Gash.,

God eftermiddag kanske, kom nyligen hem från maxi,coop och centrumet (port 73).
Blöjor check, urläcker jeans klänning till Pixie Check, Nya stövlar till mig Check. =) precis smort på lack mouse som ska skydda lacken/lädret på stövlarna och väntar på potatis gratäng och kyckling nu.
grabben har precis vaknat efter sin middags lur och pixie käkat två frallor och leker nu med brorsan sin, natten har varit så jävla vansinnig, jisses vad hon bökat sen när man väl somnat så drömde man att man skärde upp pulsådern och körde in heroin och fastnade i en psykos, riktigt vidrigt alltså! tror det handlar om boken jag läser varje kväll som delvis handlar om en tjej som försöker ta sig ur från sitt missbruk av heroin och börja skaffa familj med sin polis hon träffat. vilket trauma hehe men super bra, får låna filmen av babes syster när dom kommer ner när bebisen kommit till världen så får kevin en ny vagn också av henne som nog kommer användas hos mommo & moffa. =)
det är fullt ös på pixies ben alltså försöker ställa sig upp utan stöd nu.
men jävlar vad ont det gör för mig att gå , så förbannat jäkla ont har jag nu så jag börjat tveka på om den verkligen kommer hålla sig till datumet, ryggen sprakar och höfterna går sönder och värkar så det heter duga känns som ungen ska ploppa ut varje gång jag går. :/

Äntligen internet!

Äntligen har vi fått internet igen, slippa surfa på den lilla mobilen i dagar.. jisses det har varit jobbigt!
under dessa dagar har jag haft massa värkar , det har spänt som fasiken nertill och hugger nertill. det börjar bli ganska kämpigt nu, men skulle faktiskt vilja att den håller sig inne till igångsättningen!
lite orolig är man ju hehe med tanke på att det är min 3:e också, annars idag har vi betalat räkningar som svider hårt och köpt kina buffee här hemma + pannakotta.
tjejen har gott över till att sova 1 gång på dagen nu vilket känns ganska mycket bättre för hon somnar fortare på kvällen.
nästa vecka ska vi skriva på massa papper på lägenheten tiihi.

Godmorgon sverige

Godmorgon. Damen sov hela 8 timmar i sträck känns jätte skönt. Men hon fick anfall vid 7 och kräktes så det blev till att byta och torka sen fick hon sitt sista kvälls mål mammas duktiga tjej. Ida ska kevin till läkaren med pappa och kanske få operation och jag ska på ett möte med pixie som är lite kinkig idag och snorig nu får det gärna bli sommar. Dom har stängt av vårt bredband så vi surfar på mobilen just nu tråkigt nog , måste även ringa barnmorskan idag om hon inte ringer, ska dock träffa henne på torsdag iaf men vill ha datumet nu Hihi :) ja ja

Toppen!

Vinden vänder, nu rullar allting på.. vi har precis fått vår lägenhet vi väntade svar på så nästa vecka eventuellt skriver vi på alla papper osv =) känns riktigt great.
sen vet jag att jag la upp en bild på en vagn förut, men den var slut hos leverantören så vi köpte en annan dock dyrare men billigt för en syskon vagn 4500 kr riktigt sweet var den! så nu väntar vi på att den ska levereras till oss hihi. dagen till den stora dagen börjar närma sig dock har jag gott ner 1 kg men hoppas på att jag gott upp det igen efter alla måltider nu efter att fått veta det, men inte lätt när illamåendet ligger i och aptiten är borta.
och så ett stort grattis till Sandra & Markus till deras 2:a lilla kille Lenox , bra kämpat gumman!
nu ska jag ringa barnläkarmottagningen och följa upp pixies astma sen måste jag iväg och handla, jag är inte helt kry en heller och vill gärna inte gå ut med pixie i det kalla just pga astman well well.

Piss piss blää

alltså nu får jag sitta och knapra lergigan för mitt illamående igen, det har kommit allt oftare och halsbrännan densamma, precis som i slutet med pixie då jag kräktes varje jäkla natt dom två sista veckorna.
aptiten är åt hell och seriöst jag börjar lessna på att vilja spy :/
annars sitter jag här och vill SPY och måste snyta mig för 100234 gången idag, tror jag tagit slut på en hel toarulle på en dag faktiskt.. så näe ingen utgång idag heller för oss, men det är väl lika bra det för pixies astma blivit värre så vi fått använda oss av inhaltatorn mer en annars.
väntar nu på att dom på sjukhuset ska säga till gubben att han får komma hem som troligtvis blir till lunch, saknar honom här hemma. =( jag hade nog gjort allt i min makt för att komma ifrån sjukhuset för jag verkligen avskyr sjukhus efter att ha bott på ett sådant när jag var mindre men han tycker ibland att det är skönt med service ha ha!
igår hade min son finaste sonen redligt med egen vilja, hämtade han på dagis och säger * Kevin kom nu vi ska gå hem :) * Kevin står med armarna i kors och säger * NEJ * jag säger * jo * och han står fortfarande och säger * NEJ* och är helt bestämd på att han ska bosätta sig på dagis haha,
även hemma när jag vikt all ren tvett och lagt på sängen för att lägga in det i garderoben så hoppar han upp i sängen som han vet att han inte får göra och oftast gör han inte det men igår gjorde han det och jag vrålar lite smått * neeej tvetten kevin gå ner * och han skriker * NEJ * och sitter kvar. haha

Glad alla hjärtans dag.



Vår nya pärla som kommer inom 2 veckor =) känns väldigt bra! sälja våran avlånga syskonvagn hehe kommer iofs sakna den lite men det är inte hela världen =) den är som ny ändå.
Denna dag kommer jag spendera själv med mina barn och min mamma eftersom gubben åkte in för operation imorse och spenderar sin bland vita väggar och en obekväm säng så ska nog inte klaga men hade velat mysa med han ändå :( får ta igen det imorgon.
Damen är nybadad och jag har svin ont under näsan efter allt snytande, grabben latjar och har sig med mormor hehe får ju inte bära eller anstänga magen för henne så får passa på att ta det lugnt =)
har ändå ingen energi pga förkylningen satt.. Hoppas ni andra får en mysig alla hjärtans dag!

Nuså.

Hej hopp. inte skrivit här på några dagar, tycker egentligen det var riktigt skönt att känna ett privatliv som alla förmodligen har ibland och inte skriver på ett par dagar. =)
det är så mycket nu, sitter här på morgonkvisten precis ätit frukost och damen käkat två mackor och majskrokar, fått upp 6 tänder som gjort att hon vissa dagar totalt vägrar äta.
gubben min är påväg till operation nu på ersta ( specialister ) och jag tänker så mycket på honom och har en oros klump i magen att något ska gå fel, så min mamma kommer förbi efter jobbet och hjälper mig och får mig på bättre tankar, dels är jag super förkyld av den där rh-sprutan jag fick i rump muskeln,  och tung i kropp och huvud, näsan är igen bommad och smaklökarna borta :/ passar ju bra nu när man ska ha barnen själv 2 dagar.
grabben har blivit en jäkel på att säga nya ord dagligen känns himla underbart, och i mitten av mars blir vi igångsatta, faaaan vad vi längtar nu alltså helt galet. man har ett datum och det känns genast mycket tryggare och lugnare för oss.
väntar bara på en kallelse som ska komma i veckan när jag ska in och kolla om tappen är mogen och dom ska skruva på den, sen har vi hittat en lägenhet så vi får förhoppningsvis svar på i veckan om vi får den.
iihk mycket som händer just nu, bara skönt att umgås med min familj just nu och lägga allt annat på sidan, men idag ska grabben till dagis så det blir andra bullar =) typ back on track.

inga fler sjukhusbesök.

igår natt så hostade hon och fick riktigt svårt att andas så hon la en fet spya över hela golvet när jag lyfte upp henne när ja hörde henne chippa efter andan, då tänkte jag * nu får dom tamefan göra något hon ska inte behöva må såhär, ha såhär svårt att andas* min mamma ringde till vårdcentralen och skällde ut dom för att dom bollat runt oss som två par jävla jojjos och alla läkare sa alltid olika om henne, dagen innan så var jag på närakuten här och blev bemött av en grinig jävla otrevlig gubbjävel som inte ens lyssnade på vad jag sa.
han lyssnade på lungorna och tog sänka och sänkan var normal och sa att lungorna lät fint, jag förklarade ännu en gång hur illa hon verkligen har det, och hur hon slutar andas på nätterna och hostar sig igenom hela natten och gråter för att det gör ont men han lyssnade inte, han vägrade ge henne någonting och vägrade skicka remiss till barnläkarmottagningen för en utredning jag vart så jävla förbannad att jag sa att han var tvungen till det hon har gott med detta i två veckor och det blir aldrig bra bara värre men han ville inte.
när mamma hade ringt vårdcentralen fick hon tid direkt till sin läkare där som tyckte det var helt sjukt hur dom behandlade oss och skrev en lång remiss till barnakuten på södersjukhuset så fick vi sjuktaxi in dit och slapp betala, då fick vi en jätte trevlig läkare som lyssnade på henne och sa direkt * hon har ju kraftig astma* det hörde man klart och tydligt och hon sa även att den där läkaren begott tjänstefel och tyckte det var galet att vi aldrig fick den hjälp hon faktiskt behöver när hon har så svårt med andningen, hon lyssnade på vart enda ord jag sa och jag berättade också att hennes bror fick i astma 8 månaders ålder och jag hörde att någonting inte stämde men eftersom alla sa olika om henne så vart jag väldigt osäker på allting, läkaren sa att hon behövde inhalera direkt och fick inhalera 2 min sen vänta 20 min och inhalera igen, efteråt hörde man sådan skillnad på andningen och hostan och hon fick enormt mycket lättare, läkaren skrev även ut dom två mediciner och inhalatorn som jag skulle hämta på apoteket och skickade remiss till barnläkarmottagningen, hon blev helt slut efter inhalatorn och somnade som en smäck utan att hosta och svårt att andas. inatt har hon vaknat upp och haft det jobbigt och fick inhalera igen + ipren för hon hade feber och då fick hon genast lättare att andas och kunde somna om.
inatt var det inte astman som störde henne istället var det febern men hon har ju rs-virus fortfarande + astma så det är en dubbel smäck för henne.
vi funderar fortfarande på om vi ska stämma den jävla läkaren för tjänstefel, jag har en sådan gråtklump i halsen som är både lättnad och sorg över att hon inte fick den hjälp direkt och bara fick åka in och ut på akuten hela tiden utan någon respons.

ett efterlängtat mvc.



Jag var på mödravården förra torsdagen , för att checka av magen då den stått still på samma sf mått 3 veckor, men nu visade det sig att den växt en cm men står fortfarande ganska under kurvan,
dels så hade mitt blygdben försvunnit nästan dvs åkt otroligt långt ner och huvudet börjat tränga sig igenom gångarna så bebisen huvud är riktigt långt ner, allt detta gjorde dom chockade och häpna och ville hålla koll på mig hedan efter, så vår födelse kanske är närmare en vi trott, hon sa även att hon förstår att det trycker på och hugger och gör värkar.
så på torsdag ska jag dit igen, det roliga är ju att jag bara gott upp 7-8 kg denna gång, medans jag gick upp 19-20 med pixie och 11 kg med kevin haha, bara magen som väger.
inga nya bristningar heller för den delen, sen känns det mesta nere vid musen och som att hon klöser , några sparkningar finns inte bara drag av kroppsdelar och det förstod hon också eftersom den är så långt ner.

sf måttet : 28
Vikt : 58
Blodtryck : 110/60
Hjärtljud : 150 / min.

Jag orkar inte vara tjock längre faktiskt hehe börjar bli för tungt för min lilla tini wini kropp och anfådd som fasiken för minsta lilla sen blir jag så jäkla lat och knappt rörlig, gubben bara skrattar åt mig. Taskmört!
jaja, inte långt kvar nu iaf, 8 veckor som beräknat men nu vette fan kanske blir en mars bebis ändå.

1bild : vecka 32 med Kevin , 2:a bild : Vecka 32 med Pixie.

Väntar och väntar.

Damen är inte frisk en, inte ens på bättringsväg det har snarare blivit värre dock inte med febern men med lungorna.
hon har det skit jobbigt och får så ont , det känns som läkarna på akuten bara är allmänt stressiga och bara vill få sitt jävla jobb gjort, ventolinen hjälper inte ett smack längre och både jag och mamma tror att hon fått en redlig luftvägskatarr så illa som det låter och hur hon andas, allt i en smäck.
nu väntar jag bara på att klockan ska ticka till 08oo så jag kan ringa vårdcentralen och kriga om en tid till hennes och kevins läkare som är GULD och är riktigt nogranna med barn, blir vansinnig om dom säger att dom har "fullt" denna gång också som alla andra 3 gånger jag ringt för att slippa åka till barnakuten som näst intill höggravid sitta i flera timmar och ändå knappt få någon hjälp, nu vill jag faktiskt inte se min prinsessa lida mer!
jag har förstått att man måste stå på sig när det gäller sjukhus och kriga för att få den hjälp man behöver men att det ska krävas såhär mycket det trodde jag inte!
igår var ett jävla jobb att få damen att somna, hon hade det så tungt och så ont när hon hostade och det var inte då och då, det var hela tiden samma sak inatt så ingen sömn inatt heller.
just nu är handlar denna blogg om pixies rs-virus vs allt annat eller något känner jag but still, nu ska jag kriga för att få bukt om det hon har i kroppen, få hjälp för hon mår fan inte bra!

den timmen jag väl fick sova drömde jag en dröm som jag inte kunde skilja på verklighet eller dröm, att det spökade så kraftigt här, och dom andarna höll oss instängda och ville skada oss, såg hur andarna stog över mina barn sängar men jag låg helt stel i sängen och vågade inte röra mig kunde inte röra  mig, ville bara springa upp och lägga mig bredvid gubben när jag väl vaknat , så jäkla obehagligt. 
nu ska jag göra en stor latte iaf, vill verkligen ha hem *sova hela natten* boken nu för nu vänder hon sig och sätter sig upp på natten 2-3 gånger och gnäller högt som fan tills man lägger henne igen, jisses hur fasiken ska jag göra för att få henne somna om själv?

in hell !

Fiifan vilken natt.. det ena efter det andra, Tösen fick host anfall, andnings stopp och grät och fick kräk reflexer ständigt, det gjorde ont att höra henne sådan och läskigt !! Hon fick ventolin 2 gånger under natten och det lindrade faktiskt hon började kunna andas och hon kunde somna om utan gråt.
undrar hur länge detta kommer fortsätta, hur länge ska det förbannade jävla rs-viruset terra vår dotter, fan vad jag vill kasta den åt helvete och sätta skydds dörrar här hemma om det väl kunde gå.
tror både jag och damen är riktigt jäkla trötta och gnälliga just nu, jag måste göra en fet latte innan jag kolar på plats och tjejen ska få ny blöja och försöka somna lite, alla andra sover ju tråkigt nog.
igår hade vi fredagsmys iaf med lax & potatis med hollandäs , kladdkaka och grädde och massa godis, idag har vi bjudit mina föräldrar på lunch/middag , vad det blir får bli en överasskning till dom =)
precis beställt en jädrans massa böcker från allibris och gubben gjorde lika dant så nu jäklar om ett par dagar har vi att läsa, beställde även boken * sova hela natten * får se om den är så bra som hon skriver att den är.
nu måste jag sätta bysthållare jäkla big toothts just nu fyllda med mjölk , ganska ganska jobbigt hehe.

hej där.

