Saker faller på plats,

Kom precis hem från pixies astma läkare och fick konstaterat att det var va
nlig astma hon hade och ingen förkylningsastma som är mer vanligt att små barn får, Givetvis skulle hon råka ut för detta eftersom det ligger i släkten också, nu ska vi försöka hålla henne undan från starka dofter, ha det för varmt, för fuktigt osv så det blir verkligen att hålla det clean och tänka på att inte ha perfym närheten av henne eller liknande stackare.
Jag berättade att hon reagerat på massor av saker när det gäller hostan och andningen att hon blivit riktigt irriterad i luftvägarna i vissa situationer, läkaren som jag tyckte var GULD lyssnade , klämde på magen och tröck mot bröstet och lyssnade på ryggen och allt sådant.
När jag sedan frågade vad det fanns för alternativ för astman i sån inhalator men hon berättade även att när dom är såhär små så brukar dom bara ge pulmecort som är den starkaste dom får ge ut i den åldern annars hade hon fått singular som kevin har som är den smartaste astma medicin tillsammans med dessa inhalationerna, med tanke på att hon ligger på den högsta dosen av pulmecort som dom får ge så kunde hon inte höja heller.
men fick ett akut nummer så skulle hon sluta andas eller liknande igen så skulle vi ringa dit och komma in så hon fick inhalera där. så det kändes skönt att slippa åka till akuten om hon får andnings stopp.

Sen får vi nycklarna idag till lägenheten som sagt men gubben är den som först får åka dit och kolla, jag drar dit imorgon och kikar =) längtar tills lördag nu.
sen ska vi runt den 23 :e åka in på första undersökningen på specialist mödravården där dom skruvar på livmodertappen sen kommer dom bedömma om jag blir igångsatt tidigare en 25:e :)
allting börjar falla på plats. känns underbart!

Mikaela - mamma till Viktor <3 » 2011-03-09 | 21:48:33
URL: http://mikaelalindebrand.blogg.se/

Jag kan inte förstå hur rädd du är! Men jag ska absolut hålla mina tummar :) Och visst är det tråkigt om det skulle hända något nu när du ska bli igångsatt, men din rädsla kanske minskar lite när du vet att du ska bli det och då är det juh bara ett stort plus! Men vad är det värsta med snitt om du skulle behöva göra det?Jag ger Viktor Sempersdroppar varje morgon, och Miniform vid varje måltid, och det verkar vara okey för tillfället. Vi började med Miniform måndag eftermiddag så det är svårt att säga. Men det känns bättre med hans mage måste jag säga :)Kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback