Vagn + lägenhet.

Inatt sov gumman som hon brukar göra, dvs hela natten och frukost på det sen somnade hon om och fyy faan vad skönt det var att äntligen ta igen sömnen hon valde att kasta bort ett par dagar.
så när grabben skickats iväg till dagis åkte jag till vår nya lägenhet och fan vad bra vi kommer trivas om jag redan trivdes när jag var där, sjukt snyggt !
imorgon packar vi allting och på lördag flyttar vi, underbart! nu blir det bara att göra flyttanmälan på bredbandet och telefonin. :) annars fick vi hem vår älskade syskonvagn idag också, men den får stå hos päronen tills vi flyttat klart men ett stort tack till dom för att dom påskyndade med att skicka iväg dom för vår skull. ska bli mysigt att få gå ut och gå med den Pixie och den nya i vagnen och grabben gå bredvid eller stå på ståbrädan :)
tjejen har precis fått lite lunch och saft och ska få en ny härlig blöja nu och jag ska som vanligt proppa i mig knäckebröd , vad tusan.. det är verkligen ett cravings ! kan käka det hur mycket som helst och ha stooort sug efter det utan någonting på är godast! så knäppt. hur kan man vara sugen på hårt bröd :/ ??
Fick en kommentar från någon liten pryl, eller var det en människa den hette iaf * hej * frågade om vi inte har något lakan i spjälsängen ( kevins gamla) nu är det så att han brukar kasta ur hela innehållet när han är i den, Pixie sover i en annan spjälsäng , den där spjälsängen ska vi tvätta rent, måla om slänga innehållet köpa nytt tills den nya bebisen kommer.

Här är iaf våran syskonvagn som vi fick hem. åhh älskar den redan <3

Charlotte - Mamma till Nikita » 2011-03-10 | 12:54:37
URL: http://charlottegaines.blogg.se/

Åh den där syskonvagnen är ju helt underbar! ) Skönt att det vörjar lösa sig för er och att du fått sova! Lycka till med flytten :)

Kram

Amy-23 & 3 barnsmamma! » 2011-03-10 | 13:16:43
URL: http://www.olimy.blogspot.com

fin vagn.. vad är det för någon??

Charlotte - Mamma till Nikita » 2011-03-10 | 15:04:21
URL: http://charlottegaines.blogg.se/

ja hon har pottan framme, har kissat på den 2 gånger och ena gången gick hon själv fram till pottan men hade då ena foten i den också när hon kissa :) Hehe.

Kram!

cassandra, mamma till josefin och lexus » 2011-03-10 | 15:38:21
URL: http://weareyoungparents.blogg.se/

tyvärr så kan man inte köp ny disk till den, de är en imac och hårddisken är i skärmen! Vi ska åka och lämna in den imorgon där vi köpte den och se för har prövat allt och inget funkar!

kram

Hannele - mamma till 2 prinsar » 2011-03-10 | 16:56:31
URL: http://mammah.webblogg.se/

Svar;

Ah okej då förstår jag. Har aldrig hört talas som att barn inte får sova i växasängar när dom har adhd...nytt man lär sig :)Ang om ditt inlägg..

Skönt att vagnen har kommit ^^,Kraaam

Nina, mamma till Hugo & tvillingarna Max & Vincent » 2011-03-10 | 19:03:26
URL: http://ninawikizz.blogg.se/

jättefin vagn! Vart köpte ni den? kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback