Gäsp.


Ibland duger han ändå :)
så himla goa mina älsklingar ! , ibland duger pappa sej, annars är hon helt hysterisk så fort jag går i ett annat rum.
nåväl, mellandagsrean var väl ingen höjdare tyckte jag, kändes inte som rea på vissa plagg och hitta knappt något till dessa kidz, by the way. eftersom jag bestämt mig nu för att total vägra ute mat så levde jag på ett äpple och läsk dom timmarna och tog en rigäl middag som babe lagade till när jag kom hem istället. =)
gaddningen har kliat på bra idag och nu faller ögonen snart, damen har svårt att somna och komma till ro just nu hon har kommit in i en sådan vägra välling period igen, fasiken !!
Ersättning är det enda om vill ha ur flaskan nu I g e n .. jaja, hon får iaf inget mål på natten nu =)
sen är hennes 5:e tand på g upp så hon matstrejkar på ganska bra och kevin har gott från att inte äta alls till att äta heeeelaaa tiden då menar jag konstant ! och dricka konstant, så han börjar få utåt putad mage igen hihi.
nä nu ska jag slurka i mig mjölk och oboy . mjammii och sova !
Jenny » 2010-12-27 | 21:05:50
URL: http://jennyygutemyr.blogg.se/

aa mellandagsrean sög verkligen kom hem med lite smink och andra hudvårdsprodukter. Men kläder fanns ju inget så himla tråkigt :'(

Cissi » 2010-12-27 | 22:12:06
URL: http://cotac.blogg.se/

Det är typ omöjligt att gå på stan nu när de är rea.. Oork:P

Mikaela - gravid i vecka 33 » 2010-12-27 | 22:30:54
URL: http://mikaelalindebrand.blogg.se/

Absolut! Man måste titta i alla vrån för att hitta det där som man både behöver, och känner att man kan ha lite längre :) Vi har inte så många kläder i varken storlek 56 eller 62, men vi kanske får en massa när Bebis väl har kommit :)Det är inte kul att alla inte kan vara glada över julen, men det är inte alltid man vet vad det beror på, och sedan finns de juh de som lyckas vara sjuka över jul också :/Jag och Erik har sagt att vi nästa jul får fira julafton tex hos min familj, och sedan juldagen hos han familj, och året efter tvärtom. Och det är juh för att vi båda vill fira med våra familjer, samtidigt som vi inte vill sitta i en bil på julafton eller dela av den dagen eftersom den brukar gå så fort. Och då kommer jag juh från och med nu, eller nästa år inte fira julafton med min familj varje år. Och då blir det juh lite som en "sista jul", om du förstår hur jag tänker (A) ?Kramar

Hannele - mamma till 2 pojkar » 2010-12-28 | 00:32:30
URL: http://mammah.webblogg.se/

Svar:

TACK! Äntligen äre någon mer som förstår mig!Kraaam

Jennie » 2010-12-28 | 08:24:59
URL: http://mammatillvidar.blogg.se/

Hus hade vi tänkt , vi får hoppas det löser sig iaf . Det kanske blir lite mildare , man kan ju hoppas iaf ..Ja klappar blev det minsann , det är roligt ! ;)

Veronica » 2010-12-28 | 08:32:25
URL: http://attblifler.blogg.se/

Ser mysigt ut :)Vi hade en jättebra jul :) Ingen stress, SÅ skönt!Vi får se, kanske köper vi bordet. Förmodligen inte :P Kramis

Melissa - Vincents Mamma&Gravid » 2010-12-28 | 08:56:49
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com

nej tyvärr inte än vi får inte plats me den sängen nu när vi bara har en 2a så vi hoppas verkligen vi hinner flytta te större innan bebisen tittar ut ;)

Therese » 2010-12-28 | 21:10:47
URL: http://strandbergaren.blogg.se/

Vilka goingar :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback