Läkare + mödravård.Satt och pratade med läkaren säkert 1 timme, han trodde alla mina smärtor och krampor berodde på mina njurar.
att dom utvidgas och det känns som njursten ungefär, han la ett recept som skulle liggas fram tills provsvaren på blodprovet och om jag skulle behöva äta förebyggande medicin igen.
fick även gå upp och göra ultraljud på dom och det visade sig att jag hade vätska i dom, men min njurläkare kommer ju ha riktig koll på mig hedan efter plus att jag kommer få springa på specialist mödravården till och från.

Järnvärdet var bra likt som blodtrycket och babyns hjärtljud. =)
sen kom vi till sf måttet, där sprang det iväg nu ligger babyn långt över kurvan så det väntas nog en stor bebis denna gång. :)
för övrigt har jag mycket halsbränna och det känns pyton ! ont i rygg och annat smått och gott.

sen pratade jag lite om dom enstaka cigg jag rökt och frågade vad som kunde inträffa, hon sa väl inget mer en att navelsträngen dras ihop och barnet får mindre syre, det kändes ju inte speciellt bra så fick ångest över det.
annars mår babyn toppen ! huvudet var inte fixerat en men låg långt ner så vi får se då eftersom mina andra barn fixerades i denna vecka. :)
Malin » 2011-01-10 | 16:17:34
URL: http://malinmasken.blogg.se/

Malin » 2011-01-10 | 16:18:04
URL: http://malinmasken.blogg.se/

Vilken vecka är du i nu?

Emelie- mamma till två underbara flickor! » 2011-01-10 | 19:40:49
URL: http://emeliiewallin.blogg.se/

Nej det var inga som reagerade starkt, men jag kände väll att jag kanske skulle säga att jag inte dömer någon, jag bara undrade. Jag tycker som jag tycker och sen finns det några som tycker tvärtom, men det får stå för dom:)okej, ja barn tar plats haha, börjar faktiskt tänka på att vi kanske borde sökt en fyra istället:P

Har ni fått någon lägenhet eller letar ni?Nä förstår det, det tär på en att vara gravid.Kram

Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3 » 2011-01-10 | 20:27:30
URL: http://mammah.webblogg.se/

Svar:

Sant men frågan är vad äre jag ska sträva eftersom jag inte har några vettiga önskningar på att bli något roligt ? :Paaah på så vis..då förstår jag ^^ Ja så tänkte vi med göra fast med våran Kevin då, flytta honom till ett närmare dagis som lägger här nära oss men har fått höra otroligt skumma saker om det dagiset så vi skippade det och lät han börja på det nya dagiset istället osv :)

Chicmommy - mamma till Ajdin » 2011-01-10 | 21:59:49
URL: http://chicmommy.blogg.se/

Ååå vilket vackert hår :)

Linda Olsson » 2011-01-10 | 22:25:01
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/

Va fin du är på bilden där!! Supersöt tröja till magen! :D

Skönt att allt va okej ändå med magen o allt!Kramar

Mamma Stinas Dagbok » 2011-01-11 | 00:02:15
URL: http://minbebis.com/blogg/stina/

Skönt att det såg bra ut.

Fin är du!Ha en fin tisdag!

Melissa - Vincents Mamma&Gravid » 2011-01-11 | 07:06:53
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com

Kendra ska hon heta isf :)ja jag gjorde samma sak sov ofta inne mellan mamma och pappa när jag var liten..

Jessica gravid i v.38 & mamma till Paulineh. » 2011-01-11 | 09:00:40
URL: http://jessie0202.blogg.se/

Ja, tyvärr så har hon varit det men efter ett besök på apoteket fick vi med oss hem ersättning därifrån, för barn från 4 veckor (special mot förstoppning) så kom det igår allt, haha. :) Nu hoppas jag bara att det fortsätter åt rätt håll igen. Aldrig skoj när de är hårda i magen. :/Okej, vad skönt att veta, att det inte är något farligt alltså. :) Haha. Mina ben domnar som sagt av till och från, men det är de enda än så länge. :)Kram

MANDY- Gravid BF 24/2 » 2011-01-11 | 12:57:18
URL: http://mandyys.devote.se

vem vet =) hehe

Sanna - Gravid i v.33 » 2011-01-11 | 14:50:59
URL: http://saaanna.blogg.se/

Sv: Ja det är verkligen sååå gott! Men honung har jag aldrig haft på mackan faktiskt, och vet inte om jag vågar testa det heller. Låter faktiskt inte så gott om jag ska vara ärlig hahaha! :D

Charlotte - Mamma till Nikita » 2011-01-11 | 19:55:34
URL: http://charlottegaines.blogg.se/

Så vacker du är om magen!Ja det kan vara ganska jobbigt faktiskt, förhoppningsvis vänder det väl sen. Vet inte varför han har så svårt för att sätta sig och leka med henne..Jobbigt det måste kännas för Tony som vill vara mer med henne. Men det vänder väl det också till slut :)Ja det är så skönt! Hon dricker ungefär 50 ml men mycket bättre än inget tycker jag, testade ha i grädde i det också och då drack hon ännu mer :) Hon får havrevälling från 6 månader.Jag har varit ifrån henne sammanlagt 3 timmar kanske vid 2 tillfällen. När hon va 6 månader och jag skulle flyttstäda, då tog min mamma henne en stund. Annars bruakr andré åka iväg med henne på vissa helger i typ 1 timme, men då ligger jag ändå och sover när hon är borta :) Tycker också det är så svårt, och framförallt när hon så himla mammig, men det är hon ju bara när hon ser mig :)Kramar!

Jennie » 2011-01-13 | 11:26:01
URL: http://mammatillvidar.blogg.se/

Ja , alltså prova går ju alltid . Hur du ska bära dig åt för att den ska bli varm vet jag inte . Har ni inte flaskvärmare . Du kanske ska ha den ståendes i micron bara sen springa upp och ge den 40 sekunder så får hon den .Är din sambo inte uppe längre heller ?
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback