Touch my soul.

Godkväll, vilken dag med underbara Victoria&Saga . <3
Natten var väl sådär hon vaknade 2 gånger och skulle käka, sen låg jag och funderade på vart tusan jag gjort av min amning? :/ från att amma varje timme till att amma morgon och ibland kväll.
kanske är det för att hon får Mat och Dricka på dagarna , hm jadu..
hur som haver åkte vi till farsta och mötte vivvi och lilla saga , käkade på VIDRIGASTE donken, Saga blev "slagen" eller rättare sagt satt en jävla turkunge och drog av henne håret så hon dels fick en skallig fläck och en råsvullnad i hårbotten och stod och vrålade så tårarna bara sprutade och chippade efter luft och så var vi där igen där MAMMAN INTE SA ETT LJUD TILL UNGEN ! så både jag och victoria reagerade !! + att hon flinade när hon bad om ursäkt till victoria, idiot!! återigen Dålig jävla uppfostran ! hoppas att sagas hårbotten inte får inflammation nu, stryper fanskapet som gjorde illa henne jävla PACK ÅSNOR ! fan så förbannad jag blir på såna som inte gör rätt för sig här i sverige ! våran lilla saga, lilla hjärtat fick så ont :'( jag har kort stubin för såna idiotförklarade människor , just deal with it !! jag ställer mig rakt upp och ner och vrålar ut oavsätt om det är riktigt grova ord till dom, spelar ingent  roll vart jag är, här säger jag exakt vad jag tycker och tänker !! sånt där går fet bort ..
för övrigt har vi haft en bra dag :) köpte två rosa maracas till tussan och en ny bitring för hennes råkade vi som sagt koka så det förstördes. sen vart det stress för att bussarna krånglade och snonen skulle hämtas på dagis men babe ringde dom och förklarade och det var lugnt så han hämtade han istället :)
sen bjöds det på hemmajord lasang och efterätt pankakor med sylt och grädde, snacka att bebisen fick svulla på sig =) på tal om bebisen så hicka den för första gången igår. alltid lika härligt :)


Melissa - Vincents Mamma&Gravid » 2010-10-28 | 20:08:47
URL: http://ooomelissaooo.blogg.se/

va ere för jävla pack som inte har koll på sina ungar

Jane » 2010-10-28 | 21:05:55
URL: http://www.janejohansson.se/

Svar: Ja, Benjamin är ett jättefint namn! :)

Våran lillfis blev två månader gammal igår. :)

Kram!

Emelie - Mamma till Malte♥ » 2010-10-28 | 21:18:24
URL: http://eeeileme.blogg.se/

sv. Ja han sover länge på morgonen. Han sover oftast från 23 tiden ger jag han sista målet, då brukar han sova till mellan 7-10 oftast. Ibland vaknar han och vill ha tutten och somnar om lika fort.. Jätteskönt! Han harv arit så enda sedans han kom.. Men det kan ju vända :)



Japp, ska bli jättekul med dopet! :) hoppas det blir bra.

Kram

Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3 » 2010-10-28 | 21:50:36
URL: http://mammah.webblogg.se/

Svar:

Det var en sån där "tjejkväll" så allting var ju typ öppet och man fick massvisa rabatt och grejer ^^



Ah..ja Kevin är helt underbar här hemma mot mig (finns dagar som han är på sånt där humör att vi inte lyssnar men det är inte ofta) sen när J är hemma så blir han helt omöjlig och vill inte lyssna på något o.O



Ang om ditt inlägg..

Usch! Dumt att dom åker hem, sorry för det men är så förbannad trött på såna där snorungar som har noll respekt.

HAde såna där turkungar på våran fördetta gata som stod och gapade mot folk att jävla svenneblattar, jävla horor, kom hit så ska jag skicka min familj på dig och gudarna vet vad och doim var ju liksom typ 7-10 år? och föräldrarna brydde sig inte skit och lät ungarna ränna halva nätterna men fick höra efteråt att dom fick klagomål på det HAHAHA xD

Jessica Nellie & Oliwer+s Mamma » 2010-10-28 | 22:29:28
URL: http://shiiitonge.blogg.se/

stackars saga!



sv: Zara finns lite runtom i stan :)

emily » 2010-10-28 | 23:02:49
URL: http://agressia.blogg.se/

Ja, jag köpte dem på Maxi :)

Eller här i Norrköping heter det "maxi huset" och det är ett köpcenter med H&M Och massa barnaffärer, sen finns det Willys o lite allt möjligt! :D



Jaa, alltså du anar inte hur lättad jag känner mig, Ammar ingenting på dagarna längre. Men nu är mitt problem hur jag ska göra på nätterna.. Jag har gett han tutten men han bara biter mig hela tiden så jag får komma på nått sätt på nätterna. Försöker ge han gröt så han är tung i magen och inte vaknar lika ofta.. Får se hur det går! ;) Krams

Veronica » 2010-10-28 | 23:20:56
URL: http://attblifler.blogg.se/

Jasså, vem är det du inte kommer överens med då?

Sånt är ju tråkigt :(



Åh vad mysigt med hicka :)



Hoppas ni får en bra helg!



Kram

EMILY » 2010-10-28 | 23:27:05
URL: http://agressia.blogg.se/

asså jag skulle bli GALEN om nån gjorde så mot min son. Jag skulle fan ha skällt på barnet också så de fattar att man inte gör så.. Vilket jävla folk de finns!

Sara - Alicias & Manfreds mamma » 2010-10-29 | 07:25:59
URL: http://saralovdahl.blogg.se/

Ja manfred vaknar mellan 4-6 på morgonen. Så bara att kliva upp, dina barn då?

sara - mamma till wilda » 2010-10-29 | 07:58:51
URL: http://saratilling.devote.se

Första gången är alltid mysigt. Sen blir det mest jobbigt hahahaa

sara - mamma till wilda » 2010-10-30 | 08:26:15
URL: http://saratilling.devote.se

Jag svarade på en av dina kommentarer ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback