Hej mitt vinterland :)

Möttes av den bedårande snön imorse, Wiie roppa kevin och ville ut i snön och det fick han efter frukosten, gud vad han latjade och la sig i snön , rulla runt och allt möjligt. Men det hade dock varit mycket roligare om det inte varit snö storm, det var i princip bara besvärligt så vi var bara ute en timme drygt.
Nu leker barnen med varandra, så söött !! står och lagar pasta till mig och kevvan men han var så hungrig efter allt lekande så han fick en macka så länge, igår käkade vi Spagetti bolognäs så det vart kvar tills idag. :)
ska ta och stryka tvetten medans barnen kikar på barnprogram efter lurren. äntligen helg !
Nu längtar vi till jul, men va fan är jag så stressad till kevin kalas för , 2 månader kvar, men det är väl för att julafton är 1 vecka innan hans födelsedag och det ska bakas och köpas in grejer till kalaset, fixa och dona till lekarna osv osv.

Fröken M » 2010-10-22 | 14:55:11
URL: http://frokenmela.se

Gud va härligt det ser ut :) här strålar solen idag och snö känns väldigt långt borta ! Ett annat tips till kalaset är att sätta marsmallows på pinnar och dekorera dem med shoklad... det brukar vara uppskattat bland barn :)

kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback