Nu är det vitt igen (:

Imorse steg lilla K upp kl 05:30 , dock kände jag för att sova vidare men strax där efter tyckte Pixie att hon skulle upp och låg och var allmänt bråkig bredvid mig hehe.
idag var det riktigt vitt på marken och kevin var ovanligt snäll idag av någon anledning men det gillar vi =) han satt och gjorde sin önskelista och det var riktigt många klappar som han önskade sig, ohoj nu blir man ruinerad. ;)
hur som hur tog jag en skön dusch medans tösen sover, sen ska vi åka mot tuvvägen för ett möte i ett "hus" jag aldrig varit i förut så jag lär väl gå vilse till en början :/

Erica » 2010-11-18 | 10:27:10
URL: http://horfiwiel.blogg.se/

Karta och kompass? ;)

HUSnrNIO » 2010-11-19 | 12:48:43
URL: http://hilajns.blogg.se/

Vädret är verkligen pendlande i den här månaden:S Här är det inte vitt men en hiskelig kall vind blåser och det känns som värsta vintern ute. Falsk krupp får man när luftvägarna är för trånga och barnet blir förkylt. Visar sig med "skällande" hosta och svårt att andas. Luftrörsvidgande medicin är det som gäller i sådana lägen. Den falska kruppen brukar avta när barnet blivit uppemot tre år då luftvägarna vuxit till sig. Ha en bra fredag!

Britta Bloggar » 2010-11-19 | 22:57:36
URL: http://brittabloggar.wordpress.com

sötnos!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback