Slitage.

igår skedde en liten olycka med kevin, halkade i badkaret och skar sig så det blödde gärnet så pappa fick linda om med både kompress och plåster och plast runt om, idag såg det mycket bättre ut så jag tvättade rent och plåstrade om, det är tur att barn har så bra läk-kött när olyckor sker.
sen storhandlade jag till pixie och jag säger då det, fan så ont det gjorde och gör fortfarande, men smärt-gränsen är nog så hög att jag inte tar smärtan på allvar så det slutar väl med att jag föder på köks golvet utan att märka det haha.
märker hur fort håret blir slitet när man är småbarnsförälder, guud, förra färgningen tog inte alls bra på håret så det blir att köpa ny färg och lägga i så man slipper se ut som den trötta slitna morsan..
det tar verkligen på håret framförallt när man tar hand om barn. :/ märkt det?

Pixie 1 månad där.

Elly- mamma till Leon » 2011-03-19 | 09:08:08
URL: http://gravidnu.blogg.se/

oh ja, förutom att Leon sliter av mitt hår så tappa jag mkt hår när jag ammade :P

kram

Melissa - Vincents Mamma&Gravid » 2011-03-19 | 15:41:42
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com

va lyckades han skära sig på stackarn? :(

tur att de gick bra och att de är bättre nu =)

Hannele - mamma till 2 prinsar » 2011-03-19 | 15:55:56
URL: http://mammah.webblogg.se/

Svar;

Tackar ^^, Vi har snart varit tillsammans i 4 år ^^

Naaajs! Ja vi tänkte låta ungarna dela rum här med så dom skulle ha ett lekrum men näe det blev ändrade planer dom får väl dela rum sen när syskon nr 3 kommer om vi inte har flyttat till hus med många rum :D haha..om det ens blir en 3.e x)Kraam!

Mikaela - mamma till Viktor <3 » 2011-03-19 | 15:56:49
URL: http://mikaelalindebrand.blogg.se/

Stackars Kevin! :( Tur att de har bra läkkött.Alltså, han har juh ont till och från så det är svårt att säga om jag tycker att de är bra. Men det är nog bättre än vad det hade varit om han inte fick dem, och det är bättre nu när han får båda än när han bara fick Sempers.

Men i början, när vi börja med ersättning så varvade vi mellan målen och tog varannan NAN och varannan Sempers. Men sedan började han kräkas mer av Sempers och då tog vi bara NAN eftersom vi har den som är förebyggande mot allergi. Och kanske var de så att han mage inte kunde ställa om sig när vi tog varannan.Kram

Martina » 2011-03-19 | 18:03:38
URL: http://martinaochinget.myshowroom.se

Sv: Det finns att köpa på internet, du får googla :)

Elly- mamma till Leon » 2011-03-19 | 19:22:00
URL: http://gravidnu.blogg.se/

haha ja jag fick sovmorgon till 9 fast jag vakna strax innan 8 o drog mig tills han vakna :D de va skönt! vakna av sig själv för emn gångs skull :)=

kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback