Every morning is a pain morning.

Varje morgon för mig känns som maginfluensa, mår så täskigt och kräks och magen gör så ont, jävla magkatarr och morgon illamående, detta är så sjukt jobbigt tror varje morgon att jag åkt på något skit men i själva verket är det graviditeten och mag katarren jag haft som barn som spökar.
kämpigt med två ungar då alltså men det får funka helt enkelt. Pixie vart piggelin kl 05 , wiho jag som steg upp 4 för att kräkas trodde man kunde få sova 2 timmar till iaf.
Frukost för oss vart Gröt, mackor , kräm och frukt & te givetvis. nä slapp i soffan nu ett tag tills barnen säger annat, dom får roa varandra det är dom bra på ;)

Test test.

Majsvälling - 6 mån - testas nu och hon verkade gilla den, den var på 180 ml och slutade på 60 ml så en del fick hon i sig. köpte Tetra och provade , tyckte det var onödigt att köpa en hel förpackning om hon absolut vägrade den, men nu är det ju värt =) köpa större napp till flaskan bara.
Övrigt har jag blivit helt såld på klementiner igen, och kevin är på magen ännu en gång och säger lite smått titta bebi och pekar och klappar. hehe gulle ! nu blir det nog hopp i säng, full fart inne i magen hoppas liten somnar.

ohyeah here we come!

Barnen bus vaknade halv 6 imorse, ellee ja det var väl morgon tidigare för mig känns som jag inte sovit ett dugg inatt bara sprungit upp med pixie och gett henne flarran..
fick i tusselagon halv portion gröt och grabben en macka sen ville han bara ha frukt ( klementiner ) så då käka han två såna och ett halvt äpple, efter det kikade vi lite på vakna med the voice och sen vart det på med massa kläder och ner i pulkorna båda två och kila iväg till dagis, så mycket enklare att dra dom i pulka en att ha en vagn och en springunge bredvid =)
när vi väl kommer till dagis så säger ena fröken efter ett tag när kevin redan gott in : Det går maginfluensa här vi har precis skickat hem en kille som bajsat på raken.
Tack, verkligen! hade hon sagt det precis när vi stått i hallen så hade kevin inte fått gott in då hade jag hellre han hemma men insåg ganska direkt att det var försent. ursäkta men märker inte föräldern om ungen är dålig i magen innan dom lämnar ungen på dagis eller skiter dom i det och bara tänker på sig själva? fan så förbannad jag blir alltså ! nu står spriten i hallen och händerna snus torra efter all tvett och sprit men tur är väl det att jag har en perfekt handkräm för torr hud stående  på bordet i vardagsrummet och proppar i mig vitpeppar.
Nu sover skruttan, dagens planer : Baka Scones , stryka klart barnens kläder & vika in, äta lunch , slå in paketen och resten av kassarna allt sker tillsammans med julmusik givetvis =)

När och vilken kanal börjar julkalendern??

1 advent-

Foto: Jag.
Godkväll, 1 advent idag och så mycket julstämning.
Morgonen började med Tomte-gröt till oss alla sedan drog vi iväg till mina föräldrar och käkade julbord mjamii så mycket vi åt och så gott !! , det värsta var ju att verkligen kämpa med vagnen ute för så mycket som inte var plogat.. får nog ta pulkorna till båda barnen imorgon till dagis, satan så kallt det är nu ! kevin vart helt ill röd i hela fejjan stackarn :(
imorgon ska jag fixa i ordning resten här hemma alla kassar i sovrummet jisses, all tvätt och ännu mer blev det idag, holy, stress med 2 knoddar som kräver all tid. :)
Hur har ni firat er första advent ??

inte våran helg!

Vi var och shoppade loss hela dagen igår med barnen (dum ide) vart bara mycket stress och sjukt gnälliga och skrikiga barn, båda barnen vägrade äta, Pixie var en riktig skrik bebis ingenting dög, hon skrek så hon blev hes igår kväll och inatt vaknade hon och skrek, Kevin äter fortfarande ingenting dricker bara jätte mycket, vi fick i han lite socker och lite välling som tur var, börjar bli jätte orolig för han inte är sig lik.
idag fick kevin åka pulka hela vägen till coop och öb och var så duktig på bussen och satt hela tiden i pulkan när vi väntade på bussen, charmade alla på bussen . så stolt =)
att han kan vara så pigg när han knappt får i sig näring, fortsätter detta så kontaktar jag vårdcentralen för då är det något som inte står helt rätt till.
annars har vi storstädat och julpyntat och gjort skit fint i lägenheten, tagit bort ena fåtöljen för att få plats med prylar så kevin fick vara med mormor och morfar på prominix.
så imorgon ska vi slå in alla klappar för just nu så är vårt sovrum fullt med kassar ! men nu känns det bra igen :) fint i hemmet, fått pixie att inse att det är mamma som bestämmer ang maten och att hon inte har något val en att äta, så det har gott bra att få i henne mellis, lunch, mellis, middag och gröt på kvällen =) det gör mig trygg iaf.

Tidig morgon.

Här hemma sa pixie godmorgon klockan 05:00 men innan dess var det en upp springande natt med massa mat, helt otroligt vad hungrig hon var inatt men iofs så åt hon lite dåligt igår.
tror det är något vasst på väg upp iaf =) kändes så.
Kevin och Pixie låg och snackade i varsin säng och jag bredde ut mig på hela sängen och hoppades att få sova 15 min till iaf men inte då. så frukost kl 06 då blir det väl lurre vid 09, sen ska vi  kila iväg till farsta  =)
måste ju säga att jag denna gång tar på mig bekvämliga skor när man ska gå mycket för klackar är ingen höjdare då alltså + att jag nu för tiden börjar få tungt att andas igen, Crap ! nu trycks livmodern på allting.
nä nu var det slut på vilandet i soffan här måste det fixas i ordning innan utgång.
har ni handlat klart alla julklappar??

Syskonens kärlek och helg.

Satt och tänkte på om man kanske ska införskaffa sig en badbalja till pixie, då försvinner kanske räddslan för att bada och då slipper jag bada med henne varje gång, låter nog som en bra ide ! =)
imorgon är kevin hemma med sin älskade syster och Pixie älskar honom det syns, dom skrattar ikapp när dom leker och det är så jädrans underbart så vi har det på en del filmer.
För övrigt blir jag lite arg när budarna på tradera inte betalar det dom budat för, 2:a gången nu det händer och seriöst vill jag bara klippa till dom, det där är inte acceptabelt för bud är bindande. åh idioter finns det gott om!
Helgen ser ut såhär : Fredag : Soppa massor i farsta speciellt julklappar och dylik . Lördag : Storstäda hela lägenheten och fixa fint här hemma med nya prylar så mormor får dra och käka på donken med grabben så länge! Söndag : Julgröt och tända ljus på morgonen,  Julgranen och julgrandpynt kommer hit sen storhandla och hinns det med så blir det pulk åkning med barnen =)

Vad ska ni hitta på i helgen?  puss på er!

shoppaholic

Nu är första klapparna handlade iaf till grabben och babe, 1200 kr fattigare men då köpte vi även massa julsaker och dylik, man kan ju inte sluta handla. =)
imorgon drar vi till farsta och handlar ännu mer, men fy farao vad svinigt kallt det är ute nu och det är fan inte ens december. nu ska jag slurka julmust och äta billys . mer kan jag inte skriva för jag har fasiken hjärnsläpp. men i helgen blir det fullt upp !!

Vinden vänder *

Trots allt för lill tjejen, ska inte skrika halleluja ännu faktiskt, men 5:e dagen sjuk så börjar iaf maten och humöret gå åt rätt håll vilket känns skönt, otroligt skönt att få tillbaka vår lilla tjej som kan latjsa med bror sin!
Till dig caroline tål du inte det jag skriver på min blogg eller gör i mitt liv så sluta läs och bry dig ;) svårare en så är det inte. Pixie smittas int längre bara dom första tre dagarna och dom har gott förbi för länge sen.
Nu går barnkanalen på tv och pixie sitter i vagnen och kollar, brulkar göra det innan hon somnar =)
nu har jag iaf delat upp kevins julklappar eftersom han fyller år 6 dagar efter julafton, åh vad härligt det ska bli med alla barn och föräldrar !  sen får vi se när vi drar till hotellet som vi fick av tidningen tara, lär bli efter december iaf myspys <3

som jag misstänkte.

Vår lilla tjej kanske har påbörjan till Rs virus. det var som jag misstänkte, är det inte bakteriell så är det något hemskt virus för hon låter inte bra, ibland låter det som hon tappar andan i sina hostningar och all rost i lungorna.
han skrev inte ut medicin utan ökade bara bricanylen till 2 ml och 3 gånger dagligen sen skulle jag hålla koll på henne om det blev värre så skulle vi åka raka vägen in till satschska (stavning) och inte vänta.
All right. stackars tösen, men idag har hon iaf ätit bra men varit sig olikt ändå, varje gång hon hostar kollar hon på oss och förstår inte riktigt vad som hände, ibland får hon panik och hennes ögon fylls med tårar.
usch, fan less jag är på sånt här skit nu !
imorgon blir det hemmadag för oss och hålla koll..

Mys dag.

Godkväll, idag har jag och pixie spenderat dagen med Milla med Wilda , Bea med magen och sina två barn och Madde med sin mage, jätte mysigt =)
för  övrigt ska jag ringa till vårdcentralen imorgon bitti kl 08 och få en akut tid till tjejen för hon mår icke bra, idag åt hon dåligare en igår och drack inte ens ersättning + att hostan blivit sämre dvs det hörs verkligen att det är från luftrören och släm i dom, lika bra att kolla upp henne . tror int riktigt att hon vill äta eftersom halsen är igen täppt eller extremt mycket släm så hon spyr .  hon har aldrig haft hosta, aldrig spytt så allt är ovant för henne nu.
hon bara gråter och är jätte kinkig, nu fasiken ska farbror doktor titta på henne och lyssna och allt !
så länge hon är såhär tänkte jag ta det lugnt med henne, ingen utgång om inte en kort promenad bara.
Hej och hå, vad mycket läkar besök det blir  genom åren .

Kontroll-freak!

Mobil-bild.
Hon ser verkligen ut som en ängel när hon sover
Gör hon annars också!

nu när damen är så risig just idag och är så grov när hon andas så håller jag extrakoll,
kommer sova som en kratta inatt pga det men mammakänslan är där, måste kolla så hon kan andas bra.
hoppas det är en aning bättre imorgon för nyss fick hon ersättning och då var det lite knöligt att andas.
tur att jag är så lätt väckt iaf! kommer nog springa upp för minsta ljud eller hostning.
Nu ska jag ta mig en behaglig varm dusch.

Matstrejk.

lilla tussan är förkyld för pappsen har smittat henne, hon har så mycket släm i halsen och låter riktig grov när hon andas och hostar, slemmet gör att hon kräks av fast mat så hittills har hon bara druckit ersättning.
tycker synd om lillan, me så länge hon dricker så får hon iaf i sig, sen får hon ju sin luftrörsvidgande medicin för hostan så det ska bli lättare att hosta upp det där och andas.
Sv till anonym : jag skäms inte över att prata med min mamma om sex, jag tycker det är bra att man kan göra det med sin mamma, sen vet ju hon att jag har sex för jag har fött 2 ungar och blitt gravid igen med 3:e så ärligt talat om min mamma läser det inlägget vafan ska jag dölja ? haha, när jag hittar min son ligga och runka så tycker jag nog att det är bättre att han gör det en att han har sex. men båda sakerna är naturliga och jag vet att han kommer göra dem två sakerna förr eller senare ändå. =)

Sista dagen på helgen.

Hej hopp.
Kevin har varit hos mormor och morfar och blivit rejält bortskämd den lilla tills igår kväll. :) han sov ganska oroligt av någon anledning, brukar aldrig gråta i sömnen och verkligen inte för att han tappat nappen, så tony fick gå upp och stoppa in den och klappa lite.
Pixie har gjort avslag på välling nu, välling funkar absolut inte det är verkligen det vidrigaste hon ätit, ser så ut iaf konstigt faktiskt ! ännu en fas hon gott in i, hon käkade ingenting inatt för att hon kände att det var välling i flaskan och det relaterade till mycket vakningar och gnäll och tidig morgon, så på morgonen vid 05 gick vi upp hon fick ersättning och det funkade riktigt bra sen slocknade vi på soffan framför barnpogram. så mysigt!
nu äter hon även ersättning på dagen hon accepterar det och tycker om det, innan vägrade hon flaska på dagen bara på kvällen och natten. hm hon är väldigt egen vår girl =) men det känns skönt.
sitter i soffan med min kära mini pc, precis lugnat mig från min ångest jag fick när vi var och handlade, uhh bara knöt sig i hela magen och fick så tungt att andas, raska steg hem och la mig i sängen.
Fyfan för sånt ! nu väntas det gryta av älsklingen magen kurrar ju ständigt! Kevin är nyklippt och precis fått lördagsgodis. =)
bläddrade igenom toy's rus katalogen och vet inte riktigt om klapparna handlas där eller på br, Toy'srus har STORT urval till 2 - 3 åringar och bebisar , visst är det lite dyrare men ähh jultomten finns =)

Säljes !

2 stycken grabb pyamaser i storlek 86 säljes ut nu.
Klicka här för att komma till auktionen. ena är från Frankrike.
Utropspris : 10 kr , Passa på att fynda ! väldigt sparsamt använda.

sexualitet.

Jag sitter och läser i Amelia som jag fick av mammsen min, fastnade i en artikel där kvinnor i 37 års åldern ( författare ) skriver om Sexualitet m.m .
Varför är det så dåligt att prata öppet om sex och skriva om sex och onani ?? , det är en Naturlig grej och görs av alla Tonåringar som ungdommar som vuxna och (gamla maybi?) , vad är det dåliga med sex och varför bör man inte skriva öppet om det?? varför dra en gräns när sex är en stor del av ens liv, en jävligt fin sak för det skapar barn och ger orgasm , Orgasm behöver vi alla för att *bli en ny människa* , löjligt att "Vuxna" 20 + tycker att man ska hålla det för sig själv och det är pinsamt och äckligt och bla bla bla, lägg av förfan !  om man känner för att skriva öppet om onani eller att man precis knullat vafan är det äckliga? , varför sluta diskutera om sex ju äldre man blir det är ju sjukt ! sex behöver alla, orgasm behöver alla , Sex är tamefan allt , närhet kärlek , ömhet man blir till och med fri från migrän, Sex är GULD .. varför skäms ni för att skriva ut om sex, varför varför varför? lägg av med att det finns gränser hit och dit ang sex, det är bara något jävla påhitt som folk inbillat sig för att det är "privat" men härre min gud, privat hit och privat dit, alla i världen gör det så vart är det privata? ni kan ju inte säga att ni inte faller in i en text om någon totalt skiter i vad folk tycker och skriver öppet om hur dens sex varit och går in i detaljer, om ni aldrig kollat på pornografi vart fan får ni tips ifrån då? ähh det där är löjligt, tycker folk ska lägga det där åt sidan och våga gå ut mer, det var just vad dessa kvinnor sa i amelia. GRYMT ! hoppas fler folk vågar öppna ögonen .
Alla älskar väl sex, jag skämms inte att gå ut med det iaf har bara inte tänkt på att göra det men skriver mer en gärna ett inlägg hur jävla skönt det är att knulla ;)

Trött som fasiken

Nu strular dottern eller gjorde vet inte riktigt, hon vaknade och total vägrade välling. " jaha vad nudå" tänkte jag försökte lirka i henne men hon bara protesterade, : ohno en ny fas att ta sig igenom . la henne i sängen och gick ut så vrålade hon direkt så jag gick in i hopp om att brorsan inte skulle vakna då vart hon tyst som en mus så jag la mig i sängen och kollade på mig, somnade 3 min så var det dags igen . upprepades 3 gånger sen lyckades jag få i henne ersättning iaf , jäkligt konstigt att välling inte fungerade ikväll =/
hur som hur har jag pratat med kevins barnläkare nu och vi ska testa ett nytt schema med hans sömn och dropparna med tanke på att han vaknar så extremt som han gör i vanligt fall 3-5 och är redo för dagen, nu får vi se om vi lyckas bryta hans sömn-mönster.
frågan är om min energi räcker till för tillfälligt tänkte ta tag i pixies ätande på natten nu men denna kväll strular hon och förmodligen gör hon det inatt också vi får se. så eventuellt får jag vänta tills hon är i sin vanliga rutin..
nu ska jag fixa klart naglarna sen hopp i säng känner jag, energin tar ju slut så fort jag varit vaken 1 timme på morgonen, helt amazing.

Tävling !


Jag är med och Tävlar om en Philips Wake-up Light på minbebis.se
(länken här)

Nu är det vitt igen (:

Imorse steg lilla K upp kl 05:30 , dock kände jag för att sova vidare men strax där efter tyckte Pixie att hon skulle upp och låg och var allmänt bråkig bredvid mig hehe.
idag var det riktigt vitt på marken och kevin var ovanligt snäll idag av någon anledning men det gillar vi =) han satt och gjorde sin önskelista och det var riktigt många klappar som han önskade sig, ohoj nu blir man ruinerad. ;)
hur som hur tog jag en skön dusch medans tösen sover, sen ska vi åka mot tuvvägen för ett möte i ett "hus" jag aldrig varit i förut så jag lär väl gå vilse till en början :/

Kan det inte bara försvinna.

Nu ligger kevin inne i sovrummet, sover men hostar lungorna ur sig och det piper verkligen , hostar med ½ min mellanrum stackars liten, önskar det bara kunde försvinna från honom.
Så liten men gott igenom så mycket, han förtjänar inte de ! medicinen vi har får han i vällingen varje kväll som ska bryta toppen på hela astman och tur det så gör den de men det är fortfarande förjävligt men den hade varit värre utan medicinen. vi fick trots allt årsbruk av den för att den är den smartaste astma medicinen hittills enligt astma läkaren, men hon sa också att skulle det bli så att han verkligen chippar efter luft tillsammans med hostandet och det inte lägger sig så får vi komma in med han så dom får testa om något lindrar.
en så länge känns det inte aktuellt men vi får se här under natten och morgonen, jag är livrädd för den där influensan som går nu att barnen ska åka på det eftersom han går på dagis.
på tal om dagis, nu hamnar vi att byta dagis här framöver, varför tänker jag inte gå in på men att dom kommer och gör intrång i min familj och förstör så jävla mycket nu det går mig på alla nerver jag har! Kevin kommer säkerligen känna ångest över att behöva gå igenom en sådan process men vi har inget val. vi får försöka göra det bästa utav det. dom.. jag säger det. dom personerna kommer få ett rent helvete nu !!
den som lägger en hand på min familj får den handen avbruten! Mig gör man inte FÖRBANNAD ! jag försvarar min familj med hela mitt liv, försök säger jag bara!

Stackars liten.

inatt tror jag att jag gjorde ordning välling i sömnen för jag vaknade av att jag hade pixie i famnen i sängen och matade henne, haha jisses, det måste vara min kropp som är inställd på att gå upp . :/
imorse skulle vi bege oss till dagis, så ramlar lilla killen vid dagis dörren och stupar framåt så han fick ett jack i överläppen av tänderna, men tänderna satt inte lösa som tur var så det var bara snabbt in i badrummet och skölja och torka sen var det bra tyckte han. skönt att han inte är en sådan som skriker i min när han ramlar och slår sig utan tar det som en man. =)
nu ska jag käka sen dra iväg till farsta och möta upp Victoria&Saga =) tjingeling.

mödravården vs Pixie .

Det gick fick på mödravården, tog prover kollade blodsockret men det var fint så koman beror inte på det, blodtrycket låg 120/60 vilket är jävligt ovanligt när det gäller mig för mitt brukar ligga extremt lågt även under graviditeter.
sen lyssnade vi på hjärtat och den gav ifrån sig en riktig kick ass mot den, tror inte hon gillade det iaf, hehe :)
skulle hur som helst börja äta vitaminer + upp piggande + järntabletter, wow mycket piller att hålla reda på, men vill inte ha koman, men hon sa att det nog berodde på att det är så tätt mellan graviditeterna så det är därför kroppen och hjärnan stängs av och jag somnar i den position jag är i.

Hur som helst har jag ju sagt att pixie inte varit sig själv på dessa 3 dagar och jag glömde ju helt bort mirakel alvedonen, hon fick alvedon på tandköttet och alvedon i spruta , vilken effekt ! hon blev som en ny pixie, hon blev sig själv igen, glad och pratig och lugn , slutade gnälla direkt så nu jävlar vet jag att det är tänderna som spökar !
sen var jag idag och köpte en nr 2 på hennes napp som är från 5 - 8 mån , stor tyckte jag men hon tog den bätte en den gamla och sover nu som en stock i vagnen. =) MEN jag ska nog inte roppa hallelulja ännu.

Tjholahopp..

Fasiken vad tungt det är att grabben tycker det är morgon kl 03 varje morgon, det känns int riktigt okey, men det är detta vi och barnläkaren kämpar med fram till hans utredning.
nu har snoret börja rinna igen, pixie har sluppit det som tur är, nu är det bara hennes hosta som stör sig på henne så hon får Bricanyl varje dag nu så förhoppningsvis släpper det snart. massa släm, uss uss uss !
annars springer hon runt i lägenheten med Gåstolen och skrattar , så sööt mammas prinsessa =) , kevin kollar på tv och väntar på att få gå till dagis och jag snyftar här i soffan med tee.
åhh vad jag vill åka och handla julklappar nununu ! funderar på att ta en lång promenad till mödravården härifrån, 1 timmes gåtid men det återstår och se om jag ORKAR det haha , det slutar väl med att jag slänger mig på bussen.

Helgen över.

Godkväll, det är faktiskt ganska skönt att inte blogga under helgen och känna att man har ett privat liv också.
tänkte ge dig ett svar " Julia " , jag lyssnar på läkare det känns som det är det enda jag gör, tar till mig allt från dom och min mamma är föredetta sjuksköterska så det är därför jag kan mycket själv vilket jag är glad över om något skulle hända, men som mamma säger jag att bvc har alltid fått negativ kritik utifrån och som mamma känner man sitt barn bäst i alla lägen och vet vad som är bäst för sitt barn, det handlar inte om att man tror sig kunna allting inom sjukvård och barn, jobbigt för dig att du tror det om mig, men i don't care för you don't know me =) jag vet att man inte ska lyssna allt för mycket på bvc och gå efter vad man som mamma själv känner för sitt barn.
när du blir mamma själv kommer du märka det, är du mamma redan så måste du vara väldigt känslokall och trång i skallen efter din kommentar får man bara upp en bild av dig..
hur som haver är det fars dag idag och barnen hälsade grattis till pappsen =) vi var och käka middag hos mina föräldrar , men innan det fick jag frispel här hemma för tussans napp helt plötsligt var borta, spårlöst , gick inte att hitta och hon har bara den ( dumt av mig ) , men hon har en speciell napp som bara finns på babyland och jag var beredd att åka utanför stockholm för att få den nappen för hon grät helt hysterisk helt röd lila i ansiktet av trötthet, försökte med andra nappar men hon mer eller mindre kräktes av dem . my god, slänge på oss kläder och sprang mot bussen för att ta oss till babyland, allt detta krångel för en enda napp. =/
suttit och kikat på julklappar till barnen och babe och sådär, imorgon ska vi till mödravården och resten av veckan försöker mer planerad samtidigt som jag vill försöka vila så mycket som möjligt för att undvika koman.
Bilden är riktigt mörk, men jag har inga bilder på denna dator utom cam bilder tagna i mörker höhö

Undrar vad det är..

min lilla dotter har inte varit sig likt idag, så otroligt kinkig och gnällig, ingenting har dugit för henne allt har varit jordens undergång och envisats med átt sova på dagen.
ja vad kan det vara, en känsla är att det kanske är en tandsing påväg upp eller så är det någon brak förkylning som spökar för henne.. det har varit riktigt kämpigt att ha båda barnen idag när hon varit sådär.´
Slutade med att jag ropade på att babe skulle ta henne för jag orkade verkligen inte sån där bärda hon har när migränen kom smygandes redan i morse.
han tog henne en stund så jag slängde mig i sängen i det mörka sovrummet och höll på att somna, det behövdes så otroligt mycket ! den värsta toppen på migränen försvann och jag lyckades få i mig en frukt på hela jävla dagen. men frågan är fortfarande vad är det med min dotter, hon har börjat hosta igen och som tur är har hon Bricanuýl hon fick av läkaren förra gången hon hade förkylning och 3 dagars feber, det ända dem små liven får ta för sin hosta när dom är sådär små.
men hon la sig tidigt redn vid halv 5 la hon sig för natten och vägrade gröt så jag ser en skaplig natt med massa måltider, återstår och se, bättre att ha det värsta framför sig så blir det inte så tungt sen.

sen tycker jag det är tråkigt att bvc tanten har så svårt att förstå, hon tyckte att pixie inte skulle äta på natten, vi skulle mindska ned men jag sa átt det tänker jag absolut inte göra inte när hon är såhär liten och hon ätit nätterna igenom fram tills nu när hon självmant minskat till en flaska på natten, annars får hon nappen men hon vaknar av hunger, hon är hungrig det hör jag på henne och då får hon mer en gärna mat så somnar hon om direkt efter, jag tycker det är en enorm skillnad att hon minskat själv så mycket på nätterna så jag ser inte att det är ett problem att hon får mat när hon är hungrig, hade det bara varit lite gnäll och *Kan inte sova* då hade jag givetvis bara gett nappen osv, men jag ser ingen anledning till att låta hennes mage kurra för man hör verkligen att den kurrar när hon vaknar för mat.
sen säge hon " men hon är 8 månader hon är stor " jag säger " hon blev precis 7 månader och är inte alls så stor" hon säger återigen " men 8 månders bebisar ska man vänja av för det är en vana att äta på natten " jag säger  " hon är 7 månader och det är ingen vana att hon vaknar och ska ha flaska , hon vaknar av hunger för hon alltid varit en tjej med stor aptit ätit varje timme på en natt , äter som ett djur på dagen , hon växer hon behöver det "

hur många gånger ska man behöva förklara? hon sover ju natten igenom och det är huvudsaken för mig !
jag gör det jag vet och känner är bäst för min dotter, hon har växtvärk dessutom´, Punkt ... inget mer med det. när hon blir äldre kommer hon säkerligen sluta bli hungrig på natten och sova kanske ännu längre en vad hon gjort dom här månaderna? , min dotter är speciell det har hon alltid varit.

Morgon i familjen stress.



Sitter här i ett värmeljus, hehe nää men lamporna är nedsläckta och den röda lampán lyser bára och vakna med the voice är på tvn, det känns att det morgon.
Pixie tycker absolut inte om den nya semper gröten så drar väl igång en tävling där 1 person kan vinna en hel kartong sempers fruktgröt, öppnade den i morse och tog 3 matskedar bara men känns onödigt att slänga den.
kevin är hemma från dagis idag som vanligt på fredagar så vi ska baka peppisar och sen ta en promenad till en lekpark, fasiken han rymde igår vände mig om en sekund och han var borta så jag sprang runt som en galning och letade med vagnen hitta han på gården bredvid dagis springa runt på allas tomtar, jädrans busunge hjärtat satt ju upp i halsen på mig.
ska slänga gumman i sängen nu , jättee trött är hon liten så fixar ja degen. =) Vad ska ni göra idag ?

Vi hälsar !



från vår nya mini pc som kom idag =) sådär kvälls snygga haha

Känns inte okey.

hej, är det inte jobbigt med 2 barn? och nu 1 till? tycker det kan vara på frestande med 1:p hur orkar du? :) kram

svar : Hejsan! Visst kommer det perioder så allt är riktigt jobbigt och man känner att man går in i väggen men jag tror man måste ha inställningen i sig att ingenting är omöjligt och Barn är ju bra härliga och kan ge en så mycket, jag älskar barn speciellt mina barn och älskar mitt liv som mamma trots det jobbiga så ger det med sig =) jag vet inte riktigt hur det blir med 3:e , det blir givetvis jävligt tufft till och från men jag är inte själv med dom, jag har ju alltid min man ( pappan till alla barn ) som hjälper mig. =) Kramar!


Detta känns inte okey, har sådan fruktansvärd foglossning kan inte göra mycket alls idag vilket jag skulle vilja, har så mycket som jag vill fixa och dona med men smärtan är enorm idag.
det tär på en att få en graviditet så strax inpå den andre, men vad får man inte utav det. :) jag får helt enkelt acceptera läget och beställa hem ett bäcken bälte istället och pixla med deras album, kan inte stå en längre tid och disken ser ut som ett högt isberg. ähh hoppas det är bättre imorgon när grabben är hemma då har jag inget val att springa hehe.

Torsdag morgon.

Godmorgon everybody ! =)
Sonen valde att stiga upp 05:30, det var iaf lite bättre en 03, men jag och alla andra sov vidare till 06 när pixie vaknar då kan ingen fortsätta sova för hon är riktigt högljudd!
Hon sov faktiskt okey inatt fast jag trodde motsatsen men sitter ändå och gäspar, kevin sitter och försöker laga vårt handtag på en låda och pixie försöker dra han i håret. vilken brud! ;)
Idag blir det lurre med nettan , antingen innan eller efter ska jag lägga ut lite anonser på sånt som ska bort härifrån och fixa lite! imorgon är ju grabben ledig , då ska vi baka pepparkakor får se hur mycket deg som blir kvar eftersom han älskar pepparkaksdeg men vem fan gör inte det ? :D
åh jag älskar julen!

hoppas inte!

det blir en helvetes natt inatt med tösen, förra natten sov hon som en prinsessa men då åt hon en hel burk kl 16, vid 17 fick hon gröt sen somna hon i vagnen till 18 och då fick hon 120 ml i flaska sen vaknade hon bara 01 och skulle käka sen sov hon fram till 06..
men bara för att jag hade den turen skulle min SON upp vid 3, Jisses hallå vafan ska du upp och göra 3 på natten, försökte få han att somna om men lyckades inte så han fick kolla på tv ett tag så slocknade han nog en stund tror jag, jag somnade om. får passa på med den sömn man får.
nu känner jag illamåendet stiga igen, att det alltid ska komma fram mot kvällen, får knapra frukt nudå, ända som hjälper tillsammans med lergigan faktiskt. =) nu kan jag ju knappt ligga på mage för då protesteras det där inne.
Nu har vi iaf ett namn till den lilla, riktigt fint faktiskt men vet hur många det finns i sverige som är riktiga härmapor och tar efter andra, så det är enbart därför vi inte går ut med det offentligt en.
i början på nästa vecka får vi nog hem vår silvriga mini pc med mobilt bredband abonemang så vi båda kan sitta och knappra lite , haha nää men själva grejen är att vi ska koppla den till tvn =)
ska tamefan klippa mig också, sist jag gjorde det vart det ju helt wierd.. aldrig mer den frissan! nää jag tror nog jag kör med en tapp ..

Vi ska få en .....



En till liten flicka !
1 bilden är tagen när hon precis ska försöka rulla runt,
Andra bilden Snurrade hon och hamnade på huvudet och sparkade gärnet för att försöka få runt sig men fastnade,
3:e bilden är på hennes fot.
det är 3 av dom 8 bilderna vi fick, var i vecka 19 och den är beräknad till 7:e april fortfarande, Goda fosterrörelser sa hon och moderkakan låg högt . =)

Jag trodde absolut inte på att det var en flicka, jag tappade hakan och sa att det inte stämde, hon visade 2 -3 gånger och zoomade in och pekade liksom och sa det " ena blygdläppen och andra blygdläppen " ingenting stod ut haha , men jag var 99 % säker på att det var en pojke och vart helt inställd på att få höra det.
Ack denna gång hade jag fel, riktigt fel för där fanns ingen snopp! :D
Men vi sparar pojknamnet och avslöjar det inte för någon! , vi har ändå planerat 4 barn i framtiden så nästa barn kanske blir en pojke hoppas vi höhö :D jag som hade tänkt ta fram alla kevin underbara fina kläder och äntligen få använda dem hihi, det får nog vänta några år. =)
Nu har vi ett super fint tjej namn eller rättaresagt vi grubblar bra på 2 uttal, vi har 3 namn men vi vet inte vilket som ska vara tilltalsnamn, men flicknamnet vill vi inte heller gå ut med egentligen.

Haha " några " bilder av henne.

en hel drös, nu fattas bara collage ram :D

Whats Happen.

Hej alla glada, fan jag glömde bort bloggen så mycket som går på rälls nu eller nära till iaf.
imorgon lägger jag upp bilder på ultraljudet, ha ha ha vi fick närmare 7 bilder gratis. med dom andra barnen har en bild kostat 20 kr st.. gör ett inlägg imorgon om ultraljudet där jag också skriver könet :D
nästan så jag inte kan hålla mig faktiskt..
Victoria var snäll och passade liten medans det pågick, sen traskade vi i den förbannade stormen för att åka hem till kinamaten som vi fick av nettan, efter det hämtades kevin och det gjorde SUPER god wook här hemma. =)
Nu är jag skit förbannad på min läkare på mödravården, hur kan man inte skriva ut en migrän medicin när han redan skrivit ut en sorts migrän medicin bara det att den inte går att beställa hem? låter inte rimligt för 5 öre.
ska jag lida or what? .. på måndag ska jag till mödravården igen och ta prover kolla blodet och blodtrycket ang min gravid koma.
dom där röda prickarna / Utslagen var någon slags eksem, har aldrig haft hudproblem men hon sa det att det absolut inte var konstigt med tanke på hur täta graviditeter jag har , jag har precis fött min dotter och det ingår mycket stress och jag helt enkelt är känslig för allt, så jag skulle inte bli förvånad om det dök upp andra grejer.
fick en salva iaf + en fet lotion att smörja hela kroppen med flera gånger på dagen. jisses hur ska jag hinna :/ är detta att ta hand om sig själv, det tror inte jag riktigt går in här hemma förutom dusch och lite sånt dådå.
Ska lägga mig och läsa lite sen spela lite tills bartenderskolan börjar för den där vanita är ju bara för trashig alltså.

all you have to do is dream.

Godmorgon, precis lämnat lilla killen på dagis, svin kallt ute så han fick på sig en stickad vitblå kofta under jackan. lilla Tusselago slog upp sina stora blå ögon kl 6 och skulle upp , det var inge snack om saken, försökte med välling det spotta hon i princip bara ut, och slogs och snacka högt som fan när jag försökte putta rumpan, bytte blöja allt, nää det var bara upp som gällde, hon är väl inne i en vakna tidig fas.
Kevin vaknade en halv timme efter, vafan har dom bytt roll eller? , han brukar vakna tidigast av alla i hemmet och hon brukar vara den som sover längst . hm hm undrar vad dom snackat ihop sig om ;p
Nu har jag märkt att jag fått konstiga utslag lite här och var på kroppen som kliar, eftersom att jag är gravid fick jag en läkartid på eftermiddagen, skönt det ! men vafan är det för något :/ brukar aldrig vara känslig mot något men nu , mot allt, helt sjukt !

Hej hopp, 2 dagar kvar.

2 Dagar kvar i spänning, sen får vi veta vad det är för baby som hoppar runt där inne =)
snabbt det gott, vet inte hur långt gången jag är, eller jag minns inte, är det vecka 20 :/ hm tiden går för snabbt.
i helgen har vi stor städat hela lägenheten, fick hem en del prylar igår och fastnar i the sims som vanligt, Jag och tony gifte oss ( som vi ska göra ) men går inte ut med när! jag blev på smällen ( som jag är för 3:e gången nu ) det är lite häftigt ;) det värsta var ju att tony dog helt utan vidare när jag var i slutet av graviditeten :'( fiiifan vad ett dator spel kan få mig att gråta.
annars idag har babe och pappa tömt avloppet i badrummet (mitt hår) haha inte visste jag att jag fällde så mycket att det blev stopp ?? sjukt ! alla hormoner kör ju med mig.
håller på att kolla runt på lägenheter/hus nu så förhoppningsvis inom 1 år flyttar vi till större ! för övrigt idag har barnen varit riktigt kinkiga båda två! grunden är väl att dem är trötta på den förbannade förkylningen som sitter i och gör dom svaga och ger elende, tösen hade iaf mycket gaser och pruttade&rapade en massa, men hon är så matglad i maten och allt, äter otroligt ofta så det är int så konstigt att magen ibland blir ur balans.
Inbjudningarna är klara och redo för att skickas & jag kräks inte på morgonen längre eller int ska man väl inte säga men ibland gör jag det, men hellre det en att vakna illamående på natten och spy varje morgon.

Ett medelande som berörde mig av min mor.

Hej Mamma !

Jag ville bara säga att jag älskar dig otroligt mycket! Nu vet jag att du läser min blogg också, roligt ! :) Du är iaf världens bästa mamma och mormor !! Vi här hemma hälsar att vi ÄLSKAR DIG !! =) inte nog med det så gör du världens godaste mat också ! glöm inte göra En hel hink med dina köttbullar i jul och lämna till oss vi är faktiskt 5 stycken hungriga vargar som är riktigt matglada =) Kevin skulle kunna äta upp en hel drös med dina köttbullar och jag & tony är likadana sen är det en i magen också som tar all mat från mig så du kan ju alltid 100 dubbla dina köttbullar :) Pixie kommer också kunna äta dina köttbullar i jul !
Tack för att du alltid finns där för oss mamma , hoppas du har tid att läsa det här ikväll när du har älsklings barn barnet :D KRAMAR FRÅN ALLA HÄR ! <3

Jag är duktig :)

Jäpp! , nu är det varmt och skönt här hemma, eller iaf halva delen av vardagsrummet, så himla mysigt och ljuvligt som mannen min sa =) Temat i lägenheten är Rött och lila , nu trivs jag i den delen av vardags rummet lite fin putsning bara och nya mattor ska införskaffas , Rya mattor tänkte antingen Lila eller rött lutar mer åt rött faktiskt, sen ska vi skaffa ny soffa såsmoning om men innan dess ska jag sy egna snygga kudd fodral till dem kuddarna som är i soffan i gissa färgen höhö lite grönt också ljus grön tänkte jag med pärlor på :)
Sen blir det en stor gran , vet precis vart jag ska ställa den, klä den med massa polkagrisar och glitter m.m .. oohyeah det blir bra det här.
När vi ändå pratar om boende så pratade vi nyligen om hus eller lägenhet, vi vet inte riktigt helst hus dådå, Gotland är vårt ställe vi skulle vilja flytta till, hur schysst är det inte, vi älskar stället innan vi fick barn var vi där, jag var där varje år innan jag träffade tony, ett fint hus någonstans på Gotland Dröm ön för oss, mina föräldrar älskar gotland och dom kan bo hos oss och slippa den dyra campingen.. ahh så JÄDRANS najs !! frågan är bara om det finns hus till salu där borta =/ isf siktar vi in på den ön iaf ! Gotland är så barnvänligt som det kan bli , aldrig missnöjd med någonting. Gotland is the shit !
Hur som haver så har jag och babe jagat spindel i badrummet stor som faaan en till svarta enkan jag hoppade mer eller mindre upp på de jävla toalocket medans han försökte fånga den och Pixie låg och vart snäppet chockad och undra vatusan jag sysslade med och kevin stod och glodde och skrek *Titta* och pekade haha .
men vi fick aldrig tag på den buhu , vågade och vågar deffenetivt inte gå in i badrummet utan att kolla noga på alla väggar och tak och golv för dom klättrar oftast dit.
Nu när jag skulle leta efter krokar i taket ( för att hänga en häng kruka i taket ) så ser jag den stora jäkeln sitta precis vid tak kanten och jag vrålar oh gud ska veta vad jag vrålade så tony fick ta damsugaren och sög upp den feta, sen säger han *det värsta är att den lever och kryper runt där inne* ( i damsugar påsen ) Tack! nu vågar jag inte gå in i köket heller haha. detta är ett fet - att bo på nederbotten och hus !
Vi ska få en Hotell övernattning av Tidningen Tara, Tack tack tack det behöver vi! fasiken så mysigt. =)

love me tander ..

igår drog jag och tösen till centrumet, hade dock förväntat mig mer av det nya, tyckte inte alls att det var stort utbud av kläder osv osv :/ dock gillade jag den nya inredningsbutiken precis vid ingången. ;P
dit lär jag åka fler gånger, han gå genom alla affärer på 1 timme och det jag fick med mig var jul strumpor och Jul tofflor till tjejen , tröja och body till henne , vart inget till grabben för dom ställt allting så jävla konstigt och hitta verkligen inte det jag ville ha så får dra till vår gamla heliga centrum och handla till honom inför julen. sen fick jag med mig ljus, advent ljustake , jul formar, en röd härlig glas fat ..
sen kom mina två grabbar dit för vi skulle till barnmotagningen på sjukhuset och prata och göra en kontroll för hans astma, det gick jätte bra och fick 1 års bruk av hans medicin, underbart !
idag lämnade babe sonen på dagis runt kvart i 9 för jag var deppig över en hemsk dröm jag hade inatt och pimplade vanilj tee resten av morgonen med 3 mackor, nu sover tussan och dagen är en riktig göra ordning dag, nu ska det fixas oohyeeaah !! dra i mig min järntablett och hoppas att jag inte får tillbaka min koma som kom igår efter sjukhuset , seriöst det kröp i hela kroppen och jag somnade nästan stående helt otroligt ! så kl 18:00 gav jag tösen välling och la henne i sängen för natten och jag somnade i vår säng med alla kläder på och sov så till 04 då hon vaknade och skulle ha frukost.. nu är jag trött på detta !

Nu drar jag på Elvis Aron presley i lurarna och sätter igån. tjing ling.

Jag var visst gravid :O

ett tag dära glömde jag faktiskt bort att jag var gravid, vart kom det ifrån. :p låg och grubblade imorse efter att tussan vaknat och fått välling och somnat om.
Lilla bus i magen låg verkligen och gjorde sig uppmärksam ! helt vild så inte kunde jag somna om direkt. :) men morgon illamåendet ställde till det , tror att det var de som väkte den faktiskt !!
på nästa mvc besök hoppas jag att jag får lyssna på dens lilla hjärta faktiskt, det är något man saknar varje dag utifrån slagen i magen höhö. :)
en till sak är att jag slutat äta på kvällen av någon anledning , jag orkar liksom inte gå och göra ordning något och tappar aptiten så blir jag bara illamående, som igår kväll vart så illamående så jag trodde jag skulle kräkas så jag la mig på mage och andades men då gick det iaf över ( LUCKY ME ) fyfan för illamående ! jag vet, jag har mina Lergigan att ta men dom låg i skötväskan och jag kunde inget annat en att bara ligga..
hitills har migränen inte kommit tillbaka men den varade i 3 dagar sist så det är väl 3 dagars vila antar jag.

Nu ska jag ta hand om snoriga barn och slänga på kläder på en av dom och kila iväg till dagis, därefter ska jag och lilleskutt till centrumet och handla lite, fick min digitala systemkamera såld igår, äntligen få iväg lite saker. =)

Kevins lilla snopp när han låg i magen ! , Undrar om det finns en sådan på denna i magen också om 6 dagar ;)

Någonting är sig olikt!

alltså, nu har min dotter sovit i vagnen sen kl 18:30 utan välling, hon fortsätter sova och vaknar inte till för att få välling som hon brukar göra, sover hon för natten eller vadå..
kanske dags att ändra sovrutin och ge henne välling och natta henne i sängen för det brukar visst gå otroligt bra annars, ja! vad säger man, jag förstår inte riktigt.. hon har slutat vakna om nätterna om det inte hade varit för bror sig så hade hon nog sovit vidare på mornarna i sin säng !
får testas imorgon =) , idag har det varit en full dag på ikea med victoria och saga, återigen fick jag med mig massvis hem. imorgon ska jag och tussan till vårt nya köpcentrum och spana.
nu ska vi börja inreda heeela lägenheten nu nu nu , jag har börjat gilla rött ( öh ) .. ovanligt för att vara mig.
nu ska jag väcka tösen och ge välling sen slockna för jag SKITER i att tvetta bort sminket jag bara orkar inte .

And so night.

okey !! Pixie var övertrött och hur gnällig som helst tills hon las i vagnen ( där hon alltid brukar somna ) så hände det någonting, hon vart nog den piggaste gladaste unge på hela dagen, jag kunde inte hålla skrattet inne för hon var så jädrans söt när hon låg och skratta under nappen och tog i sina fötter.
så vi satt och skratta i takt tillslut satte jag mig och läste boken : Svensk maffia svår att slita sig ifrån vill jag lova så vagga jag lite lätt så somna hon, tog kanske 1½ - 2 timmar innan hon somnade.
nu när hon vaknade så gjorde jag välling som hon sög på, jag trodde hon käkade men det var på samma ml som innan då fatta jag att hon bara snuttade så la henne i sängen så somnade hon. :)
På onsdag får jag ny medicin mot migränen så skönt att få så bra respons från dom! sånt gillar vi skarpt !
nu blir det Vanilj te med frallor bakade och färdig gjorda idag ( Hemligheten är att min man jobbar på resturang huuhu somliga har tur ) med boken Svensk maffia, kappitlet handlar om hells angels, en riktig värdig bok som fler borde läsa om dom gillar just sånt där.

Bilden på mig och min Mirri togs när jag var 13 årar. Miss you lady baby <3

Bad day today.

Denna morgon ville inte kevin somna om med välling, inte ha välling heller .. eller morgon och morgon är det nog inte kl 05 .. så han fick gå upp med pappa men då fanns det ett problem kvar, Pixie .. hon vaknar av brorsan sen är hon i full gång och rycker mig i ansiktet och håret och sparkar och har sig, hon fick ligga så medans jag slocknade 1 timme till. :)
efter att kevin lämnats på dagis så har skruttan varit kinki pinki, jäkla förkylning, släpp och försvinn ! Försökt vika resten av tvetten med en sån kinki winki tjej , ingen höjdare men nu när hon äntligen sover så måste jag få i mig något, blev inget mer en yoghurt och corn flakes, ähh middagen är väl ändå viktigast, då blir det thai wok =)
imorgon drar vi till ikea och handlar lampan jag inte gjorde i lördags sen lite andra prylar, nu har vi iaf prylar till kevins kalas :) Sen såg jag att jag vunnit en Rosa döskalle med rosett  pyamas där det står *i love mommy* på, inte ofta jag budar där men denna kunde jag ju inte motstå när jag ändå var inne och la ut auktion på min digitala system kamera fast Canon. ;)