i morse slog lilla sessan upp sina vackra blå vid 04:30, piggelin liten tjej på morgonen.
nu är det väl kevins tur att bli lite suuk :( , dagis ringde igår runt 13 tiden och sa att han hade 39 i temp och tungt med andningen så det var bara att bege sig och hämta honom, dock märktes det inte att han hade feber då han var sin riktiga trots och allert som bara fan ändå bara det att ögonlocken hängde lite.
Nettan kom förbi med kina middag, Smarrigt som fasiken =) och jennie var här en stund och käkade lunch med oss och drack latte . myspys! trevligt med lite sällskap faktiskt.
inatt när äntligen damen sov bra efter sitt sista kvällsmål vid 10 halv 11 igår kväll så var det kevvs som höll på att böka, grät och gnällde och hosta igenom hela natten så han knappt kan andas sen drömde han om någon mimmi .
hans nya ord är Pippa , så han sprang runt här igår och sa Pippa pippa haha jäkla tokstolle! ;D
Nu sitter damen och ser på barnprogram och grabben sover fortfarande, jag ska ta mig en stor latte och sen när jag får tid svara på alla kommentarer och sådär. gumman bajsar just nu så hon grymtar som en gris, dax för blöjbyte!

Krubb snart :)

Passar på nu när damen hasar runt på rump stumpen och röjer överallt.
precis varit och handlat nödvändigheter som vi verkligen verkligen behövde faktiskt bonade ner henne så gott som i vagnen och tog en snabb tur.
nu sitter jag och letar bland alla 1000 + vackra bilder på barnen som ska fästas på kroppen snarast, som alla vet måste portrett vara perfekt skissade och det blir till att göra om och om och om igen för polarn som ska gadda dom på mig så han får tid på sig :)
planerade in en kryssning med mina föräldrar och gubben och barnen till finland för att hälsa på lilla mormor 1 vecka innan jag ska föda, no shit! hur vågar jag, snabbt svarat jag är galen. =)

Godmorgon.

Så skönt att ha fått lite bättre sömn inatt en att vara vaken ständigt på natten, känns great är så tacksam!
igår var vi tvungna att åka in till barnakuten igen på södesjukhuset för vi misstänkte att rs-viruset gott ner i hennes lungor och det stämde ju tyvärr men var inte så allvarligt att hon behövde special vård, jag fick lite råd för vad jag skulle göra, det låg släm som rullade runt i hennes lungor och fick därmed ventolin som ska hjälpa bättre en bricanyl, minns dessa mediciner i början när kevin fick testa på dom för hans astma.
så inatt sov hon faktiskt ganska mycket bättre en tidigare tror det var skönt för henne också hon som ätit så dåligt dessa dagar och sovit som en kratta, hon har själv verkat sluta med natt målet ( dock inte inatt ) men det var för att hon inte åt det vid 9 som hon brukar.
när hon vaknade imorse satte hon sig upp i sängen och börja banka med nappen på gallret haha.
Kevins astma är dock sämre, hostade på bra inatt så han sover nu när vi andra är vakna stackarn :( kanske inte är så roligt bloggande nu men vad fan gör man när man tvingas vara inne nästan hela tiden..

Kevin vs Pixie.

Kevin 9-10 mån.



Kevin kunde : Stå upp, klättrade på allt, kröp, satt, sa Titta, mamma och pappa,
Sov hela nätter from 2 månader, drack välling och var väldigt matglad.
Gick med stöd och några steg utan, var extremt lätt hela tiden m.m

Pixie 9-10 mån


Pixie kan : Sitta, dra sig fram på rumpan, hasa sig baklänges på mage, går smått med händerna i hennes, säger Titta, Tutte, Där, Mamma och ta, är extremt mammig och väldigt svår i både mat och sömn m.m

Kom och tänka på vilken skillnad det är på dom två trots att dom är syskon.
har glömt en väldans massa men ingen sömn på två dagar då blir man körd, får jag ingen tid idag för henne åker vi in igen för det blir bara värre stackarn :(