Godmorgon.

Så skönt att ha fått lite bättre sömn inatt en att vara vaken ständigt på natten, känns great är så tacksam!
igår var vi tvungna att åka in till barnakuten igen på södesjukhuset för vi misstänkte att rs-viruset gott ner i hennes lungor och det stämde ju tyvärr men var inte så allvarligt att hon behövde special vård, jag fick lite råd för vad jag skulle göra, det låg släm som rullade runt i hennes lungor och fick därmed ventolin som ska hjälpa bättre en bricanyl, minns dessa mediciner i början när kevin fick testa på dom för hans astma.
så inatt sov hon faktiskt ganska mycket bättre en tidigare tror det var skönt för henne också hon som ätit så dåligt dessa dagar och sovit som en kratta, hon har själv verkat sluta med natt målet ( dock inte inatt ) men det var för att hon inte åt det vid 9 som hon brukar.
när hon vaknade imorse satte hon sig upp i sängen och börja banka med nappen på gallret haha.
Kevins astma är dock sämre, hostade på bra inatt så han sover nu när vi andra är vakna stackarn :( kanske inte är så roligt bloggande nu men vad fan gör man när man tvingas vara inne nästan hela tiden..

Mikaela - gravid i vecka 38 » 2011-02-02 | 08:56:52
URL: http://mikaelalindebrand.blogg.se/

Idag är det exakt 19 dagar kvar, plus / minus :) Så det känns lite spännande samtidigt som nervositeten kommer. Igår kväll fick jag lite ont i korsryggen som suttit i under natten, och sitter i än, och jag har bortdomnade höfter som går ner i benen .. eller i allal fall lite :)Men så himla skönt! :) Hoppas det löser sig på absolut bästa sätt när du träffar läkaren så du slippe vara jättenervös och rädd nu innan det sätter igång :) Och hoppas även att Pixie blivit bättre till nästa vecka. Jobbigt att vara så liten, och ha ett virus som vägrar släppa och lämna kroppen :(Kramar

Charlotte - Mamma till Nikita » 2011-02-02 | 09:41:18
URL: http://charlottegaines.blogg.se/

Neeej, men stackars lilla lilla liten :( Fy så hemskt de måste va o se sitt barn så :( Hur klarar ditt mammahjärta alla sjukdomar medbåde kevin och pixie? Helt otroligt så stsrk du är!Jo de rullar väl på, vi försöker sluta amma, har försökt i 2 veckor nu och hon får inget alls på dagen, skitförbannad för de är hon, men på kvällen och natten får hon fortfarande, men ska snart avvänja henne från de också. Men hon dri ker iaf fortfarande liite välling, typ 20-30 ml åt gången :)Hur gammal va kevin när han börja gå? :)

Kramar!

Elly- mamma till Leon » 2011-02-02 | 11:19:31
URL: http://gravidnu.blogg.se/

ja fy, de är så jobbigt o synd om dem när dem är sjuka :(

kram

Miia mamma till My » 2011-02-02 | 13:10:49
URL: http://vinterdotterochsommarmamma.blogspot.com

Usch hoppas hon blir frisk snart. så ni kan ut o leka i snön o ha kul :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback