Lilla prinsessan.

Tänkte ju skriva något om henne också, hon är verkligen inte bortglömd. långt ifrån.
hon växer på fint och jag försöker njuta av varje sekund med henne eftersom jag märkt hur fort tiden egentligen går med barn som växer, från att ligga som en ihopkrupen groda till att skratta och jollra för att sedan rulla runt och krypa m.m .. just nu har hon bara kommit till andra nivån, Skratta och jollra och är världens matvrak iiihk :D
dock är hon väldigt täppt i näsan och jag suger ut snoret på henne när hon det täpper igen ordentligt, det lindrar. :) , hennes mage kniper till och från men är så mycket bättre sen födseln och är extremt nöjd på dagarna, sover och äter på natten som en frisk liten prinsessa. :)
är så sjukt lycklig att jag har mina kidz, som faktiskt gjort min värld så mycket ljusare, att jag fått den chansen att amma henne som jag inte fick med sonen riktigt. det känns så bra!
världens goaste lilla sessa precis som prinsen vår, den kille hon drar med sig hem kommer bli genomsökt så enkelt är det, så mycket som flickor blivit utnyttjade på sistone.. nej hellre vara på den säkra sidan.
hon bajsar faktiskt med några dagars mellanrum, men jag är inte orolig längre, hon kräks aldrig. Kevin var ett riktigt kräk barn som mindre men inte hon och snart får hon 3 månaders sprutor åhh mammas raring. :( buhu kommer gråta floder där inne. hemskt! får hoppas att hon slipper febern.
nu ska vi glo tv. =) kramis tamis.

back in town.

börjar komma tillbaka till det normala efter att åkt in och ut på sachssa barnakut två dagar i rad och setat där från morgon till kväll, nä fy fan säger jag bara.
Allt började med när jag skulle ge kevin mat och han inte hade någon aptit, då kände jag att han var sjukt het både pannan och kroppen säkert 40 Grader i feber, försökte få i honom vätska och det var de ända han ville ha tills han kräktes och bara låg på golvet, ringde då vårdguiden när han började dra sig i snoppen och öronen, dem sa antingen urinvägarna eller öroninflammation, åk in med honom. visst packade allt och åkte..
faaan vad trött jag är på sjukhus och sitta längst ner i korridoren med skruttan var inte det roligaste, proverna visade inte bakterier och öronen var fina, sänkan låg på 19 så dem tog en funderare på om det var bihåleinflammation, vi skulle avvakta tills dagen där på, natten var lång och förjävlig, vaknade med 5 min mellanrum och trodde att värmen skulle steka honom för så het han var och bara gnällde och ville bara dricka.
ett vandrande lik åkte vi in till sachssa barnakut igen denna gång hade sänkan stigit sky högt till 128 och massvis med vita blodkroppar som inte var bra, han visste att det var en infektion men han visste inte vart, Urinvägarna eller skelettet , inga bakterier i urinet och då återstår skelettet men eftersom han rör sig och inte har ont när han rör sig så kunde dem nästan utesluta det och säga att det var övre lunginflammation så han fick en väldigt stark medicin som är mycket starkare en kåvepenin och ammox .. han ska ringa oss imorgon och kolla hur han är.
stackars vår lilla prins, att han alltid åker på något skit, så motaglig för allt, men vi kan ju inte stänga in honom, hans svaga immunförsvar, hur tusan bygger man upp det? :(

själv var jag helt slut igår, orkade knappt ta gumman men kämpade till det, åt ingenting .. nu idag har jag märkt att jag själv åkt på hals infektion med sån där häng huvudvärk, fy tusan! ringa vårdcentralen imorgon, man ska inte gymma när man är förkyld, men jag gjorde det iaf och har mig själv att skylla, tur att raringen tog sin semester vecka och sparade två dagar till dopet, man blir verkligen orkeslös, svag, ömmar i hela kroppen, ähh jobbigt .. nu sitter jag och dricker tee för att producera mer mjölk till skruttan och ätit som en tok med tanke på att mjölken kan sina fort vill jag verkligen inte vara med om!
vart så otroligt orolig igång så jag satte mig tvär på golvet och stor skjöt .. så otroligt tungt, men nu börjar den bli tjockare och rinna mer förhoppningsvis, igår skrek hon bara och idag är hon nöjd och belåten, ska väga henne imorgon igen och se om min mjölk gör någon nytta, får komma ihåg att hon vägde 5500 kg igår. =)

ja, ibland kan man faktiskt inte hålla bloggen uppdaterad, iaf inte när man är morsa! bara gilla läget liksom hur mycket de en kliar i fingrarna till och från. :) ,
sjukt nervös inför dopet och jag som försökt övetyga raringen att köpa en brudklänning till mig haha, man kan ju alltid önska att han göre. ;p så vacker klänning så jag smälter, nåväl, tillbaka till dopet, kommer inte kunna se hans mamma, kommer inte kunna hålla käft till henne och det kommer bli kaos, i kyrkan tänker jag försöka stänga av, det är trots allt dotterns dop och jag har lite respect för kyrkogård och kyrkan .. jaja vi får väl se , men hon kommer inte i närheten av min dotter Grr! kärringen är kaxig för att knappt kunna gå...

Mina underbara kidz <3 utan er skulle världen rasa samman.

Varm dag med solsken :)



Solen skiner och värmen stiger, underbar dag! det känner jag på mig. precis ätit frukost och ska ta mig en kopp Kaffe my friend, sen ska vi åka till Expert och handla ny hemtele & Extern hårddisk, jaaa, jag vet vi skulle göra det i fredags men guess what. när vi kom dit hade dem problem med eloktonik kort så dem sa att vi fick gå och hämta ut pengar istället, tony går ner till bankomaten och jag kikar runt lite och hittar ett objektiv jag tänker köpa framöver, sen kommer han och säger att bakomaten är avstängd. Crap !

nu ska jag nog slänga på mig lite make up, sen bege mig och gumman som sover i vagnen, idag ska det grillas hos mamma&pappa med härliga barn. :) dagen kommer bli maxad .

Glad midsommar !



dålig uppdatering, jag vet! men haft så mycket nu på sistone. mycket omständigheter och annat kraffs.
umgåtts med gott folk och bara varit, Gubben kom hem med tio röda rosor och jordgubbar igår och sa att han älskade mig väldigt mycket. det kändes bra att höra. :)
har massvis med bilder som jag ska lägga över på datorn, men först ska vi köpa en extern hårddisk idag nu när vi ska storhandla svänger vi förbi där, med tanke på att disken på datorn när som helst kommer krasha så känns de väldigt jobbigt om jag skulle bli av med alla fina bilder.
Barnen har badat på vår baksida i poolen och på grannen Jessica&Jonas baksida ( poolen ) jätte mysigt har det varit och varmt så man fått solsting eller näst intill, vi har bokat dop och skickat dem allra flesta inbjudningarna, många kvar.. Idag ska vi ner till midsommar stången med Victoria&Saga och våra ungar. =) sen ska vi grilla på baksidan så det är våran midsommar, ska ju bli fint väder och båda barnen är super fina :D grr !

ha en fortsatt trevlig midsommar =) Kramar från oss.

Vem är du?

Helena om Han är hemma =):
Inte så konstigt när Kevin får madrömmar när han har 2 knarkare till föräldrar.Han har ju fått massa ´knarkskador´under sin tid i din mage.Tycker sååååå synd om dina barn som måste leva i erat hem.

Hoppas socialen öppnar sina ögon snart o räddar Kevin o Pixie till ett bättre liv i renhet.

Du Wickan MÅSTE söka hjälp för din psykiska problem o ostabilitet.Dina barn mår inte bra att ha en mor som är psykiskt oblans.
Om du inte själv tar tag på sakerna så måste man tyvärr snart börja agera o ta kontakt med socialen för Kevins o Pixies välbefinnades skull.

Har hållit mig i skinnet men tyvärr börjar sista gränser närma sig o då MÅSTE jag agera,TYVÄRR


Sv : jag måste ju bara säga att det är väldigt roligt att du vet så mycket om oss som inte stämmer. =) det är verkligen smickrande det du skriver faktiskt :)
ja kevin får verkligen mardrömmar när han har två föräldrar som verkligen knarkar, inget barn får ju mardrömmar eller hur.
vi skulle aldrig peta på en drog nu när vi är föräldrar, det finns en mamma som faktiskt gör det och vi tycker det är helt sjukt att man kan sätta ens barns liv på spel, men den mamman är inte jag! vet du varför? för jag älskar mina barn, utan dem vet jag inte vad jag hade gjort.
om du inte vet det så hamnar man ofta i förlossnings depression eller ångest osv osv, det är fullt normalt och vanligt. så jag vet inte vad du får de ifrån att jag har psykiska problem och ostabilitet. men gör det agera vettja, vi har redan varit på en observation i början på kevins uppväxt just för att dem skulle se om vi var stabila och skötte oss och tog hand om honom. det gör vi en idag det är därför vi sitter här i en lägenhet med två barn och ingen alkohol eller droger, vi ska till och med vara nyktra imorgon och hur många är det egentligen?
gå till socialen och be om att få prata med en som heter Hanna Lavander, så kan du säga det du tror om oss så får vi se vad hon säger till dig. =) eftersom vi inte känner någon som heter Helena eller umgås med någon som heter så , ja då verkar det ganska wierd att du yttrar dig sådär.. du måste blandat ihop oss med någon eller så är det du som lider av psykiska problem och ostabilitet och måste dra ihop något för att du kanske är avundsjuk eller har svårt att acceptera att dem som haft det jobbigt kan vara lyckliga? ja, tänk på det.
du är precis som alla andra små troll som antingen skriver anonymt eller hittar på namn. som jag sagt innan, det är så tragiskt att erat liv kan vara så tråkiga. !

Han är hemma =)



vår lilla röjjare är hemma nu, trodde han skulle riva ned varenda pryl vi har och gnälla och skrika av trötthet men inte, han var lugn och glad så skönt.  :) , bytte plats på kudden så han ligger med huvudet mot fönstret och ser dörren, ska kolla om det funkar så han sover bättre med tanke på att han sover som en gud hos mina föräldrar?? då måste de vara den där *auran* här som han inte klarar av. :/

nu sitter jag med en stor klump i magen och vet varken ut eller in blandad med panik och ångest. vill bara fly och komma till en säkrare plats, jag känner på mig att någonting som inte ska hända kommer att hända, så fort han kommer ut kommer han trigga igång babe, eller så kommer någon han får kontakt med trigga igång honom, jag har till och med fått ont i magen av brodern till han.. nu är det någonting som inte stämmer, men vad... inbillar jag mig, är detta bara en period en dålig fas eller är det en varning som jag får, ett tecken att jag måste hålla extra koll.. de är så långt ifrån roligt!
jag säger såhär, gör han något får familjerätten reda pått hur som hur, och då får han inte träffa dem igen så enkelt är det bara, är han så korkad så är han verkligen KORKAD ! bokstavligen.. så där kan ju jag vara trygg, han borde veta det. nu kanske det inte är något eller så kanske de är de, det återstår och se..
jag är orolig och sitter och grubblar, funderar , rör om , fokuserar, drar och sliter i tankarna som kommer, dem snurrar och snurrar .. nej! stop detta ä tamefan inte bra!
om någon ens försöker så ska den allt få veta! detta är ingen lek.. 

nu håller jag på att beställa ett nytt objektiv till min kamera =) sen ska jag ta tjejen och sova en blund innan röjjarn vaknar runt 7 .. fick iaf sova till 11 imorse SÅ SKÖNT !! det uppskattas !

