ut. Skola etx.. såg på nyheterna, skola är ju så jädrans viktigt jag ångrar att jag gick en annan väg för jag tyckte om skolan när jag väl var insatt i det.
hur som hur kommer jag vara så hård med att mina ungar ska gå i skolan och sköta sig, det handlar om deras framtid, visst jag klantade mig men gjort är gjort och jag får kämpa för det nu , jobb allt. men allting ordnar sig bara man inte ger upp.
sen har jag funderat kring det där med blogawards, hur många av er mamma/bloggare ska dra sig dit egentligen? :) , många är ju ganska så dryga i det där, man behöver inte vara känd för att komma in dit som några tror sig vara pga många besökare och kommentarer, nej dryga personer går bort. sv * Hahaha* , ja : äh skrattar du åt dig själv eller? du är ju inte mer känd en någon annan bloggare neord.

ähh hormoner och lättredad , detta är med sannolikhet inte bra.

Fotografering <3

Här är 5 bilder från fotograferingen, litet smakpro bara.


Modell : Saga
Fotograf : jag.









Nu..Tadetlugnt.

nu har jag varit i full gång 3 dagar i sträck, nu-ta-det-lugnt-om-barnen-tillåter..
varit i lekparkisen med nettan så kevin fick latja av sig lite, nu ligger tösen på mage och försöker kravvla sig framåt.
Kevin fick ju plats på dagiset här nere men vi ska sätta han i kö till ett annat så mycket bättre dagis, ska ringa henne imorgon så får vi se hur lång tid det tar innan han kommer in. =)
vikt in lite tvett men vart fan är orken? dags att slänga i sig c-vitamin .. grabben vaknade faktiskt kvart över 7 idag men tösen vaknade halv 7.. fan vad orättvist :p

jag vet vad felet är :)

Nu har jag hittat kopplingen till tösen + flaska + välling .. naaee , hon tar Mam flaskan som kommer från apoteket , felet är vällingen hon hatar den och protesterar så mycket som att hon skulle kunna demostrera själv för allihoppa till ett parti , men tällägg dvs Ersättning slinker ner hur smidigt som helst med Mam flaskan, vilket jävla geni som uppfann den flaskan, den liknar hennes tutt napp också. :) nu är jag nöjd .
välling är ju ingen bråttska att få henne att dricka, hon avgör själv när hon är redo för tjockare stuffs. men nu får hon Nan 2 till kvällen iaf. :)

idag har vi varit på mödravården och tagit sjuuukt mycket rör, 6 stycken långa med blod, snurrig som fan efteråt men sånt som måste göras helt enkelt just för att jag har mina komplikationer som dom får hålla koll på.
Det är inte farligt att gadda sig som gravid, all right vänner där ute, förstå det nu min bm jag aldrig haft förut sa samma sak som dom andra det man ska undvika är att gadda svanken för det är svårare att hitta märgen om det är något ivägen. 
sen drog jag och barnen till centrumet och shoppade lite och käka lunch på donken :) en mer eller mindre nöjd tjej tillslut, hur kan man hata en syskonvagn så mycket som hon gör :/ , nästa gång blir det bärsele.
shoppade två långa t-shirtar till mig som förhoppningsvis går att använda när magen pluppar ut ( IGEN ) .. hinner ju aldrig vara smal haha ( ironi ) . men jag är glad att jag inte blitt så överdrivet tjock som andra blir. :)
sen shoppade jag hem jeans leggins, vantar och skjorta till tösen, hon är så liten men knubbig så kläderna passar ju inte längre på sötnosen :)
Alla säger att grabben har blitt lång, varför tycker jag att han ser lika lång ut, men han kan låsa in sig på toan men inte låsa upp, så ibland får man öppna med kniv när han låst in sig sen ser hela badrummet upp och ner vänt ut.

ähh mycket text för mina ögon, mycket tider att passa men likt förbannat har jag ingen kallender.

Skippa häng kaggen fan, jag har fött två barn lite borde väl synnas ;)

Miserabelt beteende.

MER ROCKARE TILL SAMHÄLLET FFS .. dom har iaf stake och vett&ettikett , andra människor som raderar sina "vänner" för att dom röstat olika det är helt Wierd .. varför?? alla tycker,tänker och röstar olika , men vad gör det egentligen? raderar man sin vän för att den röstat på ett annat parti jävla trams ! jag behåller mina vänner trots vilket jävla parti dom en röstar på för jag är så mycket mognare en så och tycker att alla får ha sina åsikter om politik varför sträva efter andra när man kan gå en egen väg?
detta har blivit som ett jävla krig, skärpning till människor! vart fan tappade ni eran hjärna? Politik är politik det kan diskuteras och jävlas men vänskap är alltid en vänskap och det håller livet ut och den ska man vara rädd för, jävla EGOISTER seriöst förbannad man blir på att folk aldrig kan växa upp, jag kunde så vafan är det så jävla svårt för er för? Utbrott så det heter duga alltså. Stackars miserabla människor, rösta på vafan ni vill det är fritt och ingen tvång, ha åsikter men låt fan inte dem förstöra en vänskap. Det känns faktiskt som man lever i rymnden där det inte finns några känslor överhuvudtaget. 

Allways ..

ska det vara någonting som på tjocken.. är det inte illamående så är det sunken aptit, är de inte nåt av det så är det halsbränna or something else .. nu har jag sjukt ont i nedre delen av magen, livmodern/äggstockarna, smärtar och känns som jag inte pissat på en hel dag sen pissar man och smärtan är obehaglig efteråt iaf på mig, fast nu handlar det inte om kiss&bajs nu är det något annat som är svårt att förklara ..
Nej jag har inte haft såhär med någon av mina barn , alla graviditeter är olika men likt förbannat trodde jag att jag kunnat fått alla symtom man kan få under en graviditet med mina knoddar? , nu har jag nog missat ett symtom. :/

får väl krypa ner i sängen och se om det försvinner.
annars idag har vi bara tagit det coolt, vilat upp oss till veckodagarna, tösen tar fortfarande inte flaska , eller bara om man har tur har hon gjort det 2 gånger sen jag började testa och då snackar vi om 30-50 ml som högst, inget att hylla för rättaresagt men kanske en bra bit på vägen.

Hjärnhinneinflammation .

detta tycker jag alla mammor ska läsa för att hålla extra koll på sitt barn.

Fakta om Hjärnhinneinflammation & Symtom .

jag själv är så orolig över mina barn och söker all fakta om alla sjukdommar just för att kevin varit så sjuk.

Det här med välling...

när man ammar, hur lyckas ni? det är nästan omöjligt här, har testat flera sorters flaskor men inget verkar få henne på fall, Dr Browns slinker ner mycket enklare och utan hel vild protest men fortfarande suger hon pytte sen börjar hon gnälla och vill ha tutte.. som raring sa * Tutte är mycket godare ju * ja haha det verkar vara det. ;)
Dr Browns är ju bara positivt om hon dricker ur den på kvällen med tanke på att hon får så mycket mindre luft i magen plus att vi har en massa såna flaskor här hemma i skåpet efter grabben :) .
jag kämpar iaf med att försöka få i henne välling till kvällen och se om det blir bättre på natten, för just nu ... ska vi inte tala om hur ofta hon ammar..

jag har precis vräkt i mig en kartong med körsbärstomater, värmt på välling så den hinner svalna innan hon vaknar nästa gång, 3 månader kvar tills grabbens födelsedag och jag sitter redan och planerar hela kalaset med lekar och allt gott som ska serveras. en typisk mamma med andra jävla ord. ;)

Frågor & Svar

hur orkar du stå i mot alla elaka kommentarer osv? blir du inte knäckt av det tillslut? lycka till med allt.
sv : Jag har lärt mig med tiden att skit inte lönar sig och Elaka kommentarer bara är en stor svartsjuka folk bär, all skit jag fått ta och stå ut med i mitt liv har gjort mig så mycket starkare och det är jag så glad över så på det viset kan jag tacka alla elaka kommentarer, jag tycker att alla borde stå på sig när det gäller sånt och aldrig låta sig bli nedtryckt, det pajjar bara ens psyke.

tänkte fråga om du tyckte förändringen från att ha ett barn, till två var stor? Blev det mycket mer jobb?
Och så: hur gammal är du?
Ha det bra!

sv : Ja det blev mycket mer jobb men absolut inte så svårt & krävande jag trodde det skulle bli faktiskt, i början var det en kamp att komma in i rutiner som passade barnen och mig själv man är så ovan med 2 stycken i början så det blir en stor omställning , sen blir det ganska så mycket lättare =) , jag är 19 år . =)

- Hur känner du inför att bli trebarnsmamma, finns det någon oro eller tar du allt med en nypa salt?
- Vilka är dina favoritbloggar?
- Vad är framtidsdrömmarna?

sv : ojoj det är mycket tankar som går, det känns spännande, underbart, skrämmande, en utmaning , roligt .. finns nog inte ord till. jag går i en stor oro faktiskt, hur det ska gå och allt sånt där som man nog oroar sig för när man blir flerbarnsförälder och att det kanske är något fel på pyret . det hade varit fantastiskt att ta allt med en nypa salt. =p
Favoritbloggar är nog : Charlotte , Natalie , Denize , Jessica , Cassandra , Janni , Emelie , Hannele , Nina , Veronica . =) ,
Framtidsdrömmar är att köpa hus såsmåningom, får se om vi börjar med att köpa lägenhet med trädgård om 2 år . =) , sen har jag planerat att börja jobba och ta en lång jävla härlig semester utomlands med familjen och gifta mig snarast. =)

Var alla barna planerade eller blev det bara som det blev?
Hur många barn har ni bestämt er för?

sv : Kevin & Pixie var planerade den 3;e ville helt enkelt bara bona in sig i livmodern lite tidigare en vi tänkt. =) , vi vill ha 4:a barn men det skulle ju vänta några år iaf, så 4:an får helt enkelt hålla sig utanför livmodern ett par år hedanefter tills vi är klara med att köpa lägenhet osv. =)

* Har ni planerat alla barnen?
* Vill du ha fler barn senare?
* Jobbar du som fotograf när du inte är mammaledig?

sv : Kevin & Pixie var planerade den 3;e ville helt enkelt bara bona in sig i livmodern lite tidigare en vi tänkt. =) , vi vill ha 4:a barn men det skulle ju vänta några år iaf.
det är svårt att säga eftersom jag varit mammaledig i 3 års tid , så jag kan väl bara säga att jag arbetar som fotograf samtidigt som jag är mammaledig ;p hehe

Varför började du blogga?
sv: oj! jag började blogga då jag plussade med grabben så jag kunde gå tillbaka och se hur graviditeten var och vilka tankar jag hade då, sen ville jag fortsätta blogga om mammalivet och utvecklingen för barnet , sen vart det bara en ren vana och en drog att skriva av sig vad man grubblade på och kunde prata med andra mammor via bloggen tyckte jag var strålande, folk som kanske kände samma som jag gjorde/gör, sen har jag bara fortsatt. =)

hur stort bor ni och ska ni flytta till större när den lilla föds?
sv : Vi bor i en stor 2:a på 74 kvm , planen är att köpa en större lägenhet/radvilla om 2 år .

Hur känns det att bli 3barnsmamma?
En korkad fråga men fattade inte riktigt det jag läste men trodde ni att ammning var ett skydd mot sex? (är lite trög :P haha..)
Har du några planer på hur länge du ska amma P?
När ska ni sätta P på dagis?
Och vad ska du göra under tiden då? :)
Har du och din fästman några planer på att gifta er i framtiden?
Hur mår lilla K nu för tiden? Har ju läst att han har besökt mkt sjukhuset för olika saker förut osv..hittade dom felet tillslut varför han var dålig osv? (inge kul med sjuka barn:(

sv: Som tidigare svarat, är det omtummlande , spännande, skrämmande, underbart , roligt, fantastiskt att ha fått den här gåvan så mycket som jag tror på att allt har en anledning.
Jag ammade aldrig kevin så länge och tog därför inte reda på någonting om amning så, Min barnmorska sa efter att jag fött att helammar man så är risken minimal (ungefär) vilket min barnmorska jag har nu sa också, jag hade inte bestämt mig för p-medel och ville avvakta med det och litade på att risken inte var så stor, egentligen lät det knäppt att amning skulle vara p-medel men ja på sätt och vis trodde jag på dem + att han kom i mig 1 gång enda sen hon föddes annars har vi undvikit det.
Jag har tänkt amma henne i 9 månader iaf , det beror självklart på om jag har mjölk i 4 månader till men planen är så. ;p , Vi tänker inte sätta P på dagis för tidigt så det blir väl runt 2 året kan jag tippa på.
under tiden när hon sätts på dagis går jag ju hemma med den andra lilla, men jag kommer väl söka helgjobb och fortsätta som fotograf. =) , Vi har stora planer igång , gifemål kommer snart som det är tänkt, det är mycket som händer runtomkring nu .
Lilla Kevin mår som fisken i vattnet, otroligt nog har han blivit frisk som en nötstjärna dem senaste 3 månaderna, vi har varit så sjuka men kevin har hållt sig frisk så jag peppar peppar på att han byggt upp ett starkt imunförsvar nu efter alla sjukhusbesök =) , sin senaste sjukdom var lunghinflammation tillsammans med en kraftig förkylning och lite andra symtom :/ så han har gott igenom mycket och ätit mycket mediciner men jag hoppas att han blir världens friskaste grabb hedanefter , ska väl inte säga för mycket det finns ju nya dagis baciller. men vi peppar på ! =)

Vilken vecka är du i ?
sv: Jag kan ingenting om veckor just nu, vi har varit på 3 olika ultraljud efter varandra kanske skiljde 1-2 veckor max och alla sa olika så någonstans i 3:e månaden iaf, vi ska på ett kub ultraljud om ca 1-3 veckor då är den ju lite större så får nog rätt svar då, men det korrekta är väl på RUL . =)

Frågestund.

Nu drar vi igång med :

Vi välkommnar



Syskonlove nr 3, just nu är pyret bara en liten heffaklump eller pepparkaksklump som en Veronica kallade kevin när han låg i magen och var sådär liten haha :)
Ska göra ett kub ultra ljud om ca 3 veckor, jag anser att det är fel att behålla busen om det är något fel på den och vi vet det, bättre att ta reda pått. =)
En 3:e syskon som gjort sig bonat in sig i min livmoder och gjort sig hemma där, fan dem trivs verkligen där inne. :)

Vi lever.

hon har mått så dåligt dessa dagar och sovit som en kratta, supparna har hon bajsat ut varje gång men på något sätt värkade dem iaf till en del. nu har hon utslag över hela kroppen och ansiktet så nu ska vi åka till fru doktor och se om det är 3 dagars feber eller om dessa utslag är något helt annat.
hon har börjat skrika på natten när hon är hungrig och min mjölk rinner inte till så snabbt på natten som på dagen, hon kanske får suga 5-10 min innan det händer något eller så är hon för slö för att ta i sina hårda sugtag som hon gör på dagen vaken. :/
så idag ska jag till babyland och handla tuttflaska och testa ge lite välling till natten om det kanske hjälper och får henne att sova längre, hon har ju ätit så dåligt nu när hon varit sjuk så hon tar väl ikapp det hon inte ätit.
Hoppas hon inte tycker om flaskan mer och avstår från bröstet , men så länge jag bara ger till natten är det nog ingen fara. :)

nybakta frallor till frukost med varm oboy, det är mumma! :)
efter doktorn är det bvc men vi vägde ju henne på sjukhuset när vi var inne med henne då hade hon ökat 300 gram sen sist. =) så vi behöver nog inte gå dit om det inte är så att hon ska få sina sprutor men det tror jag inte att dem gör när hon är sjuk.

jag älskart.

Fasiken så underbara läsare jag har som ger mig sån positiv energi och värmade kommentarer, sånt uppskattas så sjukt mycket och det får mig att le stort med en glädjetår i ögat :) äntligen människor som är glada för vår skull.
jag tänkte samla in alla frågor i ett inlägg, ha sån där frågestund så svarar jag på alla i ett speciellt inlägg ist =)

För övrigt satt vi på Barnakuten i 5 timmar igår med tösen, ringde både vårdguiden och vårdcentralen och förklarade att hon har hög feber som inte går ned med febernedsättande så dem skickade mig vidare till barnakuten och ville att jag skulle dra mig dit med henne direkt för att hon är så liten med oförklarlig feber som steg efter att vi kommit in.
grabben och raring följde med så vi slapp vara där själva , pixie mådde så dåligt, kokhet, gallskrek och grät röd i hela ansiktet och luktade till och med feber .
gråten satt ju i halsen ständigt när dem tog prover och satte påse där nere och hon bara grät och jag tänkte rymma därifrån för jag kände att de gjorde så ont att se henne sådär , knappt hålla sig vaken :(
det hade bara gott 24 timmar med febern, det visade inget så antingen var det virus eller påbörjan till någonting så vi skulle avvakta och fick med oss starka febernedsättande suppar.

så idag har vi sovit exakt hela dagen förutom ultraljudet vi var på, helt sjukt ögonlocken hängde på oss jag kunde garanterat inte hålla mig vaken försökte men det kändes som jag hade en mask i ansiktet med sövningsmedel :/
så vi turades om med barnen , sååå skönt, sådan vila borde vi ha fler gånger <3

Vår 3års dag idag <3

3 år idag med dig bäjb <3



Helt sjukt vad tiden går, 2007 den 14:e september blev vi ett par, jag minns det som igår.
första gången jag såg dig var kärlek vid första ögonkastet, inte trodde jag att du skulle bli pappa till mina barn, inte trodde jag att jag kunde älska någon så mycket som jag älskar dig.
minns dagarna då du åkte så långt för att endast stå utanför mig, minns dagarna då du alltid kom med rosor,nallar&smycken, så mycket kärlek men varför fann jag inte dig tidigare?
jag har dig idag och jag älskar dig så sjukt hjärtat. <3

This sucks ..

Har sovit 2½ timme inatt, Damen har haft jätte hög feber hela natten och bara legat och gnällt och gråtit , jag har vaggat och ammat stup i ett när hon väl somnade sov hon kanske 4 min och vaknade igen. stackars liten.
tillslut gick jag upp och gav henne alvedon vid halv 4 i rumpan och vaggade henne då somnade hon och sov fram tills halv 9 , en mirakel medicin.. själv fick man gå upp kvart över 6 med grabben, bättre det en vid 5 så jag är lite nöjd iaf dock bara helt jävla slutkörd.
hon har fortfarande lite feber och fick alvedon så nu försöker hon somna lite lätt i sin säng.. jag går inte ut med henne när hon haft feber no way, BUT jag måste likt förbannat ner till apoteket. :/
sen tänker jag tvinga raring att städa under soffan, tro mig det är såååååå äckliga spindlar i lägenheten, såg nyss en stooor jävla spindel krypandes över vardagsrums golvet .. jag är livrädd för dem där alltså vågar knappt vara här inne längre. nu ska jag göra krubb till oss alltså. tjing tjong.

Levnads bröd.

Tjabba!
lugna dagen idag, drog endast ner till centrumet och hemkommen med en kraftig panik ångest så jag la mig på mage i sängen i sovrummet och andades och bara låg tills den hade försvunnit, fan! jag som hade glömt dessa panikångest attacker :( , inte nog med det , jävla foglossning som blir värre nu vettni .. men lite senare när jag slutat amma ska jag testa på vattengumpa. :)
om 5 min är det sesongs start för ensam mamma söker, så ska göra mig tee och lägga mig och glutta lite innan sovdags, så seriöst har jag inget att berätta just nu.

sv till dig hjärtat : du hade inte glömt att jag är fotograf va? så ja vi lever inte bara på dina skattepengar , vi har två inkomster men jag kan ju stolt säga att det är jävligt gott att få käka just dina skattepengar ;)

Guds Gåva!

Den 20:e Juli 2010 blev jag gravid.



Självklart var vår första tanke "abort" , men det är inte bara att göra abort.
det blev så intimt, vi började prata, tänka i 3 veckor och beslutet fattades för knappt 2 veckor sedan.
vi ville inte göra något vi skulle ångra därför krävdes det så mycket grubblande.
visst får vi panik ibland , men det är nog mer en vanligt när man får 3 barn så tätt, egentligen kommer det bli som jag har nu fast 1 år emellan eftersom grabben blir allt större och större och går på dagis, han är faktiskt väldigt mysig och snäll och gillar kärlek så han trotsar inte hela tiden, men periodvis.
Jag tror på ödet, jag ammade och hade inte fått min mens, jag tror att allting har en mening till varför det händer. jag har aldrig lyckats blivit gravid så snabbt , mina två första har varit planerade när jag märkte att vi inte blev gravida innan dess, jag tror att detta var menat.
det kommer bli tufft , hallehlulja vad tufft det kommer bli i perioder och jag kommer beundra mig själv så mycket, 19 år med 3 barn, dem 19 åringar jag känner super skallen av sig varje helg, vad gör jag? tar hand om min familj, det är strongt.

GRATTIS TILL MIG !

Jag må hon leva, Jag må hon leva, Jag må hon leva ut i hundrade år.
Hip hip Hurra, för idag fyller jag år. =)
19 år och blivande 3 barnsmamma, helt fantastiskt.

Det ska firas med tårta och gooood middag och myskväll med älskling bara jag och han. :)
för 19 år sedan låg jag i mammas mage och ploppade ut, inte kunde mamma tro att jag skulle bli lika ung mamma som hon? fast jag blev 19 och blivande 3 barnsmamma. =)
GRATTIS TILL MIG !! =)

i can't belive this.

har legat som en död fisk på land fast i soffan hela jävla dagen, inte sätt ett ljus snarare undvikit ljuset så mycket som möjligt, vaknade upp med migrän + morgon illamående och migrän illamående så ja, jag tillbringade väl den mesta morgonen på toan. usch!!
nu börjar det väl vandra till det bättre, skönt att bli "barnfri" imorgon, sonen ska sussa hos älskade favorit mormor tills lördag så vi får tid tillsammans jag och min blivande man på min födelsedag.
han fick en helt färsk lax idag rakt från sjön! , han var ju och fiskade med jobbet idag.  så jävla fin och säkert jäääävligt god , den ska tillagas imorgon kväll med potatis och spenat Mjamiii ..
Sen ska jag få i present av mammsen min ett nytt objektiv som jag önskat mig, undrar varför jag önskar mig och köper hem nya grejer till kameran stup i ett. är man fotograf så är man. =)
Lucky me som har en sån underbar man som är världens kock i köket och bra på alla sätt fast vi haft brister så har vi kämpat till toppen tillsammans.  :) , nä nu ska jag kika på halv 8 hos mig och dricka mitt efterlängtade gotlands tee med honung och filt och vänta på att karln min kommer hem.

Migrän oh no.

Hemkommen, barnen sover , migränen på toppen, nudlarna sönderkokta , illamåendet vandras och halsbrännan skriker, karln sover på min plats i sängen jag måste sparka upp han IGEN..
helt enkelt inte min dag idag, vi mötte upp Jennie sen shoppade jag en så jädrans söt mössa och kofta till tösen, overallen fanns ännu inte i hennes storlek och värmen steg ända ner från tårna, gumman skrek, guess why, jag hade glömt pureen hemma och hon är 5 månader imorgon så mjölken mättar inte helt + värmen inne i själva centrumet.
Satt och planerade lite inför den kommande dagen där jag ska fotografera ett bröllop , varför vet ja faktiskt inte, jag hade väl inget annat att grubbla på? don't know .. jag känner mig så trött, men får inte missa idol.
Jag fyller år på fredag så glöm fan inte att skicka presenter ;) , Viktoria ( enligt folkbokföringen en så länge ) Pettersson .. undrar om jag finns på eniro, kanske borde kolla upp bara för att. ähhh svammel svammel , borde sluta skriva medans jag kan men fingrarna traskar på automatiskt bara för att ni ska läsa och läsa och läsa och läsa, haha nä ok sorry, Mitt namn Wictoria har inte blitt registerat ännu i folkbokföringen hur som helst, vafan ska ni veta det för? nä nu går jag det är fan bäst haha.

Nothing

Kevins skamvrå är hans matstol som han verkligen inte tycker om men inte kommer ur heller, så när han gör något hyss så sätts han där och får gråta lite, förhoppningsvis lär han sig tillslut.
idag är jag riktigt jävla tom, ett tomrum känner ingenting , tänker ingenting , gör ingenting, ska snart göra lurre som vanligt kl 9 på morgonen, men idag fick jag faktiskt sova till halv 8 och tösen vaknade 2 gånger bara, vilket jädrans under hoppas dem kan fortsätta vara så snälla mot mamma sin. :)

Säljer faktiskt en Canon Powershot Si ultrasonic , sen tänkte jag sälja en handdator med windows pc i.
lägg ett bra bud så får vi se. :)

Yes, you have right.

jag var fjortis i den åldern, så jävla mycket fjortis, men egentligen vad är fjortis för något? är det såna som är så jävla högljudda och snackar som en bimbo med orden * dah, asså va, yuuu* och sminkar sig som en docka med vita läppar? för sådan var jag inte, visst hade jag smink men aldrig överdrivet så man kan väl säga att jag var en tonåring med lite för mycket liv ? =) .. fjortis är väl ett ganska vanligt ord att säga till folk som sminkar sig och är unga för att dem inte har något annat att säga? . jag tror det är brist på ordförråd för såna enkla ord används dagligen i detta samhälle, jag ser små barn med sky mycket smink foundeision ( stavning ) i sitt blonda hår och aldrig vågar gå utan smink, jag tänker : men gud hoppas inte min dotter blir sån .. men fjortis sa man väl oftast till någon som fyllde fjorton. men vafan finns det inga ord till killar som blir fjorton och är riktiga mallisar? det är bara vi tjejer som får ta sånt smuts kast. är vi så jävla bra, vad skulle dem gjort utan oss. ofattbart. =)

Man är ju faktiskt jävligt snygg som ung, men jag vågar ju erkänna det också :)

Anyway..

så har man varit och handlat lite hem + en plattång för hela 99 kr på jyst, vilket jädrans kap ha! ;)
varför är jag så fruktansvärt trött varje dag, helt orkeslös orkar ingenting samtidigt som jag är rastlös, vilken jävla bra kombination. :/
Grabben trotsar som aldrig förr, grr vad han verkligen gillar att retas med oss, allt från att hiva ned koppar på golvet till att sätta sig i Pixies babygunga så den nästan brakar ihop & Slåss, bits och skriker högt som en jädrans brud.
by the way väntar jag på lurre av nettan nu (idag igen) blev så jädrans sugen på Nudlar med wokade grönsaker från kina woow karln blir ju tokig på alla mina cravings, grabben ska få leka lite på baksidan medans jag fixar och donar med hemmet upptäckte en spindel och nu känns det som hela kroppen är av spindlar FYFAN den petar inte jag på!

Fotograf : Wictoria Pettersson



Smarrens.



Nybakta och varma - fasiken vad goda dem blev med min vaniljkräm jag slog ihop.
nu har vi ett tag iaf, eller det beror väl såklart på lilla grabben, alla vet ju att han är en riktig gam när det gäller allt ätbart. ;) 12,7 väger han nu äntligen har han gott över 12 kg som jag aldrig trodde han skulle göra,
Farsans gräddmat gör nytta istället för den ynka burkmaten som inhåller fjutt fett, BARN BEHÖVER FETT! inte minst långeman :)

Degen redo.

Snart blir det Nybakade Vaniljbullar till folket, eller snarare till mig och grabben för pixie kan ju inte äta sånt =)
fast ungarna knoppar just nu så jag passade på att slå ihop en bull-deg som står och jäser nu på spisen, snabbt och smidigt och Enkelt ! =)
jag längtar tills dem 2 åren gott från och med 6 månader framåt för då köper vi antingen lägenhet eller radhus, det beror lite på det där men en sak vet jag, fan så bra det kommer bli =) skaffa trilljarder ungar bara för att.. ähh nää jag nöjer mig med 3 som är älskade och inte 10 som bara är där.. :)
aw vad jag längtar iaf.

Little hun.

Morrn morrn alla super pigga och glada.
vart fan tog natten vägen, känns som jag bara satt och ammade helt klar vaken hela natten, detta är inte okey.
jag kommer säkerligen få straff för det senare på dagen och bli övertummlande trött. :/
den 4:e börjar ju grabben på dagis samma avdelning som sin vän Nellie :) , längtar dit, känns så långt bort, men då rasade tankarna : Tänk om det händer eller tänk om det kommer någon och kidnappar honom eller om han rymmer, för det har hänt tamefan helt sjukt!

Idag ska vi träffa nettan och keeka lite, säkert shoppa, vill ha en sådan overall, suuuper snygg och varm MEN den kostar 800 kr st , jag vet inte om det är värt att slänga ut det till dem när dem snart kommer växas ur.
men vi får se ! ,
by the way så är detta ett svar : Kan det orsaka missfall tror jag nog inte att dem flesta barnmorskorna skulle tipsat mig, man ska inte förlita sig på internet lilla gumman. allt är nu för tiden en infektionsrisk but hell, skulle det hänt något skulle det hänt för länge sen haha, känns som jag borde börja jobba på mödravården och tala vett till wannabe personersomtrorsigvetalltviainternet. :)

nää nu ska jag slänga tussan i sängen så hon somnar, hon är ganska slö idag. :(

feelings.

denna dag, bör jag inte tala om för att inte göra det mer invecklat ..
kan väl säga att det varit så mycket känslor och allt går i vågor nu, vi har skrikit på varandra för att sen falla i gråt i varandras famn, det är inte lätt alla gånger och jag hoppas vi har all lycka med oss.
varje förhållande har brister och dem som inte har det , de är fan inget förhållande, man måste få skrika av sig ibland man måste få gråta högt och snyfta ( vara ett barn ) man kan inte alltid vara stålmannen och den kalla ..

Hur som helst så kom mina föräldrar på fika med hallon och blåbärspaj sen har vi legat i soffan som en och en annan degklump i misär. :/ , svar på din fråga "Haha" : Försökte du vara rolig nu eller? själv skratta jag inte men kan förstå att du är den enda som skrattar åt dig själv, vad är det för fel att bada i bubbelpool som gravid nudå? ännu ett påhitt för att ha något att komma med, in the real det är inget farligt snarare behagligt för rygg och foglossning, värme lindrar smärta you know? , många som rått mig till det. däremot ska man helst inte bada bubbelpool som höggravid för risken att sätta igång förlossningen är stor.
JaJa.. Vilka röstade ni på i år i valet??
Själv röstade man på Sverigedemokraterna , så jävla uppenbart faktiskt!

Colors.



Tjabba bloggen..
vi har tagit en dag på eriksdhalsbadet badat med kidzen och slappat i bubbelpool.
där vi träffade på en lars .. ähh ahh, en kändis som simmar på tv, vem fan är det? det var bara raring som kände igen han, jag är inte inne i vm simmning only Fotboll.
vi är värda det, lite relax sådär efter veckodagar med tidiga mornar.
Vi har precis slängt in Chicken wings i ungen, men jag är jävligt äcklad av mat nu för tiden, beställde från donken idag men mycket jag åt? en halv hambörgare och några ynka pommes, fan så vidrigt!
nä nu ska jag gå och ha ett privat liv jag också , orkar inte blogga på helger längre :/
have a fucking nice night!

snörvel, brr ..



Godmorgon och snyft snyft.
nu börjar man bli suuuk igen käns det som, jävla väder, bestäm dig för ett väder och inte flera.
Jaja, Kevin sov iaf någelunda inatt men pixie har kommit in i en period då hon måste ligga på sidan sjukt nära mig och jag ska hålla på hennes rumpa, så fort hon tappar nappen gnäller hon.
låg och sjöng vaggvisor för henne innan hon somnade in, börjar alltid gråta av det.. påminner om när min mamma låg och sjöng för mig, aww, underbart <3
nu skriker magen tamefan , dags för en tidig lunch för oss. 09:25 är klockan, men vad fan gör det när man vaknar halv 6 varje dag eller varför inte kl 5 :O ..
Ska ju på möte på gymmet idag , säga upp mig, dem bara lurar en på pengar, Fokus friskvård i västerhaninge BLI INTE MEDLEM ! inte bara jag som är missnöjd.

the feel good drag.



Godmorgon. Fiifan vilken bedrövlig natt, ingen sömn knappt 1 timme, båda turades om att vakna men skruttan var nog värst, klarvaken en bra bra stund och bara låg och sparkades och revs.
ja, välkommen in i småbarnsvärlden gott folk, förvänta er ingen sömn! vissa bebisar sover som stockar på natten men trust me, min son var en riktig sovare som bebis och upp till 1 år sen vettni då fick jag mitt..
Så idag kommer jag absolut inte gå ut om jag inte måste, men känner att jag måste dra mig själv i håret till affären. Well done.
Hur som hur fick jag ett till erbjudande om att vara fotograf till ett till kalas den 9:e då lilla lily blir 1 år.
så sammanlagt nu denna månad blir det 5 plåtningar denna månad. =)
beställt hem lite nya stuffs till kameran nu med.

Hej snopp, hopp.



Nu är jag ganska trött, satt på mig sockor och lindat in mig i filt, det går fan inte sova utan sockor och helst en tröja, jääävla kallt nu och värmen går inte justera själv det gör den automatiskt men hur kallt måste det bli för att den ska justeras :/
Södersjukhuset gick toppen, hade förväntat mig mer av läkaren well well alla kan inte vara bra.
Barnmorskan jag fick träffa var iaf en riktigt GULDKLIMP . :) såna borde det finnas mer av.
annars har vi sprungit runt ag och victoria med barnen i centrumet i hopp att hitta en födelsedags present till lilla saga för imorgon blir hon 1 år och traskar på sina små ben redan wiie =)
på tal om Saga, hon smet idag så vi ropa efter henne, Kevin ropade SAGA 2 gånger och båda sken upp som en sol, whata hell sa han saga.. helt amazing, första namnet han sagt i sitt lilla liv var saga. =)
lyckorus, but still. :) nu sover ungarna och jag ska knoppa själv.
Detta var ett riktigt Wictoria inlägg haha..
det kanske inte var så haha när jag fick ett bekymmer på haken idag, nyligen av mamma.
jag ber för dig kära morbror <3
puss och godnatt!