love me tander ..

igår drog jag och tösen till centrumet, hade dock förväntat mig mer av det nya, tyckte inte alls att det var stort utbud av kläder osv osv :/ dock gillade jag den nya inredningsbutiken precis vid ingången. ;P
dit lär jag åka fler gånger, han gå genom alla affärer på 1 timme och det jag fick med mig var jul strumpor och Jul tofflor till tjejen , tröja och body till henne , vart inget till grabben för dom ställt allting så jävla konstigt och hitta verkligen inte det jag ville ha så får dra till vår gamla heliga centrum och handla till honom inför julen. sen fick jag med mig ljus, advent ljustake , jul formar, en röd härlig glas fat ..
sen kom mina två grabbar dit för vi skulle till barnmotagningen på sjukhuset och prata och göra en kontroll för hans astma, det gick jätte bra och fick 1 års bruk av hans medicin, underbart !
idag lämnade babe sonen på dagis runt kvart i 9 för jag var deppig över en hemsk dröm jag hade inatt och pimplade vanilj tee resten av morgonen med 3 mackor, nu sover tussan och dagen är en riktig göra ordning dag, nu ska det fixas oohyeeaah !! dra i mig min järntablett och hoppas att jag inte får tillbaka min koma som kom igår efter sjukhuset , seriöst det kröp i hela kroppen och jag somnade nästan stående helt otroligt ! så kl 18:00 gav jag tösen välling och la henne i sängen för natten och jag somnade i vår säng med alla kläder på och sov så till 04 då hon vaknade och skulle ha frukost.. nu är jag trött på detta !

Nu drar jag på Elvis Aron presley i lurarna och sätter igån. tjing ling.

Melissa - Vincents Mamma&Gravid » 2010-11-04 | 10:11:50
URL: http://ooomelissaooo.blogg.se/

ja gud de va riktigt gött :) bakade ni egna eller köpte nu från affären?

hallonmamma » 2010-11-04 | 10:28:24
URL: http://hallonmamma.blogg.se/

´Ja, du. Innan de gjorde UL var jag 100% säker på att det var en kille. Men ack så fel jag hade. Gynekologen sa att det var en flicka. Jag blev paff och vägrade tro det :P Så då tog han fram en bild till mig på min dotters kön. Och sa: Ja det kan ju vara pungkulor också. Det vet man inte.Men jag tycker det ser ut som en tjej.

Det var den enda bilden jag har från graviditeten. Känns lite trist. Och jag antar att min dotter i framtiden hellre skulle vilja se hela sin kropp än bara könet...Haha :)

Om hur länge kommer Nr.3? ha det bra!

Sara - Alicias & Manfreds mamma » 2010-11-04 | 18:19:50
URL: http://saralovdahl.blogg.se/

Allt bra med er idag?

emily » 2010-11-04 | 21:04:52
URL: http://agressia.blogg.se/

jag vill också egentligen ha varma färger, mitt vardagsrum är jättemysigt, och i mitt rum hemma hade jag vinröda väggar. SÅ SNYGGT.

nu inatt gick de bra faktiskt :D Jag klappade n på rumpan i 15 min sen somnade han om, jobbigt.. men han fattar att han inte får mer tutte! :D



Vilken vecka är du i nu? Ska ni ta reda på könet på nästa UL? Krams

Jane » 2010-11-04 | 21:21:58
URL: http://www.janejohansson.se/

Precis. Just nu är de med fötter hur bra som helst, för strumporna åker ju bara av och så blir han kall om fötterna! Men denna pyjamas kommer han inte kunna ha förrän runt jul eller strax efter, han har bara storlek 50 än så länge. Enstaka plagg i 56 funkar :)



Exakt! Alla barn är ju så otroligt olika, så jag begriper nite hur de får fram den "normala åldern när barnen ska kunna göra ditt och datt". Det måste ju vara oerhört grovt uppskattat...



Vår BVC-tant är faktiskt rätt bra måste jag säga. Än så länge i alla fall. Det var de på BB som pratade om att vi inte skulle oroa oss om han var sen med saker de första månadena. Struntprat. Och om han nu skulle vara lite sen med någonting, vad gör då det liksom? :)



Tack för stödet! kram :)

Veronica, mamma till Nim » 2010-11-04 | 22:10:32
URL: http://attblifler.blogg.se/

Man kan göra dem på förskolan i Farsta.



Ligger lite bilder på Stoffe i bloggen, men då får man leta hehe.. finns inte så många :P



Aha ni funderar på att flytta från stan. Men har inte din kille jobb här? Trivs ni inte i Sthlm? Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback