Keep going.

Lagt ut ännu ett tradera fynd. Klicka här.
igår var jag hos läkaren och fick både bra och dåliga nyheter om mina njurar,
det bästa är väl att dom håller sådan koll nu på mig och tänker flytta över mig till specialist mödravården.
ser bara positivt med det eftersom njurarna är kroppens motor, får se nu om jag får äta medicin igen.
efter träffen var jag tvungen att lämna enormt många prover och sen åt vi lunch och kom precis på pricken till att kevin skulle hämtas. :)
idag har syskonen och jag latjat här hemma sånt jädrans bus väder så det är sjukt, vi gick bara en sväng till affären men bara det var kämpigt, blåsten rakt i fejjan, gubben hade jour och har även det ända tills söndag så även nästa månad klingar det fint i plånkan. =)
Har blivit så jädrans röksugen igen, not good! tog en cigg som ledde till 2 sen sa jag stopp detta funkar inte jag vill inte vill inte, men den första var för att lugna mina nerver efter en jobbig sits, hittills har jag hållt igen och jag vill gärna fortsätta, pusch pusch .. detta ska funka , inte börja röka igen!
Jenny » 2011-01-06 | 19:24:16
URL: http://jennyygutemyr.blogg.se/

De kommer gå bra :-) Med rökningen alltså du kommer lyckas :D

Veronica, mamma till Nim » 2011-01-06 | 21:54:28
URL: http://attblifler.blogg.se/

Jo men Nim har inte många fler, sju styck. 4 uppe och tre nere :)Fin bild på dig :)Kramis

Mikaela - gravid i vecka 34 » 2011-01-06 | 22:02:51
URL: http://mikaelalindebrand.blogg.se/

Ja, jag kan tänka mig att det for tankar om att den lilla kunde titta ut tidigare då :) Jag är glad för att den fixerat sig samtidigt som jag tycker det trycker på revben och på ömma ställen i magen mer och det är obehagligt. Men det är juh egentligen bara positivt :)Men som du säger blir rörligheten inte lika bra när man har ett huvud så långt mer i bäckenet som "pressar" ut. Men som tur är har jag inte ont eller förvärkar än, det enda jag känner är trycket mot höfterna mer eller mindre varje dag, ibland bara kvällstid. Men att det hugger nertill har jag känt, och det är inte alls skönt :( Nästan obehagligt att kissa pga det. Varför känner man det :P ?Jaha, men det är juh jättebra att läkaren ska titta på dig så det inte händer någonting, eller är någonting som inte är bra! Och det är juh som tur är snart måndag, så vi får hoppas du inte får så mt förvärkar, eller krramper innan dess :)Kramar

Emily » 2011-01-06 | 23:03:51
URL: http://agressia.blogg.se/

´Visst är de svårt o hålla upp med rökningen, jag böejade igen för jag var så stressad men jag ångrar mig, men du är duktig som håller igen. PUSCHAR DIG LITE NU!! KOM IGEN!! ;)

Duktiga du! Förresten vad jobbar din man med? Krams

Jessica ♥ gravid vecka 36 » 2011-01-06 | 23:44:04
URL: http://lovelyeverafter.blogg.se/

SV: Ja man kan ju hoppas! Har inga direkt förvärkar längre, bara vanliga sammandragningar som inte känns mer än att magen blir hård. Åh, jag kommer säkerligen gå över tiden. Har ändå en månad kvar till BF och är redan super otålig! Hur ska detta sluta :P

Kramar

sara - mamma till wilda » 2011-01-07 | 07:27:28
URL: http://saratilling.devote.se

Tradera is da shit hahaha


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback