keep.

Natten till idag har varit katastråf! kl 00 fick hon för sig att vakna hur pigg som helst ingen som helst täcken på att vilja sova och bara bråkade med mig i 2 timmar tills hon somnade, hon vaknade ständigt av sin hosta som sliter ut hennes lungor, tycker så synd om na.
om 15 min ska det ringas till vårdcentralen och receptförnya bricanylen och kolla om dom ska checka av så det inte gott över till hennes lungor, attans att hon inte blir frisk någon gång. :(
nu är hon inbonad i vagnen och förhoppningsvis somnar hon nu innan vi ska till dagis för att lämna grabben, måste även tyvärr ner till centrum för att posta ett paket en vunnit.
oh vad jag är trött , när vi kommer hem blir det att pimpla latte och bli pigg förhoppningsvis. :/ Kevin kan mer eller mindre klä på sig själv, så det ska han få göra nu faktiskt =) övning ger färdighet.

Fasiken bli bra nu :(

tjejen är inte bättre, hon fortsätter vandra på samma nivå och låter fruktansvärt i luftrören och snoret som bara rinner och lägger sig som tjocka klumpar i näsan så hon inte kan andas. :(
ska ringa till akuten idag och receptförnya bricanylen, när hon hostar hörs det verkligen att det är från luftrören och gör ont på henne. :(
stackars lilla gumman! tycker hon har varit med tillräckligt nu, det positiva är att febern håller sig nere och hon smått smått äter men inte alls lika mycket som innan hon insjuknade, detta kommer ta tid för henne att vänja sig.
Jag har dock blivit smittad men som tur var lägger det sig bara som en förkylning på mig , kevin och pappsen deras..
under hemmatiden har jag blonderat och avfärgat håret det svarta så mycket som möjligt för att kunna få min kastanje bruna färg , ser dock nu att jag skulle avfärgat lite mer men det är bara låta det växa och färga om sen, var och klippte mig härom dagen så är snygging i håret nu :)
pappsen har fått passa pixie här hemma när jag gott till affären osv , idag måste jag handla nytt kaffe för det vi har hemma är kåk kaffe, sånt äckligt jävla vidrigt kaffe man får på kåken.. nää funkar inte alls för mig även fast jag ska ha latte,det smakar SKIT..

den 2:a måste jag till förlossningen och prata med en barnmorska där om min rädsla så jag hoppas hon är iaf bättre en nu, sen måste jag till mödravården på torsdag och mäta magen igen för den troligen stannat på sista sf måttet :/

Lunch.

Godmorgon, lilla plutten mår lite bättre en tidigare så jag hoppas verkligen vinden vänder för henne nu.
hon älskar glass och fick dela en sandwitch med mig , blev så glad att hon åt så jag sken upp som en sol!
vilka nätter! det går inte jämföra med hur hon annars brukar vara på natten i vanligt fall när hon bara vaknar för målet och sen somnar om, dessa nätter har verkligen varit drama för mig, vaknat hela tiden och gråtit och vänt sig.
på morgonen lyckades jag få henne somna om i hopp om att få lite sömn men då vaknar bannemig Kevin och skriker så tony flyger upp och försöker få han lugn och somna om för att vi skulle få fortsätta sova men då var det försent tjejen vaknade och var omöjligt.
nu sover hon och klockan är väl närmare 9 nu på morgon kvisten jag sitter och äter köttfärsgratäng och dricker cola, enda chansen för mig att få skriva av mig annars blir det att ta hand om henne när hon är vaken.
Så läskigt att hon insjuknade så fort i så hög feber i början och fick dessa kramper, usch! hoppas jag verkligen slipper vara med om det igen :(

Usch, att hon skulle råka ut för detta.

Jag orkar egentligen inte skriva, orkar inte ens hålla ögonen öppna, inte ens äta eller dricka egentligen.
allting började när vi åkte in till vårdcentralen och jag berättade om hennes symtom och feberkramper då säger läkaren direkt att hon absolut inte tänker böka med pixie utan skickar ut en ambulans som kör oss till barnakuten, vi fick sitta i ett rum och vänta in den med en tjej som verkligen såg hängig ut och helt röd runt ögonen och varm som ett element.
resan var inte heller rolig, men in kom vi och in till ett sterilt rum fick vi sitta och hon fick stå ut med massa prover som hon tyckte var mindre roligt och bara grät, kokhet och slö som hon var, luktade sjukling och snoret som rann och andningen som bökade tillsammans med hostan.
4 timmar satt vi i det där rummet, det är toppen när man har panik ångest, det visade sig vara rs-virus .
oh fy vad jag grät igår och nu är vi hemma och trötta ass hell, på gränsen till att hon skulle bli inlagd, läkaren sa en väldans massa som mina fingrar inte orkar skriva just nu, det svider så enormt i mitt hjärta att detta är så pass allvarligt och vi skulle hålla observation på henne stup i ett, låta henne sova så mycket som möjligt och åka raka vägen in igen om hon visar minsta tecken på förvärring.
Vetskeersättning som hon inte dricker som jag tänkte försöka få i henne skulle vi utesluta, lika dant med alvedon det var bara ett onödigt läkemedel.
när dom är såhär behöver dom få socker i sig och vi hade gjort ett bra jobb med att ge henne joice och bara använt ipren. sen sa hon så mäktig info så mina hjärna går på högvarv just nu.
nu sover hon och jag känner att jag måste blunda ett tag för allt, fick en till pissig nyhet. Uäh vilken jävla dag.

Snälla ge sig nu !!

Mammas hjärta är fortfarande jätte febrig och vägrar äta bara dricka,
det svider verkligen att se henne inte äta och inte vara sig själv! huvudsaken är att hon får i sig vätska i know men får i några teskedar yoghurt en så länge, inatt drack hon välling men febern vart skyhög och hon fick skakningar och kräktes ner hela mig och golvet så jag fick väcka T och bad om hjälp och hon skrek, grät och var allmänt apatisk, åh mammas prinsessa alltså hon mår inte bra och jag har ingen susning om en vad det kan vara heller.
2:a dygnet och 3:e dagen men hon svarar bra på iprenen hon får, inatt fick hon alvedon i spruta efter den stora spyan och lite vätska bara och ingen pyamas fick hon ha för att hon skulle förhoppningsvis svettas bort en del av febern.
idag kl 08oo ska jag ringa vårdcentralen och få en snabb sänka på henne så jag på ett ungefär kan lista ut vad det är för något hon har är de högt så är det ju en infektion men ligger det normalt så är det nog 3 dagars feber eller tänderna. hoppas hon kommer tillbaka till sitt vanliga jag snart tungt att se sina barn sjukna in sådär. :'(

Mobil bild innan hon vart slö.

Behöver jag säga mer.

Sömnlös natt, Hög febrig tjej = gnäll gnäll gnäll , bök bök bök, upp och ner från sängen, matade på alvedon som inte hjälpte, tillslut la jag henne bredvid oss för att förhoppningsvis få någon timmes sömn och få henne att somna lite iaf men då låg jag istället och spände mig och höll en jävla vakt på att pappsen hennes inte skulle rulla på henne.
lite yoghurt är det ända som jag fått i henne och ipren supp, stackars lilla hjärtat.
hon luktar feber och är så gnällig och gråtig, önskar jag kunde avboka detta möte idag men det kan jag inte :( det är så viktigt för det är frågan om jag ska få medicin till mina njurar ..
nu försöker jag få damen att somna en stund i vagnen men det är inte lätt när man själv vet hur det är med hög feber =(
näpp, nu ska jag gå och pyssla om prinsessan. <3

Mvc .



snart inne i vecka 31, fasiken vad tiden springer för mig eller oss.
min barnmorska hade dragit iväg till kanarieöarna och satt fast på flyget *avundsjuk* , så fick träffa en annan jätte snäll och go barnmorska som tog reda på alla tider imorgon och på onsdag, jisses vad mycket.
ska iaf få sprutan i samband med att jag träffar förlossningläkaren på onsdag för förlossnings räddsla, så hon lyckades iaf slå ihop dom två tiderna, sen direkt efter måste jag träffa en överläkare och efter det storhandla  så onsdagen är full smäckad direkt.

annars så var huvudet näst intill fixerat redan, och hon trodde inte jag skulle gå över tiden iaf men vi får se , jag har ju haft känslan att inte göra det, jag fick iaf svar på mina hugg och stickningar neråt. det lilla huvudet jag fick känna själv, alltid lika mysigt. =)
kanske är själv om att tycka det är mysigt när dom känner och klämmer på magen hehe.
sen har jag fått gravid psykos och sniffar på nytvättat IGEN , hade man kunnat äta det hade jag säkert gjort det också haha graviditeter är bra underliga.

stress vecka.



Fick två frågor av "nadja" , Ja , jag kommer säkerligen gå upp och mata dom båda om inte pixie slutat äta för natten innan, det där kommer ge med sig Pixie är fortfarande liten och inte redo att släppa nattmålet en men hon har gjort ett enormt framsteg.
NEJ, det känns inte som jag skulle väntat med den 3:e bebisen, hade det kännits så hade det varit så, vi tänkte i 3 veckor och är jäkligt nöjda över det här beslutet, vi gjorde trots allt inget som vi ångrar. =)
Idag ska jag sticka iväg till Mödravården och checka till babyn där inne, skulle hämtat alla mina räkningar på mammsen jobb men det hinner jag inte idag känner jag så dom får ligga kvar till onsdag hur som helst,
imorgon hinner jag inte heller då jag ska till specialist mödravården på en annan ort, för att hinna att ens åka dit måste jag åka bil annars blir det tajt.
på onsdag måste vi dra iväg och stohandla gärnet efter att ha hämtat alla räkningar på jobbet sen någon av dom där dagarna ska vi ringa till han som har hand om allt med lägenheter och höra om dom kommit någon vart.
på fredag ska vi dra iväg och bada på eriksdhalsbadet med kidzen och deras farbror och barn för Jugge och Raring gaddar sig på lördagen då jag sticker och tar en lunch med mamma tänkte jag. =)

holy .. smidigt att planera allting på en vecka haha.
innan jag drar iväg till mvc måste jag skicka iväg paketet en vunnit på tradera,
försöka ta mig energi och rensa lite här eller varför inte SOVA !! fiifan vilken natt, jag var otroligt lättväckt inatt och vaknade av kevins drömmar och pixie bökade hela natten men nu såg jag att hennes 5:e tand spruckit ut så nu hoppas jag äntligen på bättre nätter =)

Dessa tidiga mornar med damen.

Jag förstår inte hur hon kan ha en sådan energi och tycka att det är morgon vid 04oo.
Det är som att Kevin & Pixie bytt roller, innan var det Kevin som vaknade mellan 4-5 men nu när han vaknar så somnar han om, men den tiden väckte han ju tösen så tydligen har kroppen på henne ställt in sig på den tiden, och att försöka få henne somna om är rent av omöjligt hon ska upp och där med basta.
jag hoppas det vänder när hon blir äldre, för mycket sömn får man ju inte eftersom hon vaknar på natten för krubb också konstigt att jag lagt mig runt 20oo varje kväll och skitit i alla program som börjat.
ähh, småbarnslivet är ju lite vajjigt men vem visste inte det, faktiskt inte jag innan jag fick henne för kevin alltid varit den enklaste lilla ungen ever, hon har fått mig inse att det SKA gå i dalar för det är helt enkelt så det är när dom genomgår utvecklingar som dom kommer göra i Fleeeera år .
näpp, nu ska jag ta mig en choklad bit och försöka skippa morgon ciggen, great cred to me ! hah!

mjuus..



Vårt lördags godis :) nu är jag proppmätt så jag är riktigt jäkla "uppblåst" haha babyn får det riktigt smaskigt när hon väl börjar käka, det kan vi iaf unna oss ikväll eftersom vi somnade 18:30 igår.
kidzen sover och jag ska läsa boken och ta magmedicin..
Imorgon blir det fullt upp hela dagen, tvättstugan 07-10oo sen Till barnens farbror och fika för han fyller år idag Grattis Jugge hiphip hurra! sen möta upp victoria och saga och dra hit för att käka lurre sen kommer väl nettan förbi också :)
Ha en toppen kväll!

Lördis.

Igår gick hela folket och la sig för natten vid 18:30, skruttan hade lite problem med att somna i början vaknade upp och grät men tillslut gick det söva henne helt så vaknade hon för kvällsmålet vid 22oo, kändes skönt att lägga sig tidigt trots att det var fredag och innebar fredagsmys men det får bli lördagsmys istället.
idag får vi se vad vi hittar på, försöker lura hit nettan på lunch.
känns lite spänt inför sjukhuset, läkaren skickade remiss dit och kolla om kevin ska opereras eller inte.
but still, dom vet ju vad dom gör :)

Fredag den 21:a.

Tjingeling.
Igår åkte vi och storhandlade till damen på willys innan det begav vi oss till maxi och handlade lite krubb och det bakades scones och dubble choklad muffins, dvs Chocklad muffins med ljus och mörk blockchokladbitar i , fiiiifan vad gott alltså ! det uppskattades här hemma :)
idag är grabben hemma så det blir väl till att hitta på någe skoj, måste dels ränsa nu innan flytten så kidzen får underhålla varandra ett tag.
Igår drog även T och kevin iväg till barnläkaren och fick läkar intyg på att kevin är laktos, Dagis har alltid skyllt på att han är magsjuk och senast i förrigår fick vi hålla han hemma för att dom var rädda för att han var magsjuk när han inte är MAGSJUK ! vi har sagt tusen gånger Ge inte mjölk så blir han inte sådär men likt förbannat ger dom han mjölk och säger återigen han är magsjuk.
alltså är ni pantade i huvudet ?? så nu har vi svart på vitt att han är laktos och inte ska ha annat en laktos fri mjölk , fan om dom ger han mjölk nu och säger att han är magsjuk då brinner det i helvetet vill jag lova.
att dom inte bara kan lyssna på vad föräldrarna säger, det är dom som gör han dålig i magen ingen annan, det sa även läkaren!
näpp, nog om det! tänkte röra oss mot centrumet och inhandla photopaper, massa bilder som måste ut.
i helgen ska vi också träffa Victoria och Saga tänkte vi :) myspys älskar dom tjejerna!
inte tänker vi besöka mina päron som vi brukar för det svävar magsjuka i luften där. YUÄK, stackarna.

vinden vänder :)

Året började fan mig inte bra men nu vänder äntligen vinden.
Vi har gott på spänd hela dagen och väntat på svar om vi får lägenhet eller inte, nu runt 16oo fick vi svaret YES VI FÅR EN LÄGENHET !! så jävla glad alltså nu väntas bara på svaret för när vi ska flytta osv.
äntligen flytta till större och äntligen stanna i den lägenheten för jag har magkänslan att vi kommer stormtrivas där.
åhh spänningarna släppte och avnjuter nu en kopp te med mackor , fiiifaan vad glad jag är. känns så skönt! antingen en 3:a eller en 4:a vart det tror nog på en 4:a faktiskt eftersom vi är 5 personer =) Gash gud finns trots allt !
så det är därför jag varit så frånvarande, klättrat på alla väggar och tak idag.
Barnen är lagda och bebisen sprallar runt i magen,
bara för att lägga en negativ mening på en sak jag kom och tänka på när jag läste "mitt i haninge" så jävla less på alla hundägare som låter sin hund skita mitt på gång vägen helt sinnessjukt. man kan inte gå någonstans utan att inte trampa i något skit, ska inte barnen kunna gå?? vi får hålla barnen i handen och akta dom för hundskit, se till att plocka upp efter er hundfan !! vi tömmer inte våra barns bajs blöjor på gatan så gör fan inte det ni heller då!

så äntligen avreagerat mig! =)
nu blir det att hålla sig sysselsatt tills flytten, vill flytta nu nu nu hihi.
imorgon ska vi till willys och stohandla barnprylar spec blöjor, familjevecka glöm inte! tag 3 betala för 2 SUPER för en barnfamilj.

04 frukost check



Denna bok sitter jag och läser om kvällarna för jag ser både mig själv och T i den, vårt förflutna och början på vårt förhållande i vissa delar, den går knappast att slita sig ifrån om inte ögonen börjar trilla och bokstäverna hoppa. Handlar om hur det är att vara småbarnsmamma och leva med missbrukande pappa och förnekelse.
Hon hade ett barn sedan innan så träffade hon en kille på 21 år som drack fruktansvärt mycket och hon såg inte han som alkoholist och såg inte varningen från början, varför skulle hennes "rickhard " vara i ett missbruk , nej inte hennes rickard så gick tankarna kring henne, hon blundade för det, trots att han kom hem på morgonen och stank fylla trots hans lögner, hon blev med barn med honom och dom flyttade ihop hon såg det som en räddning han började äntligen dricka mindre men snabbt efter födelsen gick det över till det vanliga kroglivet för honom och dom sena nätterna alkhol gick snabbt över till droger.
varför skulle han vara en missbrukare och inte hon? hon gjorde ju samma sak men kommit ur det, hoppet fanns där.

Läsvärdig bok! så långt har jag kommit iaf.
jag älskar den!
jaja 04 frukost chech! damen steg upp 04oo, + att hon vaknat en del inatt också, phu helt slut.
idag blir det bara dona här hemma och vila som bara fan känner jag + att hon vaknat på helt fel sida, så gnällig just nu..
Mötet gick iaf jätte bra, vi hade goda chanser och fick bara positivt vi får svaret om 1-2 veckor så bara hålla alla tummar och tår att vi får den så vi kan flytta ganska snarast innan lill knodden kommer, för det lär ju bli jäkligt kämpigt att flytta med en nyfödd right!
så då blir det antingen en 3:a eller 4:a vi flyttar till. =) nu är det jobbiga att bara vänta , det suger hårt för jag hatar att vänta !!

Great !

Svar till mr or miss K , JÄPP jag röker eller rökte iaf som gravid, jag är ju super dålig mamma right? haha get lost!
som min barnmorska sa det är bättre att ta en cigg eller två och lugna dig en att du ska må dåligt men helst rekomenderar vi inga. och tyvärr så fastnade jag men det positiva är att jag ska ta nya tag!
Hur som helst så är det grabben som börjat väcka tjejen nu kl 05 varje morgon, fii för att kliva upp då egentligen så trött och typ går i sömnen.. But still! ba kila upp och göra frukost till kidzen.
idag blir det lite stress, efter att kevin gott till dagis så ska jag försöka hinna duscha och fixa i ordning mig till mötet, great!
lilltjejen tar sig ju fram nu på något sätt när hon sitter?? hon kryper inte som "vanliga bebisar" som ni så fint kallar det, hon sitter och hur hon tar sig fram det har jag fan inte det blekaste om, hon kan sina trick. =) får se vart hon är när jag duschar sen haha.

Förstoring på G

Självklart inte någon förstoring på kroppen för jag är mer en nöjd med mig själv även som gravid, visst skulle bröstförstoring vara nice men seriöst nae det skulle se för fake ut !
Jag har ett par bilder som ska förstoras ganska rigält på både magen och mina klimpar som kan hängas på väggen i vår nya lägenhet framöver med en flashig ram :)
det går faktiskt något program om sexualkunskap på tvn, där dom visar snoppar och slidor och berättar varför man får orgasm osv osv ganska underhållande nu när vår tv antenn har gett upp oss och vi bara har analoga kanaler.
sitter och smuttar på mitt te tjejen fick somna redan vid 17 för hon var extremt jäkla trött och somnade utan välling tyvärr men kunde inte hjälpas hon ville inte, somna på smäck så hon vaknar nog snart och ska ha kvälls vällingen fullkorn och majs välling :)
ska gå ut och ta en kvälls cigg tyvärr men jag har bestämt mig för att försöka inte röka imorgon, peppar peppar att jag lyckas nu !

<3



jaa, nu sitter jag äntligen här efter några dagars vilo..
hänt så mycket så jag har bara lagt detta åt sidan, imorgon ska vi dels träffa en och prata lägenhet och idag har vi kokat flaskor och städat hela skafferiet och diskat osv.
jag är tyvärr fast i rökandet efter allt crap som hänt runt omkring men nu blir det nya tag, ett försök till ett rökfritt liv igen, inte så jädrans lätt alltså men för allas skull och min egen och barnets.
igår var vi hos mina päron käkade lunch och tog det allmänt lugnt, bra för oss att komma ut lite efter allt, längtar tills vi får rensa i vårt förråd, så mycket som säkert kommer säljas och massa pojk kläder bla.
så trött så jag har inte orkat skriva heller, men nu har jag iaf äntligen blivit bra i magen från den där mag bakterien jag hade som låg i 3 dagar. åt hell med den!
ska svara på massa coments nu eller ikväll, nya tag nya tag..

Ganska skönt.



Back on track tror jag. :)
Åt min första stora lunch igår Coscos och lax med Zatziki så otroligt smarrigt efter en hel dag med bara små klunkar blåbärssoppa.
ingen här hemma har blivit magsjuk så jag undrar om det verkligen var magsjuka eller om det faktiskt var matförgiftning vilket jag tror. :/ jaja något skit var det iaf tack och lov att det är borta.
Nu har jag börjat med blåbärssoppa på säng bordet igen för att hålla illamåendet borta, funkar utmärkt även denna graviditet =)
Snart ska grabben till dagis och jag ska vika tvett och dra mig till centrum och posta några paket och handla, vi har för mycket saker alltså som behövs säljas helt galet! nu ska vi även sälja vår syskonvagn för att köpa en ny vi kan inte hålla oss till en och samma länge, tröttnar snabbt.
Dessa nätter.. dessa nätter, inatt försökte jag som många sagt MED VATTEN vad är det för något liksom hon har aldrig druckit annan vätska i flaska så varför skulle hon göra det nu :/ hon vart hysterisk, nej sådant orkar jag inte, jobbigaste är ju att jag viker mig för jag vet att hon somnar som en stock efter 220 ml välling.

Magsjuka.

Mobil bild.

jäpp, Magsjukan har varit här för mig.
fiifan trodde verkligen jag skulle slippa skiten men den flög rakt på mig iaf, låg från 04 igår morse till 13 på dagen och kräktes, det var riktigt strongt att vara gravid och ta hand om tjejen och samtidigt ha magsjuka.
nä det är helst sådant jag slipper! nettan kom snäll som hon var med blåbärssoppa och det fick jag behålla så blev det lite bättre, men varje rörelse var ett riktigt drama !
jag hade täta värkar hela dagen och spände i hela ryggen och nedtill magen och tro mig där hade jag lust att skita i magsjukan och åka in för så jäkla vidriga var dom, satt och grät i princip att tjejen skulle komma nu.
fram mot kvällen när barnen lagt sig satte jag mig i duschen och maserade med varmvatten i 20 min fick jag sitta tills de blev lugnt och jag kunde lägga mig och sova.
jag var sugen på rostbröd med jordgubbs sylt hela dagen antingen för att jag förlorat allt i kroppen, men fick bara drömma vidare.
idag är det ganska mycket bättre, men fel av mig att slänga mig på en sådan stor frukost för nu har jag riktigt ont i magen , den hänger ju inte med riktigt efter en hel dag utan någon vätska förutom blåbärssoppa.


nu hoppas jag att mina älsklingar klarar sig.
jag är lite tveksam på om det var magsjuka eller mat förgiftning. det får vi se på dom andra!

Läkare + mödravård.



Satt och pratade med läkaren säkert 1 timme, han trodde alla mina smärtor och krampor berodde på mina njurar.
att dom utvidgas och det känns som njursten ungefär, han la ett recept som skulle liggas fram tills provsvaren på blodprovet och om jag skulle behöva äta förebyggande medicin igen.
fick även gå upp och göra ultraljud på dom och det visade sig att jag hade vätska i dom, men min njurläkare kommer ju ha riktig koll på mig hedan efter plus att jag kommer få springa på specialist mödravården till och från.

Järnvärdet var bra likt som blodtrycket och babyns hjärtljud. =)
sen kom vi till sf måttet, där sprang det iväg nu ligger babyn långt över kurvan så det väntas nog en stor bebis denna gång. :)
för övrigt har jag mycket halsbränna och det känns pyton ! ont i rygg och annat smått och gott.

sen pratade jag lite om dom enstaka cigg jag rökt och frågade vad som kunde inträffa, hon sa väl inget mer en att navelsträngen dras ihop och barnet får mindre syre, det kändes ju inte speciellt bra så fick ångest över det.
annars mår babyn toppen ! huvudet var inte fixerat en men låg långt ner så vi får se då eftersom mina andra barn fixerades i denna vecka. :)

Söndags tråk.



idag har jag och pixie faktiskt haft det ganska tråkigt, Grabbarna sov ju flera timmar fram mot lunch och vi hade noll ideer på vad vi skulle hitta på, sen fastnade pixie framför tvn och då satt jag och rulla mägnder med cigg för att tiden skulle gå lite sen började jag även med middagen som bestod av potatismos och kassler med ost i form sen in i ugnen, så kände mig som en riktig vacker hemmafru med den tjocka magen upp i vädret.
håller alla tummar och tår att vi får positivt från akelius imorgon.
känns ganska meningslöst att fixa och dona här hemma när det ändå kommer bli proppat med flyttkartonger snart. näe! så vi avslutar dagen med popcorn och chips istället :)
Have a nice night !

9 månader idag prinsessan <3



3 Månader kvar tills hon blir 1 år och 3 månader kvar tills hon blir storasyster.
Underbara barn, tiden går så snabbt, nya framsteg varje dag.
4 tänder och 5:e påväg, oftast alltid glad om hon inte är övertrött eller tänderna som spökar.
nu börjar även hon acceptera nya ansikten fast ibland kan det bli väldigt läskigt och då vill hon inte vara med men annars är hon så glad mot andra :)
Hon fortsätter med sin tid på kvällen 18:00 sover hon för natten som hon alltid gjort det är som att hon är inställd på att somna då, sover även 2 gånger på dagen och äter frukost ( 1 macka , dricka, gröt och yoghurt ) Lunch , Mellis, middag + kvällsgröt sedan välling.
hon är så duktig i att äta det hon tycker om, även fast det är få maträtter som hon gillar så slukar hon det med god aptit. :)
Hon har även börjat blåsa pruttljud på oss haha, talet utvecklas hela tiden, tycker hon är jätte duktig på att prata faktiskt !
Hon börjar bli så stor nu fast ändå mammas bebis , fast hon äter på nätterna så sover hon ändå rätt så bra, ah jag är stolt mamma till henne och kevin, världens bästa barn!
det finns så mycket som hon kan nu så det knappt går att skriva ner allting för då skulle jag glömma några saker hon växer otroligt fort mammas pärla. <3

Fick en fråga om kevin
Han får bara ha napp när han sover och vi kan inte pott-träna honom nu för dom gör inte det på hans dagis däremot vet han vad toa är för något och bajs och kiss så vi ska succesivt börja träna honom vid toan när han är hemma. :)


vi flyttar även om 3 månader, känns faktiskt lite skönt men även lite tråkigt.

Så sött !

Mobil bild .

Kevvs är hos mormor varit det sen igår och kommer hem ikväll,
det märks att Pixie saknar sin bror samtidigt som hon tycker det är skönt att sova i lugn och ro utan att bli störd och väckt :) , men det är så otroligt sött , hon gled runt och letade efter honom igår hihi.
ibland undrar jag hur tråkigt kevvs hade som bebis när han inte hade något syskon nu när man märker hur skoj dom har tillsammans och har sån nytta av varandra .
undrar då hur det blir när 3:e plutten kommer, kevin är väldigt mån om bebisar speciellt pixie vill bära henne och klappar henne fint på huvudet när hon är ledsen och kramar henne hela tiden. :)
det är så härligt att se, jag får sånt lyckorus i hela kroppen , vad skulle dom göra utan varandra mina små troll <3
Syskonen-bus ! Syskon-love!

igår hade även kevin sönder pixies gå-stol så den är jätte osäker nu, bara köpa ny när pengarna kommer in då.
försökte laga den men det är näst intill omöjligt, då undrar man hur lyckas han? Grabben är smart , det är väl bara det ! han lyckas med allt, Jag stod i köket igår och gjorde chokladpudding, så hör jag en smäll då hade han lyckats bära över gåstolen över sovrums tröskeln med pixie i, jisses hur stark är han egentligen.
men i samma veva gick den sönder och brakade ihop så hon hade bordet över benen men satt bara och kolla på mig varför hon helt plötsligt satt ner .
hon har precis fått Macka och sin älskade fruktdryck från 1 år och gröt, så snart ska hon sova lite,
då ska jag försöka fixa till mig lite innan hon vaknar och ska ha Yoggi jordgubbs-yoghurt och drickan , vi ska nämligen enda till min hemort där jag växte upp och hämta ett paket med pixies kläder i innan Kevvs kommer hem, gubben har jour idag också och lär bli där till 16:00 eftersom det snöade grymt igår och inatt.

Keep going.

Lagt ut ännu ett tradera fynd. Klicka här.
igår var jag hos läkaren och fick både bra och dåliga nyheter om mina njurar,
det bästa är väl att dom håller sådan koll nu på mig och tänker flytta över mig till specialist mödravården.
ser bara positivt med det eftersom njurarna är kroppens motor, får se nu om jag får äta medicin igen.
efter träffen var jag tvungen att lämna enormt många prover och sen åt vi lunch och kom precis på pricken till att kevin skulle hämtas. :)
idag har syskonen och jag latjat här hemma sånt jädrans bus väder så det är sjukt, vi gick bara en sväng till affären men bara det var kämpigt, blåsten rakt i fejjan, gubben hade jour och har även det ända tills söndag så även nästa månad klingar det fint i plånkan. =)
Har blivit så jädrans röksugen igen, not good! tog en cigg som ledde till 2 sen sa jag stopp detta funkar inte jag vill inte vill inte, men den första var för att lugna mina nerver efter en jobbig sits, hittills har jag hållt igen och jag vill gärna fortsätta, pusch pusch .. detta ska funka , inte börja röka igen!

Sammanfattning.

Tänkte köra en liten lista på vad Kevin och Pixie kan osv.
Kevin kan :
  • Sätta på sig kängorna/skorna själv ( åt rätt håll också)
  • Klä på sig strumporna, mössan, vantarna och tröjan själv.
  • Vagga vagnen när Pixie ska sova.
  • Sätter sig antingen i sin fotölj eller på kökstolen när han ska äta.
  • Dricka ur muggen och flaskan själv.
  • Går till toan öppnar dörren och tänder lampan när han bajsat.
  • Prata i telefonen.
  • Tvetta och smörja in händerna med kräm .
  • Säger : Mimmi, Mera, titta, Där, Mamma,Pappa Titti, Tutte, Bil, Min m.m
Pixie Kan ;

  • Sitta, stå och gå med stöd.
  • Dricka ur sugrör (enda sättet hon får i sig vätska på dagarna)
  • Rulla runt och äta själv.
  • Hon älskar att dansa.
  • kramas och pussas
  • Äter : Joggi yoghurt, Mackor med smör och frukt, älskar Vaniljglass och majskrokar.
  • Dricker 220 ml välling rakt upp och ner varje gång hon får välling.
  • Sätta sig upp själv snart.
  • säger : Tutte, titta, där och dadda och mamma

  • Lite av dom sakerna barnen kan.



Take the pain away.

Jay Smith - Bad Father Bad Son
startar varje morgon med denna låt för den satte sig i själen direkt när jag hörde den, i love it !
så åt helvetes bra, visst liknar den Nirvana i stilen och är väldig trashig men jag kan inte sluta älska den, lyssna och njut för den är fan en topp 1000 alltså!
Inatt sov jag 2 timmar på hela jävla natten från 20:00 igår kväll, Pixie har vridit och vänt på sig och gnällt hela natten och när hon väl somnade så låg jag och vred på mig hela tiden och kliade på tatueringen.
jag har precis kommit tillbaka och hittat mig själv igen efter dessa två dagar så det känns skönt :)
med tanke på min sömn så har jag inte gjort så mycket + att tjejen varit lite krasslig men nu är det bättre, så idag ska vi till läkaren, när energin kommer tillbaka ska jag börja planera lite med firends. =)

5 days.

mammas lilla fotomodell <3
idag sov vi minsann ovanligt bra =) dock skulle vi stiga upp halv 5 för så snäll ska vi inte vara mot mamma men söt är man ju så hon kan ju inte bli arg på mig heller. =)
nu sitter vi här, eller jag Pixie sover fint i vagnen, jag har massa sammandragningar som bökar, ovanligt *ohno!*, så länge babyn stannar innanför så står jag ut. :)
jag är så oerhört glad att jag har vissa människor i mitt liv som finns där när saker och ting hoppar och faller, tack! ni ger mig kraft <3
idag fick jag fixa eget krubb, lurre 2 dagar i rad av nettan, fan så great livet är ibland hähä, men imorgon får jag krubb igen när vi drar till njur-läkaren tidigt, sitter ändå som en heffaklump just nu fast jag vet att jag bra gärna skulle vilja vika klart det sista, 2 månaders tvett att vika tog ungefär 2 timmar. jisses !! mycket kläder man hitta som man inte trodde hade kvar, så blev jag snäppet häpen när alla kläder inte fick plats i garderoben då har jag alltså sprungit och köpt nytt och nytt till oss alla utan att tänka på att det kanske ligger i tvätt påsarna haha. =)

Betydelse.

Många kanske undrar varför jag tatuerade in just "Carpe Diem" på bröstet.
Vad står det för egentligen förutom *fånga dagen* .
enligt mig så har allt en betydelse, likt många andra som har det trycket in tatuerade så betyder det nog något för varenda människa, jag tatuerar absolut inte in något som inte betyder något. det är bara fet glöm för det är på min kropp den ska sitta hela livet och går inte att ångra, den väljs noga från min sida sedan ser jag till att den betyder något, men för att andra inte förstår vad tatueringen betyder rör inte mig för huvudsaken är att jag vet för det är jag som får styrkan från mina tatueringar.
Carpe Diems betydelse för mig :
Jag har kämpat hårt i mitt liv för att komma dit jag är idag, från ett tomt svart hål och inte ha några fötter alls på jorden till att ha alla fötter och händer på jorden utan missbruk och våld, Fånga dagen beskriver mitt liv i 2 ord,
Jag tycker man ska ta en dag i taget och fånga den, denna tatuerinng ger mig styrka och påminner mig om hur stark jag är som satt mig själv på rätt väg och samtidigt fått min man på rätt väg och aldrig gett upp hoppet!
mycket beskrivning för ett sånt kort ord?
det är det som är meningen i den tatueringen.

Första kanske dåliga dagen.

Inatt har det inte varit min och Pixies natt.
Pixies tänder håller nog på att spöka för henne igen då hon bajsat 3 gånger som hon bara gör när hon har tänder på G upp, jag har haft stora kramper i magen och mått sjukt illa. jag kände dock att det var graviditeten som gjorde kramperna och illamåendet men ska ju som sagt träffa en läkare om mina smärtor om några dagar får bita ihop och inte anstränga magen så mycket men det är ju inte det lättaste heller när man har två små.
idag blir det vila för oss och hoppas på en bättre natt =)
det är iaf full rulle på babyn där inne , galet tokig hela tiden hihi, näpp, inge mer skrivande för mig nu slänga i mig ett äpple och försöka komma under fund med mitt illamående , nu får man gömma mina äpplen minsann har dom till illamåendet men en viss herr är lite glupsk när man inte ser haha.

Gott nytt 2011 ! (=









Gott nytt 2011 !!
lite bilder från kalaset och slutet av dagen avslutades med mys middag och champis (alkoholfri) =)
Tack alla underbara fina människor som gjorde dagen till den bästa både för Kevin och för oss.
full rulle på barnen från början till slut, Kevin fick jätte fina presenter av alla och hade jätte kul! han brottades ofta med saga, hans blivande kanske? ;)
hur som helst vart vi riktigt slut  efter dagen för vi redan på morgonen vid 07 satte vi igång med tårtor och muffins och fixade allting så vi somnade kl 20 på kvällen, Osis, hade tänkt vara vaken till alla raketer men gick in och la mig när jag märkte att jag sov sittandes.
Det kunde inte bli bättre slut på det gamla året som vi lägger bakom oss nu, hände så mycket dåligt och så mycket bra men detta år ska bli lika händelserikt men bättre hoppas jag =)

vad har ni för nyårslöften?
jag hade själv jätte svårt att välja och komma på, men hittills är det att sköta min hy och mina naglar bättre och inte glömma vitaminerna och järntabletterna samt jobba bättre med mitt temperament och tänka mer positivt och börja spara mer till oss och barnen och inte lägga min dyrbara tid på avundsjuka idioter som bara svamlar här på bloggen =)

idag ska vi äta lunch med nettan och hennes make som en bra start på det nya året, för hittills har det faktiskt varit en toppen början =)