Trött & besvärlig.

Gravid med kevin. :)


Idag är jag nog inte kul att ha att göra med, eller.. nja det får jag väl höra sen.
tanken av bilresan får mig att vilja spy, jag blir så åksjuk. men det är ett måste när jag ska gå tillbaka med vagnen vi köpte till kevin pga fram hjulen som egentligen snurrar och ska vara enkel att svänga med bara svänger åt ett håll. :/ sen åka till mödravården för en check.

Kevin är sjukt trött och sjukt mammig så jag klättrar nästan på väggarna och taket när jag inte kan göra det jag ska, tusan denna period är väl för lovande!
dags att slänga han i sängen och lägga mig ned själv, känner att mina ögon svider. :/
märkte dessutom att gardinen jag köpte igår bestod av 1 enda bred gardin och då blir jag ju nästan lite ilsken, måste kila ned och köpa en till med andra ord.
inte nog med det så är jag ENORMT sugen på cheescake, och ja .  jag ska faktiskt göra en lite senare oavsätt hur mycket min känsla är att jag kommer få en lite traoumatisk dag idag.

nää om man ska slänga på sig lite kläder kanske och ta något käk. :)
jag saknar min man, buhu kom hem baby :( <3 vill inte vara själv idag, du förgyllar min dag och gör den till de bättre.
Jela - Bebis i mars » 2010-02-04 | 11:08:18
URL: http://jeliz.blogg.se/

Ja precis, alla säger ju att man rasar i vikt när man ammar :)



För sös ligger närmare än huddinge, och jag tyckte de skulle bli bökigt att åka kommunalt till huddinges specialist-mvc då och då, lättare till sös :) Plus att min syster fick sin dotter på sös o då ska man ju härma henne såklart hahaha :D



Pusss

DONKEN » 2010-02-04 | 12:26:29
URL: http://donkens.blogg.se/

..och framförallt TRÖSTAR han dig, välle. :P

oooooh, jag tänkte på dig innan idag (tänka sig) så tänkte jag det med att du köpte gardiner (som var gardin nu då) och inte stång för du inte hade mätt. tänkte det att du sknake skulle mäta gardinen med o se så de är rätt längd på dem. memn de behövde jag inte säga då, för de blev ju fel iallafall. vafan, alla gardiner ska väl ändå vara 2pack? hum.. :(

hoppas de blir bättre med ilskan. hur botar man morronilskan? I need serious help. pöss!

Martina, hobbyfotograf och mamma » 2010-02-05 | 08:35:16
URL: http://beautywolf.blogg.se/

God morgon gumman!

jobbigt när dem är så mammiga men hoppas du fick något gjort.

Fin bild:)



SV: proverna jag tog igår är för att kolla så min anti kropp som jag har till rematism inte utvecklas utan håller sig där den är.

De håller på att kolla mig 1 ggr per år då jag för ca 4 år sedan fick blåa händer och ont i dem har kvar de än idag när de blir kallt men inget man kan göra åt utan bara försöka hålla dem varma.



Händr hos er i helgen?

kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback