Wooord.

Gokväll, vi har precis kommit till ro här hemma efter en handling på lidl, deras fisk ojoj, woord ! :)
läst och pluggat fotografering i stort sätt 2 timmar idag medans knodden slocknade fint. :) behövs en uppdatering i hjärnan ibland.. så nästa vecka ställer vi oss i Farsta .. mer info om det kommer! :)
målat naglarna ill röda och plockat fram Wierner nogat och min äppeljoice höhö, ska duscha för imorgon ska vi dra och gadda Raring och hans bror igen :)
och jag funderar lite över nästa gaddning som blir när *löningen* kommer, haha roligt va, löning för att ha hand om två barn och löning för ett work som raring gör. de blir cool dude ! Svammel dammel..
Ha det king. och tack för all pusch om omtankar från Vettigt och underbart folk ! :) det behövs en liten putt ibland. puss på er!


all right

Sofie om Please skriv ditt namn.:
Jag för min del har väl rätt svårt att förstå hur ni kan vara med varandra 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan, jobbar inte din sk. man? Man kan göra massa även fast man är på "jobbet", han har väl raster som alla andra?

sv : Han jobbar och sliter, han har raster som är en halvtimme och på den halvtimmen äter han, fikar och ringer till mig, jobbar han inte så är han med mig och barnen.. jag ska inte dölja någonting jag är stolt över att vi fått han drogfri tillsammans, han äter antabus för vår skull, han har rensat sin kontakt lista från grunden och har inga tjejer på hans telefon förutom våra bekanta som båda har kontakt med. han lämnar urin proer och bevisar sin kärlek för mig, han bevisar allt just för att vi får höra av anonyma ständigt att han är otrogen, går bakom min rygg m.m .. tror du han mår bra av att höra att han är en pundare och någonting som inte stämmer?? , du kanske inte vet hur det känns att bli falskt anklagad. och sen då, vart vill ni komma med att skriva några meningar för att försöka få mig att fälla misstankar mot honom? 1. ni skriver anonymt eller något namn vi inte känner till. 2. ni skriver inget mer en att han är otrogen eller går bakom min rygg, pundar.. varför skriver ni inte lite mer , vem, tid plats m.m om ni vill komma någonstans?? .. för vi ser ner på de ni skriver , de ser så jävla tomt ut i era texter.. vill ni få mig att tro någonting så krävs det mycket mer en så !

Nygaddad igen ;)

Så grymt jävla Nöjd.. Mer en nöjd. !!
Ni som ser negativt till detta, det är upp till er, i looooove this .. hela kroppen kommer bli pyntad snart.. eller. hm nja inte överdrivet men några till ska på kroppen :) this is Rock'n Roll baby !

Bilder från kryssningen.

Fotograf : jag



Modell : Raring.
Fotograf: jag.



Modell : Raring
Fotograf: jag.



Fotograf: jag.



Fotograf: jag.



Fotograf: jag.



Fotograf: jag.


back in town.

Hemkommen från en helt amsome kryssning. :) vi hade det toppen och åt massa massa smarrigt på bufferna. :)
sen såg vi barnens paradis och då tänkte vi mest på kevin, hade vi vetat att det var en familje båt hade vi verkligen tagit med honom. men då vet vi det till nästa gång om någon månad. :)
vi köpte en massa massa godis, flippflopp , en mössa till tösen från landmyr of sweden och lite där till. :) Mor&far fick en fin flaska likör, kevin fick en stor påse med Klubbor som han sitter i soffan och smaskar på nu, nu har väl Sockerkick också, helt hyper haha.  :-)
en jävla lyx hytt alltså, Tv, soffa och 3 bäddar , två speglar och en stor toalett. wooow kände oss ganska kungligt.

väntar nu på att raring ska komma hem och mys mysa med oss 3.
Min gaddning jag gjorde förra veckan :), Blir en till nästa vecka i guess.




Kryssning !

idag, ikväll .. packa och vänta på att mommo och moffa ska hämta grabben och få umgås lite med dem själva. :)
känns som man inte varit hemma på en vecka.. well.. det är sant, vi har inte varit hemma på en vecka.. det såg ju mer eller mindre ut som ett bombnedslag och en nackdel med att bo på nederbotten är att det kommer in så hell mycket myror.
min ryggrad är grymt öm efter den smärtsamma gaddningen, nu är den gjord och jag är mer en nöjd, min mams sken upp som en sol när hon såg den och det var huvudsaken :)

har en bild på den senaste gaddningen innan jag skrev in *Mamma* i den. :) om ett tag blir det en till.. fan detta är verkligen beroende framkallande ;p

My little RockStar :) <3

Please skriv ditt namn.

Anonym om Bingoo.:
Söt liknar inte honom någonstans han liknar dej. din dotter med. vet inte vad dom fått från pappan men inter är det skönheten iaf. Du borde byta upp dej i stället för och ha ett pundar äckel som går dej bakom ryggen

sv : Det känns så wierd att sitta och svara på *anonym* , det känns mer verkligt om du skriver ditt namn och står för det du skriver, annars verkar det som att du inte har mod till det. :/
Tack för komplimangen, men jag tycker ändå att kevin är mer lik pappa sin men alla ser ju olika som tur är ! :) kan du berätta lite mer om vad du menar med *Pundar äckel som går bakom ryggen på dig* , vad gör han liksom? jag har inte märkt någonting och ändå är jag med honom 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.. well well.

Bingoo.

Anonym om Fotografering..:
HAHAHAH!! Kevin var grymt söt. men din man:P HAHAHHA förlåt. look like shit!

sv ; vilken tur att jag älskar honom då och tycker han är snygg, det är ju huvudsaken. skiter i vad andra tycker om honom. han måste ju vara söt eftersom att kevin är lik pappa ;)

Fotografering..

Modell : Kevin
Fotograf: jag



Modell: Kevin
fotograf : jag.



Modell: Tony
Fotograf: jag.

Gravid???

jag hoppas inte och tror inte.. mått illa som fn vissa dagar haft molande värk, igår var det som värst och vi bestämde oss för att köpa ett test, det var negativt ... tror jag.. såg en liten skiftning av ett sträck.. men kanske såg i syne? äh vet inte, får göra ett nytt sen.
kunde inte äta alls igår och skruttan har velat haft tutte hela natten, antar för att mjölken tunnade ut så mycket och inte blev så mycket när jag inte åt. :/ men nu har jag börjat komma tillbaka med ätandet. :)
idag Gaddar vi oss och sover över hos mina föräldrar annars kommer vi hem 12 inatt och det orkar vi inte, lite sovmorgon imorgon kanske om mamma är snäll ;)
har precis duschat och satt på högsta strålen och försökte pricka en jävla långben som flög runt men kevin fick all vatten på sig och resten av madrummet, haha crap! :p

nu ska jag sätta på ett jäng koppar kaffe så man piggnar till och fixa naglarna. :)

Ha det king Tjingeling !

Gentleman.

man har ju världens bästa man, gjort mig förtjänst att få frukost på sängen i morse, inte nog med det fick jag sovmorgon med tösen ett bra tag. :) detta gillar vi.
vi har gott en promenad och dragit till lekparken här nedanför , fotograferat för fulla muggar och handlat + hyrt film. nu väntas det grillat och till ikväll blir det fruktcoctail med grädde, chokladpudding med grädde, popcorn läsk och ännu mer choklad. mumma! :) så mysigt att de bara är jag och min familja i deras villa med en stor trädgård som grabben älskar att leka på, ahh livet är bra härlig ibland. =)
Grabben sover som en kung här hemma samma sak med dottern och faktiskt jag själv :/ det är något övernaturligt i vår lägenhet, någonting men kan inte sätta ord på vad det är.. det märks både på ungarna och rysningarna.. mår genast mycket bättre hära. :)
ha de king tjingeling.

Semestrar.

hos mina päron i deras villa helt själv med min amazing familj hela helgen. :)
barnen sover och vi ska käka fruktcoctail med grädde , choklad pudding, kex m.m till tvn nu.. så himla mysigt men de stank verkligen ungkarls lya när vi klev innan för dörren, massa öl burkar på köksbordet, tallrikar överallt m.m .. ahh det märks att brorsan varit själv i huset haha.. fan vad äckligt det var.
hur som hur har mina ögonlock hängt som faaaan hela dagen, så trött så det kryper i hela kroppen, obehagligt. :/
aaajaaa .. ha de king, tjingeling.

Fotografering nära dig.


Följ bloggen.
http://www.bloglovin.com/sv/blog/1301544/

Ding dong.

Godkväll.
hemkommer från en lång fotograferings dag, + att barnen fick leka av sig i parken. :)
har märkt att vi fått en mya på besök, vilket stör mig för den kryper runt här på databordet men jag vill inte röra den för insäkter är så fattigt vidriga.
på vägen till centrum satt det en stor jävla hare på gräset och ba stirra helt sanslöst still och tam, när jag flängde fram kameran märkte jag att jag bara hade portrett objektivet med mig, ( det går inte zooma ) så jag fick göra det bästa av situationen och fixa resten på datorn.
på måndag ska både jag och raring gadda oss igen på kvällen, längtar sjukt mycket! hoppas mor min blir glad när dem kommer hem från gotland, btw alla är på Gotland nu utom vi, fyfan vad orättvist ! hur som hur, sover ungarna nu och jag ska remova sminket.



Gaddningen efter att alla skorpor ramlat av. :) love it!

Min nya bästis.

Nu har mitt nya objektiv kommit, min nya bästis, den är älskad från första stund.
50mm objektiv. nästa vecka blir det att beställa resten av grejerna. Nu kör vi . från och med nästa vecka börjar jag med fotografering, vill ni stå modell, ha era barn som modeller, söker fotograf till billigt pris hojta till.
valfri storlek på bilderna .. blir toppen fina bilder utomhus i detta väder, jag och en vän kommer dra till några ställen, fina ställen och stå där och fotografera, dem som vill får. :)



Modell : Saga
Fotograf: jag.



Modell : Kevin
Fotograf: jag.

En heeeeel dag i farsta.

vart ska man börja.. jag skulle möta upp Vivvi i farsta centrum just för att handla på hm för presentkortet skruttan fick i dop present just för att handen centrum är så jävla uttorkat av någon anledning :/
pack och klar för att åka, på bussen av bussen och på farsta bussen, halvvägs kommer jag på ... Hell !! jag glömde presentkortet .. vilken jääääävla tabbe, så mötte upp henne och åkte tillbaka den där 40 min resan pga gubben som körde som en sköldpadda .. åkte och hämtade den så åkte vi till farsta igen, fick med mig en helt ny garderob till tjejen :) fikade en vidrig kladdkaka och proppade i grabben frukpuree och lite välling emellan åt men en jädrans massa dricka, han vägrar käka maat , förbannade värme, han är redan långeman och smal hur mycket jag en jöder honom..
sen fick dem rastas i en lekpark där i farsta, en gammal gubbe kommer fram till oss och börjar störa sig på oss, *detta är privat område , ni får inte vara här, tänk om någon familj som bor här vill komma hit ner men vågar inte för ni är här* och da da da dalalallaaaaa munnen gick non stop tills vi stoppa den och började en allvarlig disskution med gubbfan som nästan blev på tvären .. både blev frustrerande på hans jävla otrevliga bemötande mot oss, vi skiter väl tamefan i om det är privatmark, det är en lekplats och barn ska leka i en lekplats, vi pissade iaf på vad han sa och fortsatte med vårt och ältade lite smått, jag vräkte ur mig till gubbfan att han verkligen inte kan gilla barn, girig jävel alltså ! vi är vart vi vill, när vi vill och hur vi vill .. svårare en så var det inte !
han kan gå till sin ålderdoms lägenhet, fast man är gammal behöver man inte vara en jävla grinsubba, när jag blir gammal tänker jag fan ta vara på den tiden jag har kvar att leva och inte vara en grinig jävel och störa mig på människor.. tss ! ! vi bestämde iaf oss att dra dit igen bara för att ..  :p

sen kom vi hem till middagen : Lax,potatis med stuvad spenat.  ,min favorit rätt. nu blire livet på bb =)

Fotogenisk.

Modeller : Kevin&Pixie
Fotograf: jag.




Modell : Pixie Elice Maria .
Fotograf: Jag.



Modell : Kevin Benjamin Mathias.
Fotograf: Jag.


Glad idag en sommardag.

Ett under att min lilla tös sovit 3 timmar i sin säng nu. :) hunnit äta frukost, kollat på unga mödrar (vilat) , bytt blöja gjort ordning välling till grabben och suttit här. woho, hon lär väl vakna snart. :)
ska hinna fixa i ordning mig till Bandit rock i högtalarna och slurka mitt kaffe så man vaknar till liv. dem ville vakna halv 6 och jag kände mig som ett traskande lik mer eller mindre.
sen ska vi packa ner allt som vi ska ha med oss, möta upp Victoria&saga i farsta sen ta massa fina bilder i området på kidzen, bra ljus idag för fotografier. :) nu måste vi köpa ny fotoskrivare, ungen har matat skrivaren med kex och annat smarrigt. :/

have a nice fucking day :)

Fläng och dräng.

idag har vi flängt runt som en annan liten vilsen själ. strulat som fn med försäkringskassan och käkat buffee på kina så vi höll på att sprängas i bitar, druckit kaffe på kaffe, handlat som fn,  kommit hem och grillat som vi inte ens orkade äta, sprungit efter en grabb som verkligen testar oss på max.
nu sover alla utom jag, men dags för de snart, upp imorgon och springa runt i massa affärer med victoria. :) sen bada i helgen för att sen gadda mig återigen den 26:e och sen dra på kryssning.
själv sitter man här och är jäääävligt avundsjuk på mina föräldrar och brorsan som drar till gotland om en timme, faaaaaaaan för dem!! får dra dit nästa år men det är nästa år.. :(

hur mycket pengar kastar man i sjön egentligen? man borde vinna 1-3 mille på en jävla lott för en 10, det skulle vara något. =)

Foton.

Tänkte slänga in lite bilder som jag tagit med orginal objektivet 18-55 , 3,5-5,6. sunk, men använder man kameran rätt och ljuset så blir det någerlunda okej :)

Modell : min raring.
Fotograf : Jag.



oh no..

Great, blekfis nr 1 i ansiktet, inte solat på en vecka pga tatueringen.. nu har den läkt fint och bleknat till sin riktiga färg ist för att vara skorpig & mörk.. tänkte ta mig en tupplur i solariumet i veckan, inte imorgon för då ska vi till Mojjsan är det tänkt.
hell vad den kliar ( läker ),  och snart blir de en till i nacken , längtar :) idag har vi städat hela lägenheten och vafn hände med hyresvärden som skulle komma hit idag? ..
jaja , nog om klag. :) på tisdag får jag hem mina grejer till kameran, iiihk !!
Tösen sover jätte bra i sin säng till ninis speldosan hon kramar om, dock får hon bara sova där på dagarna när vi är hemma eftersom jag ammar na..

Skippa Helosan och gå till Bepathen barnslava istället.
Helosan torkar så snabbt, dämpar inte kliandet och ger en ful vit färg.
Bepathen dämpar kliandet, blir osynlig och är återfuktad i minst 3 timmar, Len och glänsig.. i love it , Bepathen bästa tatuerings salvan !!

det regnar parasoller :/

Satt och vaggade tösen i vagnen i vardagsrummet tills jag hör ett jävla dunk och ser något falla ner, när jag kikar ut så var de en parasoll som hamnat på vår gård. :/ de läskiska är ju, tänk om min son eller dotter varit där och fått den på sig.. den ligger kvar här utanför, ingen verkar sakna den iaf. 
Nu sover ungarna inklusive raring på golvet bredvid grabbens säng, jag sitter och smörjer gaddningen som en tok för de kliar fn alltså och ramlar av massa pekka skorpor..
inte många dagar kvar tills jag införskaffar mig det riktiga objektivet och reflexskärmen osv.. sen kör vi ! :) då söker jag människor. annars idag har vi bara tagit de lugnt här hemma, imorgon ska vi till mina päron och umgås med min mormor och min kusin dagen innan dem åker till finland igen.

Modell : Pauliina
Fotograf : jag.



Modell : Pauliina & Pixie
Fotograf : Jag.

14/7-2010 kl 11 döptes vår prinsessa.

14/7-2010 kl 11 i västerhaninge kyrka , Döptes vår prinsessa till Pixie Elice Maria.



Dopet var underbart och hon var så otroligt lugn, sa inte ett pip bara dregglade lite hästigt på dop klänningen hihi
många fina bilder från olika håll och kanter, Tack alla för dem fina presenterna ( bilder kommer upp sen) och att ni kom, det betydde mycket!
Hon fick en spelkanin (mjukdjur) av faster, som jag letat efter i århundrade, den magiska kaninen som får henne att somna till melodin på stört. Tack Marika! :)
sen vart det efterfika hos mina päron och öppna alla presenter, pratade en del sen drog vi till bvc och vägde henne och hon gott upp 215 gram på 6 dagar och fick 3 månaders sprutorna , det gillade hon inte hon bara skrek och grät helt hysteriskt min stackars tusselago. :(
nu idag ska vi till päronen och hälsa på. :)

one day .

Morrn !
1 dag kvar nu till dopet och det riktigt knyter fint i magen av nervösitet. ska bli så underbart :)
dock vet jag inte hur jag ska stå ut med rarings mamma, de kommer ju bli trauma alltså.. ja känner på mig att hon kommer tjata och gnälla om att få hålla i min dotter, snacka en hell massa skit m.m .. det knyter i mina händer när jag tänker på na, hon ska inte få förstöra dopet och med hennes ohygien kommer hon inte få hålla min dotter .. bad for you !! nä, jag tål henne inte och det är skönt att hon inte kommit hit på besök!
Mina barn är en riktigt Mormors gris, alla älskar mormor hehe . hon är riktigt underbar , så fin och vill alla väl. helt fantastisk helt enkelt. i love her ! :)

Nu ska jag ringa och väcka Victoria sen blire stranden för hela slanten. får väl lata mig i skuggan om jag inte har bandage. men grabben ska få bada med saga sej. :)

Jag älskar er ! <3

uuuuhhh

VARMT !! och inte kan man ba slänga sig i sjön, varför ska de blir så fucking varmt just när man gaddat sig.
är det inte typiskt.. fått gott med bandage på armen med massvis med salva, och gymma får man inte gö på två veckor, äh crap ! kanske var en dum idee att gadda sig på sommaren, well done ! eller nåt.
tog bort bandaget nyligen fick ganska mycket panik när skorporna fastnade och lossnade en del, Hell !! jag hoppas färgen inte blev förstörd , gick snabbt och tvettade och smor in mer, aldrig med bandage, eller?! , jag kommer dö om jag går med långarmad ute nu..
hur som hur så fixar han nog till den när han ska fylla i taggen, så de är skönt, sen börjar vi på nästa. det är farligt att börja tatuera sig, man får ett beroende . så snyggt !
imorgon ska vi träffa Victoria&Saga och dra till stranden, doppa halva mig iaf ( inte armen ) .. 30 grader ähh far och flyg fn, man ska inte klaga men 30 grader.. jisses man behöver verkligen inte åka utomlands sverige klarar värmen bra själv, NU BEHÖVS DE REGN  !! så gud sätt igång och pissa !


Nygaddad :)



såå jäävla snygg, började 22:00 på lördags kväll hos en bekant märkte jag när jag väl kom dit. :p
tog 4 timmar så var hemma 3 på natten, inte ett dugg jävla kul att åka hem bland alla fyllon..
well well, jag fick iaf en grymt fin tatuering, och smärtan var ju skön :)
om drygt två veckor blir de en till + en gaddning till raring sen fylla i en liten grej på den jag jar nu :o)
smörjer och smörjer, går med bandage ute woh , snyggt . hoppas man kan skippa de snart.

Grattis Mamma , hon fyller år idag, vi ska dit en sväng efter vi gjort ordning oss och käka tårta med mormor&kusin vitamin från finland. :) Raring har varit där och lämnat en blomma från oss, undrar vad hon säger när hon får se tatueringen jag ska göra om henne. :)
ähm .. ahh.. och snart är det dop ska dit och kolla vilka kläder jag ska ha osv, vet fn inte vad ja ska skriva. har egentligen ingen lust så de blir mest bara meningar som inte ens går ihop eller nåt. ähh crap..
dags att fixa i ordning sig iaf.

Ha de king , tjingeling.

Sockerpulla !

Vårdcentralen får man mycket mer respons av en vidriga akuten som man får sitta och dega på i 12 timmar utan att de händer något, vilken tur att jag avvaktade och fick en tid dit ner idag till Pixie Trixie..
sänkan var jätte bra, vilket betyder att de inte var någon bakterie/infektion i kroppen, halsen var röd så ja, perfekt på hennes 3 månaders dag att få sin första förkylning. någonstans visste vi att hon skulle bli smittad av bror sin så helt oväntat var de inte..
men nu är läget så och jag skulle fortsätta ge alvedon för smärtan i halsen så hon kan äta och febern får inte stiga!

nu sitter jag och har precis lackat naglarna och pirrar fint i magen för imorgon. det gäller&smäller. fyfan vad modig jag är haha. *ler* :) Brorsan ba " på något sätt tycker jag de är skönt att gadda mig, skulle kunna göra de tusen gånger om, och du har ju fött barn " haha ja! fn jag har fött barn, ändå rädd för att tatuera mig. det här funkar ju inte, de går inte ens ihop. utvidga sig 10 cm , trycka ut en bebis på size 50 & 49 cm som dessutom vägde 3280 & 3120 kg .. men jag är rätt för tatuerings smärtan, ähhh aahh .. hm .. ?!
jaja! imorgon bitti blir det stranden med familjen, grabben ska få simma lite med sina armpuffar och jag ska sola tills jag börjar brinna, sista gången nu på ett tag, sen ska vi till päronen och käka lunch och slinga håret rött , fika och lite mojs tills jag och bror kilar iväg och gaddar mig.. Nervöst !
ska boka in en tid till raring också , han får en gaddning i födelsedagspresent, eftersom han inte haft sina föräldrar som ställt upp och funnits där förens nu när han är 27 barre så har mina föräldrar ställt upp och funnits där mer en hans egna, dem tar hand om han och ger han massvis med kärlek. de jobbigaste är ju att visa tacksamheten, i know jag är likadan, jäääävligt bortskämd men äh jag har lärt mig att försöka ge mer en att ta, innan tog jag bara men med tiden har man förändrats, tar mer ansvar, blitt mognare ..

nu vart de mycket svammel i guess. well well .. Min sockerpulla är 60 cm iiih , tiden springer förbi.. hon är inte lika liten som hon var, hon är inte heller lång som sin bror, hon är helt enkelt bara en mini och en rockstar så jävla BALL är hon precis som brorsan sin . :) 



Sol sol strålande sol.

Vilken tvär fint väder de varit dessa dagar, man har ju inte velat varit inne precis.
dock har lill sessan varit krasslig, och de kan ju få ens hjärta att hoppa ut av oro med tanke på att hon är så mini, finns de något värre en plötsligtspädbarnsdöd eller bli inlagd.. nej! hon har skrikit två dagar, inte velat ätit som hon ska, haft feber och dratt sig i öronen konstant.. misstankar flög om en öroninflammation, vårdguiden ville att vi skulle åka in men min känsla var att vänta en dag till och se om de blir någon ändring, efter alvedonen somnade hon tillslut efter mycket gung i vagnen. åhh stackars darling. :(
idag har hon varit extremt mycket lugnare, knappt gnällt ett djud och feber sjunkit och äter som vanligt. hm.. jag undrar då om de är 3 dagars feber som slagit till på henne eller om de varit en vanlig förkylning för näsan runnit.
jadu, så länge hon mår bra/bättre så är jag nöjd och slipper sjukhuset. :)

idag har de varit sjukt varmt, först till bvc barnen skulle vaccineras men eftersom hon hade feber så avvaktar vi med vaccinationen, grabben fick sin vaccination mot mässling, påssjuka m.m i armen och grät bara en snutt sen var allt som vanligt igen. :) mammas duktiga kille !
Skruttan hade gott ner 5 gram .. eller hade hon ?! .. jag vägde henne på södersjukhuset när kevin var där, och nu vägde hon 5 gram mindre, men tanten sa att de brukar vara olika på olika vågar, så jag får tro henne.
hon kan också gott ner för att hon inte haft sån aptit som vanligt. men pga min oro så boka vi in en tid till nästa vecka för att se upp henne. <3
Nu hoppas jag att barnen håller sig friska och slipper allt skit hedan efter.

efter bvc gick vi till kyrkan och hade ett möte med prästen om dopet.
jag lovade mig själv att inte ge ifrån mig en svordom, men när de kom ett underligt flygande djur som flög stilla mitt framför oss i säkert 1 min och ba stirra då vart man ju lite knäpp och ba * vafan är de där för en filur* Raring svarade : men du, de kanske är sava som vill få kontakt med oss.. .. Sava ( vår vän, käraste vän som försvann år 2006) ..  kan de vara så.. tänk om man blir en fjäril eller liknande när man dör. who's know?
hur som hur, har jag färgat håret och ska klinka på lite nagellack .. Mammsen ska slinga mina röda slingor samma dag som jag gaddar mig, fräckt va ? ;) , ska passa på att bada imorgon med familjen i sjön hära när raring slutat.

Ha de king, Tjingeling. :)

we have a bad day.

fn vilken dag, kände inte igen någon av mina kidz, rkan ställa till med mycket alltså!
barnen & framför allt jag själv hade en bad day, bara gnäll & Gråt , gick ju in i väggen nästan, inget hjälpte och inget dög, buuhöö bääähää hela tiden från bådas håll. tösen har vägrat sova idag om man inte vaggade i 1 timmes tid, sov en kort stund vakna och pissade ut sitt humör igen.. ähhh nu somnade hon äntligen , det jobbigaste är ju att jag måste ta upp henne från vagnen och bära in henne i sovrummet till sängen nu när jag ska lägga mig..
den här förbannade hettan steker ju alla ungars humör och aptit, my goood.
nu när hon varit så övertrött har hon oftat bökat och gråtit vid bröstet, då smög min oro ända från tårna och upp i magen att mjölken inte mättade, tillslut brakade känslorna ut och jag började stor gråta.. men egentligen handlade det om att hon faktiskt var övertrött men kunde inte somna.
ska prata med bvc om min oro som ständigt dyker upp, att låta de gå en månad mellan varje bvc besök är för lång tid, hon borde faktiskt tycka de också med tanke på att förra bvc tanten gjorde min oro ännu större och amningen strulade till ordentligt med grabben och jag blev så psykiskt påfrestad av det. :/

idag var vi och hämtade min röda hårfärg&nagellacket samt ett paket på posten med två mascaror en solskyddsfaktor (spray) och makeup remover .. grabben fick mumsa i sig mormors gryta innan vi skulle åka hem :)

Thanks !

för råden om tatueringen! får försöka komma ihåg det och skriva ner de på papper om jag inte får de av honom ( polaren ) som tatuerar, måste finnas lösningar så man kan bada och sola, täcka för den kanske? hur de nu ska gå om jag tatuerar skuldran.. hm.

Nu är kryssningen bokad, 28 drar vi ;) ..
Kevin tycker inget duger just nu när han är trött, ska väl slänga i han lite välling och lägga han i sängen, går inte de somnar han själv i soffan..

Sunny day ..

Tack Jessica & hennes ungar och marie med elsa för en faaain dag :)
var på kina innan med nettan och slukade dagens buffee , vilken gam, kunde nästan tro att jag inte fått mat hemma.
sen köpte jag hårband *äntligen* och drog ner till parken vid gropen med kidzen så grabben fick latja av sig med Nellie & Elsa , han är ju så kramgo , nellie ville inte bli kramad och elsa kramade tillbaka tills dem ramlade då ville hon inte kramas mer men kevin ville .. gullungar alltså :)
på lördag ska jag tatuera mig som sagt, men känner lite såhär ohno, får inte bada eller sola och denna värme och sommaren vill man ju nästan bara göra det. jaja nåväl får hitta en lösning. :/
men fick höra att det var öppet sår och kan komma in bakterier osv va, men bläcket då? de borde ju vara snäppet farligare isf.. men... Hur fn sköter man en tatuering?

Sleeping beuti.

idag ville grabben kila upp vid halv 6 i morse, höll på att gå in i väggen, vart tog sömnen vägen? kändes som jag matade skruttan hela natten :/, jag gillar att jöda henne haha, det är bra att hon äter så ofta så amningen fungerar, men fn två gånger är okej att äta på natten tycker jag. :)
hon låg i babygymmet och grabben snubblade och ramlade med handen på hennes mage så hon börja stor gråta och jag tog upp henne i famnen och började gråta själv vagga och pussa , gunga och allt hon bara grät , hjärtat gick ju sönder trodde någonting gott sönder i hennes lilla mage :( helt förkrossande !
nu sover hon tillslut och grabben la sig tvär på en kudde i soffan och somna han med. cuutii små kidz, behöver inget annat en mina barn. <3 :)
På lördag ska jag gadda mig fy tusan vad jag längtar, awsome! äntligen, väntat på att få denna i 1½ års tid nu. :)

Kameran jag snackade om, är en Samsung L100 , 8,2 megapixlar med bra funktioner. priset lutar väl åt 500 ringen då jag köpte den för 1500 kr år 2008 .. den var min favorit , så enormt fina bilder , kanske låter skumt men mitt hår blänkte något så vackert och man såg skiftningarna i håret. grr .. men nu behöver den ett nytt hem som sagt då jag har 3 andra , en till digital kamera, en lätt system kamera och en riktigt digital system kamera. tycker så synd om den att den bara ska ligga liksom, någon kanske får användning för den. buh min kära rosilina, följt mig genom åren varit med på kevins förlossning. ja, en kärlek .  =) dags att ta farväl och göra någon annan lycklig.

ähh !

Anonym om Värme så de heter duga,:
Varför ska ni inte ta med eran son på kryssningen för? Ni lämnar ju bort han hela tiden ju???!!!
Nån speciell anledning till de eller???


allvarligt, du borde hitta ett annat intresse att lägga din tid på en att bry dig om andras liv hela tiden.
du är verkligen som ett litet barn som tjatar efter godis.
vart är ditt liv egentligen? , vi lämnar inte bort vår son hela tiden, han är hos mormor&morfar varannan helg för att ge oss avlastning, så vad är hela tiden för dig egentligen? ,
vi är bara glada att han är så lätt att lämna till dem och få bli lite bortskämd en att ha det jävligt tufft med att lämna bort ungen.
Grabben har astma och lunginflammation, så nej jag riskerar inte att han får massa sjukdommar igen, jag prioriterar honom först annars hade han så gärna fått följt med.
jag undrar då hur du är/kommer bli som förälder om du anser att jag sköter mina barn dåligt som gör si och så .. tss bullshit ! jag sköter dem bäst, så engera dig i något annat istället. :)

Värme så de heter duga,

morrn morrn.. fick en trevlig sovmorgon idag, tack raring! men tjejen vägrade sova i slutet så när jag kollade blöjjan hade hon puppat, så de var ju inte konstigt hehe. :) är ju snäppet van att de bara är kiss i blöjjsan.
idag är det 30 Grader varmt här, fy farao ska man stekas ihjäl eller .. lagom varmt är okej ! , så nu stack raring ner till affären och handlar matsäck för vi ska dra ner och bada när mormor&morfar hämtat kevin, ska bli så skönt, dock vet jag inte om det är så bra för mig som precis haft en infektion, men men den risken får man ta. :)
nu har vi bokat en kryssning jag raring och dottern, kevin får vara hos mormor&morfar, naajs fn..
ska sälja en rosa Samsung digital kamera med 8,2 megapixels .. min fd favorit, hojta till om det kan vara något. jag har en ny skönhet nu, så hon måste få ett nytt hem.. sjukt härliga bilder blir det iaf.

keep it one !

Morsning korsning, nu är jag här igen. huhu ;) ni tröttnar väl inte på mig heller tihi. :) im awsome. :D
nää, men hur som hur har jag beställt röd hårfärg och kallt rosa nagelack, i veckan ska det färgas hår. :) hade tänkt mig Svart grund för håret med röda skimmrande slingor BALLT som fn ! :) tycker den där rockiga stilen är ruggit snygg. :)

idag var jag på vårdcentralen och fick piller mot infektionen, sen kom jag och tösen hem till två glada grabbar, och då blev det prat om bröllop ganska lång pratstund.
hur som hur, så krånglar vår box och ringt till idioterna två gånger och dem sagt samma sak, min mor ringde dit också men då koppla dem bort henne, så jävla förbannad! skiten funkar inte. grr!
jaja får ringa dit imorgon och ta fram min otrevliga attetyd det brukar funka. :) är man fjompig och trevlig så är man tydligen lätt att blåsa enligt såna företag, na na na ! försök inte ens.

Crap !

Satans hell.. vakna upp men en hals som är tjock som sperma ( eller något ) , och inte kunna svälja, svettas som en annan svettlök och bara tycker dagen är riktigt tung..
tog tag i telen och ringde vårdcentralen för nu ska jag ha medicin, de här funkar inte längre, dem ringer mig strax. sitta och suga i sig alla möjliga halstabletter nu, sonen har åkt med pappsen, så vad ska jag göra medans jag väntar, hmmm..
får se vad dagen bjuder på helt enkelt. :)