9 månader idag prinsessan <33 Månader kvar tills hon blir 1 år och 3 månader kvar tills hon blir storasyster.
Underbara barn, tiden går så snabbt, nya framsteg varje dag.
4 tänder och 5:e påväg, oftast alltid glad om hon inte är övertrött eller tänderna som spökar.
nu börjar även hon acceptera nya ansikten fast ibland kan det bli väldigt läskigt och då vill hon inte vara med men annars är hon så glad mot andra :)
Hon fortsätter med sin tid på kvällen 18:00 sover hon för natten som hon alltid gjort det är som att hon är inställd på att somna då, sover även 2 gånger på dagen och äter frukost ( 1 macka , dricka, gröt och yoghurt ) Lunch , Mellis, middag + kvällsgröt sedan välling.
hon är så duktig i att äta det hon tycker om, även fast det är få maträtter som hon gillar så slukar hon det med god aptit. :)
Hon har även börjat blåsa pruttljud på oss haha, talet utvecklas hela tiden, tycker hon är jätte duktig på att prata faktiskt !
Hon börjar bli så stor nu fast ändå mammas bebis , fast hon äter på nätterna så sover hon ändå rätt så bra, ah jag är stolt mamma till henne och kevin, världens bästa barn!
det finns så mycket som hon kan nu så det knappt går att skriva ner allting för då skulle jag glömma några saker hon växer otroligt fort mammas pärla. <3

Fick en fråga om kevin
Han får bara ha napp när han sover och vi kan inte pott-träna honom nu för dom gör inte det på hans dagis däremot vet han vad toa är för något och bajs och kiss så vi ska succesivt börja träna honom vid toan när han är hemma. :)


vi flyttar även om 3 månader, känns faktiskt lite skönt men även lite tråkigt.
Linda Olsson » 2011-01-09 | 11:27:53
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/

Grattis till sessan! :DKramar

jenny » 2011-01-09 | 14:05:15
URL: http://jennyygutemyr.blogg.se/

Grattis prinsessan :-D

Therese » 2011-01-11 | 22:56:42
URL: http://strandbergaren.blogg.se/

mycket som händer om 3 månader då :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback