a little bit.Godmorgon har det nog varit hela natten känns det som.
Pixie fick välling vid 9 sen vaknade hon upp någon timme efter så tog jag upp henne och hon lägger en sprut spya rakt på golvet igen, ba torka upp liksom.
undrar om det är för att hålet är så stort i flaskan och hon får i sig för snabbt??
men vad ska man ha för hål då, den hon har nu är till för ersättning och välling från 4 mån. Wierd förstår ingenting.
nu sovs det i vagnen efter en flaska ersättning istället för gröt, lite försiktig med henne mage med tanke på att hon kräktes av frukost gröten igår pga slemmet så känns det snäppet säkrare med erättning.
Kevin vaknar sjukt tidigt nu när han inte får välling till kvällen, jisses blir knäpp alltså, men Gubben får gå upp med barnen tills han ska knalla till jobbet som tur är.
det blir lugna veckan denna vecka tills lördag, nästa vecka blir det dels storhandla krubb och blöjor och prylar till tjejen med veronica (: sen blir det både julklapps handling och shopping och storhandling , sen är det julafton och massor med bak och mys.
så idag ska jag ta tag i sista tvetten och skrubba lite i lägenheten och skicka iväg jeansen som någon vann på tradera.
Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3 » 2010-12-16 | 07:38:41
URL: http://mammah.webblogg.se/

Hon kanske spyr av ersättningen som hon får ? :)

Tanken på att hon får vällning och ersättning ibland om jag inte har fattat det rätt ?

Jag har hört att barn som har vant sig lite mer för vällningen och får ersättning kan få värsta kastspyorna så det kanske inte är så smart att ge båda två men ja jag vet inte..kanske beror på det :)Kraaam

Veronica » 2010-12-16 | 08:09:04
URL: http://attblifler.blogg.se/

Jo jag vet, faser hit och dit.Nja jag la väl inte på mig här och var men blev sjukskriven på slutet eftersom jag gick upp 11kg i vätskapå 2 veckor rtp.. så förmodligen därför han kom 6 veckortidigt.Måste vara jobbigt att hon är sså kräsen? Nim gillar ju typ allt, är rätt skönt faktiskt.Kram

Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3 » 2010-12-16 | 08:48:22
URL: http://mammah.webblogg.se/

Svar:

Aaah då förstår jag :) Men varför tar du inte egen tid du med då? tex låter han ta ungarna själv någon gång och jobbar han på helger med? tänkt mer på att han sover hårt så kan han ju ta ungarna på natten så får du sova ut för en gång skull eller nåt :) En tanken bara..självklart så gör ni det som känns bäst :)Jag och J delar upp det där annars så funkar inget, då blire bara kaos och fel eftersom vi är 2..hade jag tex varit ensam så hade det varit annorlundare osv :)Kraam

Sara - Alicias & Manfreds mamma » 2010-12-16 | 09:36:06
URL: http://saralovdahl.blogg.se/

Tack!

Jobbigt att hon spyr :(

DONKEN- 2barnsmorsa 2be » 2010-12-16 | 10:05:51
URL: http://donkens.blogg.se/

hade jag bara orkat ta mig ur sängen hade jag nog kastat stekpannor elelr nåt annat hå¨rt på dem. mohhaha.nja, det är tyyp "stooora" stuprörsaktiga byxor, så de är rätt tighta ändå. :P

som om man bara är vanligt större size. typ. mina strumpor gör märken nuförtiden alltid dock. vatten i vader. ijja. :/

DONKEN- 2barnsmorsa 2be » 2010-12-16 | 10:08:12
URL: http://donkens.blogg.se/

prova med att ge henne fiber-fattig mat. ska man göra när man kräks, har jag fått lära mig. alltså inte frukt, inte gröt inte välling, havre osv... utan annan mat. pasta, saft, vatten...

pöss

Jennie » 2010-12-16 | 10:19:33
URL: http://mammatillvidar.blogg.se/

Haha , ja ibland tar han inte ens två tuggor :)NEpp inga influensavaccinationer här inte , såg häromdagen på tv:n , du vet hysterin om svininfluensan & dess vaccin , det var ju typ asmånga som tog det (inte vi) Men nu har de ju upptäckt att många har fått sjukdomar som Narkolepsi som inte går att bota .

Jag är jätteskeptisk mot sånt .Har ni vaccinerat ?

stina - mamma till Melker » 2010-12-16 | 10:20:33
URL: http://st1naa.blogg.se/

Jo men precis!

Jessica gravid & mamma till Paulineh. » 2010-12-16 | 10:30:32
URL: http://jessie0202.blogg.se/

Jaså? Nej men vad fuskit! Vimmerby bor vi i. Trodde det var likadant i hela landet.. :/Kram

Charlotte - Mamma till Nikita » 2010-12-16 | 10:36:10
URL: http://charlottegaines.blogg.se/

Ja det stog på en lapp man fick med om hur man skulle sätta upp den, just papptapet kan det förstöras när man tar ner den. Dumt o chansa :)Ah men gud så sött! Det måste ju verligen smälta hela kroppen när dom pussas o kramas sådär, mysungar!Jag fick på tuttarna tidigt, hade inte ens gått ut med att jag var gravid innan dom kom. Jag smörjde som en tok i början, till typ vecka 20-25 men sen orkade jag inte, men inga bristningar kom som tur är!Jag hade nyligen gått upp sådär 10 kg, hur vet jag egentligen inte för jag har alltid haft svårt för att gå upp i vikt :) Så jag började på 61 och när jag blev gravid gick jag ner till 57, sen gick jag upp till 74 och typ 2 veckor senare vägde jag 60kg. Nu väger jag 55-56 och är precis där jag vill att vågen ska stanna :)Oj hur kunde du väga så lite med den där magen? Helt sjukt ju! Men förstår att det är skönt! Jag ville gå upp massor i vikt, men bara jag fick bli av med de ocksp :)

kram!

Melissa - Vincents Mamma&Gravid » 2010-12-16 | 10:47:04
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com

ja jag fick nästan tårar i ögonen när dom kom trippandes där :)

♥ L A I L A ♥ » 2010-12-16 | 11:09:31
URL: http://lailaaziz.blogg.se/

gud så söt =)

Jenny » 2010-12-16 | 11:21:57
URL: http://jennyygutemyr.blogg.se/

Shit vilken fin bild :) Men prova att kanske ge henne från en flaska med mindre hål. De kan ju vara som du säger att hon får i sig för fort. Eller kan du ta en paus om du hjälper henne med att dricka så pausa någon minut efter halva flaskan sen ge resten.

Mikaela - gravid i vecka 31 » 2010-12-16 | 11:48:55
URL: http://mikaelalindebrand.blogg.se/

Men avskyr man sjukhus så förstår jag varför dina tankar går som de gör, för vissa kan juh få ångest bara de kommer till sjukhusdörrarna, och det kan juh påverka allting som har med själva födseln att göra.Men du får höra vad din barnmorska säger om att föda hemma :) För det är bara något jag hört, eller läst, så det är inte säkert det stämmer .. kan även vara jag som fått det om bakfoten :D Haha.Men någon plan har jag inte gjort eftersom allt är nytt. Jag har ett papper jag ska skriva i om mina och min sambos tankar, men jag tror det är lättare att fylla i det mesta när jag varit på besök på förlossningen. Men vissa saker vet jag redan nu att jag ska skriva, men i det stora hela :)Förresten, du har fått en award i min blogg :)

http://mikaelalindebrand.blogg.se/?tmp=16114837Kramar

Frida » 2010-12-16 | 12:40:09
URL: http://fridalundquist.blogg.se/

Jo han vaknar ju - men då är jag redan vaken haha. Otroligt lätt väckt så har jag svårt att somna om. Får skylla mig själv när kroppen är handikappade haha ;)vad blir det idag då?

Kram

Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3 » 2010-12-16 | 13:31:15
URL: http://mammah.webblogg.se/

Svar;

Ah då förstår jag varför du inte låter han ha själv ungarna, hehe..har det alltid varit så?Aaaaah..jadu, man får väl testa sig fram då :/ byt hål funkar det inte, testa annan vällning då..vad äre för flaska ni kör med ? :)Kram

GUESS WHO?! » 2010-12-18 | 00:52:10
URL: http://dajeroma.blogg.se/

- nämen gud vad söt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback