Krubb snart :)

Passar på nu när damen hasar runt på rump stumpen och röjer överallt.
precis varit och handlat nödvändigheter som vi verkligen verkligen behövde faktiskt bonade ner henne så gott som i vagnen och tog en snabb tur.
nu sitter jag och letar bland alla 1000 + vackra bilder på barnen som ska fästas på kroppen snarast, som alla vet måste portrett vara perfekt skissade och det blir till att göra om och om och om igen för polarn som ska gadda dom på mig så han får tid på sig :)
planerade in en kryssning med mina föräldrar och gubben och barnen till finland för att hälsa på lilla mormor 1 vecka innan jag ska föda, no shit! hur vågar jag, snabbt svarat jag är galen. =)

Sara - Alicias & Manfreds mamma » 2011-02-02 | 18:23:03
URL: http://saralovdahl.blogg.se/

Ja han har ätit sedan han var ca 6 månader själv :)

Ja han fick bara en liten bit men anade att den skulle in i munnen ;)

Hur är du med godis?

kram

emily » 2011-02-03 | 11:13:14
URL: http://agressia.blogg.se/

Oj! Gick det så snabbt? Jaa, jag är jätte rädd för smärtan! Men det som skrämmer mig mest är att jag inte ska fatta när det är på G för jag hade öppnat mig 5 cm men jag hade så ont sen jag var i 6e månaden så jag hade värkar varje dag så jag fattade ju inte att det var dags när det väl var dags, det var jättejobbigt.. :( Men jag hoppas de blir bättrre nästa gång men det finns typ som grupper man kan gå i om man är rädd för förlossning, går du i sån? Måste bara säga att den tatueringen på bröstet är jättefin på dig! Krams

Hanna » 2011-02-03 | 17:51:05

Jag har börjat följa din blogg för inte så länge sen. Jag tycker du verar vara en stark person eftre vad jag har förstått ett tufft liv innan. Jag funderar på vad du har gjort tidigare i livet? Vad har du jobbat med? Vad har du pluggat? Vad funderar du på att göra efter mammaledigheten?

Tack för intressant läsning:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback