Fredagsmuuus

Foto: Jag
Ligger här i soffan och myser
med en kopp tee pixie har precis slukat välling och lagt sig till rätta i sängen sin efter ett riktigt vrål i 40 min, det värkte nog i munnen på henne, hon skrek av smärta non stop 40 min jag behöll som tur var mitt lugn och kämpade emot tårarna själv, gjorde allt precis allt men det var bara ett helvete för henne, det tog alltså hela 40 min från att hon fick alvedon tills den började ge effekt . jisses! varma grejer fick hon inte i sig men däremot den kalla frukt yoghurten, såklart! kallt är skönt för tandköttet, det är nog fler tändisar påväg nu.
snacka om utmattning !
hur som helst väntar jag på att idol ska börja och hoppas på att migränen lägger sig!
Kevin har varit väldigt trotsig så det var nog bara barnens dag på morgonen, men på söndag ska vi på julmarknad och kevin ska få rida ponny ! =)
vad ska ni göra i helgen?
veronica » 2010-12-03 | 20:00:05
URL: http://missfancydream.blogg.se/

sv: Jag gillar också cubus =) bara det att här där jag bor är det inte så mycket utbud tyvärr i den butiken =(

Vilken mysig bild du har tagit =) nu längtar man ännu mer till julen.

Erica » 2010-12-03 | 20:16:38
URL: http://horfiwiel.blogg.se/

Jag ska städa, baka, städa lite till, äta middag ute, träna, städa igen..ja :P

lili » 2010-12-03 | 20:54:26
URL: http://lilis.blogg.se/

Ja älskar fredagsmys :D



Kommentera i bloggen för länkning <3 :D

Fröken M » 2010-12-03 | 21:02:01
URL: http://frokenmela.se

Kanelbullen är en stor kudde ! det finns chokladbollar, dammsugare, semlor muffins och dounuts oxå så jag hoppas kunna göra en hel kuddhörna med godsaker till viggo såsmåningom. Dock kostar dom 400 kr styck så man kan inte köpa alla på en gång !!



Min förlossning med Viggo gick bra ! jag hade värkar i 8 timmar varav 6 av dem var krystvärkar. Jag fick epidural och lustgas för att jag hade så ont så jag skakade. Men efter epiduralen gick allt bra. Jag lyckades föda 4,6 kg viggo utan att bli sydd och barnmorskan skojjade om att jag var som gjord för att föda barn. Trots det är jag inte det minsta sugen på ett syskon ;)

MammaMorran » 2010-12-03 | 21:10:07
URL: http://mammamorran.blogg.se/

Här hemma är vi förkylda (eller jag iaf) så det blir lugnt och vila för min del!

Hoppas Ni får en fin helg!

Kram

MammaMorran- funderar på livet & Barn med ADHD/Autism

Jenny » 2010-12-03 | 21:11:19
URL: http://jennyygutemyr.blogg.se/

http://www.halens.se/Product/055206?sortBy=Default&sortDirection=Ascending&filter=Y29sb3I9KDEyNCwyNDI2LDIyMjgsMjY5MSwxODIsNDQ4Niw0NTE4KShSw7ZkKSZpbnZlbnRvcnk9RmFsc2U%3d&mid=105&oc=038



Där har du länken till tunikan som är köpt på Halens :D Den är ganska stor i storleken men de var bara skönt tycker jag :D Fast de ser bra ut på fast den är lite fluffig, super fint när man har en liten bebis mage under :-)

Stina - Mamma till Melker » 2010-12-03 | 21:14:14
URL: http://st1naa.blogg.se/

Ja de är sant. Hur gammal är din minsting nu?

Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3 » 2010-12-03 | 21:44:11
URL: http://mammah.webblogg.se/

Svar:

Räcker inte att tänka..utan man måste ha viljan till det och jag har både och eller hade tills nu vet jag att det äckligt :)



10 år? det var länge..men rökte du inte en cigg med P när hon låg i din mage? läste ju det på din fb förut..du åkte ju på någon kontroll för att seom allting stod rätt osv och du hade rökt har jag läst fel? :) (menar så klart inte anklaga dig för något, hoppas att du förstår det :)) men jag är lätt virrig av mig..

Elly- mamma till Leon » 2010-12-03 | 22:01:38
URL: http://gravidnu.blogg.se/

han blir 8 månader den 15e april :) han är väl typ 1.5 veckor yngre än pixie? :)



Oh ja, borde verkligen finnas fler djurvänner!

Jo jag gillar att redigera, men är inte så superbra på det tyvärr, även fast jag gått 2 kurser haha

kram

Zandra - mamma till thindra ♥ » 2010-12-03 | 22:20:26
URL: http://mammaijuni.blogg.se/

Det visste inte jag heller, men de var väl att maten var så tunt. Jo, hon sover mycket bättre på nätterna av ersättningen! :)



Livsfarligt, herregud.. Och de ska vara en bm. Åh vad arg jag hade varit om våran sagt det till oss, jag hade nog stämt henne! Men hoppas de är mycket bättre nu!! :) kramkram

I väntan på Liten - Gravid i vecka 35 » 2010-12-03 | 23:07:30
URL: http://madeleines.se

Ja, de på rumpan var nog faktiskt de jag blev mest ledsen över när jag såg - även om man kan tro att de på magen är värst. Tror det har något med att känna sig fin/sexig att göra. men men, hoppas de blir lite mindre synliga med tiden :) Kram

sara - mamma till wilda » 2010-12-04 | 07:07:58
URL: http://saratilling.devote.se

Snacka om att längta till julafton när jag ser bilden =)



Wilda har nu 74-80 beroende på märke. Växer så det knakar hahaha

Mikaela - gravid i vecka 30 » 2010-12-04 | 08:13:48
URL: http://mikaelalindebrand.blogg.se/

Jag skriver inte ut inläggen, men jag sparar de på datorn . i alla fall alla som har med graviditeten att göra :) Hih.



Men det är tråkigt när ens omgivning börjar bete sig annorlunda mot än. Bara för att man ska ha barn, och i unga år, så betyder inte det att man är en annan människa! Men det är tyvärr många som tror det :/ Och som du säger så kryllar det av unga mammor nu. En kompis till mig hade föräldramote på sin dotters dagis i veckan, och de andra föräldrarna var 30 +, och de "frös ut" henne. Jag menar, hon är juh lika mkt förälder som någon annan där inne! Herregud :/



Nej, jag tror det är som du säger. Och de flesta som jag känner som har gjort snitt har fått göra det akut, och då hinner man juh inte riktigt med i svängarna, och hinner förbereda eller tänka på vad det är som händer. Så en vaginal förlossning är juh egentligen bättre på alla sätt och vis, även när det gäller ur medicinskt tillstånd.



Men det är svårt med det där med gravidsymtom. För som du blev juh åksju, och det är inte mkt medicin som man kan ta när man är gravid. Jag blev bara illamående, och det hjälpte inte att åta innan jag gick och la mig, innan jag klev upp, eller att ha åksjukearmband. Det hjälpte bara att spy, men alla gånger kunde jag juh inte det heller. Men som du sa tidigare med migrän. Jag "lider" av det i vanliga fall, men när jag lbev gravid har jag bara haft huvudvärk lite titt som tätt. Men migränmedicin är juh annars väldigt starka tabletter :/ Det är inte alltid en dans på rosor att vara gravid ;) Haha.



Vad har du för planer för helgen :)?



Kramar

Sofie ♥ » 2010-12-04 | 09:12:15
URL: http://zirres.blogg.se/

Hejsan, var gärna med i dagens blogg! Mer info på bloggen! ;d

Sanna - Gravid i v.28 » 2010-12-04 | 10:03:23
URL: http://saaanna.blogg.se/

Sv: Jag ska rådfråga min tandläkare så får vi se vad som händer. Men har man skydd och så så kan det ju inte vara någon större fara, men man vill ju inte skada henne där inne i magen direkt. :)



Jo man har ju hört att allt kommer per automatik, så vi får väl hoppas på det också haha. Förstår bara inte HUR det ska göra det. Herregud vi ska bli föräldrar och ta hand om en liten människa. Det är så ofattbart, men samtidigt så himla underbart. :)



Ja, jag förstår de! Det kommer nog gå så bra så. :) Jag har en storesyster som är 2 år äldre och en lillasyster som är 2 år yngre. Vi tre kan umgås väldigt mycket och jag är verkligen glad över att det är så tätt mellan oss. De är mina syskon, men samtidigt så är de mina bästa vänner. Hoppas det blir likadant mellan era barn. :)



Kram!

Jessica gravid & mamma till Paulineh. » 2010-12-04 | 11:27:53
URL: http://jessie0202.blogg.se/

Hehe tack, ja det enda som skiljer i stort sett är våran ögonfärg. Hon har blåa och jag bruna. :)

Vi trodde att brunt skulle vara dominant, men icke då. Hon fick allt sin fars ögonfärg ändå.



Vad gör du en dag som denna då?



Kram.

Frida » 2010-12-04 | 19:08:37
URL: http://fridalundquist.blogg.se/

Usch stackars lilla barn :( dessa tänder!

Ja jag märkte det, tyckte chokladen var jätte god förut!



Kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback