stress vecka.Fick två frågor av "nadja" , Ja , jag kommer säkerligen gå upp och mata dom båda om inte pixie slutat äta för natten innan, det där kommer ge med sig Pixie är fortfarande liten och inte redo att släppa nattmålet en men hon har gjort ett enormt framsteg.
NEJ, det känns inte som jag skulle väntat med den 3:e bebisen, hade det kännits så hade det varit så, vi tänkte i 3 veckor och är jäkligt nöjda över det här beslutet, vi gjorde trots allt inget som vi ångrar. =)
Idag ska jag sticka iväg till Mödravården och checka till babyn där inne, skulle hämtat alla mina räkningar på mammsen jobb men det hinner jag inte idag känner jag så dom får ligga kvar till onsdag hur som helst,
imorgon hinner jag inte heller då jag ska till specialist mödravården på en annan ort, för att hinna att ens åka dit måste jag åka bil annars blir det tajt.
på onsdag måste vi dra iväg och stohandla gärnet efter att ha hämtat alla räkningar på jobbet sen någon av dom där dagarna ska vi ringa till han som har hand om allt med lägenheter och höra om dom kommit någon vart.
på fredag ska vi dra iväg och bada på eriksdhalsbadet med kidzen och deras farbror och barn för Jugge och Raring gaddar sig på lördagen då jag sticker och tar en lunch med mamma tänkte jag. =)

holy .. smidigt att planera allting på en vecka haha.
innan jag drar iväg till mvc måste jag skicka iväg paketet en vunnit på tradera,
försöka ta mig energi och rensa lite här eller varför inte SOVA !! fiifan vilken natt, jag var otroligt lättväckt inatt och vaknade av kevins drömmar och pixie bökade hela natten men nu såg jag att hennes 5:e tand spruckit ut så nu hoppas jag äntligen på bättre nätter =)
Nadja » 2011-01-24 | 07:44:37

Okej tack för svaret!

Men ni är inte emot abort då? Eller är de bara ett alternativ om de är något allvarligt fel?

emily » 2011-01-24 | 08:29:55
URL: http://agressia.blogg.se/

Aw! ;( Jag hoppas verkligen de blir bättre snart! När har du BF? kram

Veronica » 2011-01-24 | 08:52:44
URL: http://attblifler.blogg.se/

Snart dax då :) Köpte den direkt. Vadå då?

Kram

Mikaela - gravid i vecka 36 » 2011-01-24 | 10:01:57
URL: http://mikaelalindebrand.blogg.se/

Jag tror att åkpåse är det bästa :) Men det är tråkigt att vintern börjar försvinna, och till nästa höst / vinter kanske har man väl troligen skor på den lille och då kanske det inte är så smidigt med åkpåse utan varmare och bättre med filtar :P En som fick barn i December sa att de bara hade fårskinn, varma filtar och "skyddet" till liggdelen och det fungerade fint, så det känns ändå som en smart lösning.Ja, förra veckan låg värdet på 131, och gången innan jag tittade (och då åt tabletterna) låg det på 134. Det är tråkigt när man mår dåligt av en medicin som annar är jättebra att man äter. Men är ditt järnvärde bra nu?

Men ananrs mår jag inte dåligt mer än lite huvudvärk som kommer och går, och lite illamående. Men det är möjligt att det kommer i samband med min huvudvärk och på grund av att jag inte längre har någon vidare matlust.

Hur mår du?Ja, just det , det sa du juh :D Men när är Pixie och Kevin födda, och när var de beräknade att komma? Jag är jättenyfiken på när min lilla vill komma ut! Jag har juh inga värkar mer än tryck innefrån, och ett neråt, men det börjar bli lite "starkare" neråt. Men det som vi inte inhandlat än ska vi handla på lördag så den får gärna stanna tills efter det ;) Haha.Kramar

Elly- mamma till Leon » 2011-01-24 | 10:43:36
URL: http://gravidnu.blogg.se/

okej, vad jobbigt att hon sover så. alltså att hon vaknar tidigt fast du lägger henne "sent".

vi håller honom absolut inte uppe! VI brukar försöka få honom i säng vid halv 8 men han vill verkligen inte sova då, även fast vi gått upp tidigt på morgonen. Han vill sova runt halv 9 -9 o då ska han få göra det, det kommer ändras automatiskt sen när han börjar på dagis

Jennie » 2011-01-24 | 10:51:54
URL: http://mammatillvidar.blogg.se/

Precis , Ja det är ju bra på det viset att burkmat finns , annars är det ju väldigt smidigt att de äter det vi äter .

Jag gjorde ju mycket egna burkar till Vidar , jag gjorde storkok varje vecka & frös in mat ! :) (så duktig man har varit) hahaHoppas du får en fin dag !

Veronica » 2011-01-24 | 15:48:35
URL: http://attblifler.blogg.se/

Ok du menar så. Men har man pengar så behöver man inte handla på avbetalning :) Bättre spara, sedan slösa :) Kram

DONKEN- 2barnsmorsa 2be » 2011-01-25 | 13:02:18
URL: http://donkens.blogg.se/

fan vad kul! med badet alltså. och att det händer så mycket grejjer. Haha! Jag tycker om när det händer grejjor. Jag skulle göra en måndagslista igår men det blev ju ingenting av. idag skulle jag leta upp papper o skit, blev iungenting med det heller... suck. jag vill ju få saker gjorda! ;)

DONKEN- 2barnsmorsa 2be » 2011-01-25 | 13:03:59
URL: http://donkens.blogg.se/

jaaa jag hoppas ddt, det är skitmånga som har beställt. Men nu är det lite tomt, om du vill får du hemskt gärna skriva någon rad hjär inne att jag gör kort till alla tillfällen för billig peng. :) Du måste såklart inte, men det vore en guldtjänst om du ville. :)pöss!ps. netto är en affär, det har du väl sett reklam för på teve? :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback