Nu får detta ta slut.

All dess snö, all dess kyla, all dess blåst och plask och kämp med vagn.
det är februari. lite måtta får det vara! nu får det räcka med snö och kyla.
snön faller ned och inte nog med det känns den som hagel, blåsten ska vi inte ens tala om. hur kämpigt är det inte att gå med vagn ute när snön är som en tjock deg. nästan omöjligt. :/
Sammandragningarna sätter sprutt och kevin tårar och riskerar ögoninflammation. NEJ, STOPP. sommaren, våren och allt annat utom vinter är mer en välkommet !

Har vandrat och kämpat för kung och fosterland för att ta mig till mammas jobb för att ringa vårt bolag.
bussen stannade säkert en meter ifrån trottoaren så vagnen höll på att välta framåt. har du körkort på bussen idiot förare.
vintern sucks. kan det bli sämre? . hur som helst gick jag till banken för att få iban nr och switch nummret eftersom att jag pengarna kommer från utlandet också.
handlade gardiner men ingen stång. inte den blekaste hur lång den ska vara så oklok att inte mäta innan man drar till en sådan affär. två ramar och disney galljar följde med.

Kevin är ju så himla gosig och rotade i sopp påsen så nu stinker han makrill.
så han får hoppa i badkaret strax Busfrö.. annars då. jo väntar på gubben och packar upp lite då och då. :)
Tova » 2010-02-03 | 17:09:43
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet

Usch ja, jag längtar till vår och solskenspromenader med barnvagnen ;)



Hehe joo, man ställde ju in sig på mer eller mindre sömnlöshet nu när man fått barn. Fast det skulle vara skönt om man åtminstone fick sova typ 4 timmar i sträck... just nu vill Elliot amma/suga nästan heela tiden... och napp vägrar han ha :/

Martina, hobbyfotograf och mamma » 2010-02-03 | 17:38:47
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Hej vännen!

lätt inte som du haft en så bra dag:/ förstår att de är jobbigt att ta sig fram med vagn, tar ju en evighet också då man måste plöja. ärligt talat tror jag att buss chaufförer som kör de har inte körkort de säger de men jag börjar faktist undra ibalnd.



Imorogn ska Cornelia på dagis i alla fall, hon mår bättre märks på hennes trisdess så där får hon va medan jag ska på provtagning.



Hoppas ni får en bra kväll

kram

Jela - Bebis i mars » 2010-02-03 | 19:52:56
URL: http://jeliz.blogg.se/

Hahaha gullunge va rolig han e som rotar i soporna :D



Sv: Va skönt o kunna jobba hemma.. vad jobbar du med dårå?



Jag har inte tänkt så mycket mer än att jag ska föda på sös, dudå? :)



Pöss

DONKEN » 2010-02-03 | 23:40:06
URL: http://donkens.blogg.se/

å fyyy faaaseen! jag hade inte varit LITE förbannad på livet och allt om jag vore du nu. gravidhormoner och massa kyla och problem med sjukdomar pga det, bussfanskap som stannar långt åt helvete bort osv osv... ja JAG hade inte vart så snäll och lugn som du verkar vara :D jag hade sktrivit ett så argt inlägg att fok seriöst skulle bli rädda för mig. haha.. hum. nä jag var ingen trevlig prick som gravid, hoppas på att nästa blir LITE skonsammare.. då är jag ju iaf mer erfaren. ;) pöss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback