keep.

Natten till idag har varit katastråf! kl 00 fick hon för sig att vakna hur pigg som helst ingen som helst täcken på att vilja sova och bara bråkade med mig i 2 timmar tills hon somnade, hon vaknade ständigt av sin hosta som sliter ut hennes lungor, tycker så synd om na.
om 15 min ska det ringas till vårdcentralen och receptförnya bricanylen och kolla om dom ska checka av så det inte gott över till hennes lungor, attans att hon inte blir frisk någon gång. :(
nu är hon inbonad i vagnen och förhoppningsvis somnar hon nu innan vi ska till dagis för att lämna grabben, måste även tyvärr ner till centrum för att posta ett paket en vunnit.
oh vad jag är trött , när vi kommer hem blir det att pimpla latte och bli pigg förhoppningsvis. :/ Kevin kan mer eller mindre klä på sig själv, så det ska han få göra nu faktiskt =) övning ger färdighet.
Melissa - Vincents Mamma&Gravid » 2011-01-31 | 09:08:55
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com

ja de va riktigt skönt tyckte de räckte me den gången han hade de när han va liten..men de är väl lite som att välja mellan pest eller kolera nu fick han 2 andra baciller istället :p

Elly- mamma till Leon » 2011-01-31 | 10:14:46
URL: http://gravidnu.blogg.se/

sv: det går jättebra faktiskt :) De senaste kvällarna har han somnat ganska tidigt och sovit hela nätterna, bara vaknat för nappen och lite vatten, sen sover han till 6 o då ammar jag lite sen somnar han om till 8-9 :)

kram

Mikaela - gravid i vecka 37 » 2011-01-31 | 13:11:53
URL: http://mikaelalindebrand.blogg.se/

Ja, det är jobbigt med döden, och seciellt när det gäller djur för de blir sjuka så fort - det bra slår om! Men det är för att djur är så envisa och sega, sa i alla fall vetrinären.Jasså? Men då förstår jag att du är rädd inför den här förlossningen, stackare :( Går du på Aurorasamtal då?Kramar

Charlotte - Mamma till Nikita » 2011-01-31 | 22:56:06
URL: http://charlottegaines.blogg.se/

Men stackars lilla stumpan då :( Fy så hemskt! Och stackars dig som inte får sova! Hoppas verkigen inte de kommit till hennes lungor utan hon blir frisk lika fort som hon blev sjuk, :(En riktigt duktig kille du har :)

Kramar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback