Piss piss blää

alltså nu får jag sitta och knapra lergigan för mitt illamående igen, det har kommit allt oftare och halsbrännan densamma, precis som i slutet med pixie då jag kräktes varje jäkla natt dom två sista veckorna.
aptiten är åt hell och seriöst jag börjar lessna på att vilja spy :/
annars sitter jag här och vill SPY och måste snyta mig för 100234 gången idag, tror jag tagit slut på en hel toarulle på en dag faktiskt.. så näe ingen utgång idag heller för oss, men det är väl lika bra det för pixies astma blivit värre så vi fått använda oss av inhaltatorn mer en annars.
väntar nu på att dom på sjukhuset ska säga till gubben att han får komma hem som troligtvis blir till lunch, saknar honom här hemma. =( jag hade nog gjort allt i min makt för att komma ifrån sjukhuset för jag verkligen avskyr sjukhus efter att ha bott på ett sådant när jag var mindre men han tycker ibland att det är skönt med service ha ha!
igår hade min son finaste sonen redligt med egen vilja, hämtade han på dagis och säger * Kevin kom nu vi ska gå hem :) * Kevin står med armarna i kors och säger * NEJ * jag säger * jo * och han står fortfarande och säger * NEJ* och är helt bestämd på att han ska bosätta sig på dagis haha,
även hemma när jag vikt all ren tvett och lagt på sängen för att lägga in det i garderoben så hoppar han upp i sängen som han vet att han inte får göra och oftast gör han inte det men igår gjorde han det och jag vrålar lite smått * neeej tvetten kevin gå ner * och han skriker * NEJ * och sitter kvar. haha

Stina - Mamma till Melker » 2011-02-15 | 10:10:05
URL: http://st1naa.blogg.se/

Jaha, okej :) men de är ju rätt skönt att veta när det kommer att hända så att säga. Vad var det med den förra förlossningen? KRAM!

Charlotte - Mamma till Nikita » 2011-02-15 | 10:50:06
URL: http://charlottegaines.blogg.se/

Hihi vilken liten trotsunge! :)Det var ett företag på blocket och där kosta den 2200:- tror jag de va, inte alls dyrt för en ny syskonvagn!Nikitas fluffhår kommer från andrés sida, vet inte om just han har såå lockigt hår men alla i hals familj har de :) Jag älskar de!! :)

Kramar!

Charlotte - Mamma till Nikita » 2011-02-15 | 11:48:10
URL: http://charlottegaines.blogg.se/

Nej jag ljög visst, 2900 :- kosta vagnen såg jag nu :)

Kram!

Stina - Mamma till Melker » 2011-02-15 | 13:14:21
URL: http://st1naa.blogg.se/

jaha, okej. Men då är de ju skönt att veta när de ska sätta igång så är allt ordnat och så.

Elly- mamma till Leon » 2011-02-15 | 13:58:43
URL: http://gravidnu.blogg.se/

sv: ok, jag hörde att de va nått annat han hade :S

jaha okej, ja de är ju lite smartare, hoppas att det inte sätts igång innan du ska bli igångsatt då.kram

Jessica ♥ mamma till alicia ♥ » 2011-02-15 | 21:48:14
URL: http://lovelyeverafter.blogg.se/

SV: Hm, okej. Så om vi skriver mitt efternamn på pappert vi ska skicka in så får hon hans efternamn också ändå eller? :oJa det är jätteskönt, men dom 2 senaste nätterna har hon börjat skrika. Får hon inte sova på mitt bröst så blir hon jättekinkig.. Och egentligen vill jag inte ha henne där för när man vaknar sen så är hon sjukt varm på den sidan hon ligger på. Men man vet ju inte vad man ska ta sig till eftersom hon inte slutar skrika annars. Kanske komiskt också att hon tajmar det så perfekt när vi ska sova och på dagen så kan hon sova var som helst och är knappt vaken.Usch då, får hoppas du kryar på dig!

Kramar

i min lilla lilla värld » 2011-02-16 | 07:56:47
URL: http://saratilling.se

Åh, stackare där. Hoppas illamåendet ger med sig..Jag tror faktiskt det blir en liten pojke hihihiVet ni könet?

Anonym » 2011-02-16 | 13:43:27

tvÄtt stavas de :)

Mikaela - mamma till Viktor <3 » 2011-02-16 | 19:35:45
URL: http://mikaelalindebrand.blogg.se/

Tack så jättemkt, sötnos! :)Ja, jag läste att hon hade det. Vad tråkigt! : Och vilken trög läkare ni hade först! Har ni stämt honom, eller ska ni skita i det?Kramar

DONKEN-Vince & Isas Morsa » 2011-02-17 | 17:06:49
URL: http://donkens.blogg.se/

de kan vara bestämda, de små liven! håhå jaja, jag bävar inför den dagen vincent lär sig ordet NEJ.. då lär han ju säga det jäääämt.

hehe... jaja, den dagen den sorgen. Än så länge gör han som han vill och skiter i allt, ändå. utan att säga nej själv. meeen men. pöss!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback