Hey friends :)

Toppen! vaknade upp idag igen med migrän men nu bannemig låg jag med huvudet nertryckt i soffkudden och skrek att jag ville dö, fy fan vad less jag är på det här nu ! imorgon ringer jag min mödravård och hoppas på att jag får ett nytt recept samma dag..
annars har vi bara glott på några rullar och käkat godis och frukt coctail, någon ställde visst om klockan imorse, alltid lika svårt att vänja sig speciellt för dom små ! :/ jaja bara försöka fortsätta som vanligt och hoppas på att det går lättare dag för dag.. imorgon har jag en del att ta itu med och jag har fet ångest för att jag inte köpte den där jädrans lampan på ikea som jag fastnade för, tror nog jag drar med mig victoria dit på tisdag och köper den ändå! :p
sen har jag en hel kasse med lakan och kläder att gå igenom som vi fick av mammsen min, på tal om kläder så finns det vissa kläder jag aldrig kommer sälja , däremot spara till mina barnbarn höhö. =) två av dem kläderna är den blå klänningen och den röda jul klänningen samt en höst jacka och höst mössa i fleece.
nä nu ropar sängen! Night night ! :)

Här är jackan och mössan, Fall in love !! fruktansvärt underbar.

Happy Halloween.

alla glada och arga ! men varför går det inge skräck på tvn för? hade sätt fram emot det faktiskt med massa godis, eller massa lakrits kanske man ska säga.. :p
Hel dag på ikea , kom hem med massa fynd ! :) sen storhandlade vi men inte fan var godiset billigare för att det var halloween :/ konstig affär!
När vi kom hem fick kevin lite lördags godis och tösen gröt sen vart det dusch för grabben och på med halloween pyamasen så nu ligger han inne i mörkret och lyser i en skelett liknande dräckt. ;)
imorgon tänkte vi tvetta om det fanns tvett tid och jag tänkte röra om i grytan här hemma så får vi se hur länge man får behålla det så, har man småbarn så har man. btw Kevin är skit gullig när han pussas på munnen, hihi <3

Välkommen till Karolinska vidriga univeristet blablabla ..

Sitter med migrän och ska avboka läkar tiden idag , när jag ringer dit säger dom att jag ska tala in mitt fullständiga telefon nummer osv osv men när jag gör det så säger dom "inget telefon nummer angets du kommer inte bli uppringd" Ähhhhhhh lägg av försökt minst 10 gånger nu + att jag ringt till växeln men det tutar upptaget, SKA DET VARA ETT SJUKHUS ELLER??? sånt där gör folk bara irriterande, nu hamnar jag att betala för uteblivet besök för att deras jävla skit telefon krånglar ..
det finns inte en chans att jag åker kommunalt in dit med den här migränen, jag har nämnt tidigare att jag skulle få medicin men vet ni vad den medicinen finns inte inne och går inte ens att beställa hem från tillverkaren.
detta börjar bli allt mer och mer frustrerande, en dag som man inte borde vakna till helt enkelt..
jag ruttnar på det här, nu är sonen hemma också så kan inte dra täcket över huvudet och bara sova bort dagen.
tog en ipren som jag inte ens får göra men vafan ska man göra när alvedonen är slut och medicinen inte ens går att få, helt sanslöst gaaaah :(

Touch my soul.

Godkväll, vilken dag med underbara Victoria&Saga . <3
Natten var väl sådär hon vaknade 2 gånger och skulle käka, sen låg jag och funderade på vart tusan jag gjort av min amning? :/ från att amma varje timme till att amma morgon och ibland kväll.
kanske är det för att hon får Mat och Dricka på dagarna , hm jadu..
hur som haver åkte vi till farsta och mötte vivvi och lilla saga , käkade på VIDRIGASTE donken, Saga blev "slagen" eller rättare sagt satt en jävla turkunge och drog av henne håret så hon dels fick en skallig fläck och en råsvullnad i hårbotten och stod och vrålade så tårarna bara sprutade och chippade efter luft och så var vi där igen där MAMMAN INTE SA ETT LJUD TILL UNGEN ! så både jag och victoria reagerade !! + att hon flinade när hon bad om ursäkt till victoria, idiot!! återigen Dålig jävla uppfostran ! hoppas att sagas hårbotten inte får inflammation nu, stryper fanskapet som gjorde illa henne jävla PACK ÅSNOR ! fan så förbannad jag blir på såna som inte gör rätt för sig här i sverige ! våran lilla saga, lilla hjärtat fick så ont :'( jag har kort stubin för såna idiotförklarade människor , just deal with it !! jag ställer mig rakt upp och ner och vrålar ut oavsätt om det är riktigt grova ord till dom, spelar ingent  roll vart jag är, här säger jag exakt vad jag tycker och tänker !! sånt där går fet bort ..
för övrigt har vi haft en bra dag :) köpte två rosa maracas till tussan och en ny bitring för hennes råkade vi som sagt koka så det förstördes. sen vart det stress för att bussarna krånglade och snonen skulle hämtas på dagis men babe ringde dom och förklarade och det var lugnt så han hämtade han istället :)
sen bjöds det på hemmajord lasang och efterätt pankakor med sylt och grädde, snacka att bebisen fick svulla på sig =) på tal om bebisen så hicka den för första gången igår. alltid lika härligt :)


Världens bästa kille!

Jag har verkligen världens bästa kille trots att han kan vara jäkligt jobbig ibland så är han ändå bäst.
tussan har inte varit sig själv ikväll och skrikit som en stuken gris, whats wrong liksom, har ju barnen själv nu och var orolig lite för hur nattningen skulle gå men när jag sa "kevin läggdags nu" så gick han så fint till badrummet tog ner sin pyamas gapade fint så man fick borsta hans tänder sen gick han raka vägen och la sig på soffan och väntade på sin välling och låg och drack den medans jag vaggade tusse som bara skrek.
när han var klar ställde han flaskan på bordet och tog nappen i munnen och satt och kolla på tv när han såg att jag hade fullt upp med att försöka få henne att lugna sig och somna om, så satt han där tills jag bar upp han och la han i sin säng och släckte klappa fint på huvudet och sa godnatt, somnade direkt men hade dörren lite på glänt .
åhh mammas heart !! så otroligt duktig och helt klart bäst, tack mammas pojke som gjorde det så lätt för mig denna kväll, PUSS PÅ DIG mitt hjärta , iihk börjar gråta känner mig så stolt över honom . <3 love love love you !!

Jahopp.

Ikväll blir man själv med barna för babe ska träffa läkaren och prata om operationen framöver. läskigt! inte varit själv med dem sen sommras men det kommer nog gå fint. :)
var ju till barnläkaren igår men innan käkade vi lurre men fick min gravid koma, hela kroppen la av allt slutade fungera och jag somnade sittandes här hemma? alltså jag måste nog prata med min barnmorska och kolla järnvärdet jag orkade ingenting inte ens äta middag, det känns inte riktigt bra alltså.
Tussans alla prickar på hela kroppen var inget mer en Virus utslag efter hennes förkylning/virus, hade mer eller mindre hoppats på att det var vattkoppor så hon kunde smitta brorsan nu medans dem är så små, men icke då.
någon som har barn med vattkoppor som vill träffa oss? :p
Hon har iaf varit så jävla besvärlig inatt, har nämnt tidigare att hon får vissa nätter då hon käkar extremt och ligger och sprattlar och gnäller lite och vill leka, inatt var en sådan natt men hon fick absolut inte leka, Natt är Natt och dag är dag så är det bara. :) så inget öppna förskolan för oss idag blir istället till att träffa victoria&saga i farsta imorgon.

<3



Nu ska vi slänga på oss ytterkläder och kila iväg till centrum för en lunch med nettan sen till barnläkaren med min lilla pricki-korv och sen väga och mäta för mig känns det som hon dragit i väg på både vikt och längd sen sist.
nu börjar hon gilla att bada men ENBART om jag badar med henne tycker hon det är roligt =)
om ett par dagar drar vi och köper en ny dator, denna går inte att rädda :(

hej hopp gummi snopp ! :)

Vackraste!



Denna är nu Pixies , hon kommer nog vara vackrast till julafton ! :D sen kika jag även på lite jul kläder till kevin fan så snyggt så det ska hem hit :)
tråkigt när hon växer ur dessa klänningar :( vill gärna inte sälja dem, kanske spara till hennes och kevins barn i framtiden som min mamma inte tänkte på, men vem anade att jag skulle vi gravid som 15 åring. ähh shit happens
by the way, lilla tussan har fått utslag på hela kroppen riktigt många speciellt på magen och vid vaginan och låren, lite i ansiktet, vilken tur att vi ska till barnläkaren med henne imorgon så får vi se om det är för det nya tvättmedlet eller om det är något annat lurt i hennes kropp. :( så liten och försvarslös och känslig! kevin var stålmannen mot sånt där tills han blev 8 mån.. vilken skillnad på barn! :)

Fasiken jag kom på..

att om 5 månader ligger vi på den där sängen på förlossningen igen, det känns helt sjukt och jag är skräckslagen.
Min dotters förlossning skrämde mig lite, allt gick på 1 timme och 50 min, hon tänkte komma i bilen, smärtlindringen gav ingen effekt trots dubbeldosen och smärtan var enorm, har aldrig känt att jag skulle dö men den gången trodde jag att det var sista gången jag skulle ta mitt andetag. tack! nu vet jag hur det är att föda naturligt och jag minns den en.. jag hade väl tur att det gick på 1 timme och 50 min istället för att den höll i sig flera timmar med den smärtan och att hon var ute på 7 min..
men efter detta blev jag rädd för förlossningar trots att det gick som en saga i princip utan komplikationer men det var just det Smärtan ..
just nu känner jag , *jag vågar inte* kan man inte skippa smärtan och låta storken komma med ungen istället. i know, det går inte riktigt till så men man kan ju hoppas ibland att slippa smärtan ? :)
Kevins förlossning gick som en dans på rosor , gjorde inte särskilt ont och jag sa direkt efter att jag kunde göra om det igen. men nu, ahh jag vet inte. jävla skit att jag är rädd för att smärtan ska bli lika enorm som med henne.
aja, vi har valt det själv, jag längtar men samtidigt inte hehe. 5 månader det går så sjukt snabbt för jag vet att tösen blir 1 år 2 dagar efter denna är beräknad. helt sjukt.

Bilden tagen när jag väntade kevin i vecka 20 .

Och så är det söndags kväll.

med sår i näsan, Jävla förkylning! det var bra så va..
Precis satt in alla räkningar så jag slipper tänka på det! det var helt enkelt en vila upp sig dag idag för det blir en jädrans massa spring i veckan, Mödravården imorgon (läkaren för min migrän) Bvc och några möten jag glömt bort men som står i kallendern, Tack gode G*d för att en sån finns!
Tjejen har mer eller mindre varit kinkig sovit 1 gång på hela dagen, inget har dugit och dålig på att äta, misstänker att det var lite feber blandat med övertrötthet ..

Tänker ni Vaccinera era barn för influensan?

den frågan hade jag förra året också, by the way .. min åsikt om det är *gör det inte* det är inte värt det för den är inte mer farlig en dem andra influensera så varför utsätta barnen för dom enorma biverkningarna i det vaccinet?
alla tycker olika men jag skulle aldrig utsätta mina barn för det och inte minst mig själv!
jag håller mig till Hygien ! Alcogel och tvål direkt till och med i väskan, grabbens händer tvettas noga också med tvål och alcogel , det har funkat hitils så wtf. =)

Anyway, jag funderar på att färga håret rosa.. de är ballt och snyggt som fan tycker jag.
inte bestämt mig men snart så !

Söndags morgon.

Godmorgon, Vilken natt, sov inte speciellt bra.. tussan åt iofs ingenting inatt *mirakel* men hon vaknade istället tusen gånger och ville ha nappen bäh nästan skönare att ge mat då men de gjorde ja inte :)
när vi kom upp började babe möblera om här hemma och tog bort en fotölj så det blev så mycket rymligare! jag är helt besatt av the sims nu, not good! men babe dog i spelet, han skulle väl vara gäntlemannen och släcka elden men brann upp själv, snacka om att vi sörjer nu böh :(
Kevin och han drog iväg till hans mormor och här spelas det sömniga vaggvisor till pixie som somnade som en smäck, man blir ju pömsig själv , underbara sånger minns dem från min barndom men ändå får jag tårar? känns helt amazing att mina barn är mina barn, kan int förstå en idag. <3

En vanlig sen fredagskväll.

Babe somnade till, vi kikar på idol, när han slumrar till så kan det komma alla möjliga meningar ur den munnen.
Jag: alltså varför har dom hörlurar i öronen när dem sjunger?
Babe: Vilka gummistövlar? va? hallå.
Jag: men öh? haha du är ju helt skev.
Babe: *snark snark* från hans mun.

Ja, en helt vanlig sen fredagskväll med andra ord ;D
snart vaknar nog tusse och vill ha välling för att sen läggas in i sin säng och sova djupt *förhoppningsvis* .. HEJA JAY SMITH ! så var det med den saken.
Tack till Caroline för tipset om att sänka ljuset på skärmen, nu får jag inte ont i ögonen :)

Vinnarna i fototävlingen är ..

det var meningen att det skulle bli 1 vinnare men dom här två hade en enormt bra anledning till att vinna :)
lucky them ! Grattis till Carola och Madelene =) Ni kommer få ett mail samt ett grattis i era bloggar :)


Hej mitt vinterland :)

Möttes av den bedårande snön imorse, Wiie roppa kevin och ville ut i snön och det fick han efter frukosten, gud vad han latjade och la sig i snön , rulla runt och allt möjligt. Men det hade dock varit mycket roligare om det inte varit snö storm, det var i princip bara besvärligt så vi var bara ute en timme drygt.
Nu leker barnen med varandra, så söött !! står och lagar pasta till mig och kevvan men han var så hungrig efter allt lekande så han fick en macka så länge, igår käkade vi Spagetti bolognäs så det vart kvar tills idag. :)
ska ta och stryka tvetten medans barnen kikar på barnprogram efter lurren. äntligen helg !
Nu längtar vi till jul, men va fan är jag så stressad till kevin kalas för , 2 månader kvar, men det är väl för att julafton är 1 vecka innan hans födelsedag och det ska bakas och köpas in grejer till kalaset, fixa och dona till lekarna osv osv.

Thats the real life.

Kanske ska starta en tjafs-blogg till såna stupid freaks som anonyma och såna som uppger falskt namn? :) där hör dem ju faktiskt hemma tycker jag.
dem verkar gilla mitt liv och ogilla sitt eget? whos know, det kommer ju garanterat bli en till "fet-räkning" på skadestånd om jag ska slå till med slag istället för ord, men det blir faktiskt också lite svårt med tanke på att det aldrig kommer upp ett namn eller ett äkta namn. hm hm
Jaaajaaaa, nyss kommit hem från cooparnas coop storhandlat till tjejen och fy farao vad kallt det är ute *snörvel snörvel* 2 timmar kvar tills jag ska hämta grabben på dagis och tösen sover så vad ska man göra?, tänkte faktiskt ställa mig och koka upp nudle för den hemmajorda snitzeln fick jag sår i gommen av :/
sedan såg jag att den 29:e är en fredag som Mma matchen på hovet är då, tänkte ju boka biljetter till den för david Bielkheden slåss då men det sket sig :( ibland blir det inte som man vill, jaja får nöja mig med att se den på tv och gadda mig dagen innan och junibacken med familjen på lördagen. :)

HAHAHAHAHA

Anonym om jag orkar inte !:
för det första, hur fan ska ni kunna köpa ett hus? för vilka pengar? plus att båda står för kronofogden. d kommer få en fet rtäkning snart i från misshandeln du gjorde för några år sen :) <<<<<<<<3 juste en sak till du är vit i ansiktet dags att köpa brunare brunkräm
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 95.209.84.233

Anna Lena om jag orkar inte !:
Fyfasen.Du ser ju ut som en jävla tjackhora men det är du ju så asg
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 94.191.160.90


sv : hahaha skratta åt dig själv förfan ser du inte vad du skriver? att du fortfarande går på hur vi var för 3 år sen, vet ni vad folk förändras och dem som vet att folk faktiskt kan förändras är bra människor, dom är bättre människor är ni som sitter och ältar om att man fortfarande är som för 3 år sen, löjligt !
kan säga såhär hade vi fortsatt som vi gjorde för 3 år sen hade vi kanske inte levt idag, med tanke på hur många av våra vänner som försvinner i tid och otid i sånt där, Nej tack ! vi har hittat och skaffat oss ett bättre liv och tack gode gud för det !! Vet du vad , vill du veta en sak som kommer få dig så stum att du kanske aldrig kommer kunna kommentera ett inlägg igen, vet du vad hora är för något? får jag betalt för sex hade jag varit jävligt rik vid det här laget och möjligtvis redan haft ett hus, men en sak till jag knullade aldrig runt, jag lät mig inte sjunka till en sådan nivå när jag fick höra från andra hur vissa var i sängen osv osv, Nej tack jag väntade faktiskt på den rätte och vet du vad, jag är jävligt glad för det för då slapp jag alla sjukdommar, all skitsnack som går ute osv osv =) och hur fan vet du hur vi har det i dagens läge?? du riktar liksom in dig på hur vi var och inte på hur vi ÄR det är lite tragiskt , hur mår du? Roligt att du intresserar dig / er så jävligt på mitt liv och lägger ner all er tid och energi på det men ta reda på Sanning och Faktum isf om ni ens ska yttra er om saker och ting som har mer vårt liv att göra. ni sitter i princip och säger att ni är såååå avundsjuka på vårt liv, det är fan det ni sitter och säger . haha läser ni inte er text innan ni skickar den? det är inte jag som är den dåliga människan här det är ni som försöker och försöker dra något som ni tror stämmer? GET A LIFE ffs ni har ju verkligen ingenting att komma med förutom att ni är komiker och man kan skratta gott :) jag skulle aldrig aldrig aldrig vilja vandra i era skor inte ens om jag fick 1 mille i kontanter så skulle jag aldrig klara av att må så dåligt som ni gör i er själva , det är så fucking sorgligt sök hjälp ! är man mogen och relativt vuxen så skriver man sitt namn, sitt riktiga namn och står för vad man säger helst tar det öga för öga, men ni verkar inte klara av det. ni försöker knäcka mig med era kommentarer men det är som att försöka slå en betong vägg och hoppas på att den går sönder, smidigt ! haha ;p Brunkräm ?? ska jag se ut som en jävla fake docka menar du eller, nej tack det där gör du bra själv faktiskt !

jag orkar inte !

Jag tror jag är ljuskänslig, får jätte ont i huvudet när jag sitter vid datorn ibland (starkt ljus) , jag orkar inte gå och ha ont bakom ögonen och huvudet dunkar och illamåendet tickar på.
jag vill träffa läkaren nu ! men det lär ju få vänta tills måndag iaf, this is crap ! hur som helst fick jag räkningen från transport styrelsen som ska betalas in sen är det bara börja plugga och övningsköra :) hänt en hel del idag. skulle fotografera ett par imorgon men deras lilla dottern ligger och är magsjuk stackarn :( får bli nästa vecka funderar också på att ta en kryssning till riga nu när man fick biljett + hytt för 100 lappen inte illa ! :)

Vinnaren dras för fototävlingen imorgon bitti ! :)

NU !

Jag fick ett mail där det stod att man inte kunde kommentera mina inlägg.
jag spanade upp felet och fixade till det så nu går det igen :) inte undra på att det vart lite tomt med kommentarer.

Anonym om Godmorgon!:
Vidrgt med unga mammor som har så många tatueringar

sv : hahaha oh come on ! vafan är du för en tråkig djävul? tatueringar är sååå snyggt på alla speciellt på unga mammor ;) jag ska fan gadda hela kroppen, haha nä men ok men 2-3 till :)

Godmorgon!

Jag gillar inte att gå upp kl 05:30 , men eftersom kevin har blivit ganska lätt på mornarna så sitter han och äter frukost och kollar på sin favorit kanal, nickolodion (stavning) medans vi får sova vidare ett tag, halv 8 fick vi kliva upp, dom få timmarna betyder mycket!
Jag sov jätte spänt inatt av någon anledning och fick slänga pläden för babes ansikte för att han snarkade så in åt helvetes högt, han reagerar ju inte ens när man sparkar och slår han så det är väl enda sättet för att minska ljudet. :/ någon med samma problem?? tips tack hehe
grabben grät ingenting när jag lämnade han på dagis , jätte skönt =) börjar nog släppa nu när han vet att vi faktiskt kommer tillbaka och hämtar honom. :) nästa vecka måste jag ändra tiden till 9-2 varje dag just denna vecka för att jag ska till njurläkaren på fredag som är grymt viktigt för mig så är det bara att vi ändrar tillbaka tiden 9-15:15 veckan därpå. =) den 28:e gaddar vi oss får se vad raring gör för något , jag tänkte gadda en text på bröstet från nyckelben till nyckelben , skit snyggt, sen bygga på min döskalle och magtatueringen får bli om 5 månader, fan hajar ni 5 månader kvar tills den 3:e kommer holy shot ! :)

Haha Funny!

Jag fick nyss ett gott skratt när jag såg en person ta efter mig på sin blogg, Funny! men seriöst lägg av va, Kan dra ett exempel, så fort jag lade upp Tävlingen om fotograferingen så gjorde hon detsamma. oh come on !
vad löjligt! man blir inte fotograf för att man skaffar en systemkamera och kör med orginalobjektiv och fottar så fantasilöst. Våga fråga istället, våga gå ut större, våga fixa med inställningar, våga köpa nya prylar till käraste, du utnyttjar ordet fotograf det är sorgligt ! jag brydde mig inte först jag såg att du tog efter mig, skärp dig skapa något från din känsla istället.

Bra slut på dagen, Jag ler åt att jag är så mycket bättre så vissa vill vara jag, but still .. Tack och hej =)

Ny blogg design

Visst är den snygg? ;) grr heeh.
tror ni det blev någonting gjort igår (måndag) ? , inte direkt..min förbannade migrän kom och jag ville i princip bara dra täcket över huvudet och undvika ljus. den höll i sig idag också men fick iaf lunch av nettan mitt sug i dagens läge är Pasta i olika sorter så det blev * Pasta med ost & sås och oxfile .. ohja riktigt smarrigt.
längtar tills vi storhandlar, ska försöka mig på vegitarisk lasang, detta med graviditet är bra underligt ! hur som hur ringde jag min barnmorska fick en läkar tid på måndag om min migrän så förhoppningsvis får jag medicin mot den , jag kan inte gå och ha migrän 3 gånger i veckan det funkar inte speciellt inte när man har barn, det känns riktigt meningslöst.. jag bara ligger, käkar inte släcker alla lampor, äh usch ! det är ju hormonerna som puschar migränen att komma så ofta när den i vanligt fall kommer 1 gång i veckan eller 1 gång varannan vecka ..
kroppen tar väl mer skada nu eftersom det är så tätt inpå tyvärr. men inte hänga läpp för det, imorgon ska jag till bvc sen käka lunch hämta post och åka till huddinge och köpa den SNYGGA barnmatsstolen till pixie, jag behöver i princip inte röra mig någonstans för allt sker med bil =)

Vinnaren av fototävlningen lottas ut om 1-2 dagar. glöm inte tävlingen här nedan !

TÄVLING !



Skriv en kommentar om varför just du ska vinna detta paket,
Helst ska det vara i stockholm fotograferingen sker.
Glöm absolut inte skriva Mail, vinnaren länkas i ett inlägg . Lycka till!

Morsning korsning!

Grabben knallade upp vid 06:30 fick käka lite frukost medans jag sov vidare en stund mådde så fruktansvärt illa, tror föresten att min fot fick allergi attack eller liknande när jag spydde :/ blev svullen och började sticka och klia i samma veva, tog jag i för mycket kanske .. hm :/
blöjbyte och påklädnad av båda kidzen och grabben blev så ledsen när vi närmade oss dagis =( buhu hjärtskärande kram och puss och vinkade i fönstret sen gick vi, jag vet inte varför han blir så ledsen när han kommer nära dagis, jag måste forska lite, trivs han inte där så får vi byta dagis så enkelt är det, han ska inte behöva må dåligt när han går till dagis, ska ta ett snack med fröknarna och höra mig för lite hur han är, hur det går osv osv.

" i'm fucking stupit anonym "  anser du vad fel du har i din kommentar? egentligen ska inte du säga någonting om det är den jag tror det är miss D som skaffar barn med en snubbe som bara knullar dig och blir lack för att du inte fått ett lösen, då är det faktiskt dig det är synd om really. jag hyr min lägenhet en 2:a på 74 kvm av Akelius, om du missat mina inlägg här i bloggen så ska vi snart köpa en lägenhet, wow det är ju mer en vad du kan åstakomma med en hyresrätt, you have right ! vi har varit äkta socäckeln levt på socialen haft dom inblandade , gjort utredningar you name it pga vår bakgrund men du, vi lever inte på dem , vi är inte skrivna där och det är en jävla skillnad, det är bättre att se nutid istället för dåtid, det finns som sagt en anledning till varför man kallar det förflutna. =) om du försöker sänka mig med negativa ord och fel uppfattning på vårt liv, haha you must kidding ! jag är nog längre en vad du är gumman!



måndagens schema.

tjabba!
fasiken vilken lugn helg och satan vad kallt de var imorse när grabbarna bus skulle ut och latja i lekparken här utanför runt 9 snåret, ja grabben är en piggelin på morgonen och drar sig upp redan vid 6 om man har tur 06:30 .
imorgon börjar babe på sitt nya jobb och jag ska lämna grabben på dagis sen har jag lagt upp ett schema för måndagen som ser ut ungefär :

  • Stryka all tvett.
  • Rensa det som är försmått.
  • Ta disken som är halv hög .
  • Försöka få ordning lite här.
  • Ringa Mödravården och fråga om recpetet och kallelsen till rul.
  • ta mig en redlig promis innan grabben ska hämtas 15:15 från dagis.

så det blir en hemmadag imorgon, på tisdag tänkte jag dra till mojje om hon inte har något för sig och snacka lite gojja med henne och på onsdag ska jag sticka iväg och köpa Skruttans urvackra matstol , riktig prinsess. =)

Men jisses !

Jag har aldrig någonsin varit i en sådan graviditet där man kissar stup i ett, men med denna kan man tro att jag dricker minst 4 liter vätska så fort jag kissat för jag kissar verkligen ENORMT !
jag har nog slutat sova för längesen! är det inte ungarna som håller mig vakna så är det ett jävla spring på toan, jag som har mina njurar att tänka på och lätt för urinvägsinfektion måste springa och kissa så fort jag blir nödig.
hur som haver var vi och käkade hos mina päron för fadern min fyllde år, grattis pappsen =) sen fick vi massa lördags mys med oss hem och kevin fick sitt lördagsgodis av mormor.
till middag gjorde vi kyckling filee med ris och hemmajord currysås, MJAMI ! , denna helg blir tok lugn men näst nästa helg ska vi till junibacken. =) det var väl lite kortfattat om lite allt möjligt haha.

Svar till anna : Haha, ja seriöst HA HA . du får mig verkligen att skratta både högt och långt för din text var jävligt patetisk, eftersom du inte är här hemma eller på hans dagis eller ens lärt känna min son eller oss så borde du se upp med vad du skriver! Min son är gud gåva vem har sagt något annat? haha ens barn är verkligen GUDS GÅVA om du inte visste det och känner/kommer känna så för ditt barn då tycker jag inte ens du ska ha / skaffa barn, det du skriver är riktigt skrattretande ! varför ska jag hålla han hemma från dagis när han blir 2 år den 31:a december? han behöver sitt dagis, träffa nya vänner, lära sig osv osv allt vad dom gör där det är bra för honom, jag har tagit hand om han hemma i 1½ år och det ångrar jag inte! och att jag lämnar bort honom då och då ? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA seriöst kolla vad du skriver jag skrattade igenom det, du mår ju inte bra kära du! vafan spelar det för roll att jag lämnar bort honom till sin mormor då och då? vafan har du för problem med det? en miserabel kvinna med ett liv som du inte ens kan le åt, jisses tycker synd om dig! varenda jävla mamma i hela världen lämnar bort sina ungar då och då, är det fel? ska du inte klaga på dom också? haha jävla TÖNT ! min son älskar sin mormor vem fan älskar inte henne? så varför ska jag hålla han borta från henne? , skaffa dig ett liv istället , skaffa dig vänner så du ser en bättre syn på saker och ting. vem klagar inte på sitt barn ? den som inte gör det är ju ingen förälder rättaresagt. innan du ens kommenterar någons blogg bör du ta reda på lite mer om saker och ting så du har något att komma med så man slipper SKRATTA i vart enda ord som står i din larrviga kommentar.. haha näää är du avundsjuk på att jag är fotograf nu också och pluggat en del till det och blivit så pass bra att jag kan fotta ditt rövhål och det ser bra ut. Du behöver en kram vännen! *stor kram till dig*  sen måste jag bara säga att det är ju tragiskt att du lägger en disskution på nätet istället för att ta det mellan 4 ögon faktiskt, det hade varit så mycket bättre men som alla andra "anonyma" så springer du väl med svansen mellan bena . =)

Foto : jag. *proffsfotografen*

Night oh night.

hoppas denna natt blir uppskattande för inatt var trollungen riktigt besvärlig!
jag tror hon käkade minst 3 flaskor + amning och sen vart hon helt från ingenstans piggelin, va, kära lilltuss du vet att det är natt och man ska sova! hon skrattade och sparkade hej vilt med benen som att någon lekte med henne. jag låg så hon kunde se mig i 1 timme sen slocknade hon bara sådär. 1 timme efter vaknade kevin OH NO här får man visst aldrig sova.
men karln gick upp med honom och jag la tussan i min säng så somnade vi om till halv 8 sen knalla vi upp och då var mina grabbar borta, härligt att käka frukost i lugn och ro :) runt 11 snåret åkte vi och mötte nettan och käka en BIG lurre som bestod av Congac marinerad karre med sallad och ris/potatis och bröd, vi satt där 2 timmar och käkade riktigt jädrans mätt ! =)
Sen gick vi in till min gudmor och gudfar och gjorde syntest som jag ska skicka in till vägvärket för nu påbörjar jag mitt körkort :D iiihk äntligen ! efter flera års uppskjutet kan nog inte bli gladare fan!
nu sover barnen och herrn i huset jag käkade en äcklig jävla sparris soppa, fy yuuk som att dricka sås , magen vänder sig, aldrig mer soppa om inte kycklingsoppa!

detta var däremot gott :)
Foto : jag.

I COMING FROM THE F ..... HELL !

Jag är så frustrerad, så jävla förbannad på morsor som inte ens säger till sina barn när dem ger sig på andra barn och på dagis fröknar som bara säger * det var inte farligt , upp och stå * när dem blir slagna.
vafan är medkänslan? , idag när vi skulle knata hem från dagis, kevin går från dagis bredvid vagnen, han vet att man inte slår andra barn, han vet att man bara leker med dom fint, han är uppfostrad jävligt bra den där grabben, så kommer en liten jävla skitunge bakom honom och puttar ner han på backen så han hamnar med ansiktet på marken , ungjävelns mamma gick bakom hon sa inte till sin unge utbrast bara * men felix* , Ursäkta men är du dum i huvudet? såg du inte vad din unge gjorde nyss, tycker du att det är okej att dina barn slår andra barn? .. hon sa inte ett skit, jävla idiot! DÅLIG UPPFOSTRAN OCH FÖR LITE KÄRLEK ! ja! jag kan få riktigt svarta ögon när det gäller sånt där för det är INTE okej för mig, det är långt ifrån okej, någon måtta får det vara på mammaor & deras ungar.
detta är helt sanslöst att man ska behöva säga till själv för att någon förhoppningsvis ska reagera men inte ens det hjälpte, bara knallade vidare som om det inte fanns i hennes värld.
jag kommer från helvetet och ja helvetet är med mig överallt när det gäller att skydda mina barn, då finns det ingen gräns ! , ge era barn Kärlek och bra uppfostran så kanske dom vet att man inte slår andra barn eller gör illa dom på något sätt..



Anonym says :
Men om du är en sån bra mamma varför öppnade du inte din käft till pojkens mamma då? och vad ska hon göra pussa på kevin osv ? du hade nog gjort samma sak du är inte så bra som du tror


sv: men är du sjuk i hela jävla huvudet eller? gå i skolan och lär dig läsa innan du lägger en spydig kommentar om något som inte stämmer, FÖRTAL ! , jag öppnade min käft och det står nog ganska tydligt där för folk som faktiskt har ögon och kan läsa istället för att dra en egen slutsats. löjligthets förklara dig själv lilla vän, du må då vara en dålig mamma om du gör som denna mamma gör i en sådan situation, jag vill inte ens veta , stackars  barn!  Hon skulle absolut inte fått pussa på min son men däremot kunde hon sagt till sin son att man inte gör sådär , vilken mamma fattar inte det förutom efterblivna freak ?? man säger till sin unge om den gör något fel det är därför min son vet att man inte ger sig på andra barn överhuvudtaget. jävla dubbelmoral du kör med ! vågar inte ens skriva ut ditt namn för att du är rädd att någon ska hitta dig eller göra någonting mot dig som du inte vill, vilken bra människa du är! jag skulle verkligen lyssna till dina ord för du verkar ju verkligen vara en bra människa som låter/ kommer låta ditt barn göra vad den vill ... nej, en mammas roll innebär också att ge sitt barn en bra uppfostran, och jag vet att jag är så bra som jag TROR att jag är, jag är inte perfekt men tro mig jag är en bättre mamma en du någonsin kommer kunna bli vännen.

In my head !

Svävar och dundrar en fet jävla migrän andra dagen irad och jag känner på mig att den kommer sitta i inatt också. FYFAN imorgon ringer jag min barnmorska och kollar om hon pratat med läkaren för dem ynka jävla alvedonen hjälper inte ett skit ! behöver starkare piller om det ska ge något resultat och jag lider så in åt hell med denna migrän så det är sjukt, alltid när jag är gravid. PAIN !

det har gott bra på dagis idag, han åt 3 portioner till lunch berättade dom, faisiken vad glada vi är att han börjat äta igen =) , förra gången på dagis fixa han fram en fläskläpp och idag klämde han sina stackars fingrar i dörren, var det verkligen så det gick till ? .. nää, han stod vid dörren och råkade ha handen vid kanten så kommer en skitunge och smäller igen dörren .  jag vet, jag kanske reagerar för starkt men jag har hört så mycket skit om vissa fröknar som ljugit för föräldern när föräldern hittat blåtyror osv, så jag tror det bara är bra att reagera starkt och snoka lite i hur det egentligen gick till !

så idag har jag plockat fram strykbrädan och strykgärnet och håller på och stryker kläder och ränsar, låter som en gammal hemmafru, äh vad tusan! :)
imorgon ska jag nog käka lunch med nettan sen lämna in "dagboken" till bvc om kevins nätter.

Great day to s..

Det vart en lång lurre tillsammans med Jessica och Emelie =) tiden går fort när man har trevligt. thanks :)
sprang till bussen , aj så ont i magen jag fick efter.. undrar varför jag får ont i magen till och från :/ en sak vet jag, jag hatar tame sören min gravid koma som jagar mig vissa dagar ! kan vara hur pigg som helst sen nästa sekund hänger hela kroppen och ögonen och känns som jag ska somna vilken jävla sekund som helst, orken försvinner och jag vill bara sova sova sova på plats. det är hemskt ! något upp piggande man kan dricka förutom kaffe??
vet inte om jag får dricka berocca under grav, eller?  någon? hjälp? ..
kanske dags att köpa järntabletter igen iaf, sen får jag receptbelagda tabletter mot min migrän, TACK GODE GUD! eftersom jag får migrän så ofta under graviditeterna, stänger liksom in mig och drar täcket över huvudet och Spyr i all hast så ska barnmorskan prata med läkaren.

en annan sak är att babyn är rh positiv så en spruta i skinkan igen precis som jag fick efter jag fött kevin. Grr hela skinkan vart ju totalt spänd, ont !  Babyn är en Livlig en, fullt ös där inne ! gash vilken energi ;p

Någolunda utvilad :)

Pixie sov i sin säng hela natten i princip iaf, hon åt 1 mål mindre en vad hon brukar och sov jätte fint :) det gick alltså bättre en förväntat, det var bara två gånger jag kände mig orkeslös att gå upp och göra välling så hon fick tutte och ligga bredvid mig i en kvart tills jag gick upp med henne.
Måste säga att det kändes jävligt tomt i sängen inatt men fick ligga på mage som jag älskar och gör när jag mår illa, en så länge går det att ligga på mage hehe.
hon sov dessutom från 4 till 7 vilket är ett mirakel efter ett mål, tack för det, känner mig något utvilad iaf =)
Nu ligger hon och vilar i sängen, tvungen att ligga bredvid och lossas sova för att hon skulle sluta ögonen haha jädrans sötsvan!

precis lämnat grabben på dagis , så ledsen han blev, buhu men det gick över tillslut. Puss och kram och vinkade i fönstret sen var det ganska stabilt =) mammas gubbe.
Raring är på jobb intervju så jag ska slänga på lite make i ansiktet och göra mig i ordning sen träffa people =)

Nu ska det testas.

Inatt ska tösen få sova i sin säng, hur det går det har jag inte den blekaste om. kanske sover hon bättre där en hos oss eller inte, det får natten avgöra, hon har inte druckit sin välling än då hon blev hysterisk av trötthet. :/
jädrans förkylning hon har ingen jävla aptit längre. :(
just nu sover hon i vagnen sen när hon fått vällingen lägger jag in henne så har förberett babymonitorn :)
idag har vi varit på apoteket och köpt hennes droppar, uss uss hon hatar när man pillar med hennes näsa, TOKIG blir hon , riktigt högljudd är hon. :O wow den tjejen kan alltså !
sen käkade vi lunch hos mommo och testade overallen som vi köpte till henne i storlek 68, den sitter precis alltså så hon kan nog bara ha den en månad , fan så synd för den var riktigt jäkla fin ! men vi beställer antingen en lika dan eller en annan ursnygg vi hitta i storlek 74 :-)
imorgon blir det jag som får lämna grabben på dagis och pappa hämta för jag ska käka lunch med jessica och Emelie =) tror det kommer bli riktigt trevligt, efter det ska jag till Mödravården och prata med min nya barnmorska och Tamefan ge den andra en redlig jävla smäll för vad hon gjort ! hoppas vi ses är det ända jag säger idiot! så ska jag be den nya bm skriva ut sjukintyg till mitt gym. så det är lite vad dagen bjuder på imorgon. =)

Nu får det vara slut !

Nu har lilla sessan blivit smittad av bror sin, dagis baciller går ju inte att slippa undan tyvärr!
Natten har varit fruktansvärd med henne, hon får panik , enorm panik när hon inte kan andas genom näsan, hon grät och gnällde vred och vände på sig hela natten, fick suga snor minst 3 gånger och gå upp och göra välling för hon åt som en tok, första seriöst första gången jag blev irriterad på henne för att hon vägrade sova :/ men det är ju inte hennes fel i know men är man ett vandrande lik med 0 sömn vad blir det kvar då? en otrevlig jävlig mamma.
så ingen sömn här först på slutet från 5 till kvart i 9 lite puff på rumpan då och då, tack för lite sömn iaf.
idag ska jg ta med mig gumman och åka till min mams som också är lite risig käka lunch och köpa näsdroppar till henne.

inatt ska jag testa lägga henne i sin egna säng, det gäller att tro pått annars är det nog kört..

När lät ni era barn sova i sin säng som bebisar och hur gick det??

Suck, suck suck.

då får vi dra fram huskurerna igen! Grabben förskyld och denna gång Förkyld! inte lite snuva och hosta, han Hostar och hostar och hostar , näsan är igen täppt och han är otroligt blek, ser helt förstörd ut.
min mor är påväg hit med nässpray till honom för något har hänt med mitt bankomatkort, Mollipect och astmamedicin + nalle vitaminerna ska han bli proppad med igen, typiskt. men det kunde man ju ana nu när han precis börjat på dagis och så mycket baciller där inne.
hoppas han håller sig mildare tills imorgon så han får träffa sina kamrater och fröknar annars får vi tyvärr hålla stackars plutten inne :(

idag är en sån dag då man bara vill sova, så ont i magen och illamående orken är borta, sovmorgon till halv 9 alla andra sover nu utom jag.. :/
längtar till maten! jag äter , äter och äter men blir aldrig mätt? från att inte ha någon aptit till att ha världens hunger. men mer illamående. nu får det väl ge sig !!

Mobil bild !

Maybi maybi not.

Igår träffade vi barnläkaren på bvc jag må säga att Vårdcentralen ska ha en GULD medalj för deras sätt att arbeta, dem arbetar så mycket bättre en dem flesta vårdcentralen speciellt här i handen.
Vi fick ett schema för kevins sömn och jätte bra råd + en hjälp som jag vet många kan ha invändning mot men det spelar ingen som helst roll.  nu får vi se hur det går.
Tösen drack nyss 160 ml välling, duktiga tjej börjar bli stor, följer vikt kurvan perfekt men springer faktiskt ifrån i längden ! trodde hon skulle ha 68 i vinter men eller hur! hon är prick 68 cm och är 6 mån. helt otroligt!

nu blir det fredags mys med frukt coctail och chips & popcorn. ha det king !

Goodmorning everbody.

Skruttan lät mig sova till 7 imorse sen var det full rull på henne, hon dricker välling nu *överlycklig* :) håller sig lite bättre iaf! kl 9 lämnades kevin på dagis och nu sitter vi här och funderar på vad vi ska hitta på , tösen sover..
klockan 1 hämtas han från dagis idag för vi ska som sagt till bvc :)
Fan det börjar bli kallt nu! det sägs att det ska bli sveriges kallaste vinter i år och förra vintern var mild? noooo way, jag tänker då inte gå ut om man ska bli en istapp direkt. slänga på alla kläderna barnen har eller vadå? lägg av!
Hoppas det är något milt i luften i slutet av oktober, vi har fått fri resa på galaxy :) barnen kommer få det SÅ KUL !

Glöm inte buda på overallen ! den behöver ett nytt hem :) , har en massa grejer att sälja !!


greeaat =)

Kevin är jätte duktig på dagis, första gången han satte sig på en cykel och kunde cykla själv :)
dom sa att allt gott så bra så vi inte behöver vara där mer, glädjer att höra, han trivs jätte bra.
så imorgon lämnar vi han helt där. :)

Klicka Här för att komma till auktionen för overallen :)

nu har jag precis duschat och tänkte ställa mig och steka pankisar till oss med glass och sylt, mumma!
imorgon ska båda barnen till bvc, k ska träffa läkaren och tösen ska få vaccination och läkarkontroll..

undrar hur mycket min kropp tagit skada av alla graviditeter, fick så jävla ont i magen igår, magknip och vet inte allt låg i fosterställning och grät gjorde så ont. :/ aja mina val !

Overall Säljes.




Barnmodell : Kevin 9-10 månader.
Overall storlek 80/86 . 

skit fin som läggs upp på tradera om inget bättre bud här slår till direkt :)

Sooo Tierd !

Först vill jag bara svara till *J* .
Jo man får svar direkt, vi fick svar direkt annars hade vi inte fått det? hur tänkte du där? sen sa hon att sannolikheten att h*n skulle ha det var riktigt låg, mina barn har inte fått något symdrom och jag är så pass ung plus att det inte ligger i släkten så jag tror denna baby är fullt frisk som mina andra barn och jag är bara glad över att få höra sånt från en barnmorska som är kunnig, jag litar på barnmorskor mer en allmänheten, sen vet jag att risken finns där men jag vill inte gå och oroa mig när ultraljudet såg bra ut.
H*n hade inte mycket vätska i nacken dem med symdrom har mycket vätska i nacken.
jag vet att det finns folk som fått barn med downs symdrom när ett ultraljud sätt bra ut MEN jag tror det ligger en grund i att man får ett barn med downs symdrom. jag är bara glad över resultatet igår och går efter det..


Godmorgon!
jag är så jävla trött, tror lilla bebis har växt värk igen hon käkade något enormt inatt och gnällde till och från.
hon växer nog på bra den där tjejen :) sen fick jag kliva upp 6 imorse med grabben och hade så ont i magen och illamående , bra start på dagen really !
nu har jag klätt på grabben för dagis och gett han en hel tallrik med risgrynsgröt som han käkade upp så nu håller han nog igång till mellis. =) tänkte lägga tussan i sängen nu så hon får sova lite.

Babyn i swimingpool.



idag var vi på KUB ultraljud och kollade downs symdrom men risken var 1 på 1800 att den skulle ha det vilket är väldigt lågt och hon sa att den förmodligen var helt frisk :)
en kvart fick vi sitta och titta på babyn i swimingpoolen när den hoppa runt och gjorde kullerbyttor.
Jag var i vecka 14, två veckor äldre var den och är beräknad till 7:e april.
2 dagar innan tussan fyller 1 , wow, då får vi antingen hoppas på att den krabban kommer innan eller efter så jag får göra hennes födelsedag speciell precis som kevins.
ännu mer säkrare på att det är en grabb nu när man fick se den så tydligt direkt och vild. :)
nästa ultraljud är rutin ultraljudet och kommer i början på nästa månad :) den var ca 11-12 cm .
vi sken upp som två solar när vi fick se babyn precis som vi gjorde med våra två andra , helt amazing.

inskolningen gick bra, han drog direkt och lekte med barnen och tog kontakt med dom,
glömde nästan bort att vi satt där men kom och kollade 2 gånger iaf. :)
finns en sån jädrans söt 2 årig grabb på hans avdelning som pratar helt flytande och så Shooos gulligt, hoppas kevin tar efter honom då dröjer det inte länge innan kevins mun sätter fart. =)

Gokväll.

Vilken Wonderful wok vi åt hos mina päron, sen vart det bara stress för skruttan är inne i en extrem fas och skriker, gråter helt hysterisk när det kommer nya ansikten och nya områden som hon inte känner igen eller inte kan koppla till vart hon sätt det, hon blir sjövild och jätte ledsen då hjälper verkligen ingenting.
man blir helt maktlös och stressen bara rusar i kroppen, hon har aldrig varit såhär ledsen förut och det skar så djupt i hjärtat + magont det märktes när hon knep upp benen mot magen och tog i allt vad hon hade.
min mamma som är en ängel med barn vyssa och sjöng och pratade lugnt maserade allt på henne och det fick henne lugn då och då men så fort hon hörde andra röster eller såg något nytt då var det kalabalik igen.
jag visste tamefan inte vad jag skulle göra, ville bara kura ner mig någonstans och försvinna för en stund tyckte så synd om henne. men vi slängde oss i bilen och skulle köra hem + handla blöjor hon somnade av utmattning mitt i ett skrik sittandes i famnen på mig när jag gungade fram och tillbaka. Wow vilken tid !
så ovant för min grabb aldrig någonsin kommit in i såna faser han har vart den snällaste jävla ungen ever som bebis.

jaja. imorgon är det inskolning för grabben, trodde han skulle få börja på samma avdelning som sin vän men fick ett papper hem där det stod att han skulle börja på en annan avdelning men att dom skrivit fel, den avdelningen heter Sälen och är i hans ålder, ähh? hur tänkte dom där? hans vän är 3 månader äldre , wow big deal , stor skillnad.
det där ska vi prata med dom om, vi hade hoppas på delfinen men som vanligt blir det fel. :/

sen hinner vi hem laga till krubb sen får vi schuss till södersjukhuset för KUB ultraljudet.
sen tänkte jag slänga upp lite grejs på tradera, bla en skit jävla snygg vinteroverall svart grå i storlek 80 tror jag det var.
GOODNIGHT!

Heiipa !



Denna klänning är Pixies , så jävla Vacker så det är helt otroligt! Kanon till Kalas, fester osv. :)
denna är en favorit !!
nu drar jag för stunden för nu ska vi glida till päronen på förlovnings middag =)

Så skönt!

att få vila upp sig denna dag, igår hände det massa , ringar, Lek vegas i 3 timmar intensivt med familjen så man vart helt slut i kropp och själ till och med grabben :)
idag tog älskling storingen hela dagen så först fick jag sovmorgon till 8 iaf innan tusse låg och nöp mig i ansiktet drog mig i håret och snackade jädrans högt, hade fått ett sms av karln där det stod *Godmorgon min fru :) sovit sött? jag och kevin åkte till farmor och farfar sen tänkte jag gå till en lekpark, kyssar*  .. ahh skönt! så vi la oss på soffan och sov vidare tills dem kom hem :)
nu sover barnen och tussan fick ont i magen av ersättningen nyss tills en rap dök upp, så det var alltså den som låg och tryckte, när den kom somnade hon direkt. amazing.
sitter och lägger in massvis med bilder i mappar så man har ordning på grejerna, i November ska jag fotografera Kill the parish bandet på Galaxy båten, schysst som fan att man får rabatt :)

Kärlek heter : Wictoria&Tony <3



Efter 3 år sitter ringarna på våra fingrar, vi valde att sätta dem där 3 år senare för att vara säker på oss och inte sätta dem där så tidigt som vissa andra gör.. båda tycker att det är stort och betyder :)
det är graverat Viktoria 1/10-2010 i hans och Tony 1/10-2010 i min , min andra önskan är att köpa bostad om något år som vi ska! jag längtar :)
vi skålade med Champis och ska på f middag hos mina päron på söndag.
fan vad jag älskar min man <3 lyckligt lottad som har han och mina barn <3