Äntligen ! :)

idag åkte vi och lämnade sonen hos mormor&morfar efter en latte på fika stället paus och köpte pizza som mamma bjöd på hem till dem. åh så glad han blev av att träffa mormor, man verkligen såg lyckoruset i han.
när vi skulle säga hejdå till raringen så vart det en kort kram & puss (på hans sätt) sen ville han tillbaka till mormor sötnosen. så glad att han älskar sin mormor så mycket, men vem gör inte det hon är helt klart BÄST utan tvekan, så underbar och goo mot alla så det är sjukt. låt henne leva länge skulle gå under om hon försvann.. =(
hon är min livsglöd hon också precis som mina barn, har sånt fint band med henne. <3

hämtade en fleece till kevin, en sparkdräckt till pixie, min systemkamera WIIE , lite produkter av ett företag, räkningar *buh* , två klänningar jag fått och lite till ..
sen gick vi och köpte majskolvar, vi är helt beroende av majskolvar, så jävla gott med smör till. :) har precis ätit upp en hel skål med popcorn själv och kollat på Victoria & Daniels brölopp som vi sa att vi inte skulle kolla på & att vi skiter i deras brölopp. men ändå fastnade blickarna på just den kanalen. sånt som händer haha :p
nu ska jag pilla och trixa med min bästa vän för batteriet laddat klart.
ha en fortsatt trevlig kväll.

Nattskräck. .



Min lilla gullnos har fått nattskräck här hemma. obehagligt :( de har blivit så sen de där med ringklockan hände. han blir helt förstörd när han ska sova och bara skriker och gråter tills han inte får luft .
ikväll fick både jag och tony sitta med handen på honom i över 1 timme , så fort vi gick började han gråta hysteriskt.. så kämpigt. så synd om honom. =( vet inte vad man ska göra åt det.
hoppas att de blir bättre med tiden, kanske blir de bättre efter att ha sovit hos mormor&morfar imorgon.

annars idag har jag och victoria med barnen shoppat så nu är man 2 tusen fattigare, men de kan va värt de ibland. fick med mig ganska mycket och mycket rea ute. :)
har precis myst med gubben under täcket framför *prinsessan & Grodan* med popcorn , ska strax lägga mig med tösen om man kan sova med de högljudda människorna över oss som partar loss. ;p
ska nog gymma imorgon innan vi drar till päronen, grabben & Tösen har fått lite saker av dem och min kamera ligger där iiiih längtar :D .. nää Goodnight !!

fredag :)


Snart startar en hemsida där man kan anmäla sig, om man vill boka en fotograf till bla fotta sina barn i antingen studion eller på fina platser och få dem på fina fotopapper i olika storlekar hemskickat,  bröllop , par m.m
så fort kameran och objektivet kommit. =)
barnen ska sättas in som modeller för barnkläder =)
nu ska jag ta mig en rigäl kopp kaffe och vakna till liv, sonen är ju traumatisk på nätterna nu, har en misstanke om att det kanske är tänderna igen + astman.  :( sen ska barnen göras i ordning och glida iväg för att möta victoria&saga shoppa lite , allmänt myspys.

Varm och skön dag.

med bara jag och min dottah, Victoria & hennes dottah Saga. underbart! :)
så roligt att träffa dem igen! möttes upp i centrum och tog en macka på subway, gick runt kolla lite snackade sånt där tjejer gör vettni. jag handlade ingenting men fick med mig en spets hatt till gumman, *glömde bort att hon hade den på huvudet* och råka gå ut med den från affären. well well bara 50 kr ändå haha men attans vad söt hon är.
såg ut som en riktig liten seriefigurs bebis. grr :D
vi ska bli fotografer , jag kollar runt på fotograf studio och hon ska snacka med sagas pappas pappa som är fotograf, samt lägga ut en hemsida om det. =) ska bli kul, älskar att ta kort och se resultatet på dem fina bilderna, man får alltid så sjukt stort leende. =)
här hemma är de lugnt och skönt, barnen sover och jag bara är , märkte att jag gott runt med vårdnads bidraget på kontot utan att märka de haha, smart ! ;p

fyfan vad ungen börjat sova dåligt nu! vet inte alls vad de beror på. hoppas bara det är en period och inget långvarigt. :( ..

imorgon blir det mer bilder och träffa Victoria&Saga igen, denna gång är sötaste kevin med ! hm, ska faktiskt skaffa en stå bräda, så jävla less på den där tunga syskonvagnen..

Visst tusan vart hon URGULLIG i den spetsmössan :) i love it !




Respect !



Jag har full respect för andar & Övernaturliga krafter, är det något som kan få mig riktigt rädd och kalla kårar i hela kroppen så är det just det, då vill jag bara gömma mig under täcket.
inatt var en sån natt, vid midnatt ringde de på dörren och jag vart ganska nojig då jag målade upp att det var maffia eller liknande som skulle kolla om någon var hemma för att sen storma in, så hjärtat slog ganska hårt. men ingen var där? skumt tyckte jag och fortsatte försöka somna om, det ringde igen någon timme efter och då började jag få kalla kårar för sonen låg precis som vanligt i sin säng men grät som när man håller i honom fast som att någon tröck ner honom, så jag sprang upp och fick rysningar i hela kroppen, men han blev lugn när jag kom dit men höll i sin arm och sa aj aj .. då tänkte jag börja gråta så jag försökte väcka tony men han sov ju så djupt, ännu en gång försökte jag somna om och undvika det som hänt och tänka på annat.. lite innan 5 då tonys klocka skulle ringa så ringde det igen då förstod jag att det verkligen var någon övernaturlig kraft eller ande, så började kevin skrika/gråta och denna gång *aj aj* i sitt gråt , då kände jag bara : våga visa dig ska göra allt i min makt att du får ont och försvinner.. efter de vart de lugnt.

sånt där har jag full respect mot, men hur tusan ska man göra när det kommer till ens barn. :/
så sjukt vidrigt , kalla kårar så de heter duga!!

yeeeess =)

Guess What !! ?? , min födelsedag är om knappt två månader, Ska få en Nikon D3000 i förskotts present av mina käraste föräldrar, så otroligt glad så lyckoruset bara brusar i min kropp, känner en sån längtan i magen på att få fotografera med min nya vän =) , så nu är jag allmänt pigg fast ändå extremt trött. vilken kombination!

Käraste tös ligger och gosar fint i vagnen och Käraste son ligger och gosar i sängen.
hel galen dag med Jamina&Kevin , och mina två små, käkade donken och dem fick leka av sig, ena stunden var det sjukt varmt och andra stunden ljummet och tredje kallt, så gick det runt, dem fick även spela boll med andra ungar på mammsens jobb, lite äldre en vad dem var, runt 6 - 8 år men det såg så otroligt gulligt ut när små knattarna kom och tog bollarna ifrån dem haha, sen lekte dem inne med lite bilar. Otroligt trevlig dag. =)  jätte fina bilder tog jag idag. :) aa ni ser ju, kan inte göra annat en smälta .. =)

imorgon återstår och se vad vi hittar på, är det varmt och gos ute ska jag fråga Jammi om vi kan komma till dem.
kanske det blir bad och bus på trädgården. =)






Ny systemkamera sökes!



Någon som vet vart man kan köpa billig Digital systemkamera?
, har gjort en tabbe när jag köpte min digitala systemkamera .. så vitt jag vet går det inte byta objektiv. nu söker jag en ny och bra, behöver lite tips. har bara sätt sky höga systemkameror, det funkar inte att köpa när man har två barn och en hög hyra.

hur som hur dricker jag mitt morgonkaffe med en son i knät, inte så prima med tanke på att han gärna sparkas. well well vad gör man inte för att låta tösen sova . väntar på svar från Jamina om vi ska ses idag innan gymmet. :) får hoppas att jag inte väckte henne haha :) sorry isf gumman.

Tuben med underbara mammor & En wierd morsa!

Bilder kommer sen. :)
vi hade jätte mysigt på öppna förskolan i farsta, jag med mina pärlor, Jessica med sina , cassandra med sin skrutt och Marie med sin plutt. =)
den sista mamman ska vi nog utesluta, riktigt Wierd alltså, tråkigt att hon visade sig vara sån pappskalle! förstår att ingen går ihop med henne för hon var fan inte frisk !!

såhär var det : Min dotter på 9 veckor ligger i sin mjuklift på golvet bredvid oss, hennes unge vill krypa över henne hela tiden, jag tog bort han lite lätt ganska många gånger, för jag anser att man får säga till andras barn om den gör något sånt.. vem fan säger inte till andras ungar när den gör något fel mot ens barn eller en själv? Hon tog sin unge och klampa iväg som en annan jävla barnflicka, vi förstod faktiskt ingenting, jag satt däremot som ett frågetecken och undra vafan hon syssla med för de första :/ sen ställde hon sig rakt upp och ner och snackade skit till mina vänner, först tänkte jag : alltså vad är det för fel på tjejen egentligen.. sen tände jag till när jag förstod att dt var mig hon snackade om, vart så jävla förbannad så jag seriöst trodde jag skulle strypa na.
ringde till gubben och snackade med honom för jag skakade så mycket för att jag vart så förbannad, höll på att tappa kontrollen helt! vilket var bra att jag inte gjorde, men det var inte långt ifrån att hon fick bli blå & Gul i ansiktet, hade hon bara kommit till mig och sagt vad hon tyckte och tänkte hade det varit ganska så mycket lugnare och vi kunnat snacka om det som vuxna människor, men när hon inte ens har mod till att komma till mig och snacka utan går och snackar skit. då satte hon sin sista potatis, men jag lyckades kamma mig och inte göra något för jag försökte tänka att jag skulle sätta mina barns liv på spel..
Nästa gång hoppas jag tamefan att hon har stake nog att komma till mig !! hon verkar inte riktigt frisk den där ..
Falskhet går inte in här, rak och ärlig är det som funkar, hon idiot förklarar bara sig själv !

min dotter går först så jag skiter blotta fan i om jag säger till hennes unge som försökte krypa över henne hela tiden och hon inte gör någonting?? .. ähhh spyr galla över sånt jävla trams !!


ja och som sagt så har jag svårt att hantera mitt temprament och måste få skriva av mig utan några konstigheter.
Hon sänker inte mig, jag kommer fortsätta åka med Jessica & Dem dit ibland. =) bra försök raring, det var bara rätt av mig, det hade varit en annan sak om jag gjorde något fel.

Katastråf hemmet.



Jag förstår faktiskt inte hur mina barn kan vara så oerhört vackra. *ler*  =)

i helgen sov ju sonen hos mormor&morfar så vi fick vuxentid tillsammans vilket behövdes, de stärkte oss och fick oss att må mycket bättre, två barn är ett heltids jobb, så man får ju inte den tid till varandra så ofta.
nu är röjjaren tillbaka så hela lägenheten är katastråf just nu, och migrän på köpet fick man.
Hemtelen funkar inte för en viss herr hivade ner kaffet vid datorn, undrar vad gubben säger när han får veta de. AjAj han blir nog inte glad hehe. jag vart inte heller glad oooh så arg jag blev det låg bara viktiga saker på just den platsen bla digitalkameran och internetdosan till min bank. hade faktiskt lust att sätta han i gardaroben haha, (gjorde det inte och har aldrigt gjort det innan) men man har bra lust ! ooja..
idag ska vi med till tuben en öppen förskola äntligen säger jessica huhu *ler* =) så måste faktiskt fixa mig nu nu nu, känner stress som bara hell. då är allt som det ska vara då . ibland undrar jag om jag ska gömma den här datorn på morgonen för jag fastnar alltid. :/

Nej. Tjingeling !!

dåligt väder med dåligt mående.



Tack för era fina kommentarer !! det rör mig verkligen. <3
det är som sagt sjukt jobbigt att må såhär, man vet inte riktigt om man vågar gå ut med de ibland tanken på att det finns människor som inte vågar skriva sitt namn och har negativa synpunkter på allt. vips så är man en dålig mamma, vips så kan man inte ta hand om sina barn, eller misssköter dem.
men varför? .. mina barn går före allt, jag sköter dem trots mitt mående.. dem får mig att orka!

tack för sömnen jag fick mina små pärlor! det behövdes, fick sova till kvart över 8 iaf. :) ..
nu sover grabben och pixie vaknar till och från.. själv väntar man på lunch och på att min käraste ska komma hem och ge mig en stor varm kram , det skulle kännas bra.
imorgon ska sonen sova hos mommo & Moffa så ska jag passa på och gymma när jag ändå är där.
Gumman bajsade idag :D att man kan bli så glad över det, men jag blev de eftersom de har gott en vecka nu. :) POSITIVT !

Ångest...



Detta gör jag för att ta död på fördomar ! ,
ångest/Deppression är inte ett tecken på svaghet,
det är ett tecken på att du försökt varit stark alldeles förlänge..


jag nekar inte till min ångest som kommer och går till och från, men det gör mig inte till en dålig människa, inte heller en dålig mamma.. den äter upp mig inifrån när den väl här hos mig, jag vet inte vad jag ska ta mig till, allt känns bara så fruktansvärt jobbigt och tungt.. mycket kämpigt här innan sonen skulle lägga sig. när han väl somnat slutade det med att jag satte mig på golvet med mamma i telefonen och bara grät. jag vill bara springa härifrån , kan inte äta, mat är så vidrigt en sån här period, min mor säger att jag måste tvinga i mig för lillans skull annars får hon ingen näring och mjölken blir tunn, jag orkar liksom inte med mig själv, i sånt här läge inbillar sig min hjärna att inte gråta framför gubben min, men mamma fick känslorna komma fram.
jag tror det var bra, en tung börda släpptes från mina axlar, jag känner mig som en usel mamma trots att jag inte är det. vet inte hur jag ska handskas med detta fyfan vad dåligt jag mår.. för att klaga lite till.
Det är väl såhär när man lever i verkligheten antar jag. får sånt dåligt samvete mot mina barn, dem känner av det och det blir snäppet jobbigare .. hoppas denna period är kort. :(
har blivit så pissed off på allmänheten , har inte orkat vara trevlig har varit en i don't care typ, en otrevlig varelse .. kall och jävlig .

måste nog sova med skruttan nu och förhoppnings vakna ur det här.
när jag mår såhär är det svårt att visa kärlek som ja brukar , jag försöker men de är svårt, får ont i magen av att måendet säger annat. =(

Säg vafan du vill, om du ska yttra dig om detta. det är min blogg och har fullständig rätt till att skriva av mig utan dina synpunkter! alla har sina brister, vissa milda andra kraftiga. jag är missköter inte mina barn för en ångest-deppression ska du veta. min familj är dem som gör mig stark !

usch vilket väder




Bilderna från igår : det vill säga att vi hade det jätte trevligt med Mammorna Jessica med Oliwer&Nellie , Cassandra&Josefine. =) Barnen fick leka av sig i lekparken på vår gård, sen hamnade vi hos Jessi så fick dem leka av sig på hennes baksida.  :) underbar dag, lite roligt när tjejerna var rädda för den eldrivna bilen utom kevin för han skratta och tyckte inte att man skulle hålla i sig haha. ;p


idag är vädret surt , inte alls lika fint som igår, så vi får nöja hos med att käka lunch med nettan och kolla lite affärer på kläder till tjejen , fick pengar i present till henne så, får passa på hon växer ju som sjutton!


jag kan inte släppa en tanke, en bild som hände här förut. kan inte fatta att du orsakade så han ramlade ner från soffan och sedan försöka trösta honom när du ser att han vill komma till oss, fast försöker ändå.
det är inte första gången du är ostabil med mitt barn! och du undrar om du får hålla min dotter, hur kan du vara så jävla stupid ? , jag borde slängt ut dig direkt och gett dig en fet smäll men jag höll mig för jag kan inte få en anmälning och riskera mina barn, det vore ännu dummare.
nu ska ni få en unge, och jag säger det bli lite stabilare innan den hinner komma ut! för så som du gjorde så gör man inte, hade du inte tagit upp han i soffan och haft koll på honom och hållt i honom hade det aldrig hänt och du säger *Olyckor kan hända vem som helst* , det var ingen olycka som bara hände, den orsakades av dig..
jag är riktigt jävla frustrerad och det är min gubbe också ! det handlar om våra ungar inte om några jävla dockor !
din hjärna verkar verkligen inte finnas i din kropp, långt ifrån!

2 månader idag !



för 2 månader sedan låg jag inne på förlossningen, underbar känsla och ett underbart barn.

minns hur jag vaknade upp och hade sån smärta som verkligen var obeskrivlig och blev värre, minns tanken *det är bara förverkar igen, går snart över* .. vred och vände mig tillslut gick det inte mer, jag fick inge luft hade så ont att jag bara ville lägga mig ner och dö.
la mig över tony och försökte få ur en mening i stil : Tony tony , vakna tror det är dags nu .. ingen reaktion la mig mot hans mage och försökte andas och sa * aj aj * puttade och sparkade på honom och sa högre : Tony vakna för fan .. han slog upp ögonen och tittade rakt på mig och trodde han drömde när jag då sa att det var dags att åka in  så fick jag som svar : är du seriös? är det dags nu, vill hon komma .. då tänkte jag bara sparka av han huvudet *Vadå " är du seriös? " * fejkar jag smärtan, snacka om skruvmejsel i huvudet alltså, han sa : ska du föda? ring någon .. jag försökte få tag i min mamma som skulle passa kevin, hon svarade inte och jag stog och satt, låg , och lutade mig allt men smärtan var ENORM .. tony ringde sina föräldrar som skulle komma , tillslut ringde mamma och dem körde 140 hit tydligen.. jag stog lutandes mot gardaroben och ville bara springa ifrån smärtan, min mamma sa åt mig att andas hela tiden så det glömde jag inte bort, haha pappegojja. i verkarnas paus sprang jag runt och försökte plocka ner det som skulle med men verkarna kom med 2½ min mellanrum.. Kevin sprang efter mig och förstod att någonting var på gång och började gråta.
mamma visste att jag skulle föda nu, T -s pappa körde rally till huddinge och gubben tog tid på verkarna, han körde till och med mot rött, men fan det var mitt på natten. minns att barnmorskan tog emot oss och gav oss ett rum och gjorde en undersökning direkt då hon såg att det var på gång, tanken på att det var andra barnet, JA hon höll på att komma i bilen vilket jag var livrädd för att hon skulle göra.
Fick som svar : du kan hoppa i andra kläder för det är dags, du är öppen 5 cm så vad vill du ha för smärtlindring? , ryggmärgsbedövning var de enda jag fick fram, när jag fick den hjälpte den inte så fick dubbel dos, mitt i en värk ville jag ha kakor .. och det fick jag =) hon tog hål på hinnan och sa att jag skulle trycka på knappen när jag känner att de trycker, 5-10 min efter de trodde jag seriöst att jag skulle skita på mig, och det visste hon ju så hon kikade och sa att jag var helt öppen och jag sa att jag måste krysta och började krysta för kung och fosterland.
1 krystning - halva huvudet ute , 2:a krystningen , 3:e krystningen säger barnmorskan håll i nu nästa värk kan du krysta ut henne , jag minns att jag skrek som en stucken gris och sa att det gör satans jävla ont .. 4:e krysningen kom kroppen ut och tårarna sprutade ut..
gubben var med hela tiden, med nervösitet och lustgasen i nyllet och tårar som sprutade och höll mig i handen ..

detta tog inte många timmar. inte ens 2 timmar .. från det att jag kom in hann jag bara vara inne 1 timme och 50 min, första krystvärken - tog 7 min att få ut henne.

så liten och späd, så vacker och otrolig, 48-49 cm och 3120 G .. idag är hon 2 månader och jag tycker tiden rusat förbi, min lilla tjej börjar bli stor. <3
tar vara på varje minut, varje sekund.

knöligt !



nä fyfan vad trött jag är, ingen bra natt trots att ungarna sov bra, drömde att de spöka, sån där sne driven dröm som man har svår att vakna ifrån, efter att ha vaknat och kände kalla rysningar och kröp närmare skruttan så somnade jag om och drömde att jag skulle in på kåken för mord och fick ett enormt panik anfall som följde med mig när jag vaknade också.
ähh !! varför ska man drömma sånt där, helt sjukt. nu ska jag ta mitt efterlängtade kaffe och ruska till mig alltså, det här funkar inte.. ett vandrande lik, hell yeah! 
kevin ska iaf få leka av sig med sin kanske framtida fruga Nellie =) ha det great !

Väldigt tråkigt.

det är riktigt tråkigt att du blitt förändrad vännen. jag har gillat dina ex men ingen har lyckas förändra dig, varför nu? det du går igenom nu är en stor omställning, yes i know , jag har gott igenom det två gånger men alltid varit den jag är idag bara blitt lite mognare. men varför gör du en sån besvikelse mot oss som varit din familj? som alltid funnits där, jag förstår faktiskt inte. bröder&systrar håller ihop , men varför ska jag acceptera att du vänt ut och in på dig själv och puttar undan ?? du hälsar knappt på hos mina föräldrar som du näst intill alltid gjort.
frågan om du kunde bli gudfar till stumpan, fick inte ett sms med ett svar, du har ju verkligen gott in i väggen och det är riktigt tråkigt ska du veta! jag behandlar folk som jag själv blir behandlad, behandlar du mig som en pappersbit så får du ju räkna med att jag gör detsamma med dig. jag blir ledsen och jävligt frustrerad ska du veta !! finns inga ord mer en att säga, att du i princip dött .. det finns ju bara en som har gjort dig såhär, så jävla wierd alltså !

Svar till : Ss .

jag hade äckligt mycket halsbränna som jag kräktes av för det mesta, det märks ju varför jag hade det haha. ;p
men man kan ju iaf avstå från de om man fick välja själv tycker jag, inte kul! kram kram

Bvc med skruttan idag.



hon bara växer och växer min lilla skrutt.plutt.. helt otroligt ! tiden får mer en gärna stanna av ett tag så jag får njuta av bebis tiden lite extra. och tjockis är hon hihi. =)
Barn med kolik bör ligga i vagnen vid musiken . Skruttan sover så otroligt bra till musiken i vagnen och ont i magen känner hon inte av när hon väl sover som tur är.. sitter och dricker mängder med kaffe och latjade lite med barnen på golvet och filmade när kevin tog pappas sko och sa pappa, pappa hela tiden .. någon som saknar pappa skulle jag tro. =) smälter ..
Gubben får tillbaka några tusen lappar av skattevärket då kanske det blir gotland iaf.. HOPPAS ! komma bort och bara må alltså. sen blir det dop i mitten av juli också .. aa mycket som händer runt omkring just nu.

Skansen bilder.

VARNING MASSOR MED BILDER, ingenting för känsliga tittare ;)







Lemurerna tyckte vår vagn var jäkligt intressant. märks det eller? =)

Nu kommer en rolig grej och en helt sjuk.

här e herr skev, han körde rakt in i bordet med huvudet.
sådär stod herr skev i säkert 40 min och fattade verkligen ingenting, rörde sig inte ur fläcken.

Herr skev måste fått en hjärnskada och är förmodligen död nu.
Tony och en gubbe ville slå den med en spade, men vad gör det? en fiskmås mindre i världen är väl bara bra. :)

jag som är så känslig började nästan gråta *hm* :/ .. Hur som hur drog den iväg tillslut ..





det står klart och tydligt : Rör inte glaset , krokodilen kan hoppa.
vad gör tony? , knackar på glaset.. då stängde den munnen, när han kancka igen öppnade den munnen ..

Läskigt! aaa.

Skansen / Kaos..

har inte hunnit ladda ner bilderna på datorn, men en hel del bilder från skansen blev det iaf och en fiskmås mindre, tanken på att den körde rakt in i bordet och stupade , bröt nacken eller liknande. bara stod och var tvär skev rörde sig inte ur fläcken bara stod och stirrade som att den käkat tusen flödder.
efter sisådär 40 min drog den iväg och höll på att krocka med berget, haha den lever nog inte länge till någon hjärnskada måste den fått. jävla smäll.
Men jag rekommenderar inte skansen, inte värt pengarna! fanns inte så mycket djur så fick man inte röra dem, det var B .. rent allmänt var det fint där, och skansen akvariet var väl det enda vi tyckte om. =) vi körde in vagnarna till lemurerna som man egentligen inte fick, *missa skylten* så varenda lemur kom och pillade på vagnen haha, skrajsen till att dem kanske bits? men hur som hur kom skötaren och tog bort dem men jag skulle gärna ta med en sån mysig hem. =)
Hemresan var helt kaotiskt, två gallskrikande barn vi försökte lugna.. tillslut skratta vi åt varande, det var verkligen K a o s alltså, och det vart ju inte bättre att det där jävla maraton tog upp alla vägar så alla bussar var inställda.

nää nästa gång blir det nog zoo eller kolmården , då vet man iaf att det är bra&Roligt . :)
annars idag har jag gott med en skrikandes dottah ute och försökt få na att somna, magen krånglar något så otroligt och det märktes igår när hon inte fick dropparna först på kvällen stackarn, hon fick jätte ont och var övertrött men kunde inte somna för att hon hade ont så jag blev ju fast i fotöljen som gungade, vågade inte lämna ifrån henne när hon väl somnat.

annars idag ska jag sätta på lite kaffe och sitta och pilla på scraapbooking på ute-platsen i solen och låta sonen leka lite där ute efter han ätit upp sin klubba. sen kommer mommo&moffa hit med lite saker och presenter vår dottah fått. =)

have a nice day everybody ! kram kram .

Dagen sänder dåliga vibbar.

inte bara på mig, utan på många många fler har jag märkt. Varför är det så, vad är detta för dag egentligen, en sån dag man bara vill sova bort och vakna på bättre humör. det känns ärligt talat som jag vräkt i mig neråt stuffs. :/
inte alls vart mig själv idag och humör har åkt berg o dhalbana till och från.. vilken tur att karln kan få en på bättre humör när han kom hem trallandes med donken. =)
som vanligt har jag fottat en del, jag bara älskar den här kameran, som jag sagt tidigare. :) , nu sover mina småttingar efter den här långa skumma dag..
är det någon som vet varför man inte kan handla på nätet med bankomat kortet , visa swedbank? måste man ringa till banken och be dem göra så man kan det eller hur fungerar det där? tycker inte så mycket om fakturer för dem kommer lätt bort när det handlar om mig och hålla reda på saker.




4:e bilden : att han älskar sova sittandes i vagnen med huvudet i kudden. Som sagt, min son är lite egen <3

morning



Godmorgon!
en läskig natt, sonen vaknade av någonting, gallskrek och pekade mot gardarobens vägg och skakade. förstod inte vad det var men jag försökte lugna honom och ge napp och försöka få honom att somna om, lite rysningar fick jag som smög genom hela kroppen. sådär har han aldrig uppfört sig dem gångerna han vaknat. :/
nu tar jag en älskvärd latte innan jag ska vika tvetten och kila iväg till gymmet & sola =) , fint väder i helgen så vi ska faktiskt till skansen. =) innan de måste jag köpa ett nytt minneskort till systemkameran med mer G.
äh jag märkte nyss att kevin ställt syrrans  vagn här i vardagsrummet :/ Buse !

Fotograf / skönaste dagen.



Vackra bilder eller hur? , Fotograf : Wictoria Pettersson , jag älskar den nya kameran och funderar ärligt på att bli fotograf, älskar att fotta och tycker det är roligt .. hm ja något att tänka på iaf. =)
dessa bilder är så grymma, så vackra så det finns nog inte ord till det.
käkade även lunch med nettan och hämtade post hos päronen, kevin fick gå och hålla mig i handen från centrumet och dit, jätte duktig var han tills han inte orkade mer och fick åka vagn resten av biten.
köpte även hem ett stort album scraapbooking, eftersom jag har så SJUKT mycket bilder liggandes.. imorgon blir det nya fräsha bilder och gymma givetvis. :) nu sover barnen och jag ska sitta och pilla navel framför tvn. =)

puss&Kram !



Mammas grisar. =) gooo goooo gooos.
idag skiner solen strålande och värmen flödar ut, barnet sover i mjukliften och sonen sitter under databordet, vi ska strax dra iväg och hämta min system kamera och lite sånt. :)
Kevin har faktiskt lärt sig säga * DE * * Va e de * så himla gulligt så jag nästan smälter bort . längtar tills han lär sig prata mer och mer och mer .. :D
nu ska jag byta blöja på grabben och klä på honom sen ta tag i disk och tvett.

Oooh Sol !!

Äntligen kom ryssvärmen tillbaka hit efter några dagar mindre varmt och regn, vi båda sitter med tandvärk, drog ut min tand kände varken smärta eller bedövningen sen kom den efterlängtade smärtan och då blev värktabletterna min bästa vän. men grilla vart det och jordgubbar med grädde som efterrätt mys och skönt på uteplatsen =)
Grabben sprang runt och latjade och tyckte nog att det var grymt varmt och blev lite snurrig, vingla lite hur som trots all dricka .. Var på bvc idag och pratade angående snuttan och hennes mage, skönt att höra att det kan ta upp till två veckor innan hon bajsar om jag hel ammar ( vilket jag gör) .. och hon sa också att tjejen faktiskt har kolik och bör ammas i rutin, dvs helst varannan timme men försöka göra så det går 1½ timme mellan åtminstone för att magen ska hinna vila och hon rapa och prutta, trots att hon knölar och gråter lite ska jag vagga, vyssa , gå runt me na och ge napp.. ska testa och se om det blir någon skillnad. hitills har hon fått amma så ofta hon vill dvs varje kvart - halvtimme , men tydligen är det inte så bra när dem har kolik .. stackars sessan.
min System kamera har äntligen kommit så vi ska hämta ut den imorgon faktiskt och hämta lite post hos päronen, hur ska vi klara oss ? ska bli 24 + imorgon .. holy !

jaja nu sover båda barnen och jag ska slänga ett öga på *drömkåken* som går på tv, väcka skruttan snart och ge na käk och droppar och låta henne vara vaken lite innan vi lägger oss för natten.

väntar och väntar.


Sitter och väntar på två saker, har nog aldrig längtat så mycket på att min lilla skrutt ska bajsa. och självfallet hann jag inte till apoteket innan det stängde, och självfallet glömde jag messmör när jag väl var på affären. vi satt och grubblade länge på vad det var jag skulle handla tillslut kom vi på det, kaffe och messmör men kom hemdragandes med Kaffe, läsk, toffiie och babypuder just för att jag glömde bort messmör. Skäms! får handla det imorgon när vi ska till käftis för jag ska sitta i den monster stolen medans dem drar ut tanden på mig.
hur som hur grillade vi idag men köttet blev inte alls gott, segt och blä, bättre försök imorgon med att grilla biffarna. =) , nu ska jag smaska i mig jordgubbar och grädde, Grabben sover för natten Med Nappen :D igen! och dottah likaså fast i vagnen. :-)
väntar på att få hem min systemkamera men dagarna går bara segt om jag tänker pått, inget gym imorgon för jag har Sån obeskrivlig träningsvärk som gör sådär skönt ont. så vila imorgon och kör på torsdag igen. ;D

sweet.

Tack för alla råd! ska testa dem genast, tycker så synd om skruttan när hon trycker på och gråter när det bara kommer pruttar. =( så ovan med detta för sonen aldrig hade några såna problem han var väldigt enkel om man säger så.. nu har Kevin och pappsen åkt till farmor jag och skruttan ska göra oss i ordning till gymmet snart. :-)
Otroligt ! Grabben sov hela natten, kan det varit nappen.. ska inte skrika hurra ännu ska testa nappen inatt igen och se om det var den eller om det bara var en djup sömn.