hej där.

i morse slog lilla sessan upp sina vackra blå vid 04:30, piggelin liten tjej på morgonen.
nu är det väl kevins tur att bli lite suuk :( , dagis ringde igår runt 13 tiden och sa att han hade 39 i temp och tungt med andningen så det var bara att bege sig och hämta honom, dock märktes det inte att han hade feber då han var sin riktiga trots och allert som bara fan ändå bara det att ögonlocken hängde lite.
Nettan kom förbi med kina middag, Smarrigt som fasiken =) och jennie var här en stund och käkade lunch med oss och drack latte . myspys! trevligt med lite sällskap faktiskt.
inatt när äntligen damen sov bra efter sitt sista kvällsmål vid 10 halv 11 igår kväll så var det kevvs som höll på att böka, grät och gnällde och hosta igenom hela natten så han knappt kan andas sen drömde han om någon mimmi .
hans nya ord är Pippa , så han sprang runt här igår och sa Pippa pippa haha jäkla tokstolle! ;D
Nu sitter damen och ser på barnprogram och grabben sover fortfarande, jag ska ta mig en stor latte och sen när jag får tid svara på alla kommentarer och sådär. gumman bajsar just nu så hon grymtar som en gris, dax för blöjbyte!

Melissa - Vincents Mamma&Gravid » 2011-02-04 | 07:09:36
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com

säger han pippa till just va de är eller är de hans ord för nått annat? =) så jäkla sött iaf å roligt hahaMelissa - Vincents Mamma&Gravid » 2011-02-04 | 10:51:07
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com

haha då vet man va ni snackar om där hemma ;)

du får göra det receptet te han da hihi

Veronica, mamma till Nim » 2011-02-07 | 15:23:53
URL: http://attblifler.blogg.se/

Vem lär han sådana ord då? =D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback