Vinden vänder *

Trots allt för lill tjejen, ska inte skrika halleluja ännu faktiskt, men 5:e dagen sjuk så börjar iaf maten och humöret gå åt rätt håll vilket känns skönt, otroligt skönt att få tillbaka vår lilla tjej som kan latjsa med bror sin!
Till dig caroline tål du inte det jag skriver på min blogg eller gör i mitt liv så sluta läs och bry dig ;) svårare en så är det inte. Pixie smittas int längre bara dom första tre dagarna och dom har gott förbi för länge sen.
Nu går barnkanalen på tv och pixie sitter i vagnen och kollar, brulkar göra det innan hon somnar =)
nu har jag iaf delat upp kevins julklappar eftersom han fyller år 6 dagar efter julafton, åh vad härligt det ska bli med alla barn och föräldrar !  sen får vi se när vi drar till hotellet som vi fick av tidningen tara, lär bli efter december iaf myspys <3
Elly- mamma till Leon » 2010-11-24 | 12:19:34
URL: http://gravidnu.blogg.se/

ja precis. de märks ju klart o tydligt att han är hungrig. Funderar faktiskt på att låta det gå över av sig självt :) de flesta säger att de brukar bli lättare sen när de blir äldre :)



Skönt att de blir bättre!

kram

Anonym » 2010-11-24 | 12:51:33

Åh jag vill leva ditt liv, eller iaf ha de typ likadant! är så avundsjuk, och de är nog dom flesta, de märker man. fattar inte vrf dom inte bara kan erkänna de, isf att skriva massa skit. Ha de bäst!!

Nina, mamma till Hugo & tvillingarna Max & Vincent » 2010-11-24 | 13:03:00
URL: http://ninawikizz.blogg.se/

Vad skönt om hon är på bättringsvägen :)

Vad fin du är!! Hur går det med bebisen i magen då? Var ett tag sen jag var in hit :(



Sv: Ja dom var med pappsen :)



kram

Sara - Alicias & Manfreds mamma » 2010-11-24 | 14:05:23
URL: http://saralovdahl.blogg.se/

Ja precis det som är tanken =)

Hur är det med er idag?

kram

carrå - 19 år och mamma » 2010-11-24 | 15:27:11
URL: http://ettnyttsteg.blogg.se/

Jag menar det, det spelar ju ingen roll vad jag gör så nu skiter jag i han. Jo som du säger det är synd men vad ska man göra..



Ja tycker så synd om henne men nu hoppas jaga tt det blir lite bättre man behöver itne alltid lyssna på bvc.



Jo det är klart man litar på dem..Usch låter jättejobbigt, förstår att du känner dig besviken på henne..Tur att ammningen fungerade bättre med den här lilla .). Men amning är ju inte allt men många tar ju väldigt illa vid sig när det inte går, skulle jag säkert också göra.

kram

Emelie, Mamma till David » 2010-11-24 | 15:55:50
URL: http://enmammaskarlek.blogg.se/

Hihi! Tack :D Min kusin tog dem på David förra året. Hennes mamma och pappa (min morbror) är fotografer och äger en foto affär. Hon är jätte duktig på att fota! Kostade 400 kr med redigering och den timmen det tog att fota ;) hehe

Nej, vi har tyvärr inget litet kök till David :( Bor alldeles för litet. Hur stort bor ni? I hus eller lägenhet? Och hur många rum? :)

Vi har också en stor släkt. Har 7 syskon, men endast jag har barn så det blir att köpa till de vuxna ;) hehe Har du många syskon barn?

Kram

Emily- Äntligen älskar jag mitt liv. » 2010-11-24 | 16:03:54
URL: http://agressia.blogg.se/

Hahaha, jag är nog lite av en shoppaholic! :D

Vill bara ha mer mer mer!

Det tar typ 4 timmar för oss att åka dit men det är det värt.. Ja, alltså det är sjukt billigt. Typ en kopia av Hugo boss parfymen kostar 50 :- (parfym och deo) den där sminkpaljetten jag köpte med highlighter ich cover och allt, den kostar ju typ 400 på makeupstore, men bara 25 kr där.. På barnavdleningen var det vissa samma priser som i affärer, men mest billigare. Vi köpte ett barntäcke för 80 kr.. Skitbilligt ju! :D

Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3 » 2010-11-24 | 17:05:19
URL: http://mammah.webblogg.se/

Svar:

Haha..man kan ju nästan tro att jag har ammat där ;) nämen..pengar har man ju så att räcker så att man inte hamnar där ^^ haha..



Hade tänkt att amma i 5-6 mån, det räcker gott och väl tycker jag :) Orkar inte vara fastbunden för länge inte för att jag är det nu men man måste ju hela tiden tänka på att han måste ammas först och sedan få ersättning och grejer och ibland så blire att han bara får ersättning osv :)



kraam

Josefin - Melwin's mamma » 2010-11-24 | 20:06:45
URL: http://melwinojag.blogg.se/

Nej kanske inte men amningen är ju gratis. :) Men sen ska man ju inte hålla på att hoppa från ersätting till amning och tvärt om. Så nu får ja ha kvar ersättningen. de är bättre för mig oh melwiin blir en gladare bebis men de svider i plånboken ibland. :)



Ja tog körkort i början av september förra året, jja skickar med en länk tilll inlägget. :)

http://melwinojag.blogg.se/2010/november/utkast-nov-17-2010.html

Jessica ♥ Gravid » 2010-11-24 | 22:53:41
URL: http://lovelyeverafter.blogg.se/

Fin bild :)



SV: Okej, ja jag antar att man känner på sig när det är dags att börja använda napp :)

Finns det inte en speciell doktor man kan gå till nu som fixar så att koliken försvinner? Har hört om det av en barnmorska. Fast det låter lite overkligt.



Jag hade tänkt att amma bara, om det funkar vill säga :) Kramar

Veronica, mamma till Nim. » 2010-11-25 | 10:47:31
URL: http://attblifler.blogg.se/

Skönt att det är på bättringsvägen och tack för ditt inlägg :) Allt skönt med stöd. Allt bra med dig och magen då? kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback