Nuså.

Hej hopp. inte skrivit här på några dagar, tycker egentligen det var riktigt skönt att känna ett privatliv som alla förmodligen har ibland och inte skriver på ett par dagar. =)
det är så mycket nu, sitter här på morgonkvisten precis ätit frukost och damen käkat två mackor och majskrokar, fått upp 6 tänder som gjort att hon vissa dagar totalt vägrar äta.
gubben min är påväg till operation nu på ersta ( specialister ) och jag tänker så mycket på honom och har en oros klump i magen att något ska gå fel, så min mamma kommer förbi efter jobbet och hjälper mig och får mig på bättre tankar, dels är jag super förkyld av den där rh-sprutan jag fick i rump muskeln,  och tung i kropp och huvud, näsan är igen bommad och smaklökarna borta :/ passar ju bra nu när man ska ha barnen själv 2 dagar.
grabben har blivit en jäkel på att säga nya ord dagligen känns himla underbart, och i mitten av mars blir vi igångsatta, faaaan vad vi längtar nu alltså helt galet. man har ett datum och det känns genast mycket tryggare och lugnare för oss.
väntar bara på en kallelse som ska komma i veckan när jag ska in och kolla om tappen är mogen och dom ska skruva på den, sen har vi hittat en lägenhet så vi får förhoppningsvis svar på i veckan om vi får den.
iihk mycket som händer just nu, bara skönt att umgås med min familj just nu och lägga allt annat på sidan, men idag ska grabben till dagis så det blir andra bullar =) typ back on track.

Elly- mamma till Leon » 2011-02-14 | 08:49:35
URL: http://gravidnu.blogg.se/

jag som trodde att du typ låg på förlossningen eller nått för att du inte skrivit på länge HAHA. De är ganska bra med oss, inte helt friska från förkylningen än dock :S

Varför ska du bli igångsatt? :)

kram

Stina - Mamma till Melker » 2011-02-14 | 08:56:41
URL: http://st1naa.blogg.se/

Varför ska du bli igångsatt? :O

Emma » 2011-02-14 | 10:50:38
URL: http://familjenperssonss.blogg.se/

Vilken fin mage du har :) skönt och bli igångsatt hoppas det kommer gå bra!!

i min lilla lilla värld » 2011-02-14 | 11:05:41
URL: http://saratilling.se

Åh, hoppas det går bra idag =)

Melissa - Vincents Mamma&Gravid » 2011-02-14 | 11:33:42
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com

vi har inte döpt vincent och kommer inte döpa något av våra barn heller =)

magen den växer så de knakar hihi å lillebror i magen är vild å busig precis som storebror =)

kram

Sandra- Mamma till Vilicia och Isabelle » 2011-02-14 | 20:25:39
URL: http://karlekovervinnerallt.blogg.se/

Varför får du bli igångsatt :) ?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback