Första natten.Natt nr 1.
Pixie somnade som en stock vid 17:30 då hon bara sovit 1 gång på hela dagen, gick absolut inte att ha henne vaken utan skrik och gnid i ögonen och helt rödögd.
hon fick välling vid 19:30 sista målet åt hon 00:00 för att hon inte drack upp vällingen, efter det fick hon inget mer fick bara gå upp 3 gånger stoppa i nappen och bråka lite med henne tills hon somnade om.
så det gick iaf hyfsat men sömnen brast ju, kevin vaknade 05 och väckte syster. TACK
så steg upp med migrän återigen och riktigt slö i hela kroppen, men får ta mig energi att dra mig till affären iaf , får se nu om veronica kommer upp den sjusovaren hon är. haha
nu vet jag iaf exakta klappar som ska handlas dagen innan julafton (:
angelina » 2010-12-20 | 07:16:02
URL: http://angelinav.blogg.se/

tack :Dhoppas ni får en bra dag!nu är det inte långt kvar tills jul :)kram!

frida » 2010-12-20 | 08:14:55
URL: http://fridalundquist.blogg.se/

jadu bra fråga.. men känner att det är sånt som måste göras.. så det är bara att ta tag i sakerna.ja då förstår jag att det blir svårt och ställa in sig på nått annat än kille hehe..oj skall du ut och handla dagen innan juafton.. det var vågat...hehe.. kramar

Mikaela - gravid i vecka 32 » 2010-12-20 | 09:47:10
URL: http://mikaelalindebrand.blogg.se/

Nej, det vill inte verkligen inte drabbas av :( Men jag tror faktiskt det är spänningsvärk jag har för jag haront i rygg och nacka med, så jag är väl för spänd eller något. Idag känner jag ingen huvudvärk än, bara att jag är seg. Men hur är det med din huvudvärk? Inte kul att ha ont samtidigt som man måste passa sina små barn, för egentligen vill man juh bara ha det tyst för att värken ska släppa - men ibland får man allt ta och lida ;)Jasså? Nej, jag vet inte om jag tänkt testa det. Kanske är värt ett försök? Men hjälper det inte sådär jättemkt kanske det är onödigt?Ojsan, då var du en stor liten bebis! Men du är inte stor nu, för nu är du väldigt smal :) Jag vägde 3,3 kg och var 48 cm lång, och föddes två veckor för tidigt. Men jag vet inte vad jag tror att våran bebis kommer vara. Jag vet inte hur lång eller hur mkt Erik vägde. Men sist jag var hos barnmorskan var magmåttet på 29, och då var jag i vecka 29 också. Hur långa, och hur mkt har Kevin och Pixie vägt?Kramar

Jennie » 2010-12-20 | 09:59:01
URL: http://mammatillvidar.blogg.se/

Godmorgon! :)

Han har varit sjuk i ungefär 2-3 veckor från och till .

Först var han förkyld med hosta , sen fick han ögoninflammation och tillbaka förkylningen med hostan & sen maginfluensa & nu förkyld igen ..Men sålänge han bara är snorig & så , så mår han ju "bra! och kan vara på dagis . Men idag får vi vara hemma eftersom han kräktes i lördagskväll & det måste gå 48 timmar innan han får komma tillbaka till dagis .Usch för sjuka barn , vi har ju inte varit på sjukhus iaf , peppar peppar . Vad har han varit för sjuk då Kevin ? :(Hoppas det går bra med "sluta-äta-på-natten-kämpandet" . Vidar får fortfarande en flaska om natten ibland , fast för mig gör det inget . Vill han ha det så får han det . Vi hade lite kämp med att få över han i iegen säng , men det funkade bra ändå! :)Hoppas migränen försvinner snart! Det är inte alls roligt & ha det !

Emma » 2010-12-20 | 10:08:22
URL: http://familjenperssonss.blogg.se/

Allt bra med oss. själv då? Kram

Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3 » 2010-12-20 | 11:00:06
URL: http://mammah.webblogg.se/

Svar;

Haha precis :) Och plus att det går inte att få vällning genom en liten till honom, han vill ha allting fort (tur att han itne får ont i magen av det) dvs han har noll tålamod xD haha..

Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3 » 2010-12-20 | 11:05:44
URL: http://mammah.webblogg.se/

Svar:

Glömde fråga..vart köpte ni den lilla soffan ? ^^

DONKEN- 2barnsmorsa 2be » 2010-12-20 | 11:05:47
URL: http://donkens.blogg.se/

haha men tänk om de grejerna du exakt ska ha då, är slut? :o

då får du ränna runt som en skållad råtta o leta andra ställen som har kanske de grejerna. hehe! näää nu ska jag inte vara sån. när är pixie född?hmm, den funkar i firefox, filmen. testa där. :)

eller bara uppdatera.pöss!

Veronica » 2010-12-20 | 11:35:16
URL: http://attblifler.blogg.se/

Ja när vi är ute och reser så sover han i en resesäng så inga rullningsolyckor sker.Nej jag kunde inte amma för jag hade inte så mycket att erbjuda. Så fick delamma och köra på flaska. Men han växer ju vilket är huvudsaken.Hoppas ni får en bra dag, kram

Zandra - mamma till thindra ♥ » 2010-12-20 | 12:05:16
URL: http://mammaijuni.blogg.se/

Min mamma sjöng också den låten för oss när vi var små! :)Jo, hon sover hela nätterna, det är som att hon är piggare när hon somnat i sin egen säng! :) Så de ger med sig! :) Men de är så skönt när hon somnat i sin säng känns som att man kan göra så mycket hinner göra mer! :) haha! :)Det är bara bra, vi ska till En kompis idag som har en kille på som är 6 veckor yngre än Thindra så de ska bli kul att se vad dom gör när dom ligger bredvid varandra :) Själv då? :) kramar!

Emelie- mamma till två underbara flickor! » 2010-12-20 | 13:04:39
URL: http://emeliiewallin.blogg.se/

Hej gumman!

Det är bara bra med oss, lite förkylda men det verkar alla vara. Hur är det med er?:)Vi kan nog tyvärr inte komma på K's kalas:( Just nyår är helt fullspäckad för oss. Men vi kanske kan ses någon dag efter allt jul och nyårsfirande och fika lite då?:)

Kramar

Sanna - Gravid i v.30 » 2010-12-20 | 13:05:09
URL: http://saaanna.blogg.se/

sv: Så är det såklart. Vi får se hur våra små kommer att vara. Det skulle ju inte skada med en lätt bebis haha, men man är ju såklart beredd på att det kommer vara otroligt tufft!Magen mår bra, Lillan bökar runt där inne förfullt. Hur mår du och bebis? :) Hoppas ni mår bra!Kram!

Emily » 2010-12-20 | 14:09:20
URL: http://agressia.blogg.se/

Skönt o höra att de går lite bättre iallafall!

Jaa, jag är så stolt! Joel är också "lätt" eller vad man ska säga som Kevin var! Får hoppas nästa bebis blir likadan! :P Växer o knakar det mycket i magen nu?

Jessica gravid & mamma till Paulineh. » 2010-12-20 | 14:33:06
URL: http://jessie0202.blogg.se/

Jag vet faktiskt inte, det var inte som magknip utan snäppet värre. Idag tror jag to.m att slemmisen gick tyvärr. :/Kram

veronica » 2010-12-20 | 16:48:49
URL: http://taggaidiot.blogg.se/

Klarrt jag kom upp ;D

det var kul och träffa dig och sötnosen! :d pussar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback