Glad alla hjärtans dag.Vår nya pärla som kommer inom 2 veckor =) känns väldigt bra! sälja våran avlånga syskonvagn hehe kommer iofs sakna den lite men det är inte hela världen =) den är som ny ändå.
Denna dag kommer jag spendera själv med mina barn och min mamma eftersom gubben åkte in för operation imorse och spenderar sin bland vita väggar och en obekväm säng så ska nog inte klaga men hade velat mysa med han ändå :( får ta igen det imorgon.
Damen är nybadad och jag har svin ont under näsan efter allt snytande, grabben latjar och har sig med mormor hehe får ju inte bära eller anstänga magen för henne så får passa på att ta det lugnt =)
har ändå ingen energi pga förkylningen satt.. Hoppas ni andra får en mysig alla hjärtans dag!
Charlotte - Mamma till Nikita » 2011-02-14 | 22:23:28
URL: http://charlottegaines.blogg.se/

Tänk att jag precis såg den vagnen på blocket och tänkte direkt den där va ju faktiskt väldigt snygg för en syskonvagn! Haha :)Skönt att barna har en så snäll mormor som kommer och hjälper till! :)

Krya på er nu!!

Kramar

Sandra- Mamma till Vilicia och Isabelle » 2011-02-15 | 09:42:04
URL: http://karlekovervinnerallt.blogg.se/

Aha ok . vad skönt att ni får ha allt under kontroll denna gången då =) kommer inte riktigt ihåg hu pixies f´örlossning gick till, gick det snabbt ?kram

Melissa - Vincents Mamma&Gravid » 2011-02-15 | 09:46:10
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com

vi tycker det är onödigt varken jag eller marcus är troende och att gå i kyrkan och lyssna på massa tjöt av en präst samt lova att man ska göra ditt och datt enligt en tro det känns bara fel .. för prästen tar de ju på allvar även fast inte vi andra kanske gör det

Emma » 2011-02-15 | 09:51:21
URL: http://familjenperssonss.blogg.se/

Ja det tror ja med :) Denna på bild ni ska sälja eller? :) Kram

Emma » 2011-02-15 | 18:29:56
URL: http://familjenperssonss.blogg.se/

Jaha okej fin den var :) Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback